Mikä on Bitcoin Private?

“Oikeus yksityisyyteen” on kruunaa vapauden vapaassa maailmassa, ja se on välttämätön Satoshin ja kryptovaluuttayhteisön asettamien periaatteiden kannalta. Taloudellinen yksityisyys on kriittinen periaate Satoshin näkemyksessä uudesta digitaalisesta valuuttamaailmasta, mutta monet ihmiset ovat edelleen jumissa ristiriidassa pseudoanonyymien lohkoketjujen kanssa. Lisäksi on olemassa julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioita, jotka hyödyntävät massiivisia aineistoja ja koneoppimista tunnistamaan tällaiseen tapahtumaan liittyvät henkilöt. “ ~BTC: n yksityinen valkopaperi

Kun Bitcoinin lohkoketju kasvoi vuosien varrella, se on kiinteä, pieni lohkokoko ja hidas lohkoaika aiheuttanut ongelmia maksuissa ja käsiteltävissä olevissa tapahtumissa. Lisäksi ASIC-kaivoslaitteiston tulo on edelleen johtanut verkon pseudokeskittämiseen, mukaan lukien mahdollisuus poista verkon osien nimettömyys.

Bitcoin Private (BTCP) on ensimmäinen laatuaan Bitcoinin (BTC) ja Zclassicin (ZCL) ”haarukoiden yhdistäminen”. Tavoitteena oli yhdistää Zclassicin paistetut yksityisyysominaisuudet Bitcoinin joustavuuteen, turvallisuuteen ja markkinatietoisuuteen.

Bitcoin Private laskettiin liikkeeseen 1: 1-ilmalennolla (1 BTCP ZCL: ää ja BTC: tä kohti), joka tapahtui 28. helmikuuta 2018. Tämä on johtanut suurimpaan osaan kiertävästä kolikotarjonnasta varhaisen BTC: n ja ZCL: n haltijoiden kesken..

Bitcoinin yksityiset eritelmät

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Kiertävä kolikkotarjonta: 20,3 miljoonaa

Kolikoiden kokonaismäärä: 21 miljoonaa

Estä palkkio: 1,5625 BTCP

Estoaika: 2,5 min

Lohkon koko: 2 Mt.

Aikataulun puolittaminen: 210 000 lohkoa

Kaivosalgoritmi: Equihash

Tietosuojaprotokolla: zk-SNARKit

Bitcoinin yksityinen vertailutaulukko

Epätasaisen jakauman korjaamiseksi Bitcoin Private päätti käyttää suurempaa lohkokokoa (2 Mt), lyhyempää lohkoaikaa (2,5 min) ja grafiikkasuorittimille sopivia todisteita työalgoritmista kaivostoiminnassa (Equihash). Viime kädessä Bitcoin Private -ketjun tavoitteena on luoda alhaisemmat palkkiot kuin Bitcoin sekä neliö-kuusi kertaa nopeammat transaktionopeudet.

“Bitcoin Private on yhdistelmä kahdesta tapahtumajärjestelmästä – läpinäkyvistä ja suojatuista tapahtumista. Läpinäkyvät liiketoimet toimivat samoilla periaatteilla kuin Bitcoin – syöttö, tuotos, määrä ja allekirjoitus. Lähteet kaikista varoista, kohteista ja summista tallennetaan läpinäkyvästi lohkoketjuun. Suojatut liiketoimet päinvastoin salaa nämä yksityiskohdat lohkon erityiseksi osaksi nimeltä JoinSplit. Nämä liiketoimet ovat todennettavissa, mutta salaamattomia kolmannen osapuolen tarkkailijoille. “ ~ Bitcoin Private Whitepaper

Bitcoinin yksityinen tiimi

Bitcoin Privatein ehdotti alun perin Twitterissä Rhett Creighton, Zclassicin perustaja. Siitä lähtien muut tulivat joukkoon, mukaan lukien Ph.D. Jacob Brutman, Giuseppe Stuto, Jon Layton, Christopher Sulmone ja Geoff Hopkins, jotka auttoivat kirjoittamaan Bitcoin Private -valkolehden. Bitcoin-yksityisryhmässä on nyt yli 200 avustajaa ja 20 insinööriä.Bitcoinin yksityinen tiimi

Bitcoinin vapaaehtoinen kaivostyöntekijöiden osallistumissuunnitelma

Joukkue perusti ZCL-moniluokkaisen ZCL-lompakon, jossa oli 50 000 Zclassicia, haaroitettavaksi BTCP: hen luomaan kassa yhteisön yksityisen Bitcoin Private -kehityksen ja markkinoinnin kehittämiseksi..

Rahoituksen kehittämisen tukemiseksi Bitcoin Private -tiimi laati suunnitelman, jossa kaivostyöläiset voisivat vapaaehtoisesti päättää lahjoittaa varoja vastineeksi kannustetusta varhaisesta kaivostoiminnasta Bitcoin Private -palveluun.

Rahaston käyttö on jaoteltu seuraavasti:

  • 50% – Vaihtolistaukset
  • 25% – Kehitysbudjetti
  • 15% – markkinointi
  • 10% – Yleiset, hallintokustannukset

Etenemissuunnitelma ja saavutukset

Zoomaa pitkin kehitystä viisas, Bitcoin Private on ollut murskaavat virstanpylväät ja saaminen valtavirran tiedotusvälineet.

Bitcoin Privateilla on kunnianhimoiset tulevaisuuden tavoitteet vaihdoista lompakkoihin, maksuyhdyskäytäviin ja markkinointitukeen, mutta myös tähän mennessä vaikuttavia saavutuksia.

Bitcoin Private Merchant Platform -vaihe 1

Bitcoin Private Merchant Platform -vaihe 1

Saavutuksia ovat:

  • Toimittajan ja maksuyhdyskäytävän kumppanuudet – Myyjien mielenkiinnon vuoksi tiimi on nopeuttanut suunnitelmaansa ja käynnistää ensimmäisen vaiheen 13. huhtikuuta.
  • Vaihtaa luetteloita – HitBTC on vahvistanut BTCP: n listalle ottamisen Binancelle ja Kucoinille tehdyillä keskusteluilla ja huomautuksilla. Ne on lueteltu myös Komodo BarterDEX-luettelossa.
  • Markkinointi, tuki ja suhdetoiminta – BTCP on luonut suurlähettiläsohjelman ja on tällä hetkellä yli 17 maassa edustettuina. He lisäävät myös asiakaspalvelua ja mainostamista.
  • Viralliset lompakot ja maksuratkaisut – Tiimi on lähettänyt vetopyynnön Trezor-tiimille tarkistettavaksi ja integroi parhaillaan Ledger-lompakoita. Kromin laajennusta sisältävän iOS-Electrum-lompakon ja kopiosovelluksen kehittäminen etenee.

&# 128153; Hei suurlähettiläät! Jos jollakin on yritys tai tietää yrityksen, joka voi / hyväksyy BTCP: n maksuvälineenä DM PLZ!! &# 128153; Tarkista @sunnyvinNakheel Jewelers and Nilesh Jewellers UAE / Dubai ja Sharjah &# 128525;&# 128525;&# 128525; tuo tarra&# 128293;&# 128293;&# 128293; &# 128153; #BitcoinPrivate #BTCP $ BTCP &# 128153; pic.twitter.com/hox9nXwQpn

– BitcoinPrivate Ambassadors (@btcp_ambassador) 18. maaliskuuta 2018

Kriitikot ja haasteet

Zclassicilla, Bitcoin Privatin edeltäjällä, on luonnoksellinen menneisyys kiistelty. Tähän sisältyivät lompakon toiminnallisuusongelmat, villi hintatoiminta, epäonnistunut lentopallomerkkien myöntäminen ja mahdollisesti laiton sisäpiirikauppa Bittrexillä. Tämä on hieronut pidikkeitä väärällä tavalla.

Jotkut ihmiset eivät ole tähän päivään saaneet Zclassic-talletuksiaan Cryptopian kaltaisilla pörsseillä. Vaikka Bitcoin Private on täysin uusi projekti, jossa on enimmäkseen uusia avustajia, tämä edellinen historia kummittelee projektia edelleen.

Mistä ostaa Bitcoin Private

Koska tämä kolikko on upouusi, on vain yksi hyvä paikka ostaa näitä kolikoita, Käy kauppaa Satoshilla. Se on saatavana myös Nanexissa, mutta paljon pienemmällä äänenvoimakkuudella.

Mistä kaivaa Bitcoin Private

Equihash on suosittu GPU-kaivosalgoritmi, johon Bitcoin Private perustuu. Tuolla on kehittäjän rakentama ja ylläpitämä uima-allas yhtä hyvin kuin sponsoroidut ja vahvistetut kaivosaltaat.

Mihin tallentaa Bitcoin Private

Bitcoin Private -palvelussa on erilaisia ​​lompakoita, mukaan lukien Electrum ja Koko solmun lompakko Windowsille, Linuxille ja Macille. Lisäksi on paperilompakko ja iOS-mobiilisovellus.

Lopulliset ajatukset

Bitcoin Privateilla on paljon menossa siihen. Käyttämällä Bitcoin-nimeä, kehittäjäyhteisöä, Zclassic-tietosuojatekniikkaa ja hajauttamisen eetosta BTCP on uusi mutta alkuperäinen blockchain-yhdistelmä. ”Haarukan yhdistäminen” on ensimmäinen laatuaan, joten teknisen kokeilun tasolla se on aika siistiä.

Saimme kiinni Bitcoin Private -tiimin jäsenestä, joka jakoi mielipiteensä projektista:

Giuseppe Stuto Bitcoin Yksityisestä

”Haluamme, että tämä on pitkäaikainen käytetty tekniikka. Suunnittelemme toimittaa sekä tuotestrategian etupuolella että loppukäyttäjän todellisen vetovoiman / käyttöönoton edessä. Olemme suuria uskovia, kun annamme vetovoiman puhua puolestaan. Työskentelemme edelleen ahkerasti tämän tehtävän hyväksi ja todistamme itsemme tuolla tavalla. Ihmiset voivat nähdä, ovatko he samaa mieltä vai eivät, ja nähdä, että olemme todellinen joukkue. Annamme sen määritellä se. ” Giuseppe Stuto, Bitcoinin yksityisen markkinoinnin johtaja

Yksi suuri kritiikki on se, kuinka ilmalaskuri suosi ZCL- ja BTC-valaita 20,3 miljoonalla 21 miljoonasta BTCP: stä, jotka olivat jo liikkeessä. Tätä ei ole kovin hajautettu huolimatta siitä, että tätä eettisyyttä mainostetaan.

Vaikka Zclassicin haihtuva, kiistanalainen menneisyys on herättänyt epäilyksiä monien käyttäjien mielissä, Bitcoin Private on saanut tukea ja innostusta uusilta tulokkailta ja OG: lta. Tämä yhdessä nopean kehityksen ja saavutettujen konkreettisten virstanpylväiden kanssa on toistaiseksi hyvä.

Joten nyt katsotaan mitä tapahtuu!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me