Sinulla ei ole pulaa innovatiivisista tavoista käydä kauppaa Bitcoinilla. Bitcoin-futuurisopimusten käyttöönotto loppuvuodesta 2017 tarjosi useita etuja, joita spot-kauppiaiden tulisi tutkia huolellisesti. Jopa spot-markkinoiden Bitcoin-kauppiailla on kuitenkin pääsy joihinkin etuihin. Tässä on katsaus Bitcoin-futuurien vs. Bitcoin-spot-kaupan etuihin ja haittoihin.

Valitse instrumenttisi

Oletetaan, että olet kannattava Bitcoin-kauppias ja olet ollut useita vuosia. Mikä Bitcoin-kaupankäynnin tyyli tarjoaa kaupankäyntipääomallesi eniten rahaa? Pitäisikö sinun käydä kauppaa Bitcoin-futuureilla tai pysyä Bitcoin-paikan päällä perinteisessä salausvaihdossa?

Bitcoinin volatiliteetti = Erittäin korkeat sopimusmarginaalit

Joulukuussa 2017 käyttöön otettu CME Bitcoin-futuurit sopimus suoritetaan käteisellä, ja neljännesvuosittaiset päättymisajat ovat maaliskuussa, kesäkuussa, syyskuussa ja joulukuussa. Ne tarjoavat myös sopimuksia “lähimpänä kahtena sarjakuukautena, ei maaliskuun neljännesjaksolla”. Sopimuksen koko on viisi bitcoinia, joten BTCUSD: n käteishinnalla 3400 dollaria olet nimellisarvoltaan 17 000 dollaria. (On myös CFE Bitcoin-futuurit sopimus käytettävissä. Sopimuksen koko on vain 1 Bitcoin, joten se soveltuu paremmin pienemmille pääomille.

CME-sopimuksen vaihtamiseen ei kuitenkaan tarvita täyttä 17 000 dollaria. Alkumarginaalit (perusta 13. joulukuuta 2017 TradeStationilla) ovat 70 prosenttia futuurien selvityshinnasta (noin 11 900 dollaria). Yön yli marginaalit ovat pienemmät, ja ne ovat 64 prosenttia futuurien toimitushinnasta (noin 10880 dollaria). Verrattuna osakeindeksifutuureihin, kuten E-Mini S&P 500 -sopimuksen mukaan Bitcoin-futuureilla on uskomattoman korkea prosenttiosuus alku- ja yön marginaaliprosentista. On selvää, että Bitcoinin vaihteleva luonne on syy valtavaan marginaalitalletukseen. Päivän kaupankäynnille ei kuitenkaan tarjota erityisiä marginaaleja.

Futuurikaupan houkutteleva piirre voi olla pienemmät kaupankäynnin palkkiokustannukset verrattuna Bitcoinin kauppaan pörssissä. Oletetaan esimerkiksi, että haluat mennä pitkiin kolmeen CME Bitcoin -sopimukseen, joiden hinta on 5000 dollaria päivittäiseen kauppaan (hallitset 75 000 dollaria Bitcoinia). Rajoitustilauksia käytetään kaupan avaamiseen ja sulkemiseen. Hallitset kaupan 4 prosentin voiton, poistumalla 5200 dollarilla. TradeStationissa maksat 4,50 dollaria sopimusten ostamisesta (1,50 dollaria per sopimus) ja 4,50 dollaria niiden myynnistä. Se on vain yhdeksän dollaria, plus muutama penni sääntelymaksuille jne.

Kaupankäynti tarjoaa ainutlaatuisen ratkaisun ihmisille, jotka haluavat käydä kauppaa ja sijoittaa rahaa alkupääomansa lisäämiseksi, mutta heillä ei kuitenkaan ole aikaa tai kokemusta itsensä sijoittamiseen. Tästä syystä välittäjät tarjoavat mahdollisuuden kopioida kaupankäynti. Tarjolla on useita alustoja kopiokauppa, ja jotkut ovat manuaalisia, toiset ovat automatisoituja tai puoliautomaattisia, ja kaikki tarjoavat erilaisia ​​muunnelmia kopiokaupasta. Elinkeinonharjoittajien tulisi viime kädessä valita, mikä on parasta heille, jos haluat aloittaa sijoittamisen, mutta sinulla ei ole paljon kokemusta, tai olet kokenut ammattilainen, joka haluaa saada käsityksen muiden analyyseistä käyttämällä kopiosijoittamista / peilikauppa voi olla erinomainen paikka aloittaa.

Prosenttipohjaiset palkkiot Bitcoin Spot -vaihdoissa

Vertaa tätä hintaa Bitcoinin spot-tapahtumaan Krakenissä. Oletetaan, että olet käynyt täsmälleen saman dollarin arvoisen kaupan ja ostanut 75 000 dollaria BTCUSD: tä rajoitustilauksella. Ansaitsit 4 prosenttia kaupastasi ja poistut 78 000 dollarin bruttotuotoista. Et käyttänyt marginaalia, meni all-in käteisellä. Pörssi laskee palkkiosi prosenttiosuutena tekemäsi Bitcoin-dollarin arvosta.

Kustannusten laskeminen

Rajoitetun tilauksen ostajana sinut luokitellaan luoja. Jos kuukausittainen kaupankäyntivolyymi on alle 250 000 dollaria, ostopalkkiosi olisi 0,12 prosenttia tai 90 dollaria. Jos haluat sulkea pitkän sijaintisi rajajärjestyksellä, sinut luokitellaan myös valmistajaksi. Valmistajat (markkinatakaajat) saavat lempinään pienemmillä palkkioilla kuin ottajat (käyttämällä markkinatilauksia maksaisit paljon korkeamman 0,22 prosentin palkkion). Tässä esimerkissä kaupan sulkeminen maksaa 0,12 prosenttia tai 93,60 dollaria.

Tätä hypoteettista, rajoitetun tilauksen Bitcoin-spot-kauppaa varten etsit edestakaisen palkkion 183,60 dollaria. Se on 174,60 dollaria enemmän kuin palkkiot kolmen sopimuksen CME Bitcoin futuurit RT -kaupasta. Sekä futuurikauppa että Bitcoin-spot-kauppa kontrolloivat 75 000 dollarin arvosta Bitcoinia.

bitcoin-futuurit vs. bitcoin-spot-kilpailu yrityksellesi

Bitcoin-futuurimeklarit ja perinteiset Bitcoin-spot-pörssit kilpailevat kaupankäyntipalkkioistasi. Kuva rawpixel Unsplashista

Pienempi päiväkauppa

Kuvittele nyt, että haluat mennä kahden prosentin päivänsisäiseen liikkeeseen Bitcoin-kaupankäynnillä 3400 dollaria, ja naulaat sen. Näin palkkiot vertautuvat limiittitilauksiin:

Spot Bitcoin -kauppa:

Pitkät 5 Bitcoin-yksikköä hintaan 3400 dollaria

Poistu 5 Bitcoin-yksiköstä hintaan 3468 dollaria

Voitto on ($ 68 * 5 Bitcoin-yksikköä) = 340 $

340 dollaria – 40,08 dollaria RT-palkkiot = 299,20 dollaria nettovoitto

Bitcoin-futuurikauppa:

Pitkä 1 sopimus 3400 dollaria

Poistu 1 sopimuksesta 3468 dollaria

Voitto on ($ 68 * 5 Bitcoin-yksikköä per sopimus) = 340 $

340 dollaria – 3 dollaria RT-palkkiot = 337 dollaria nettovoitto

Jos tekisit kymmeniä (satoja) lyhytaikaisia ​​kauppoja vuodessa, palkkiot Bitcoin-spot-kaupasta olisivat huomattavasti suuremmat kuin vastaavan futuurisopimuksen dollarin määrän kaupankäynnin palkkiot. Harkitse kaupankäyntipalkkiot huolellisesti, varsinkin jos olet hyperaktiivinen Bitcoin-kauppias.

Palkkiot Bitcoin-kaupankäynnistä näyttävät varmasti olevan pinottu futuurien hyväksi riippuen kaupasta, jonka välittäjäsi leikkaa kanssasi. Valmistaja- ja noutopalkkiot laskevat kuitenkin merkittävästi, jos Krakenilla (ja monilla muilla pörsseillä) on huomattavia kuukausittaisia ​​kaupankäyntimääriä. Oletetaan esimerkiksi, että teet miljoonan dollarin kuukausimyynnin määrän Krakenissä. Valmistaja- ja takaajamaksusi laskevat vastaavasti 0,08 prosenttiin ja 0,18 prosenttiin.

Palkkiot eivät ole kaikki ja kaupankäynti ei ole helppoa

Tässä mielessä, älä anna Bitcoin-spot-kaupankäynnin korkeammat palkkiot pelottaa sinua pois perinteisestä salausvaihdosta. Oletetaan, että olet pitkäaikainen Bitcoin-trendien seuraaja tai dollarin kustannusten keskiarvo (DCA) ja teet vain muutaman kaupan vuodessa. Etsit suuria voittoja pitkittyneillä pidätyskaupoilla. Palkkiokustannukset eivät aio syödä yhtä paljon bruttotuotostasi joka vuosi. Voit myös olla vapaa satunnaisista hässäkistä ja ripustuksista, jotka voivat vaivata futuurikauppiaita.

Aktiivinen kaupankäynti Bitcoinilla tai muulla rahoitusvälineellä ei ole arka, kokematon tai alikapitalisoitu. Päivittäiskaupan yritys Bitcoin (futuurit tai spot) vie teräshermoja ja käyttää määrällisesti todistettua kaupankäyntimenetelmää. Jos olet aktiivinen elinkeinonharjoittaja, Bitcoin-futuurien alhaisempi palkkio voi auttaa sinua ansaitsemaan huomattavasti enemmän (tai menettämään paljon vähemmän) rahaa jokaisessa kaupassa verrattuna Bitcoin-pörssin pörssiin. Alhaiset palkkiot eivät kuitenkaan tarkoita kyykkyä, ellet ole jatkuvasti kannattava Bitcoin-kauppias.

Tässä ovat Bitcoin-futuurien ja Bitcoin-spot-kaupankäynnin ensisijaiset edut ja haitat pörssissä:

Jokaisen edut

Bitcoin-futuurit:

 • Käteisellä maksettava; mikään bitcoin ei vaihda omistajaa erääntyessään CME- tai CFE-futuurien kanssa (tuleva Bakkt-futuurisopimus ratkaistaan ​​kuitenkin Bitcoinissa)
 • IRS: n 1256 §: n veroetuudet (40 prosenttia verotetaan lyhytaikaisilla myyntivoittojen verokannoilla, 60 prosenttia verotetaan pitkäaikaisilla verokannoilla)
 • Ei säilytysongelmia (jätä salauslompakko kotiin)
 • Hakkeriongelmia ei tiedetä olevan
 • Kaikkia varkaudelta vakuutettuja tilejä on säännellyt Commodity Futures Trading Commission (CFTC).
 • Pienet palkkiot (pakollinen päivittäiskauppiaille)
 • Jotkut futuurivälittäjät sisältävät ilmaisen tai edullisen ammatillisen kartoitus- ja analysointialustan tilinhaltijoille
 • Hajautetut kaupankäynti- ja suojausmahdollisuudet ovat mahdollisia (esim. Lyhyet kesäkuun futuurit, pitkät syyskuun futuurit jne.)
 • Kun kaupankäyntimäärät kasvavat, Bitcoin-futuurien vaihtoehdoista tulee mahdollisuus

Bitcoin-paikka:

 • Kaksi, kolme, neljä tai jopa viisi kertaa vipuvaikutus on mahdollista
 • Markkinoi, rajoita, pysäytä tappio, ota voitto, sovi asema ja yhdistetyt tilaukset
 • Ympäri vuorokauden, 365 kaupankäyntimahdollisuutta, eikä viikonloppujen hintavajeita kaavioissasi
 • Voit ostaa ja myydä Bitcoinia murto-osina (pienen dollarin kaupat mahdollisia, hyvä DCA-sijoittajille)
 • Jotkut pörssit tarjoavat täysin vakuutettuja tilejä (ei hakkeri- tai varkausongelmia)
 • Jotkut pörssit tarjoavat edullisia, offline-kylmävarastoja
 • Erilaiset pörssit tarjoavat perustiedot, tekniset indikaattorit ja muut kauppiaiden työkalut

Jokaisen haitat

Bitcoin-futuurit:

 • Bitcoin-futuurit eivät käy kauppaa perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltapäivään
 • Markkinatilauksia ei ole saatavana, vain rajoitukset ja lopetukset
 • Alkuperäinen takuumaksu on noin 70 prosenttia sopimuksen arvosta, joten vipuvaikutusta ei ole paljon
 • Suuret hintavajeet ovat mahdollisia kaavioissasi viikonlopun kaupankäynnin pysähtymisen vuoksi
 • On mahdollista, että rajoituksia ylös- ja alaspäin siirretään sinua vastaan
 • Murtolukuisia kokoja ei ole saatavana
 • On tärkeää, että kiinnität huomiota sopimusrulla Päivämäärä
 • Bitcoin-futuurit ovat edelleen suhteellisen vähäisiä markkinoita
 • Pienet markkinat ovat erityisen alttiita piikeille, kun suuret pelaajat muuttavat kokoa
 • Bitcoin-futuurit eivät välttämättä sovi pitkäaikaiseen spekulaatioon, lukuun ottamatta hedge-rahastojen hoitajia tai varakkaita sijoittajia

Bitcoin-paikka:

 • Korkeat palkkiot voivat tehdä päivittäisestä kaupankäynnistä houkuttelevan ehdotuksen
 • Hakkeriin ja varkauksiin liittyvät kysymykset ovat mahdollisia vaihdosta riippuen
 • Ei IRS: n 1256 §: n veroetuja
 • Marginaalikorot ja roll-kulut ovat voimassa
 • Pienet markkinat ovat erityisen alttiita piikeille, kun suuret pelaajat muuttavat kokoa
 • Saatat joutua maksamaan ulkoisesta kartoitus- ja analysointialustasta saadaksesi laadukkaita indikaattoreita, kaupankäyntijärjestelmiä, tilausvirtausta ja tilausten syöttötyökaluja
 • Sinun on pysyttävä jatkuvasti ajan tasalla kaikista Bitcoiniin vaikuttavista säännöistä, regeistä ja veroasioista

Bitcoin Futures vs. Bitcoin Spot

Jos olet erittäin ammattitaitoinen päivittäiskauppias, Bitcoin-futuurit näyttävät toteuttamiskelpoiselta vaihtoehdolta Bitcoin-spot-kaupankäynnille pörssissä. Nautit alhaisista provisiokustannuksista ja käteisen maksamisen mukavuudesta. Nämä ovat ehkä kaksi vakuuttavinta etua verrattuna Bitcoin-spot-kaupankäyntiin.

Jos olet swing-kauppias, pitkäaikainen trendien seuraaja tai DCA-sijoittaja, kaupankäynti Bitcoinilla pörssissä voi olla vähemmän stressaavaa polkua. Sinun ei tarvitse käsitellä sotkuisia hintavajeita kaavioissasi sunnuntai-iltana (ja etenkin maanantai-aamuisin). Sinulla on täydellinen hallinnan haluamasi vipuvaikutus (nolla tai enintään viisi yhteen), kun taas Bitcoin-futuurikauppiaat eivät. Kun vaihdat Bitcoin-pistettä pörssissä, sinulla on paljon enemmän tilaustyyppejä kuin futuurikauppiailla.

Ehkä parasta, kun käydään kauppaa Bitcoin-spotilla ilman vipua, äkillinen markkina-isku sijaintiasi vastaan ​​ei välttämättä pyyhi sinua. Äkillinen yön yli tapahtuva muutos Bitcoinissa 3500 dollarista 7000 dollariin (älä usko, että se voi tapahtua) saattaa helposti tuhota Bitcoin-futuuritilisi (jos olet lyhyt) ja jättää sinulle kymmeniä (satoja) tuhansia maksamattomia velkoja. Sama koskee niitä lyhyitä Bitcoin-pisteitä, joissa on kolme, neljä tai jopa viisi kertaa vipuvaikutus.

Tule omiin harkittuihin johtopäätöksiisi Bitcoin-futuurit vs. Jokaisessa kaupankäyntityypissä on plussia ja miinuksia, ja sinun on tehtävä oikea valinta omien ainutlaatuisten olosuhteidesi perusteella.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me