On olemassa useita menestystarinoita ihmisistä, joista tuli Bitcoin-miljonäärejä. Ensimmäisten vuosittaisten kryptovaluuttojen varallisuusluokitusten julkaisemisen jälkeen aiemmin tänä vuonna muutama näistä Bitcoin-tarinoista tuli tunnetuiksi. Toiset eivät kuitenkaan ole saaneet niin paljon huomiota.

Tässä artikkelissa tarkastelemme muutamia näistä Bitcoin-tarinoista saadaksemme paremman käsityksen erilaisista tavoista, joilla on mahdollista menestyä salausvaluuttamarkkinoilla ja tulla Bitcoin-miljonääriksi.

Kingsley Advani Varhainen sijoittaja

Kingsley Advani pystyi tulemaan Bitcoin-miljonääriksi 24-vuotiaana. Hän teki niin sijoittamalla kryptovaluuttoihin, kun ystävä esitteli hänet alalle vuonna 2012.

Advani’s prosessi Bitcoin-varallisuuden saamiseksi voidaan pitää suurena riskinä, koska Advani myi maallisen omaisuutensa ja otti tuhansia dollareita säästöjä pankkitileiltään. Yhteensä Advani investoi 34 000 dollaria ja pystyi tuottamaan matalat seitsemän lukua vain kuuden kuukauden aikana.

Nyt Advani matkustaa ympäri maailmaa ja työskentelee Lontoossa, New Yorkissa ja San Franciscossa kryptovaluutta-startupien kanssa neuvonantajana.

Kingsley Advani

Kingsley Advani

Erik Finman Varhainen sijoittaja

Erik Finman tunnetaan yhtenä maailman nuorimmista kryptovaluutan miljonääreistä. Finman alkoi sijoittaa kryptovaluuttoihin vuonna 2011, jolloin BTC-hinta oli noin 12 dollaria. Saatuaan 1000 dollaria lahjana isoäidiltään veljensä Scott ehdotti Bitcoinin ostamista.

Vuoden 2013 lopussa hän myi Bitcoin-omistuksensa, kun hinta nousi noin 1200 dollariin BTC: tä kohden, nettouttaen 100 000 dollaria. Näillä tuloilla hän perusti Botangle-nimisen koulutustekniikan yrityksen vuoden 2014 alussa.

Vuonna 2015 sijoittaja tarjoutui ostamaan Finmanin yrityksen. Sijoittaja antoi vaihtoehdon välillä 100000 dollaria tai 300 BTC. Tuolloin BTC-arvo oli vain noin 200 dollaria. Finman uskoi kuitenkin kryptovaluutan tulevaisuuteen ja valitsi 300 BTC -vaihtoehdon.

Kesään 2017 mennessä Finman omisti 403 BTC: tä. Heinäkuusta 2018 lähtien tämän sijoituksen arvo on noin 2,5 miljoonaa dollaria.

Erik Finman


Erik Finman

Eddy Zillan – varhainen sijoittaja

Eddy Zillan on toinen hyvä esimerkki siitä, kuinka pieni investointi on mahdollista muuttaa miljooniksi dollareiksi. Kun Zillan oli vain 15-vuotias, hän alkoi sijoittaa kryptovaluuttoihin.

Zillanin mukaan hänellä ei ollut online-resursseja (eli kirjoja, YouTube-oppaita tai muita sijoittajia), johon hän voisi luottaa, kun hän aloitti sijoittamisen. Verrattuna muihin tämän artikkelin Bitcoin-tarinoihin, hänen alkuperäinen investointinsa oli melko pieni.

Aluksi Zillan investoi vain 100 dollaria. Ensimmäisenä päivänä hän teki kuitenkin 10 dollaria voittoa. Kun kryptovaluutan hinnat jatkoivat nousuaan, Zillan investoi enemmän. Muutamassa kuukaudessa hänen salkunsa oli 350 000 dollaria. Vuoden 2018 alkuun, 18-vuotiaana, Zillanin salkku oli saavuttanut yli miljoonan dollarin.

Eddy Zillan

Eddy Zillan

Ian Balina ICO-sijoittaja

Ian Balinan matka kryptovaluutan varallisuus on mielenkiintoista muutamista eri syistä. Toisin kuin yllä olevissa Bitcoin-tarinoissa olevat ihmiset, jotka sijoittivat enimmäkseen BTC: hen alkuaikoina, jolloin hinnat olivat erittäin alhaiset, Balina investoi useisiin kehittyvien kryptovaluuttojen ICO: iin..

Balina loi jopa julkisen Google-laskentataulukon, jotta muut sijoittajat näkivät, mihin projekteihin hän investoi. Hän kehitti myös luokitusjärjestelmän ja sisälsi tietoa siitä, miksi hän päätti olla sijoittamatta joihinkin suosittuihin projekteihin. Kuitenkin niille, jotka ovat saattaneet olla kiinnostuneita, Balinan asiakirja ei ole enää verkossa (heinäkuussa 2018).

Toinen Balinan ainutlaatuisen tarinan näkökohta on, että hän julkaisi usein kuvakaappauksia Blockfolio-sovelluksestaan ​​näyttääkseen säännöllisesti sosiaalisen median seuraajille, kuinka hänen sijoituksensa menivät ajan mittaan. Hänen varallisuutensa alkoi noin 100 000 dollarista ja on sittemmin saavuttanut noin 6 miljoonan dollarin huippunsa, jota seuraa hakkerointi.

Ian Balina

Ian Balina

Olaf Carlson-Wee – Coinbasen ensimmäinen työntekijä

Vaikka edelliset esimerkit osoittavat, kuinka varhainen sijoitus ja hyvä markkinoiden ajoitus loivat Bitcoin-miljonäärejä, kaikki Bitcoin-tarinat eivät sisällä investointeja. Olaf Carlson-Ween Bitcoin-tarina osoittaa kuinka työskentely pienessä startupissa voi olla taloudellisesti hyödyllistä.

Alun perin Carlson-Wee investoi Bitcoiniin, kun hinta oli vain 16 dollaria per BTC. Vaikka tämä tuntuu upealta investoinnilta vuonna 2018, hinta putosi pian 2 dollariin per BTC. Siitä huolimatta Carlson-Wee ei luopunut salausvaluuttamarkkinoista.

Carlson-Wee uskoi kryptovaluutan tulevaisuuteen ja pyysi tulla Coinbasen ensimmäiseksi työntekijäksi maaliskuussa 2013. Sen sijaan, että Carlson-Wee hyväksyisi palkan dollareina, se hyväksyi kryptovaluuttamaksut.

Heinäkuussa 2016 Carlson-Wee lähti Coinbasesta perustamaan oman kryptovaluutan hedge-rahastonsa, Polychain Capitalin. Yhden raportin mukaan, Polychainin varat nousivat noin 4 miljoonasta dollarista 300 miljoonaan dollariin vuonna 2017.

Olaf Carlson-Wee

Olaf Carlson-Wee

Barry Silbert – Yrittäjä

Barry Silbert on Digital Currency Groupin (DGC) toimitusjohtaja ja perustaja ja on tiettävästi sijoittanut noin 75 salaukseen liittyvään yritykseen. DGC on tunnustettu maailman johtavaksi yritykseksi kryptovaluuttainvestointien määrän ja arvon suhteen. DGC: n ilmoitettiin saavuttaneen 300 miljardin dollarin hallinnoitavat varat vuonna 2017.

Silbert omistaa myös muutamia muita yrityksiä, jotka ovat keskittyneet kryptovaluuttamarkkinoihin. Näitä ovat Genesis, Harmaasävy ja Bitcoin Investment Trust. Silbertin Bitcoin-tarina on hyvä esimerkki siitä, kuinka yrittäjät, jotka löytävät mahdollisuuksia, voivat menestyä kryptovaluuttamarkkinoilla.

Silbertin tarinan tekee pakottavaksi se, että hän aloitti Wall Streetin sijoituspankkiirina, joka on perinteinen taloudellinen ilmapiiri. Hän kuitenkin tunnusti näiden uusien markkinoiden potentiaalin muuttaa tekniikan ja rahoituksen tulevaisuutta.

Barry Silbert

Barry Silbert

Bitcoin Stories Kuka on seuraava miljonääri?

On mielenkiintoista nähdä, mitä tämän luettelon Bitcoin-miljonäärit tekevät omaisuudelleen tulevaisuudessa. HODL, vai noutavatko ne? Mitä rooleja heillä on kryptovaluuttamarkkinoiden tulevassa kehityksessä? Kuten olemme aiemmin nähneet, lohkoketju ja kryptovaluutta tarjoavat mahdollisuuden moniin uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin.

Vaikka suurten voittojen saaminen pienistä investoinneista ei ehkä ole yhtä helppoa kuin vain muutama vuosi sitten, markkinat voivat muuttua paljon, mikä luo mahdollisuuden uudelle Bitcoin-tarinoille ja uusien Bitcoin-miljonäärien syntymiselle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me