Ilmoitus Steve Wozniakin murtautumisesta blockchainiin on niin uusi Equi verkkosivusto silti sanoo “tulossa pian”. Mutta Applein perustajana, joka on epäilemättä aikamme innovatiivisin yritys, on outoa, että Wozniak ilmestyy myöhässä blockchain-kohtauksessa?

Oikeastaan ​​hän on kiehtonut Bitcoinia alusta asti, kutsumalla sitä “digitaaliseksi kullaksi”. Mutta joukko hyödyttömiä kryptovaluuttoja ja väärennettyjä ICO: ita sai hänet pysäyttämään pääsyn alukselle blockchain-käynnistyksen yhteydessä.

Toinen jättiläinen antaa lohkoketjulle hyväksyntämerkin

Kun lisää pankkeja, monikansallisia yrityksiä ja jopa Facebook ja Amazon ostavat blockchain-patentteja, olemme aloittaneet ennennäkemättömän blockchain-käyttöönoton ajan. Blockchain-nayayers osoittivat teknisten jättiläisten hiljaisuuden tekniikkaan, käyttäen sitä todisteena ylikuormituksesta. Mutta nyt suuret teknologiayritykset pyrkivät saamaan kiinni etsintäryhmien aloittamisesta ja kaksinkertaistavat ponnistelunsa valmistautuakseen Web 3.0: een.

Web 3.0

Mikä on Web 3.0? https://coincentral.com/what-is-web-3-0/

Lisäksi sääntely on siirtymässä pisteeseen, jossa suuremmat yritykset ja perinteiset sijoittajat ovat mukavampia. Kun SEC merkitsee melkein kaiken turvallisuudeksi, he erehtyvät vain varovaisuuden puolella. He julkaisevat turvatunnukset, koska suojaustunnuksilla on melko vakiintuneet lait. Itse asiassa Polymathin toimitusjohtajan Trevor Koverkon haastattelussa hän sanoi:

”Arvopaperilakit ovat hyvin yleisiä. On selvää, mikä turvallisuus on. Vuoden 1933 arvopaperilaissa on tähän päivään asti asetettu paljon oikeuskäytäntöä, paljon ennakkotapauksia. On paljon selkeyttä siitä, mikä on turvallisuus ja mikä ei. Ehdotamme, että tiedämme, mitä säännöt ovat, noudatetaan vain sääntöjä. Tunnukset voivat olla arvopapereita, joten et välttämättä tarvitse uusia hienoja säännöksiä. Meidän on vain noudatettava voimassa olevia sääntöjä heidän mielestään. “

Joten, mikä saa Wozniakin peliin? Se, että säännöt ovat vähitellen hämärtymässä? Ei aivan.

Mikä Equi on kyse?

Equi väittää olevansa perinteisen pääomasijoituksen “viimeinen häiritsijä”. Joten toisin kuin muut blockchain-startupit, Wozniak tekee selväksi, että Equi ei ole uusi valuutta sen vuoksi. He eivät myöskään pidä pumppu- ja kaatopaikkatapahtumia hinnan nousemiseksi. Yhtiö myy osakkeita yrityksissä reaalimaailman omaisuuden, kuten kiinteistöjen, merkitsemisen parissa.

Equi

Equin kotisivu

Itse asiassa Equillä on jo etulinja, joka työskentelee kiinteistö- ja muiden perinteisesti epälikvideiden sijoittajien kanssa. Itse asiassa yksi Equi-ryhmästä on jo listannut kokonaisen kerrostalon Bitcoiniin sijoittamista varten.


Equi-tunnus on selkeä suojaustunnus, vaikka ei ole varmaa, käynnistääkö yritys Yhdysvaltojen vai ei. Wozniak oli lainattu medialähteissä sanomalla, että Equi saattaa perustaa Maltan ja että yritys piti maan myönteisestä suhtautumisesta blockchainiin. “Jotkut maat [kuten Malta] suhtautuvat hyvin myönteisesti samalla tavalla kuin sähköajoneuvoihin”, hän sanoi.

Vaikka Yhdysvalloissa ei ehkä ole suoranaisesti kiellettyjä blockchain-yrityksiä tai ICO: ita, VideoCoinin Halsey Minorin mukaan “he eivät ole myöskään sanoneet, että olet tervetullut”. Ja se lähettää paljon rahaa offshoreen. Itse asiassa, jos Equi rekisteröityy Maltalle, se liittyy satojen muiden amerikkalaisten yritysten kanssa tekemään samoin. “VideoCoin on Caymansaarten rekisteröity yritys”, Halsey sanoo.

Mitä Steve Wozniak tuo pöytään?

Ehkä parempi kysyä on, mitä hän ei tuo pöytään. Applen perustajana, tunnettu keksijä ja tietokoneinsinööri, Wozniak on yksi henkilökohtaisen tietokoneen edelläkävijöistä. Hän on myös yksi ensimmäisistä tienraivaajista, joka johtaa Internetin alkuaikoja.

Runsaan kokemuksen, arvostuksen, maineen ja uskottavuuden lisäksi Wozniak tuo pysäyttämättömän halun jatkaa oppimista ja kiehtoo uutta tekniikkaa. Hän kuvaa blockchain-tekniikkaa liian monimutkaiseksi ymmärtämään yhdessä päivässä (onnea muille meille silloin). Hän sanoo, että mitä enemmän luet siitä ja näet sen toimivan, sitä enemmän sillä on vihdoin järkeä.

Wozniak on myös vertaillut Ethereumia Appleen useaan otteeseen. Tavalla, jolla heidän alustansa avautui kaikkien raitojen kehittäjille rakentamaan sitä ja tuomaan lisää innovaatioita pöydälle, Ethereum tekee sen DApps: lle tarjoamalla kehittäjille työkaluja rakentaa omia sovelluksiaan, kuten CryptoKitties ja IDEX.

Kuva Cryptokitties-kotisivun kautta

Kuva Cryptokitties-kotisivun kautta

Vaikka Bitcoin, hän uskoo olevansa omassa luokassaan. Sillä, mitä voit kutsua tekniikan taipumukseksi, Bitcoin kiinnitti huomionsa pääasiassa matematiikan takia. Hän pitää myös siitä, että sillä ei ole keskitettyä komponenttia tai tunnettua tekijää. “Matematiikka on minulle kuin luonto”, hän sanoi kerran, ja “Bitcoin on edelleen digitaalinen kulta.”

Kääri se ylös

Teknologiasta hyväntekeväisyyteen, innovaatioista koulutukseen, Wozniakilla on maine siitä, että hän on kärjessä ja likaisee kätensä todellisen työn kanssa. Nyt näyttää siltä, ​​että hän haluaa tuoda esiin neljännen teollisen vallankumouksen ja muodostaa keskeisen osan blockchain-tekniikan tulevasta.

Joten vaikka hän voi aina olla tunnetuin omenapäivistään, Wozniakin kirja ei ole vielä ohi, on vielä lukuisia lukuja ja uraauurtavia keksintöjä, joita on seurattava.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me