Kun Satoshi paljasti surullisen valkokirjansa vuonna 2008, hän ei odottanut Bitcoinin ansaitsevan digitaalisen kullan nimeä. Tämä johtuu siitä, että bitcoinia ei koskaan ollut tarkoitettu sijoitusvälineeksi, vaan vertaisversio sähköisestä käteisestä. Sen oli tarkoitus lähettää rahaa maailmanlaajuisesti kahden osapuolen välillä ilman rahoitusviranomaisen väliintuloa.

Asiat oli tarkoitus ostaa bitcoinilla ja myydä bitcoinilla. Sen ei ollut tarkoitus päätyä tuoreita kasvoja odottavien sijoittajien käsiin. Siellä on vähän neuvonantajia, jotka käskisivät sinun menemään kuluttamaan varastosi juuri nyt. Mutta jos haluat pukeutua trendiin ja tosiasiallisesti käyttää sitä valuuttana, tässä on seitsemän upeinta asiaa, joita voit ostaa juuri nyt.

1. Maailman ympäri risteily

Olettaen, että sinulla on tarpeeksi bitcoineja virtuaalilompakossa, voit käyttää ne ympäri maailmaa sijaitsevalle risteilylle. Ja olet todennäköisesti ansainnut sen tähänastisen vuoristoradan kryptovaluuttavuoden jälkeen. Haluatko ylellisen matkan Bahama-alueelle vai kulttuurikohteen Euroopassa? Voit saada kaiken läpi Expedia. Voit myös maksaa hotelleista, ostaa lentoja ja muita niiden palveluja päivän kurssilla.

Expedia toimii yhdessä Coinbasen kanssa helpottaakseen bitcoinilla maksamista, ja dollarin ja bitcoinin muuntaminen on mahdollisimman tarkkaa. Hintatarjouksesi on voimassa enintään 10 minuuttia, minkä jälkeen sinun on pyydettävä uusi.

Huolimatta siitä, että bitcoin-kaupat ovat peruuttamattomia, jos haluat tehdä parannuksen kulutuksen jälkeen, voit silti hakea hyvitystä, mutta et saa digitaalisia varoja takaisin. Joten jos arvo nousee nousuun ostoksen jälkeen, sinun on imettävä se samppanjacocktailiin ulkona merellä.

2. Asunto Dubaissa

huoneisto dubaissa

Olet ehkä nähnyt otsikot aiemmin tänä vuonna. Salausyhteisön läpi aaltoili jännityksen räikeä, kun nuoret sijoittajat pohtivat mahdollisuuksia. Ostetaan siivu kiinteistötaivasta maailman ylellisimmässä kaupungissa. Aston Plaza & Myydyt asunnot 50 huoneistoa bitcoinissa helmikuussa, mutta loput ovat saatavilla vain fiat-muodossa.

Jos haluat silti saada käsiinsä kiinteistöjä bitcoinilla, se ei oikeastaan ​​ole vain ohimenevä villitys volatiliteetista huolimatta. Maailman ensimmäinen kryptovaluutta on edelleen saamassa vetovoimaa kiinteistöalalla uuden raportin avulla Re / Max-toiminto ensin tervehtii bitcoinia sopivaksi kiinteistömarkkinoille.

Itse asiassa Arabiemiirikuntien varakkaiden kiinteistömaginaattien lisäksi, joissa on syvät taskut, bitcoin-maksua hyväksyvät myyjät ovat toistaiseksi listanneet noin 37 kotia realtor.com-sivustolla. Siihen kuuluu pieni Kansasin koti ja monen miljoonan dollarin Havaijin kartano.

3. Poliittinen skandaali

Jos pidät ajatuksesta paljastaa korruptio tai nähdä rikkaat ja voimakkaat rypisty, voit lahjoittaa bitcoinisi Wikileaks. Lue Hillaryn sähköposteja, lue lisätietoja vakoilutilauksista Ranskan vaalien aikana tai yksinkertaisesti kannattaa pitää silmällä Venäjää – bitcoinisi ja satosi voivat auttaa.

Perustajan melko salaperäisestä luonteesta huolimatta Wikileaks on rekisteröity voittoa tavoittelematon organisaatio, ja sellaisenaan voit antaa bitcoinin luontoissuorituksena. Tämä tarkoittaa, että voit auttaa rahoittamaan tätä kiistanalaista totuuden ristiretkeläistä – ja kirjaamaan sen pois myös verotarkoituksiin.


4. Korkeakouluopetus

Cumbrian yliopistosta Yhdistyneessä kuningaskunnassa tuli maailman ensimmäinen julkinen yliopisto, joka hyväksyi bitcoinin lukukausimaksuna vuonna 2014 – ja kuka sanoi, että britit vastustivat muutosta? He eivät ehkä ole innoissaan eurosta, mutta Yhdistynyt kuningaskunta on yllättävän bitcoin-ystävällinen.

Joten jos haluat todella käyttää kovalla työllä ansaitut bitcoinejasi koulutuksesi jatkamiseen, maailmanlaajuisesti on kourallinen muita akateemisia laitoksia, joiden avulla voit tehdä sen. Luettelossa on Meksikon Pueblan Universidad de las Américas ja Sveitsin Luzernin ammattikorkeakoulu.

5. Sushi

Sushi

Bitcoin voi olla vähenemässä jokapäiväisten tuotteiden maksutapana, mutta voit silti ostaa sushisi sen kanssa muutamassa paikassa ympäri maailmaa. Sinulla ei tietenkään ole mitään kannustinta tehdä niin, kuin näyttää ystävillesi, mikä varhainen adoptio olet.

Ja vaikka Bitcoin on julistettu kuolleeksi valuuttana melkein 300 kertaa, jos näin on, voit myös rahoittaa satoshisi sashimilla.

6. Kylpypommit ja kuplat

Jos haluat makaamaan ja rentoutua kuplia täynnä olevassa kylpyammeessa, voit käyttää sitä bitcoinilla. Valmistaja kylpypommeja, kupla baareja ja kaikki herkullisia, Rehevä kosmetiikka, hyväksyy bitcoinin tuotteistaan ​​maksettaessa.

Talouspäällikkö Mike West ilmoitti verkkosivuillaan viime vuonna: “Bitcoinin hyväksyminen on Lushille erittäin jännittävää. Bitcoinin avulla asiakkaat ympäri maailmaa maksavat saman verran tuotteistamme, ilman vaihtelevia valuuttakurssimuutoksia ja korkeita pankkimaksuja. ” Selvästi hänellä oli tuolloin kylpypallo eikä kristallipallo.

7. Timanttisormus

Digitaalisesta kullasta todelliseen kultaan, jos olet todella koukussa elämään korkeaa elämää, voit myös mennä ulos ja hankkia itsellesi tai kumppanillesi timanttisormus. REDS kultasepät on enemmän kuin onnellinen hyväksyessään bitcoinisi maksukoruiksi ja -kelloiksi joko verkossa tai missä tahansa yli 65-kaupassa Yhdysvalloissa.

Bitcoinin ostama autuus

He sanovat, ettei rahalla voi ostaa onnea, mutta ehkä bitcoin voi. Ylellisestä matkasta liotukseen ammeessa voit silti ostaa melkoisen paljon bitcoinilla. Mutta kuten muidenkin aiheesta lukemiesi artikkelien kohdalla, sinun on ensin arvioitava riskit asianmukaisesti.

Korkean lipun tuotteiden ostaminen epävakaassa digitaalisessa valuutassa ei ole riskejä. Joten vaikka toivottavasti et pääse seisomaan kiinteistön ulkopuolella ilman avaimia tai käteistä, on epätodennäköistä, että pankki antaa sinulle asuntolainaa bitcoinissa pian.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me