Bitcoin Stock Divide

Et voi mennä tunnin salausvaluutan keskustelupalstoille, subreddits tai Twitter-keskusteluihin kuulematta neuvoja hodl. Aloittamattomille “hodl” on tullut kriittisen valuuttayhteisön kutsu. Se tiivistää neuvot omaisuuden pitämiseen, jopa markkinoiden volatiliteetin edessä. Hodlers katsoo, että blockchain voittaa pitkällä aikavälillä, joten investointien Bitcoiniin, Ethereumiin ja muihin projekteihin tulisi olla pitkäaikaisia ​​näytelmiä. Tämän pitkäaikaisen pitämisen puheella Bitcoin-osakekohta kasvaa. Sijoittajat haluavat tietää mihin sijoittaa varansa kasvun maksimoimiseksi välttäen samalla riskejä.

Pitkäaikainen sijoitus kryptovaluuttaan on käännekohdassa. Nyt institutionaaliset sijoittajat ja pääomasijoitusyritykset alkavat huomata salausvaluutan voitot. Lailliset sijoitusvälineet, kuten sijoitusrahastot ja salkunhoitajat, ovat saamassa pitoa. New Yorkin pörssi listaa jopa Bitcoin-indeksin (NYXBT). Salaus ei ole enää erilainen alakulttuuri. Se on nopeasti saamassa tunnustusta ja legitiimiyttä.

Krypton nousu laillisena sijoitusvälineenä on jättänyt monet sijoittajat uteliaiksi. Voisinko sijoittaa salaukseen vuosikymmenien ajan? Onko eläkesäästöni salausvaluutassa hyvä idea?

Vaikka olen varma, että jotkut salakirjoituskuolemat sanoisivat innostuneesti kyllä, tässä artikkelissa käytetään tarkemmin ja vivahteikkaammin. Jos puhut todellisesta pitkäaikaisesta sijoittamisesta vuosikymmenien ajan, monipuolisen salauksen lisäämisellä osana täydellistä salkua on joitain etuja. On myös vakavia haittoja, jotka tarkoittavat, että sinun tulisi jatkaa sijoittamista myös tavallisille osakemarkkinoille. Bitcoin-osakekohtaisen jakauman ei kuitenkaan tarvitse olla lainkaan kahtiajako, jos omaksut oikean strategian.

Kasvupotentiaali

Ei ole epäilystäkään siitä, että Bitcoiniin ja muihin kryptovaluuttoihin sijoittamisella on valtava kasvupotentiaali. 1. tammikuuta 2017 ja 1. tammikuuta 2018 välisenä aikana S&P 500 kasvoi 22%. Tämä on valtava vuosi osakemarkkinoille. Samana ajanjaksona Bitcoin kasvoi 1300%. On uskomatonta sijoitetun pääoman tuottoa, jonka kryptovaluutta-kauppias voi nähdä.

Todellakin, vuosi 2017 oli massiivinen vuosi Bitcoinille ja kaikille kryptovaluutoille. Bitcoin-osakkeiden vertailu ei ole aivan oikeudenmukainen vuodelle 2017. Totuus on, että meillä ei ole vielä tarpeeksi historiallisia tietoja Bitcoinista keskimääräisen vuosituoton ennustamiseksi. Vuosi 2017 oli niin valtava vuoden poikkeama, että olisimme tekemässä virheen olettaessamme, että kaikki vuodet ovat samanlaisia.

Lähitulevaisuudessa on hyvät mahdollisuudet, että monet kryptovaluutat arvostavat edelleen arvoa. Blockchainin käyttöönotto vain nopeutuu ja monista projekteista tulee arvokkaampia. Pitkän aikavälin salausinvestointien kokonaiskasvumahdollisuudet ovat huomattavasti suuremmat kuin osakemarkkinoiden sijoitusten mahdollisuudet.

Volatiliteetti

Massiivinen ylösalaisin ja murskaava haittapuoli ovat saman kolikon kaksi puolta salauksen suhteen. Karhumarkkinoilla kaikki huipulla tekemäsi sijoitukset heikkenevät nopeasti. Voi olla vaikeaa vähentää tappioita, kun hodled pitkällä aikavälillä. Vaikeammat ovat kuitenkin tappiot, jotka eivät koskaan parane.

Vaikka lohkoketjut ja hajautetut pääkirjat todennäköisesti voittavat lopulta, ei ole mitään takeita siitä, että mikä tahansa markkinoiden nykyinen blockchain-projekti onnistuu. Hankkeet, jotka näyttävät olevan tänään hyvä idea, voisivat säilyä ensi vuonna. Tämä on todellisuutta pitkäaikaisesta sijoittamisesta salaustilaan. Haasteena on valita voittajat ja pysyä sijoitustesi päällä, kun asiat näyttävät siltä, ​​että ne saattavat mennä pieleen.

Se on paljon työtä ja riski lapsesi eläketilille tai yliopiston säästöohjelmalle. Kryptovaluutta-sijoittaminen on edelleen niin spekulatiivista, että tuntuu epäasianmukaiselta ajatella sitä eläkkeellä tai korkeakoulujen säästöjen yhteydessä.

Volatiliteetti ja keinottelu ovat tärkein syy siihen, miksi perinteisillä osakemarkkinoilla on edelleen järkevää sijoitusvälineenä pitkän aikavälin ennustettavissa olevaa tuottoa. Tietenkään siellä ei ole takuita. Jos suunnittelet eläkkeelle siirtymistä vuonna 2009, jouduit todennäköisesti työskentelemään vielä 5 vuotta ennen kuin salkusi vakiintui. Kokonaisuutena voimme kuitenkin ennustaa osakemarkkinoita paljon helpommin kuin voimme salata, ja on harvinaista, että julkisen yrityksen osakkeet menevät nollaan.

Monipuolistaminen

Yksi tapa vähentää pitkäaikaisen sijoittamisen volatiliteettia on hajauttaminen. Sen sijaan, että lyödä vetoa kaikesta yhdestä tai muutamasta projektista, harkitse pienen osuuden ostamista monissa projekteissa. Tarvitaan vain yksi katsaus kolikkomarkkinoihin tavallisena päivänä nähdäksesi miksi tämä on järkevää. Kulloinkin jotkut projektit voittavat, kun taas toiset häviävät. Monipuolistaminen auttaa sinua keskittämään voitot ja tappiot. Toki se lieventää massiivista kasvupotentiaalia, mutta myös hillitsee tappioita.

Monipuolistaminen tekee salauksesta houkuttelevamman sijoituksen, jolla on edelleen suuri ylösalaisin ja vähemmän volatiliteettia. Sen määrittäminen, mihin hankkeisiin investoidaan ja missä määrin, voi silti olla aikaa vievää. Lisäksi sinun on tasapainotettava salkkuasi säännöllisesti, jotta siitä ei tule liian raskasta yhdessä projektissa. Tasapainottaminen vaatii vaihtotoimintaa monien tilausten kanssa, ja se voi nopeasti kalliiksi. Sinun on myös tarkistettava luettelosi hankkeista jakoissasi usein ja pysyt ajan tasalla näistä projekteista.

Indeksi Sijoittaminen

Uusi kehitys kryptovaluuttainvestoinneissa on indeksirahastot. Nämä rahastot seuraavat parhaita kryptovaluuttoja ja tasapainottavat automaattisesti markkina-arvon perusteella. Sen sijaan, että ostat kryptovaluutat suoraan, ostat osuuden indeksirahastosta. Tämä automatisoi suuren osan tutkimus- ja monipuolistamisprosesseista. Sen sijaan seuraat nyt vain kryptovaluuttamarkkinoiden yleistä liikettä.

Esimerkiksi indeksirahasto saattaa omistaa suhteellisen osuuden 50 parhaasta kryptovaluutasta. Jos projekti alkaa liukastua ja putoaa 50 parhaan joukosta, rahasto myy kyseiset kolikot automaattisesti, jos uusi projekti on tullut 50 parhaan joukkoon. Tämän seurauksena varasi jakautuvat 50 eri kolikolle ja saat altistumisen koko markkinalle.

Indeksiinvestointi on suosittua myös perinteisillä osakemarkkinoilla. Warren Buffett on kiittänyt indeksiinvestointia parhaasta tavasta yksittäisille sijoittajille hyödyntää koko osakemarkkinaa. Hän on jopa määrännyt omaa kiinteistöään pitämään 90 prosenttia sijoitettuna S: ään&P 500 -indeksi hänen kuolemansa jälkeen. Vuosien varrella indeksiin sijoittamisen korotettu korko vuosikymmenien ajan maksaa suuria osinkoja.

Verot…

Pitkäaikaisille sijoittajille yksi vakava näkökohta on verovelvollisuuden vähentäminen. Yhdysvalloissa ei ole verotussuojaa kryptovaluuttainvestoinneille. Joka kerta kun myyt, sinun on maksettava myyntivoittoverot salauksestasi. Nuo verot voivat syödä vakavasti tulojasi.

Toisaalta Yhdysvaltain hallitus (ja useimmat maailman hallitukset) tarjoavat veroetuissa tilejä eläkkeelle, korkeakoulujen säästöille ja muille pitkäaikaisille osakemarkkinoille sijoittamisille. Useimmat ihmiset eivät ymmärrä tasoa, johon verojen tulisi vaikuttaa Bitcoin-osakemarkkinapäätöksesi.

Jokaisen yksilön tilanne vaihtelee, mutta ota verot huomioon, kun otetaan huomioon tietyn sijoitusstrategian pitkän aikavälin edut.

Sekalaukku

Suurimmalle osalle sijoittajia, jotka ovat kiinnostuneita pitkäaikaisista kryptovaluuttainvestoinneista, on järkevää pitää hajautettu salkusalkku hajautetun osakekannan rinnalla. Bitcoinin ja salauksen tulisi olla osa sijoitusstrategiasi. Älä kuitenkaan unohda osakemarkkinoiden vakautta ja veroetuja, älä sijoita salaukseen enemmän kuin sinulla on varaa menettää.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me