Abra osakkeet

Abra aloitti äskettäin osake- ja ETF-sijoittamisen.

Kryptovaluutta-sijoitussovellus Abra on ilmoittanut uudesta pääomasijoitusominaisuudesta käyttäjilleen. Yksinkertaisesti sanottuna se antaa Abran käyttäjille mahdollisuuden sijoittaa perinteisiin osakkeisiin ja ETF: iin Bitcoinin avulla. Jo Abra on jo suosittu kryptoalateollisuuden sovellusvaihtoehto, etenkin aloittelijoiden keskuudessa, ja Abra toivoo laajentavansa käyttäjäkuntaansa ja tarjontaansa yhdistämällä kryptovaluutan maailman perinteisen rahoituksen maailmaan.

Abran asema kryptovaluutta-alalla

Niille, jotka eivät tunne Abraa, se on kryptovaluutta lompakko ja pörssi, joka toimii yhdestä sovelluksesta. Toisin kuin muut pörssit, Abra on saatavana vain mobiililaitteilla (Android, iOS), ei verkossa.

Vuonna 2014 perustettu Abra erottaa itsensä muista kryptovaluutan pörsseistä toimimalla vapaana pidettävänä alustana. Alustana, joka ei ole vapaudenmenetys, se ei koskaan kerää, tallenna tai pääse käyttämään käyttäjän tallettamia varoja. Sen sijaan he käyttävät bitcoinia käyttäjien varojen tukemiseen tallentamalla ne Bitcoin-lohkoketjuun.

Markkinoiden itsensä maailmanlaajuisena sijoitusohjelmana kaikille, Abra on tarkoituksellisesti laskenut käyttäjien markkinoille pääsyn esteitä. Esimerkiksi he ovat asettaneet pienet sijoitusminimit 5 dollariksi investointia kohti.

Vaikka sen salausvaluutatarjonta on hieman rajallinen verrattuna suurempiin verkkopörsseihin, kuten Binance, Abra on nyt asettanut itsensä tullakseen valtavirran rahoituksen ja kryptovaluutan risteyskohdaksi, kun kaksi teollisuutta alkavat konsolidoitua yhdessä.

Bill Barhydt paljastaa uuden pääomaominaisuuden

CoinCentral sai tilaisuuden keskustella Abran perustajan ja toimitusjohtajan Bill Barhydtin kanssa alustan uudesta osakesijoitusominaisuudesta ja kryptovaluuttamarkkinoiden tulevaisuudesta. Nauttia!

Bill Bardhyt

Abran toimitusjohtaja Bill Barhydt

Tällä viikolla otit käyttöön joitain uusia sijoitusominaisuuksia, jotka tarjoavat Abran käyttäjille mahdollisuuden sijoittaa perinteisiin osakkeisiin ja ETF: iin Bitcoinin avulla. Voisitko kertoa meille siitä hieman enemmän?

Abran tehtävänä on demokratisoida kaikkien rahoituspalvelujen saatavuus kaikille sijainnista riippumatta. Suurin osa maailmanlaajuisista kuluttajista on suljettu pois perinteisistä sijoitustuotteista monista syistä, jotka johtuvat saatavuudesta, luottamuksesta ja monimutkaisuudesta – mukaan lukien maantieteellinen sijainti, tulotaso, koulutus, pelko ja muut.

Uskomme täydelliseen taloudelliseen osallisuuteen siitä näkökulmasta, että rahoitus tehdään yksinkertaiseksi ja suoraviivaiseksi, ja annamme pääsyn julkisille markkinoille perinteisesti syrjäytyneille ihmisille. Lisäksi uskomme, että kryptovaluutta, kuten Bitcoin, voi toimia uudena alustana edellä mainittujen pääsyn ja luottamuksen ongelmien ratkaisemiseksi. Abran ainutlaatuinen käyttökokemus tekee palvelusta helppokäyttöisen ja täysin kaikkien kuluttajien saataville kaikkialla maailmassa.

Viime kädessä haluamme vain rakentaa niin suuren tuotteen, että houkuttelemme joukkoa sijoittajia, vallankumouksellisista lähtötason kokeilijoihin.

Mikä on seuraava askel yrityksessäsi tehdä Abrasta ensi-ilta globaali sijoitusohjelma kaikille omaisuusluokille?

Uuden sijoitusominaisuutemme lanseeraaminen on keskeinen virstanpylväs paitsi kohti yleistä tehtäväämme demokratisoida rahoituspalvelujen saatavuutta, mutta myös sitä, miten ala näkee sijoittamisen ja kryptovaluutan tulevaisuuden uudeksi rahaprotokollaksi. Ajatus osakkeiden osakkeisiin sijoittamisesta, kuten Abra on mahdollistanut tämän ilmoituksen avulla, on tänään uusi käsite, josta tulee huomenna pöydän panoksia. Ja se, että tämä kaikki on rakennettu Bitcoinille, on mielestämme yksi parhaista sovelluksista kryptovaluutan massan käyttöönottoon.

Kuinka päätit, mitkä osakkeet lisätään Abran tarjontaan?

Viimeisimmän ominaisuutemme (perinteisten omaisuuserien) varhaisen saatavuuden julkaisemiseksi Abra tarjoaa aluksi 50 uutta omaisuutta, mukaan lukien osakkeet, kuten Facebook, Apple, Amazon, Google, Netflix, hyödykkeet, kuten SPDR Gold Trust, ETF: t, kuten Vanguard Growth ja S&P 500 ja indeksit, kuten Russell 2000. (Sijoittajat voivat nyt rekisteröityä ennenaikaiseen julkaisuun tässä.)

Voimme lisätä ja lisäämme lisää varoja, mutta varhaisen käyttöoikeuden julkaisun tarkoituksena on ymmärtää paremmin, kuinka globaalit sijoittajat ovat vuorovaikutuksessa näiden tuotteiden kanssa. Siksi ja miksi valitsimme alkuperäisen tarjouksen, suosikkilista määritettiin määrän ja kattavuuden yhdistelmällä. Joten otimme huomioon maailman suosituimmat osakkeet ja ETF: t, pyrimme myös varmistamaan, että meillä oli erilainen ala- ja maantieteellinen kattavuus.

Abra miten se toimii

Kuinka Abra toimii

Abra näyttää olevan sitoutunut tulemaan ensisijaiseksi sijoitusalustaksi kaikille sijoittajille, niin suurille kuin pienillekin. Kerro meille vähän Abran sitoutumisesta tarjota sijoitusratkaisuja eri tuloluokkien sijoittajille maailmanlaajuisesti.

Jälleen, kyse on pääsystä. Rakennamme Bitcoin-tukemia sijoitustuotteita, koska voimme ensimmäistä kertaa todella demokratisoida pääsyn sijoitusmahdollisuuksiin maailmanlaajuisesti. Sijoitusten tekemiseen ja pääomamarkkinoille osallistumiseen ei pitäisi olla väliä missä asut tai kuinka paljon ansaitset.

Sinulla on laaja kokemus yrittäjyydestä, erityisesti teknologia-alalla. Kuinka salausalan yrittäjyys eroaa muista toimialoista?

Salausalan yrittäjyys eroaa muista toimialoista siinä, että sillä on useita sääntelyesteitä, joihin on puututtava tehokkaasti. Tekniset toimitusjohtajat, kuten Uberin Brian Chesky ja Airbnb: n Travis Kalanick, voisivat kertoa sinulle tarinoita sääntelytaakasta, jonka jokaisen yrityksen oli kohdattava molempien yritysten kasvaessa. Mutta salauksen kannalta yrityksille on uskomattoman tärkeää koota oikea lakimiimi ja sijoittajat lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteidensa saavuttamiseksi.

6. Annoit ensimmäisen TED-keskustelun Bitcoinista vuonna 2012. Olet nähnyt kryptovaluuttateollisuuden muuttuvan dramaattisesti viimeisten seitsemän vuoden aikana. Voisitteko kertoa meille, miltä luulet kryptoalateollisuuden tulevaisuuden?

Salausvaluutta-alan tulevaisuus johtaa siihen, että käyttäjät suorittavat rahoitustapahtumat edes tajuamatta, että hän käyttää Bitcoinia tai muuta digitaalista valuuttaa. Samoin kuin useimmat Internet-käyttäjät eivät ymmärrä Internetin toimintaa, useimmat kryptovaluutan käyttäjät eivät ymmärrä kryptovaluutan taustalla olevia perusprotokollia. Teollisuuden tulevaisuus lisää tietoisuutta digitaalisista valuutoista ja niiden saatavuutta etenkin alueilla, joilla on rajoitettu pankki- / rahoitusinfrastruktuuri. Lisäksi kun rahoituslaitosten toimijat tulevat markkinoille, voimme odottaa digitaalisten hyödykkeiden sekä hyödykkeiden ja johdannaisten arvopaperistamista.

Kiitos ajastasi ja oivalluksestasi!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me