Salausvaluuttasalkun rakentaminen ei ole asia, jota teet 5 minuutissa. Salausvaluuttamarkkinoiden ja ICO: n nousu on yleensä houkutellut monet sijoittajat ajatukseen tehdä isoja dollareita mahdollisimman nopeasti. Ja vaikka siellä on vielä paljon mahdollisuuksia, kannattaa (aivan kirjaimellisesti) olla niin ammattimainen kuin pystyt.

Se on villi villi länsi uudestaan, paitsi tällä kertaa, ohjelmoija-cowboyt ratsastavat koodattujen hevosten kanssa etsimään digitaalista kultaa. Varusta itsesi tehokkailla työkaluilla, niin sinäkin sinulla on mahdollisuus lyödä sitä isolla.

Sukelletaan sisään ja katsotaan viisi avainkohtaa, jotka on otettava huomioon kryptovaluuttaportfolion rakentamisessa.

# 1: Bitcoin – uusi vertailuarvo

Seuraavassa kuvassa mitataan % useiden suurten kryptovaluuttojen voitot Yhdysvaltain dollaria vastaan ​​vuoden 2018 alusta lähtien:

Salausvaluuttasalkku

Aloittelevat sijoittajat rakastavat mitata suosikkikolikonsa suorituskykyä suhteessa paikalliseen valuuttaan (kuten Yhdysvaltain dollari tai euro). Tämä on kuitenkin virhe. Harkitse sen sijaan mitata suorituskykysi verrattuna Bitcoiniin tai Ethereumiin.

Yllä olevassa esimerkissä Bitcoin ylitti Litecoinin, Moneron ja Dashin, mutta ei Ethereumia. 2018 on toistaiseksi osoittautunut karhumarkkinoiksi, ja jos sinulla on enemmän Ethereumia portfoliossasi, minimoit tappiot. 28% verrattuna Bitcoinin 57%: iin.

Miksi Benchmark?

Salaisuuden isoisä ei saavuttanut tuota otsikkoa ilman syytä. Bitcoinin valtavat härkämarkkinat vuodesta 2011 ovat tulosta taloudellisesta arvojärjestelmästä, joka on rakennettu terveen rahan ominaisuudet huomioon ottaen.

Ei ole mikään yllätys, että monet salausyhteisössä viittaavat Bitcoiniin digitaalisena kullana. Aivan kuten fyysistä tyyppiä käytetään arvon varastona vaikeina aikoina, pääoma virtaa Bitcoiniin, kun sijoittajat hermostuvat:

 • Bitcoin-lohkoketjun hakkerointia ei ole koskaan kirjattu
 • Bitcoin on laajalti saatavilla & tuettu hyvin vaihdoissa ympäri maailmaa
 • Se on kaikkein likvidein salausvaluutta (helppo löytää ostaja / myyjä markkinoilta)

Monet pienemmät kolikot ovat heikompia kuin Bitcoin ja niitä on vaikea vaihtaa. Kysy itseltäsi, onko riskin arvoinen ostaa vähemmän tunnettu kolikko? Monissa tapauksissa vain HODL’in tekeminen bitcoinilla ja tekemättä mitään muutaman vuoden ajan toimii paremmin pitkällä aikavälillä.

# 2: Ymmärrä riskiprofiilisi

Riski on yhtä suuri osa elämää kuin markkinoilla. Ei kipua, ei voittoa, kuten sanotaan. Sijoittaminen näille markkinoille merkitsee suurten hintavaihteluiden (volatiliteetti) käsittelemistä. Ja monilla ei ole mahaa siihen.


On tärkeää kysyä itseltäsi useita kryptovaluuttariskiin liittyviä kysymyksiä. On myös hyvä kirjoittaa vastaukset muistiin. Joitakin huomioitavia kysymyksiä:

 • Kuinka paljon pääomaa sinun on sijoitettava?
 • Voitko menettää osan pääomastasi tai kokonaan?
 • Mitkä ovat sijoitustavoitteesi?
 • Kuinka lähellä olet eläkkeelle?

Hyvä tapa mitata riskitoleranssiasi on nähdä, kuinka hyvin nukut yöllä sillä aikaa sijoitettu kryptovaluuttamarkkinoille. Jos huomaat pakkomielle hinnasta ja nouset keskellä yötä tarkistamaan, on todennäköistä, että sinulla on liian paljon sijoitettua pääomaa. Ei koskaan, ikinä sijoita rahaa, jolla ei ole varaa menettää!

Voit harkita taloudellisen neuvonantajan palkkaamista tekemään työtä puolestasi. Mutta pidä mielessä, että akkreditoidut talousneuvojat ovat melkein ennenkuulumattomia tällä nousevalla alalla.

# 3: Tee oma tutkimus (DYOR)

Ehkä pahin asia, jonka voit tehdä näillä markkinoilla, on sijoittaa impulsiivisesti tai satunnaisten vihjeiden perusteella, jotka kuulit ystävien, perheen, telegramikanavan tai Reddit-ryhmän kautta. Tämä on loppujen lopuksi rahasi.

Elämme Internetin aikakaudella, eikä tietoa ole koskaan ollut niin laajasti saatavilla kuin nykyään. Tämä on sekä hyvä että huono asia. Siellä on joukko tietoja. Se on suhteellisen helppo löytää, mutta suhteellisen vaikea tulkita. Sinun tehtäväsi älykkäänä sijoittajana on tehdä oma due diligence.

Tee oma tutkimus

Kris Straubin ystävällisyys

Jokainen projekti yrittää markkinoida itseään parhaassa mahdollisessa valossa. Ei projekti on täydellinen ja monet ovat suorastaan ​​huijauksia. Tarkista asiantuntijoiden kanssa. Twitterissä on erinomaisia ​​lähteitä, jotka tarjoavat arvokasta tietoa päivittäin.

# 4: Ota täysi vastuu päätöksistäsi

Nyt kun olet tehnyt kovan työn, on aika lisätä kolikoita kryptovaluuttaportfoliosi ja kohdata seuraukset. Aivan oikein, sinä olet täysin vastuussa kaikki sekä hyvät että huonot sijoituspäätöksesi. Omista sitä. Se tekee sinusta paremman sijoittajan.

Älä hämää sijoittajien twiitteillä, videoilla tai viesteillä, jotka väittävät, etteivät he koskaan häviä. Jopa maailman parhaat sijoittajat tekevät kauhistuttavia päätöksiä. Se on osa peliä. Kun hyväksyt virheesi, avaat oven myös paremmaksi kryptovaluutta-sijoittajaksi.

Mitään tämän muodon muotoa tai muotoa ei tule pitää sijoitusneuvona. Jos olet kuullut sen aikaisemmin, se johtuu siitä, että vaikuttajat kaikkialla verkossa pelkäävät sisällön tarjoamista, jota voidaan pitää taloudellisena neuvona. Miksi? Koska monet rahaa menettävät sijoittajat haluavat usein siirtää syyn toiselle. Älä ole se kaveri / tyttö.

Viimeaikainen Bitconnect-skandaali, joka näki useita vaikuttajat palvelivat oikeusjuttuja, on hyvä esimerkki. Joten sanon sen uudelleen, olet täysin vastuussa omasta taloudellisesta hyvinvoinnistasi.

# 5: Ole kärsivällinen

Kun ihmiset näkevät kaksinumeroisen tuoton suurilla härkämarkkinoilla, on helppo saada kiinni tapauksesta fomo (poisjäämisen pelko). Ole kärsivällinen, pelaa pitkää peliä. Markkinat olivat täällä eilen ja ovat täällä huomenna.

Ellet ole lahjakas ja aktiivinen päivittäiskauppias, pidemmän aikavälin HODL-strategia voi olla parempi vaihtoehto sinulle. Kun katsot pidempää näkymää, käytännössä ja kärsivällisesti, kaksinumeroisia tappioita on helpompi maata, koska näet suuremman kuvan. Bitcoin on jo maalannut kuvan vuodesta 2011.

Muista, että tällä ei ole takeita. Harkitse myös väitteen vastakkaista puolta. Käytä kärsivällisyyttä yhtenä työkaluna suuremmassa työkalupaketissasi. Nollaan menevän kolikon kärsivällisyys ei kannata. Kummassakin tapauksessa kärsivällisyys on hyve, joka kannattaa rakentaa, kun sinusta tulee parempi sijoittaja.

Salausvaluutan salkun yhteenveto

Kryptovaluutta-sijoitus ei ole kaikille. Jotkut rikastuvat siitä haisevasti, ja toiset menettävät kaiken rahansa. Joidenkin kurinalaisten töiden myötä mahdollisuus tulla entisiksi eikä jälkimmäisiksi kasvaa dramaattisesti.

Yhteenvetona, pidä nämä 5 avainta mielessä, kun rakennat salausvaluuttasalkkusi ja onnea markkinoilla!

 1. Bitcoin – uusi vertailuarvo
 2. Ymmärrä riskiprofiilisi
 3. Tee oma tutkimus (DYOR)
 4. Ota täysi vastuu päätöksistäsi
 5. Ole kärsivällinen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me