BITBOX-vaihto avasi ovensa yrityksille äskettäin. Se käy kauppaa noin kolmellakymmenellä päävaluutalla, mukaan lukien Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) ja Litecoin (LTC). Melko rajallinen määrä johtuu siitä, että kaikki pörssissä sallitut kryptovaluutat läpäisevät asiantuntijakomitean tarkan tarkastuksen ennen sisällyttämistä.

Tapahtumat tapahtuvat vain yhdestä salauksesta toiseen – sivustolla ei ole fiat-yhdyskäytäviä. BITBOX veloittaa 0,1% kaupankäyntimaksun.

Pörssi harjoittaa liiketoimintaa noin 15 eri kielellä, mutta tällä hetkellä se sulkee pois Japanista ja Yhdysvalloista tulevat asiakkaat. Lisäksi sivusto sulkee pois japanin ja thain kielet, vaikka englanti ja korea saavat tukea.

Yhtiö aikoo noudattaa tarkasti kunkin maan lakeja ja määräyksiä ja tarjota siten palveluja Japanille ja Yhdysvalloille saatuaan viranomaisluvan siihen. Sillä välin verkkosivusto hylkää asiakkaita, jos IP-osoitteet, puhelinnumerot tai KYC (Tunne asiakkaasi) -tiedot osoittavat heidän olevan ulkopuolisilta markkinoilta.

BITBOX-kuva

BITBOX-verkkosivu

Kävelen linjaa

BITBOX on peräisin LINE Corporation (“LINE”). Japanilainen pääkonttori Tokiossa toimiva LINE perusti itsensä lippulaiva-viestisovelluksella. Vuonna 2011 julkaistu viestisovellus tavoitti 200 miljoonaa käyttäjää kuuden kuukauden kuluessa. Vuoteen 2013 mennessä LINE saavutti Japanin suurimman sosiaalisen verkoston tilan.

LINEn sisällä on LVC Corporation (”LVC”), ja tämä ryhmä on vastuussa kryptovaluutta- ja blockchain-liiketoiminnoista. Ja osana tätä työtä LINE Tech Plus PTE. OY. Singaporessa hoitaa BITBOX-liiketoimintaa.

BITBOX-pörssi sopii LINEn pitkän aikavälin strategiaan tulla johtavaksi FinTech-palveluiden tarjoajaksi. Ja julkisen kaupankäynnin kohteena olevan yrityksen sijasta yksityinen yritys tarjoaa organisaation suorituskykytiedot avoimesti yleisölle.

LINE on jo löytänyt menestystä muiden FinTech-tuotteiden kanssa. LINE Pay lanseerattiin matkapuhelimena. Yli 40 miljoonaa käyttäjää on käyttänyt lompakkoonsa yli 4 miljoonaa dollaria. LINE myös yhteistyössä Nomuran kanssa yhteisyrityksessä, johon sisältyy online-välitys ja sijoitusneuvonta.

BITBOX-kuva

LINE-verkkosivu

Viestisovelluskokemuksen edut

Menestyksekkään viestintäsovellusliiketoiminnan rakentaminen antaa LINE-etuja BITBOX-vaihdon luomisessa. Viestintäsovellukset edellyttävät käyttöliittymiä (UI), jotka tuottavat hyviä käyttäjäkokemuksia (UX). Ja kryptovaluuttaohjelmistot tarvitsevat kipeästi hyvää käyttöliittymää / käyttöjärjestelmää. Viestisovellukset edellyttävät myös vahvaa käyttäjän tietoturvaa. Ja vastaavasti salauksenvaihto vaatii vahvaa käyttäjän turvallisuutta.

BITBOXin turvallisuuden parantamiseksi järjestelmä käyttää BitGo-moniallekirjoitustekniikkaa. BitGo käyttää moniallekirjoitusta, kolmen avaimen algoritmia, joka poistaa mahdollisuuden yksittäiseen epäonnistumiseen.

BITBOX ottaa käyttöön myös ympärivuorokautisen valvontajärjestelmän asiakkaiden suojaamiseksi, ja jopa 90% käyttäjien varoista turvataan kylmävarastossa. Järjestelmä liitetään LINEn viestisovellukseen, joten sekä käyttäjät että johtajat saavat ilmoituksen heti, jos hakkerointi tapahtuu.

Lisäksi BITBOX seuraa kaikkia epäsäännöllisiä kauppoja tai yrityksiä manipuloida kolikoiden hintoja. Viimeisenä suojana käyttäjät saavat vakuutuksen omaisuudestaan. BITBOX julkaisee mobiilisovelluksensa tiedonsiirrosovelluksestaan ​​saamansa tietämyksen perusteella myös mobiilisovelluksen vaihtoon.

RIVI kryptovaluutta LINK

Yhdessä BITBOX-salausvaihdon käynnistämisen kanssa LINE esittelee Linkitä kryptovaluutta. Myöhemmin BITBOX-pörssi toimii LINK-salausvaluutan yksinomaisena tarjoajana. Palkitsemisjärjestelmä tarjoaa yhden käyttökerran LINK-kolikoille. Lukuisten LINE-tuotteiden ja -palvelujen käyttäjät ansaitsevat LINKin vain käyttämällä näitä tuotteita ja palveluita.

Tämän kolikon ja sen infrastruktuurin tukemiseksi organisaatio loi uuden lohkoketjun nimeltä LINK Chain. Tämä mahdollistaa kaikkien siihen liittyvien hajautettujen sovellusten saumattoman integroinnin.

Noudattaessaan kaikkia kansallisia sääntöjä LINK Point toimii merkkinä LINK: n sijasta Japanin asukkaille. Toisin kuin LINK, LINK Pointia ei voi vaihtaa tai vaihtaa ennen kuin se on saanut virallisen viranomaisluvan. LINK Point tarjoaa mekanismin vain asiakaspalkintopisteille tällä hetkellä.

LINK ei vielä näy CoinMarketCapissa.

Lisäksi LINKiä ei jaeta ICO: n (Initial Coin Offering) kautta. Perustavoitteena on edelleen tarjota yksinkertaisesti LINE-tuotteiden asiakkaille mekanismi asiakkaiden palkitsemiseksi.

BITBOX-kuva

LINKillä ei ole ICO: ta.

Singapore

Vaikka LINE on japanilainen yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa, avainhenkilöt päättivät perustaa BITBOXin Singaporen yhtiöksi. Singaporen tasavalta hallitsee johtavaa kryptovaluuttayritysten kohdetta.

Salausvaihdot

Monet maailman suurimmista salauspörsseistä toimivat jonkin verran Singaporessa. Näihin kuuluvat myös amerikkalainen pörssi Coinbase, GDAX ja Gemini, jolla on paikallinen sivuliike Singaporessa. Lisäksi FSA: n lisensoimalla Quoineella on myös siellä toimisto. Jotkut Singaporen kaupunkivaltiolle paikalliset vaihdot sisältävät Crypto-One-Stop-Solution (COSS) ja CoinHako.

ICO: t

Singapore tarjoaa maailmanlaajuisen finanssikeskuksen, joka on saavuttanut kolmanneksi suurimman valuuttakeskuksen aseman, ja se ansaitsi maineen ICO: n paratiisina. Jotkut Singaporessa käynnistetyistä ICO: ista ovat TenX, Golem ja Qtum.

Vaikka hallitus suhtautuu liberaalisti suhtautumiseen kryptovaluuttoihin ja ICO: iin, on olemassa vahvoja säännöksiä ihmisten suojelemiseksi petoksilta ja rahanpesun mahdollisuudelta..

Tästä syystä on helppo ymmärtää, miksi LINE päätti sijoittaa BITBOX-pörssinsä Singaporen tasavaltaan.

Viimeiset ajatukset BITBOX: lla

Käyttäjille on tarjolla useita salausvaihtoa kolikoiden kauppaa varten, jotkut paremmin kuin toiset. Mutta jopa hyvät vaihdot kärsivät usein ongelmista, kuten huono käyttöliittymä ja käyttökokemus (UI / UX). LINE sai arvokasta asiantuntemusta onnistuneen viestisovelluksen luomisessa. Ja he osoittivat myös osoittautuneen menestyksen muissa FinTech-hankkeissaan.

Tämä antaa toivoa, että BITBOX tarjoaa mahdollisuuden nähdä salausvaihto, joka edelleen tyydyttää käyttäjiä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me