Toinen päivä, toinen blockchain-yritys päätti ottaa rikki media- ja mainosalat.

Se on melko yleinen oletus, että nykyiset mallit epäonnistuvat monilla rintamilla. Katsojat joutuvat katsomaan mainoksia, joista he eivät ole kiinnostuneita. Mainostajat maksavat ärsyttääkseen väärää yleisöä. Mitä tulee sisällöntuottajiin? He raapivat enimmäkseen kuppinuudeleita hämärässä valoisissa huoneistoissa.

“Näin määritellä rikki”, sanoo Seth Shapiro perustaja mediayhtiö AlphaNetworks. “Asiat ovat rikki, kun tekijä ei ole oikeastaan ​​onnellinen, eikä kuluttaja ole oikeastaan ​​onnellinen eikä kukaan tunne olevansa saanut paljon. He kaikki vain yrittävät päästä toimeen, ja mielestäni voimme tehdä paljon paremmin. ”

Joten mikä tekee AlphaNetworksista erilaisen kuin kaikki muut tähti-silmäiset lohkoketjua käyttävät median ristiretkeläiset? Toimiva tuote aloittelijoille. Vahva joukkue, jolla on media-, blockchain- ja teknologiatausta. Ja joitain melko vakavia kumppaneita, kuten IBM Cloud Video, Watson AI ja RadicalMedia.

CoinCentral sai Sethin kiinni Lontoon World Blockchain -foorumissa tässä kuussa selvittääkseen, miten hän ja hänen tiiminsä aikovat korjata median ongelmat.

Seth Shapiro pään laukaus

Seth Shapiro perustaja AlphaNetworks

Kuinka Seth Shapiro pääsi Blockchainiin?

Psykologian taustalla ja intohimo musiikkiin Seth työskenteli itsenäisen levy-yhtiön tuottajana ja oppi kaksi arvokasta oppituntia jo varhain. Ensinnäkin tuo organisaatiopsykologia on menestyksen perusta. “Niin paljon innovaatioita liittyy yrityksen kulttuuriin”, hän sanoo. Ja toiseksi: “Älä koskaan ryhdy liiketoimintaan, joka ei laajene”.

Hän huokaa: “Rakastan musiikkia, mutta musiikkiliiketoiminnalla on perustavanlaatuisia haasteita, joihin sitä johtavat ihmiset eivät ole koskaan vastaaneet täysin.”

Odota, niin, media-ala on aina ollut rikki? Shapiro ajattelee, että sillä on. Kaksinkertaisena Emmy-palkinnon voittajana, joka on työskennellyt Walt Disney Companyn vanhempana tuottajana ja DIRECTV: n tuotantojohtajana, hänellä on ollut eturivin istuimet sen evoluution puolesta.

“Olen aina ollut kaveri tekemässä uutta, joten minut on aina palkattu joku, joka työskenteli kaikilla uusilla alustoilla uudella tekniikalla.”

Nopea katsaus Shapiron LinkedIn-profiili riittää tekemään pään pyörimään. Hän on johtanut monia innovaatioita musiikin sävellyksistä ohjelmistosuunnitteluun, mediaan ja tekniikkaan. Hän oppi myös koodaamaan.

“Kun olin musiikissa, päätin koskaan olla yrityksessä, joka ei kasva. Kasvava asia oli digitaalista. Tein tämän suuren intuitiivisen harppauksen ja päätin, että aion oppia kooderiksi. Ainoa tapa ymmärtää ja miten päästä mukaan liiketoimintaan tuolloin oli pystyä tekemään se itse.

Muutin Hollywoodiin heti Internetin alkaessa. Hollywoodissa oli ehkä viisi tuottajaa, jotka olivat tosiasiallisesti päteviä tuottajia, jotka pystyivät myös hallitsemaan ohjelmistokehitystä. Olin yksi heistä, joten se oli todella hyvä ajoitus. “

Media ja tekniikka ovat tiiviisti yhteydessä toisiinsa

“Uskon pohjimmiltaan, että medialiiketoiminta on aina sidottu tekniikkaan. Suurin osa suurimmista taloudellisista liikkeistä ja suurin osa median luovista liikkeistä tapahtuu uuden tekniikan hyödyntämisellä jotain todella luovaa. Päätät uuden tekniikan ja sitten tällaisen kulttuurin renessanssin, ja sitten se hidastuu ja tylsistyy, ja sitten toinen tekniikka avaa sen jälleen.

Median neljäs aalto

Blockchain on median neljäs aalto https://alphanetworks.io/

Luulen, että nyt meillä on joukko liiketoimintamalleja, jotka vanhenevat kokonaan hyödyllisyydestä. Esimerkiksi televisio-uutiset. Televisio-uutiset alkoivat todella Kennedyn kanssa. Kennedy teki uutisesta seksikkään. Silloin uutiset menivät 15 minuutista 30 minuuttiin. Silloin ihmiset alkoivat palkata kansainvälisiä toimistoja. Se huipentui todennäköisesti Watergaten ja Vietnamin sodan … Nyt TV-uutiset on tarkoitettu kuusikymmentäluvulle. “

Kaapeli-TV: n tilastot ovat yleensä melko hämmentäviä, ja katsojat leikkaavat johdon joukkoina. Keskimääräinen koti maksaa 206 verkosta ja katselee noin 15, ja keskimääräinen TV-uutisten katsoja on 68-vuotias. Mutta entä YouTube, Netflix ja suoratoisto?

Sosiaalinen media ei ole ratkaisu

“Mielestäni YouTube on rikki monilla perustavilla tavoilla”, hän sanoo. ”Lähetyksessä itsesi tai vaikuttajan ohjaama ikä sisälsi paljon lupauksia. Mutta tosiasia on, että olemme ympäristössä, jossa kenen tahansa sisältö voidaan vetää pois alustalta milloin tahansa mistä tahansa syystä. Ja vain 3 prosenttia kaikista osallistujista ansaitsee köyhyysrajan yläpuolella. Minusta tuntuu siltä, ​​ettei se ole optimaalinen malli.

Kun vaikuttajakulttuurista tulee yhä tärkeämpi ja kun yhä useammalla ihmisellä on kyky ja kyky tehdä hyviä videoita, heille pitäisi olla tapa ansaita elantonsa. Se ei ole vain YouTube, vaan myös Facebook. Luulen, että yrittää rakentaa videopohjaista yritystä tai yrittää rakentaa yritystä YouTubessa tai Facebookissa on kuin yrittää rakentaa talo jonkun muun maalle. Odotat vain toisen kengän putoamista. “

Youtube-sisältö poistettu

YouTube-sisältö poistettu

Entä väärennettyjen uutisten ongelma? ”Fake news, kyllä. Todentamisen puute, jäljitettävyyden puute. Toinen [teollisuus], joka on rikki, nyt aloitit minut, on mainonta. Mainostajat harjoittavat mielestäni taattua epäonnistumisjärjestelmää, koska he maksavat jostakin, mitä ihmiset pohjimmiltaan eivät pidä.

Millaista järkeä sillä on? Maksat pakottaa minut katsomaan jotain, jota en vain halua nähdä. Ratkaisun piti olla verkossa, mutta YouTube on vielä pahempi. Preroll on yhtä ärsyttävää. He onnistuvat sijoittamaan niin paljon ärsytystä 15 sekuntiin kuin TV: llä kului 30: ssä. “

Sisällöntuottajien ongelma

”Nykyisissä malleissa on edelleen paljon ongelmia. En sanoisi, että ne ovat rikki, mutta eivät ole optimaalisia. Esimerkiksi Netflix ottaa yksinoikeuden, usein 10 vuoden käyttöoikeuden sisältöön. He maksavat tietyn summan, mutta silloin oikeudenhaltijalla on hyvin vähän vapautta. Tuo sisältö on periaatteessa kadonnut. He eivät saa melkein mitään tietoja Netflixiltä. Vaikka Netflix pystyy keräämään ylimääräisen määrän tietoa, ne eivät todellakaan jaa sitä sisällöntuottajan kanssa.

Tämä tarkoittaa sitä, että show-tuottajilla ei ole aavistustakaan siitä, kuka katselee heidän ohjelmiaan, tiettyjen jaksojen suosiosta, mihin väestötietoihin he vetoavat eniten, minkälaisia ​​aiheita on vältettävä ja mitkä aiheet kiinnittävät katsojien huomion. “Olisit ajatellut ajatusta, että digitaalinen on läpinäkyvämpi ja antaa enemmän ja enemmän tietoa. Näin ei vielä ole, ”hän sanoo.

Piratismi on myös “massiivinen ongelma”, hän sanoo. “Verkossa on enemmän sisältöä, mutta nyt kuka tahansa, missä tahansa signaaliketjussa näyttelijästä tuottajaan ohjaajaan studioon, joka tekee elokuva-elokuvan, elää kuolevaisessa kauhussa, että elokuva aiotaan sulkea BitTorrentissa ennen avaamisviikonloppua ja tuhota satoja … Olen ollut tuottajien kanssa, joiden elokuvia vuotanut, ja se on kuin menisi hautajaisiin. “

AlphaNetworks-ratkaisu

“Se, mitä teemme AlphaNetworksin kanssa, on maailmanluokan suoratoistovideoratkaisu, joka on jo rakennettu, ja yhdistämme sen omaan sisäiseen blockchain-järjestelmäämme tallentaaksemme jokaisen kuluttajan jokaisen vuorovaikutuksen jokaisen sisällön kanssa. Meillä on tarkka kirjaus tarkasta kulutuksesta. Sitten jaamme sen todella tehokkaassa koontinäytössä jokaisen sisällöntuottajan kanssa.

AlphaNetworks

AlphaNetworks-ratkaisu

Algoritmiamme kutsutaan Proof of Engagementiksi, joten se, mitä se tekee, kertoo seitsemän jaksosi osuvan puistoon. Näemme, että sinulla on trendikäs yleisö Etelä-Amerikassa. Reseptejä käsittelevät jaksosi ovat erittäin onnistuneita … Sitten maksamme todellisen kulutuksen perusteella. Kaikki on kirjoitettu ketjuun, ja jos sait 237 000 katselukertaa, sinulle maksetaan 237 000 näyttökertaa. “

Ja toisin kuin Netflix, joka ei halua jakaa tietoja sisällöntuottajien kanssa, AlphaNetworks haluaa sisällöntuottajien menestyvän. “Mitä enemmän ihmiset haluavat katsella sinua, sitä enemmän verkostovaikutusta on enemmän ihmisissä, jotka haluavat tulla maailmaamme ja kuluttaa enemmän sisältöä. Joten olemme täysin linjassa [sisällöntuottajan] kanssa. Haluamme sinun ansaitsevan mahdollisimman paljon rahaa ja haluamme olla onnellinen paikka sisällöntuottajille. “

Katsojien ja mainostajien ongelma

”Tähän mennessä kaikkien aikojen tehokkain medialiiketoimintamalli on tilaus-TV. Maksu-TV on vuosikymmenien ajan tuottanut vain miljardeja miljardeja dollareita ”, Seth sanoo. “Se ei toimi enää. Asia, joka toimii nyt ja joka tulee toimimaan yhä enemmän, on videopalvelujen suoratoisto. Ihmiset, jotka maksavat pienempiä määriä tilauksia suuremmasta osasta haluamiaan tuotteita ja maksavat vähemmän asioista, joista he eivät ole kiinnostuneita.

Lisäksi katsojille ansaitaan mainoksia joka kerta, kun he käynnistyvät. “Sinun ei pitäisi rangaista ihmisiä mainonnalla, ja rehellisesti sanottuna se ei myöskään ole hyvä mainostajalle. Se vain luo negatiivisen assosiaation. Yksi asia, jonka teemme, on, että maksamme vain ihmisille mainosten katsomisesta. Toinen asia, jonka teemme, on kohdistaa mainokset tehokkaammin asiakkaalle. “

AlphaNetworks-ratkaisu

“Osa suunnittelemastamme merkkitaloudesta on tapa, jolla medialiiketoiminta todella toimii. Jos ihmiset katsovat mainontaa, he joko valitsevat sen tai saavat maksun sen tekemisestä tai heillä on jonkinlainen aito apuohjelma … Jos tiedämme, että olet salakirjoittaja, hyvä mainos eri kylmien lompakoiden vertailusta ei ehkä ole ärsyttävää sinulle. Se voi olla sinulle todella kannattavaa, mutta kannattaa myös Ledgerille tai Trezorille, jos se saa sinut ostamaan. Mielestäni haluamme innovoida uusia sisältömuotoja, jotka ovat informaatiomainontaa, joka ei ole ajanhukkaa.

Tyydytät mainostajaa, koska hän kertoo heille paljon enemmän tietoa. Mutta et tuhlaa niiden ihmisten aikaa, jotka eivät ole kiinnostuneita siitä. Nämä ovat sellaisia ​​asioita, joita haluamme tehdä. Luo mainontaa, joka on miellyttävämpää ja hyödyllisempää eikä ärsyttävää. “

Siellä on myös tuotemerkkisisältöä, kuten vanhanaikaiset saippuaoopperat, joiden sisältöä tietyt tarrat tuovat sinulle. Mainosta ei tarvitse katsella, mutta mainostajat pääsevät mukaan viileään esitykseen, ja kuluttajalla on suotuisa imago tuotemerkistä. “Mainostajien on annettava kuluttajille lisäarvoa”, hän sanoo.

Muutama hienoja asioita, jotka saavat AlphaNetworksin erottumaan

Toimivan tuotteen ja melko mielettömien kumppanuuksien lisäksi yritys ajattelee tulevaisuuteen. Watson AI: n avulla he voivat todella saada kasvojen ja kuulojen tunnistuksen ja oppia, minkä tyyppistä sisältöä katsojat nauttivat eniten kohdistaakseen heille kohokohtia. Kammottava tai viileä?

“Watsonilla on täydellinen visuaalinen tunnistus ja täydellinen kuulotunnistus, ja hän voi alkaa poimia metatietoja ja aiheita, tonaalisuutta ja tunteita”, Seth sanoo. He jo kokeilivat sitä muokkaamalla korkealaatuisia jalkapallokeloja.

“Pyrimme syventämään metatietoja ja tietoa ohjelmoinnista ja tekemään syvällisempää data-analyysiä siitä, mihin ihmiset todella reagoivat, ja sitten voimme saada heille tehokkaammin enemmän tavaraa, josta he todella pitävät, ilman että tarvitsee kahlata tuhansien läpi ja tuhansia juttuja. Jos harkitset YouTuben kaltaista ympäristöä, etsit tiettyä artistia, voi olla erittäin haastavaa löytää jotain. Tarvitset paljon syvempää kuraatiota ja datatieteellistä lähestymistapaa. ”

Ja entä esineiden internet?

Sethin kasvot syttyvät. “Kukaan ei ole tuonut tätä esiin hetken kuluttua”, hän sanoo, “mutta kyllä, IoT: n rintamalla, yksi muista syistä, miksi olen niin innoissani AlphaNetworksista ja miksi mielestäni koko tämä alue tulee olemaan niin räjähtävä, on tarkalleen sinun mielipiteesi. Videonkulutus, heti kun itse ajavien autojen määrä lisääntyy, ihmisillä on periaatteessa tuntikausia enemmän näyttöaikaa.

Ei ole mitään muuta tekemistä. Näet lisääntyvän yhä enemmän sitä, mitä aikaisemmin ajattelimme näytöiksi, ja lopulta lapsemme ovat kuin: “Voi, se oli niin söpö! He tapasivat katsella näitä laitteita. Kuinka vanhanaikaisia. ”Se on vain täällä näkökentälläsi lisätyllä todellisuudella ja muulla tavoin.

Suurempaa ja suurempaa yleisöä tulee olemaan enemmän, en halua kutsua sitä kapealla, mutta enemmän ohjelmointityyppejä ja -alueita, joita ei ole vielä keksitty vielä. “

Lopulliset ajatukset

Mietiskeleminen henkilökohtaisessa kuljettajattomassa kuplassa liikkumista, sisällön katselu ja mainonta törmäävät todelliseen maailmaan, on vaikea kuvitella, että olisimme yhteydessä lapsiin. Mutta sitten, kautta aikojen tekniikkaa on viety haitaksi yhteiskunnalle. Ehkä jos meillä on ekosysteemi, jossa kaikki sidosryhmät ovat onnellisia ja arvo virtaa oikeaan suuntaan, voimme ehkä sovittaa tekniikan loppujen lopuksi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me