0chain kuvaa itseään “maailman nopeimmaksi yrityslohkoketjuksi”. Yritys tarjoaa yhdistelmän blockchain-as-a-service ja hajautettua pilvitallennustilaa yrityksille, jotka haluavat ottaa käyttöön blockchain-ratkaisuja. 0chain-protokolla on itse haarautuva, eli 0chain on täysin muokattavissa eri organisaatioiden vaatimusten mukaan, ja sen avulla voidaan luoda omia tarpeitaan varten suunniteltuja dappeja. 0chain on erittäin nopea ja käsittelee 1000 tapahtumaa sekunnissa.

Protokolla on suunniteltu tunnistamaan nykyinen lohkoketjun nykyinen ongelma, mukaan lukien skaalautuvuus ja energiankulutus. Se toimii ainutlaatuisella konsensusprotokollalla, jossa lohkotuotantoon osallistuvat eri puolueet, joita kutsutaan kaivostyöläisiksi, sirpaleiksi ja huijaajiksi. Kaivostyöläiset tuottavat lohkot, sirpaleet säilyttävät lohkot ja huijaajat rakentamatonta tietoa verkko- ja IoT-sovelluksiin.

Yhtiö on äskettäin ilmoittanut yhteistyöstä Amazon Web Servicesin (AWS) kanssa ja on aloittamassa verkkopalvelunsa. Meillä oli äskettäin mahdollisuus tarttua kolmeen 0chain-tiimistä keskustelemaan näistä tapahtumista.

Saswata Basu (SB) on 0-ketjun perustaja ja toinen kirjoittaja valkoinen paperi. Phil Castillo (PC)) liittyi 0chainiin tämän vuoden heinäkuussa Chief Revenue Officerina viimeisestä roolistaan ​​Hewlett Packardissa. Derick Fieberger (DF) on 0chainsin operatiivinen johtaja sekä hänen roolinsa perustajana / toimitusjohtajana Arturo Capitalissa.

0ketjutiimi

(L-R) Basu, Castillo ja Fieberger 0-ketjusta

Tässä on heidän sanottavanaan:

Contents

0chain ilmoitti äskettäin saavuttaneensa vakiokumppanuussertifikaatin AWS-kumppaniverkoston kanssa. Voitteko selittää lukijamme tarkemmin, mitä tämä tarkoittaa? Mikä on AWS: n ja 0chainin välisen vuorovaikutuksen laajuus ja kuinka siitä on hyötyä kullekin osapuolelle?

PC: AWS-vakiokumppanuutemme on yksi pieni osa suhdettamme AWS: ään ja mahdollistaa 0-ketjun markkinoinnin AWS-ratkaisukumppanina tuhansille asiakkailleen.

Devnetimme tänään on rakennettu AWS: lle. Kun yritykset käyttävät 0chainin blockchainia, tästä on hyötyä AWS: lle, koska se tarkoittaa niiden pilvipalvelujen todennäköistä kulutusta. Olemme yksi ensimmäisistä yrityksistä, jotka tarjoavat paitsi blockchain-as-a-service -palvelun myös hajautettua tallennustilaa blockchainin kautta, mikä on erittäin houkutteleva AWS: lle ja heidän asiakkailleen.

Työskentelemme edistyneen tason kumppanuuden parissa ja käymme lukuisia keskusteluja ja kosketuspisteitä AWS: n kanssa useilla eri rintamilla edistämällä yhteistä ratkaisuamme. He ovat investoineet meihin erittäin anteliaasti ja vastanneet suuresti nykyisen maailmanlaajuisen pilvikulutuksemme kustannuksista. Estoketjumme mukautetut haarukat luodaan todennäköisesti hyödyntämällä yritystason palveluntarjoajia, kuten AWS. Tämän seurauksena kaivostyöläisten ja huijaajien ei tarvitse investoida erikoistuneisiin laitteistoihin voidakseen osallistua 0chainiin, ja he voivat hyödyntää AWS: ää ja muita pilviratkaisujen tarjoajia.

0chain tekee yhteistyötä myös muiden salaus- ja lohkoketjuihin perustuvien projektien, kuten Bitclave ja NEO, kanssa. Voitteko antaa lisätietoja näiden kumppanuuksien toiminnasta?

SB: Näiden projektien kumppanuuksien tarkoituksena on antaa sovellusten käyttää 0chain-alustaa tietojen automaattiseen tallentamiseen, lukemiseen ja kaupallistamiseen ilman, että heidän tarvitsee kirjoittaa tarkkoja älykkäitä sopimuksia. Korkean luotettavuuden, käytettävyyden ja nopeamman suorituskyvyn lisäksi 0chain-protokolla tarjoaa läpinäkyvyyden tietojen lukemiselle ja kirjoittamiselle sekä mahdollistaa maksamisen dataan liittyville eri yksiköille.

DF: Meillä on useita näkökulmia, joita voimme lähestyä salausprojektin kanssa ja tarjota etuja. Yksinkertaisuuden vuoksi voimme keskittyä dCloudiin, joka on suosituin innovaatiomme. Kuinka dCloud voi auttaa salausprojektia? Jotta julkinen pääkirja tai hajautettu sovellus toimisi kunnolla – useimmissa tapauksissa – sen on käytettävä yritystason laitteistoa protokollan tai sovelluksen tallennus- ja laskentavaatimusten huomioon ottamiseksi. Useimmissa tapauksissa dapp-sovellukset ja validoijat käyttävät julkista pilviä näiden tallennustarpeiden ratkaisemiseen. 0chain tarjoaa a hajautettu julkinen pilviratkaisu. Koska salaus on keskittynyt hyvin hajauttamisen säilyttämiseen, hajautetun pilven (dCloud) tarjoaminen tavallisen julkisen pilven sijasta edullisemmin suorituskykyä uhraamatta tarjoaa erittäin houkuttelevan tarjouksen näille projekteille. Siksi useat salausprojektit ovat jo etsineet meitä.

Monet yritystyyppiset lohkoketjut ovat joutuneet tulipaloon lohkoketjuyhteisössä, koska ne eivät ole täyttäneet lupausta hajauttamisesta. Mitä mieltä olet tästä? Kuinka 0-ketju toimii tavalla, joka sallii sen tasapainottaa hajauttamisen yritystason hajautetun kirjanpidon yksityisyyttä, skaalautuvuutta ja joustavuutta koskeviin vaatimuksiin?

PC: Nykyisten 1.0 blockchain -ratkaisujen kritiikki on ymmärrettävää, jotkut ovat jopa lohkottomia ympäristöjä ja toiset eivät täysin kata blockchainin hajautettuja ytimiä, kuten olet huomauttanut.

0chainissa näimme tarpeen todella yritystason, erittäin nopealle, täysin varustellulle lohkoketjulle, johon on lisätty innovaatioita suhteessa lohkoketjun kautta tapahtuvaan tallennukseen. Joten rakensimme omamme alusta asti. Yksi tärkeimmistä erottelijoistamme on, että ensisijainen markkinointijärjestelmämme on julkinen, täysin hajautettu lohkoketju (mainnet-verkkomme), joka on suunniteltu kaivostyöläisten, ryöstöjen ja sirpaleiden osallistumiseen itsenäisesti.

Olemme kiinnittäneet huomion erikoistuneiden kaivoslaitteistojen tarpeeseen, joten kaivostyöläiset / huijarit voivat hyödyntää valitsemaansa pilvi-infrastruktuuria. Toinen houkutteleva tarjous yrityksille on kyky haarautua mainnetistämme ja luoda mukautettu dApp. Näissä tapauksissa yritys voi mukauttaa kaivosmiesprofiilit ja muut parametrit sovellustensa tarpeiden mukaan. Kaivostyöläisiä ja huijaajia kannustetaan osallistumaan yksimielisyyden rakentamiseen ja näiden haarukoiden varastoimiseen ja siten hajautetuksi.

SB: Yrityskirjanpidon yksityisyydestä, skaalautuvuudesta ja joustavista vaatimuksista kaksi viimeksi mainittua ovat luonteenomaista järjestelmäämme, ja itse asiassa olemme parempia.

Irrottamalla kaivostyöläiset, sirpaleet, huijaajat olemme tehneet verkostomme nopeammaksi, skaalautuvammaksi ja kestävämmäksi epäonnistumisille tai Bysantin olosuhteille. Vaatimuksen tietosuojaosa voidaan toteuttaa älykkäillä sopimuksilla, mikä antaa tapahtuman nopeammin ja turvallisemmin kuin Hyperledger- tai Corda-kanavarakenteiden käyttö.

0ketjun mini selittäjä

Pieni selitin siitä, miten 0-ketju toimii

Blockchain-as-a-service on melko laaja soveltamisala. Voitteko kertoa meille, minkälaisia ​​asiakkaita aiotte olla ensimmäisiä, jotka ottavat 0chain BaaS -tuotteen?

PC: Jotkut keskusteluistamme sisältävät tällä hetkellä:

Ratkaisujen tarjoajat, jotka haluavat lisätä estoketjun muuttumattomana tietueena JSON IoT -tietojen tallentamiseksi antureista kylmäsäilytyskuorma-autoihin. 0chainin avulla he pystyvät toimittamaan nopeasti reaaliaikaiset elintarviketurvallisuustiedot takaisinvedon tai muun käytön yhteydessä.

Toinen yritys käyttää ratkaisumme tarjoamaan suojatun tietovaraston kerroksen, joka seuraa kaikkia lukemia / kirjoitettuja tietoja ja tarjoaa käyttöoikeuden osalle tallennustilaa.

Olemme myös kiinnostuneita yrityksistä, jotka haluavat oman palvelunsa tallentavan tietoja lompakon kautta, mikä mahdollistaa paremman yksityisyyden, turvallisuuden ja talouden hallinnan Dropboxiin tai Boxiin verrattuna.

BaaS on melko suoraviivainen, mutta kun lisäät mahdollisuuden tallentaa JSON ja muut pienet tietojoukot ketjuun tai tallentaa suuria tietojoukkoja lohkoketjun kautta, se mahdollistaa monien uusien ja uusien käyttötapojen luomisen.

Yksi tärkeimmistä estäjistä blockchainin käyttöönotossa yrityksissä on yksityisyys ja luottamuksellisuus – etenkin finanssialalla. Kuinka 0chain pyrkii vakuuttamaan potentiaalisille asiakkaille, että sen julkisissa lohkoketjuissa olevat tiedot on suojattu hakkeroinnilta ja suojattu tarvittavalla luottamuksellisuudella?

SB: 0chainilla on suojattu ohjelmistolompakko, ensimmäinen laatuaan, estämään hakkereita yritysten tunnuksiin tai tietoihin. Lisäksi yritykset voivat salata tietonsa yksityisyytensä suojaamiseksi. 0chainin blockchain-alusta antaa käyttäjille mahdollisuuden seurata kirjoitus- ja lukutoimituksia palveluntarjoajalle entistä avoimemmin koskien heidän tietoihinsa pääsyä.

Viimeaikaiset blogiviestit osoittavat, että 0chain PoS -konsensusprotokollaa testataan edelleen. Voitteko antaa meille lyhyen yleiskuvan siitä, miten konsensusprotokolla toimii ja odotettavissa olevista tapahtumanopeuksista??

SB: Olemme muunnos DFinity-konsensuksesta, jossa meillä on pienempi aktiivisarja, joka sekoitetaan altaan panoksen perusteella. Allas ei ole yhteydessä verkkoon, mutta se muodostaa yhteyden sekoituskierrosten aikana ja synkronoituu verkon kanssa. Lisäksi olemme optimoineet viestintämekanismejamme tarjoamaan nopeamman lopullisuuden. Lisäksi konsensus saavutetaan laskenta- ja panosmallilla korkeamman turvallisuustason mahdollistamiseksi. Pian julkaisemme konsensuspöytäkirjan ja selitämme kaikki nämä näkökohdat yksityiskohtaisesti.

Kuinka kaivostyöläiset tai muut palveluntarjoajat voivat liittyä 0chain-verkkoon?

PC: Toivotamme kaikki kaivostyöläiset, sirpaleet ja huijarit ottamaan yhteyttä meihin Telegram-kanavallamme tai suoraan osoitteessa [sähköposti suojattu]. Palveluntarjoajien on parasta ottaa yhteyttä minuun (Phil Castillo), CRO: hon, osoitteessa [sähköposti suojattu] ja voi oppia lisää meistä osoitteessa www.0chain.net.

0-ketju on tarkoituksella suunniteltu itsevarustettavaksi, jotta yrityksillä voi olla lohkoketju, joka täyttää heidän erityisvaatimuksensa. Voitteko selittää (mahdollisimman ei-teknisesti), miten tämä toimii käytännössä kestävyyden varmistamiseksi? Onko olemassa riski pienentää kaivosaltaiden kokoa, jos niillä on useita ketjuja?

PC: Yksinkertaisesti sanottuna haarukoiden lisääminen lisää kaivostyöläisten ja huijaajien mahdollisuutta laimentamatta kaivosaltaan kokoa. He voivat osallistua mainnetiin ja haarukoihin tarvittaessa ja saada ZCN: n molemmissa tapauksissa.

SB: Itse haarautuva osa arkkitehtuuriamme antaa meille mahdollisuuden kasvaa rajattomasti, ja odotamme kaivosmiehen / sirpale / blobber-altaan ja niiden infrastruktuurin kasvavan lineaarisesti kysynnän kanssa.

Vuosien 2018/2019 tiekartta näyttää osoittavan, että kaikki kädet ovat kannella mainnetin eloon saattamiseksi. Tuolloin merkkivaihto tapahtuu, kun 0chain ei enää käytä ERC20-merkkejä. Kuinka mainnetin kehitystyö etenee? Mitkä ovat tärkeimmät haasteet ja painopistealueet 0chainille saavuttaakseen tavoitteensa mainnetin elävöittämisessä?

SB: Olemme hyvin lähellä mainnetin käynnistämistä, ja pääpaino on nyt tallennusprotokollan, kaivostyökaluprotokollan ja tunnuskoodin toteuttamisessa. Meillä on ollut erittäin hyvä suorituskyky ydinlohkoketjullamme, kun miljardeja tapahtumia on suoritettu testiverkko. Meillä on varhaisen version tallennusprotokollasta otettu käyttöön ja olemme osoittaneet sitä yksityisesti.

Ennen kuin verkkopalvelumme julkaistaan, teemme merkinvaihdon ERC-20: stä alkuperäisiin 0chain-rahakkeisiin.

Jos tavoitteena on yleinen / yleinen blockchain-käyttöönotto, mitkä ovat tärkeitä seuraavia vaiheita tämän saavuttamiseksi yrityksissä ja muissa yrityksissä?

PC: Blockchainilla itsessään transaktiojärjestelmänä on mielenkiintoisia 1.0 käyttötapauksia toimitusketjun seurannassa, romahtavissa talousprosesseissa ja muutamissa muissa.

Kun pienten tietojoukkojen (eli esineiden internet) tallennus voidaan suorittaa ketjussa tai yritykset ymmärtävät petatavun datan varastoinnin ketjun välityksellä, on joukko uusia ja laajemmin hyväksyttäviä käyttötapauksia.

Hajautettu tallennus lohkoketjun kautta tarjoaa muuttumattoman tietueen kaikista tallennetuista tiedoista, mahdollistaa kaikkien lukujen / kirjojen, käyttöoikeuksien ja CDN: n kaltaisen suorituskyvyn seuraamisen useiden rinnakkaisten polkujen perusteella datan kulkemiseen.

Hajautettu varastointi ja pilvi mullistavat varmasti liiketoimintaympäristön, mutta meidän on pakko näytä yritysasiakkaat, kokeile ja julkista sitten tulokset nähdäksesi laajan hyväksynnän. Kumppanuudet luotettujen pilvipalvelujen tarjoajien kanssa lisäävät ratkaisumme uskottavuutta, alentavat konservatiivisten yritysten pääsyn esteitä uhraamatta kuitenkaan blockchainin hajautettuja ja muuttumattomia ominaisuuksia.

Kiitos Saswata, Phil ja Derick, oivalluksistasi ja onnea lanseerauksessa!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me