3 yleistä kryptovaluuttaveroa “porsaanreikiä” ja miksi ne eivät toimi

Seuraava on HappyTaxin ja CryptoTaxPrep.comin toimitusjohtajan Mario Costanzin vierasviesti. ascsvszvzdv

Kryptovaluuttakauppiailla oli aikoinaan suhteellisen sääntelyvapaa sijoitusympäristö. Bitcoinin alkuaikoina vain teknisesti taitavimmat sijoittajat jopa tiesivät sen olevan olemassa. Kun kryptovaluutta hiipii edelleen valtavirtaan, sääntelyvirastot kehittävät kuitenkin yhä kehittyneempää politiikkaa digitaalivaluutan suhteen.

Sisäinen verovirasto (“IRS”) ilmoitti ensin, miten ja miksi salausvaluuttoja verotetaan, lyhyellä politiikkalausunnolla vuonna 2014. Viraston suureksi valitukseksi melkein kukaan ei kuitenkaan ole maksanut verojaan digitaalivaluutan sijoituksista. Nyt IRS seuraa aktiivisesti kryptovaluutta-sijoittajia, jotka eivät ole ilmoittaneet Bitcoin-tuloistaan.

Me kaikki muistelemme vanhoja hyviä aikoja. Loppujen lopuksi elämä oli niin paljon yksinkertaisempaa virtuaalivaluutta-sijoittajille, kun IRS oli pimeässä noin miljardien dollarien ansaitsemisesta kryptovaluutanvaihdoissa. Monet sijoittajat uskovat edelleen, että kryptovaluutanvaihto kuuluu verolain aukkojen alle, jotka vapauttavat heidät verotuksesta. Mikään ei kuitenkaan voi olla kauempana totuudesta.

Saatat kuulla salausvaluuttayhteisössä huhuja, jotka johtavat sinut uskomaan, että voit hyödyntää veroporoja välttääksesi verojen maksamisen digitaalisesta valuutanvaihdostasi. Valitettavasti tämä on vain toiveajattelua. Tässä artikkelissa käsitellään joitain näistä huhuista ja selvennetään, miten ja miksi ne eivät toimi.

Verojen kiertäminen, jopa vahingossa, voi viedä sinut vakavaan kuumaan veteen. Älykäs verosuunnittelu voi kuitenkin minimoida vastuut IRS: lle.

1. Salausvaluutan ostaminen eläketilisi kautta

Suurin osa meistä tietää, että eläketilit, kuten IRA, 401-ks tai ROTH, antavat verohelpotuksia eläkkeelle säästäville ihmisille. Tämän seurauksena jotkut kryptovaluutta-sijoittajat uskovat voivansa välttää verojen maksamisen virtuaalivaluutanvaihdoksistaan ​​ostamalla omaisuuserät eläketilinsä kautta. Tämä on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty.

Jos olet Yhdysvaltain kansalainen tai vakituinen asukas ja haluat ostaa kryptovaluuttoja IRA: n kautta, sinun on ensin hankittava ainutlaatuinen eläketili. Sitä kutsutaan usein itseohjautuvaksi tai sekkirekisteriksi (yleisin). Voit myös saada itseohjautuvan 401 kt: n tai SEP: n liiketoimintarakenteestamme riippuen. Tämän tyyppisillä tileillä on myös erilaisia ​​rajoituksia. On olemassa useita erityyppisiä tapahtumia, jotka on nimenomaisesti kielletty ja joidenkin suorittaminen saattaa mitätöidä koko tapahtumasi. Tämä johtaa siihen, että sitä verotetaan jakeluna, ja myös varhaisesta jakelusta on määrätty lisäseuraamuksia.

Voit jopa harkita yhden offshore-yrityksen perustamista, mutta se tuo vielä enemmän komplikaatioita koko prosessiin ja sitä yleensä vältetään.

Kuulostaa monimutkaiselta? Se on. Tarvitset ehdottomasti ammatin apua. Prosessilla on huomattavat kustannukset aloittamiseen, ja se vaatii huolellista suunnittelua, jotta siitä saataisiin mahdollisimman paljon hyötyä. Saatat myös löytää hyvin rajallisen määrän vaihtoja, joita voit käyttää, koska sinun on perustettava institutionaalinen tili eikä henkilökohtainen tili.

Monimutkaisuus, kustannukset ja mahdolliset petokset eivät ole ainoat ongelmat tässä järjestelmässä. Koska tämä prosessi edellyttää, että sinusta tulee oman sijoitustilisi ylläpitäjä, et saa henkilökohtaisesti hyötyä sijoituksista. IRS-säännöt estävät sinua ottamasta lainaa tililtä tai muuten voittamasta sitä henkilökohtaisesti, kuten kaikki muutkin ammattimaiset sijoitusneuvojat. Lisäksi vuotuiset rahoitusosuudet IRA: siisi eivät voi ylittää 5500 dollaria yhteensä, jos olet alle 50-vuotias, ja ne ovat enintään 6500 dollaria, kun olet vanhempi. Joidenkin muiden suunnitelmien ylärajat ovat paljon suuremmat, mutta tyypillisesti niin on myös paperityössä.


Heillä on yksi paikka, jossa he loistavat. Jos lähdet työpaikalta, jolla sinulla oli 401 kt, voit mahdollisesti kääntää 401 000 kappaleen itseohjautuvaksi IRA: ksi ja sijoittaa sitten kryptovaluuttaan. Varmista vain, että harjoittelet hyvää riskienhallintaa ja ymmärrät, että arvot voivat kaatua nopeasti.

2. Salausvaluutan ostaminen henkivakuutuksen kautta

Henkivakuutuksilla voi olla samanlaisia ​​verohelpotuksia kuin eläketileillä. Jos esimerkiksi asetat yksityisen sijoittamisen henkivakuutuksen, pidät sitä jonkin aikaa ja sitten nostat sen, sinulla on oikeus verotuksen lykkäykseen, joka on samanlainen kuin perinteinen IRA. Maksat edelleen myyntivoittoveroa, mutta voit lykätä verovelkaa myöhempään ajankohtaan. Ei verohelpotuksia, vain lykkäys.

Mutta entä jos et koskaan kotiuta vakuutustasi? Jos sinulla on virtuaalivaluuttaa henkivakuutuksessa kuolemaan asti, se siirtyy perillisillesi. Muiden henkivakuutusten kautta välitetyn omaisuuden tavoin perillisten ei tarvitse maksaa veroja vakuutuksessa olevien virtuaalivaluuttojen arvon noususta. Kuulostaa hyvältä, eikö? Loppujen lopuksi, eikö koko asia välttää myyntivoittojen maksamista kryptovaluuttatuloista? Toki, lukuun ottamatta yhtä suurta ongelmaa: olet kuollut. Mitä järkeä on välttää veroja, jos et voi koskaan käyttää rahaa, jota yrität piilottaa IRS: ltä? Voit myös antaa IRS: lle sen leikkauksen ja nauttia elämästä, kun vielä elät sitä.

Salausvaluuttojen jättäminen perillisille kuulostaa hyvältä tavalta huolehtia perheellesi, kun olet poissa. Useimmat yksityisen sijoittamisen käytännöt edellyttävät kuitenkin vähintään 500 tuhannen dollarin investointia ennen kuin he edes aloittavat keskustelun. Tämä vähimmäissijoitusvaatimus sulkee suurimman osan meistä edes yrittämästä hypätä läpi kaikki vanteet, jotka ovat tarpeen tähän järjestelmään osallistumiseksi, joten on parempi säästää aikaa ja sydänsärkyä ja maksaa vain verosi.

Kun kryptovaluutat rakentavat edelleen varallisuutta, tällä alueella on paljon enemmän huomiota, kun yhä useammat sijoittajat osuvat minimiin oikeuttaviin numeroihin. Varmista, että löydät ammattilaisen, joka todella ymmärtää nämä tapahtumat, jotta et pääse rangaistuksiin.

3. Haetaan samanlaista vaihtoa koskevaa poikkeusta

IRS: n vuoden 2014 toimintalausekkeessa virasto luokitteli digitaaliset valuutat omaisuudeksi. Tämä sai monet sijoittajat uskomaan, että Bitcoinin vaihtaminen muihin virtuaalivaluuttoihin, kuten Ethereum, Bitcoin Cash tai Ripple, on verolain 1031 §: n mukainen samanlainen vaihto. 1031-tyyppinen pörssi sisältää jonkinlaisen liike- tai sijoitusomaisuuden vaihtamisen toisen kanssa. Esimerkiksi, jos omistat taidegallerian ja vaihdat maalauksen, jota asiakkaasi kaipaavat, veistokselle, jonka odotat houkuttelevan joukon, et maksa veroja vaihdosta. Verovelvollisuus syntyy, kun myyt veistoksen, mutta niin kauan kuin kaksi taidetta ovat luonteeltaan samanlaisia, voit lykätä verojen maksamista veistoksesta, kunnes se myy.

Sijoittajat, jotka myivät salausvaransa ennen vuotta 2018, väittävät usein, että niiden olisi kuuluttava samanlaiseen vaihtovapautukseen, koska kryptovaluutoilla on sama luonne tai luonne. IRS ei kuitenkaan kohdella virtuaalivaluuttoja tällä tavalla. Bitcoinin jakaminen – joko Yhdysvaltain dollareina tai muuna virtuaalivaluuttana – on verotettava tapahtuma. Tämä pätee riippumatta siitä, ostatko kupin kahvia vai kuumin uuden vaihtoehtoisen kolikon. Kauppa ei ole omaisuuden vaihto omaisuutta vastaan. Pikemminkin sitä pidetään myynninä, jota seuraa välittömästi osto.

Sijoittajille, jotka aikovat vaatia samanlaista vaihtosääntöä kryptovaluuttakaupoista tulevaisuudessa, vuoden 2018 liittovaltion verouudistus on tuonut sateen paraatiin. Vuoden 2017 viimeisinä päivinä hyväksytyistä liittovaltion verolakiin tehdyistä muutoksista Kongressi rajoitti nimenomaisesti 1031 §: n vaihtoa vain kiinteistöihin. Tämä sulki samanlaisen vaihdon porsaanreiän, ainakin siltä osin kuin sitä on voitu soveltaa kryptovaluuttoihin aiemmin.

Kun olet epävarma, soita ammattilaiselle

Suurin osa meistä on suhteellisen uusi kryptovaluutta. IRS on kuitenkin seurannut virtuaalivaluuttatoimia jo useita vuosia, eivätkä ne anna kenenkään päästä eroon verojen kiertämisestä verokoodissa havaittujen “porsaanreikien” kautta. Varhaiset sijoittajat lohduttivat itseään uskomalla, että IRS-politiikassa heitä suojasi epämääräisyys ja epävarmuus. Näitä sijoittajia tavoittelee kuitenkin nyt verovirasto, joka todennäköisesti kiinnittää heille maksuja ja sakkoja sen lisäksi, että he perivät takaisin velkansa.

Omaisuuden suojaamisessa on tärkeää pitää kiinni IRS: n oikealta puolelta. Varmista, että työskentelet lisensoidun Certified Public Accountant -yrityksen kanssa, joka on saanut laajan koulutuksen virtuaalivaluutan verotuksesta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me