Kun mitat Bitcoinin suhteellisen voiman (RS) verrattuna kultaan tai muihin metalleihin ja tärkeimpiin finanssimarkkinoihin, näet puolueettoman kuvan sen suhteellisesta vahvuudesta (tai heikkoudesta). Nämä tilastot voivat auttaa sinua tekemään kriittisiä sijoituspäätöksiä. Ne voivat jopa auttaa ennustamaan merkittäviä markkinoiden käännekohtia, jolloin voit ajoittaa tarkempia kaupan merkintöjä (tai poistumisia).

Tämä artikkeli paljastaa Bitcoinin suhteellisen kulta-arvon (tunnus: GLD, SPDR-kultaosakkeet) kuuden avainjakson aikana. Näet, kuinka BTCUSD: llä oli GLD: tä viimeisten kolmen, kuuden, 12, 24 ja 36 kuukauden jaksojen aikana. Näet myös, kuinka Bitcoin on jatkuvasti ylittänyt GLD: n viimeisten viiden vuoden aikana.

Huomaat, että Bitcoin edisti jopa kahden maailman suurimman kultakaivosyrityksen osakkeita. Lopuksi saat tietoa siitä, miksi Bitcoinin ja kullan sisällyttäminen kaupankäynti- ja sijoitusportfolioosi voi olla hyvä idea.

Bitcoin vs. kulta: Keskeiset RS-tilastot

Bitcoinin (BTCUSD) vs. GLD RS: n tilastot joulukuun 2017 ylipainon yläosasta ovat vahvasti pinottu GLD: n hyväksi. Tällä hetkellä joka tapauksessa. On totta, että BTCUSD on karhumarkkinoilla, mutta nouseva merkkejä elämästä näkyy edelleen tälle kolikolle. GLD: n osalta se voi olla perustamassa voimakasta monen kuukauden (tai vuoden?) Rallia, joka voi myös yllättää ylösalaisin vuonna 2019.

Lähiajan tilastot (yksi vuosi tai vähemmän)

Kolmen kuukauden BTCUSD-suorituskyky: (39,16) prosenttia

Kolmen kuukauden GLD-suorituskyky: + 7,36 prosenttia

RS-voittaja: GLD

Kuuden kuukauden BTCUSD-suorituskyky: (30,97) prosenttia

Kuuden kuukauden GLD-suorituskyky: + 2,40 prosenttia

RS-voittaja: GLD

12 kuukauden BTCUSD-suorituskyky: (71,82) prosenttia


12 kuukauden GLD-suorituskyky: (1,46) prosenttia

RS-voittaja: GLD

bitcoin vs kulta GLD-syklit

GLD, kuukausittain: Etsi avaimen jaksooskillaattoreita nousutilassa etsimällä GLD: tä yrittämään purkautumista vuoden 2019 alkupuolesta-puoliväliin. Kaavion 50 ja 200 kuukauden liukuvat keskiarvot ovat myös nousussa. Kuva: NinjaTrader 8

Lähitulevaisuuden RS-rankingissa ei selvästikään ole ollut kilpailua. GLD voitti BTCUSD: n kaikilla kolmella lyhyellä aikavälillä. Helposti. Kuitenkin, kun olet siirtynyt 2-5 vuoden RS-mittauksiin, BTCUSD yksinkertaisesti pyyhkii lattian GLD: llä suhteellisen keskinkertaisen suorituskyvyn numeroilla:

Pitkäaikaiset tilastot (vähintään kaksi vuotta)

24 kuukauden BTCUSD-suorituskyky: + 311,02 prosenttia

24 kuukauden GLD-suorituskyky: + 11,20 prosenttia

RS-voittaja: BTCUSD

36 kuukauden BTCUSD-suorituskyky: + 860,84 prosenttia

36 kuukauden GLD-suorituskyky: + 18,37 prosenttia

RS-voittaja: BTCUSD

Viiden vuoden BTCUSD-suorituskyky: + 466,16 prosenttia

Viiden vuoden GLD-suorituskyky: + 3,29 prosenttia

RS-voittaja: BTCUSD

bitcoin vs. kulta BTCUD-syklit

BTCUSD, kahden viikon kaavio: On mahdollista, että Bitcoinin joulukuun 2018 alin sykli johtaa merkittävään nousuun vuonna 2019. Kuva: MotiveWave Ultimate

Keskeiset kultavarastot: Bitcoin voittaa myös

Jos olisit sijoittanut Barrick Goldin (ABX) ja BTCUSD: n osakkeisiin 28. joulukuuta 2015, salausyksikkösi nousevat huomattavasti enemmän kuin ABX-osakkeet:

36 kuukauden BTCUSD-suorituskyky: + 860,84 prosenttia

36 kuukauden ABX-tulos: + 74,24 prosenttia

RS-voittaja: BTCUSD

Tässä on katsaus Newmont Mining Corp.:n (NEM) ja BTCUSD: n 3 vuoden suorituskyvyn vertailuun:

36 kuukauden BTCUSD-suorituskyky: + 860,84 prosenttia

36 kuukauden NEM-suorituskyky: + 92,46 prosenttia

RS-voittaja: BTCUSD

Kaikki tiedot TradingView.com-sivuston kautta. Lopullinen tietojen katkaisupäivä oli 28. joulukuuta 2018 ABX: lle, BTCUSD: lle, GLD: lle ja NEM: lle. Palkkiot, liput ja osingot, joita ei ole otettu huomioon.

Ei välttämättä Joko tai

Kyllä, Bitcoin on huomattavasti ylittänyt sekä GLD: n (että spot-kulta-, kulta-futuurit) viimeisten 2, 3 ja 5 vuoden aikana. Toisaalta GLD on kätevästi voittanut Bitcoinin joulukuun 2017 lopusta lähtien. Jos saat yhden oivalluksen täältä, se on tämä: Älä koskaan lyö vetoa ranchista millään markkinoilla, riippumatta siitä, kuinka nouseva (laskeva) sinusta tuntuu. Markkinat eivät ole järkeviä, ja suurin osa hintoihin vaikuttavista perustekijöistä otetaan todennäköisesti huomioon teknisissä kaavioissasi.

bitcoin vs. kulta GLD- ja BTCUSD-korrelaatio

GLD ja BTCUSD, viikoittain: Kulta ja Bitcoin siirtyvät yleensä korreloimattomista vaiheisiin voimakkaasti korreloiviin vaiheisiin. Tällä hetkellä siirtyminen jälkimmäiseen skenaarioon saattaa olla käynnissä, ja molemmilla markkinoilla on suuria voittoja vuonna 2019. Kuva: NinjaTrader 8

Riippumatta kryptoista, osakkeista tai ETF-kaupoista, työssä on markkinavoimia, joita kukaan ei pysty ymmärtämään tarkasti 100 prosenttia ajasta, ja vielä vähemmän johtamaan täydellisiä hintaennusteita.

Siksi käytä jonkinlaista järkevää varojen allokointisuunnitelmaa (ehkä viidellä kahdeksalle korreloimattomalle rahoitusmarkkinoille, mukaan lukien Bitcoin ja kulta), varsinkin jos olet pitkäaikainen sijoittaja. Tämä antaa sinulle paljon paremmat todennäköisyydet selviytyä kaikista apinan jakoavaimista, jotka herra Market väistämättä heittää sijoitussalkkusi suuntaan.

Luontainen vs. ulkoinen arvo

Bitcoin-analyytikko ehdotti äskettäin, että Bitcoin on arvon varasto:

“(Bitcoin) on kaikkien aikojen suurin arvovarasto.”

– Lou Kerner CryptoOraclesta, 21. marraskuuta 2018, CNBC-haastattelu

Kuten Yhdysvaltain dollari (USD), Bitcoinilla on luonnostaan arvo nolla. USD: tä ei tueta kullalla ja hopealla, kuten Yhdysvaltain kongressi aiemmin vaati (ennen 15. elokuuta 1971). USD: llä on mielivaltaisesti määritetty arvon yksikkö tai ulkoinen arvo. Hallitus sanoo, että dollari valuuttaa ostaa dollarin tavaroita ja palveluita, ja sinä yksinkertaisesti hyväksyt sen totuuden ja jatkat liiketoimintaasi. Tietysti USD vaihtelee arvon suhteen muihin valtion valuuttoihin nähden, mutta se ei vaikuta päivittäisiin USD-tapahtumiin.

Bitcoinia, kuten USD, ei tueta millään konkreettisella hyödykkeellä, kuten kulta tai hopea. Teet kauppaa Bitcoinissa tavaroita ja palveluja varten, täysin tietoinen siitä, että sen arvo voi muuttua nopeasti. Bitcoin-kauppiaat sopivat sen käyvästä arvosta koko kaupankäynnin ajan. Joulukuussa 2017 kauppiaat sopivat, että sen arvo oli 19 870 dollaria, mutta joulukuussa 2018 sopimuspiste putosi 3215 dollariin. Bitcoinin hinta on kaikki ulkoinen arvo. Se kannattaa mitä tahansa pörssin ostaja ja myyjä voivat sopia.

Aikavertainen arvovarasto

Kulta on kuitenkin vuosisatojen ajan tunnustettu konkreettiseksi arvovarastoksi. Muinaisina aikoina kulta oli aina pidetään oikealla rahalla, jolla on sisäinen arvo. Voit ajatella vaihtokauppaa kultaa ruokaa, maata, vaatteita, lääkkeitä, öljyä, keräilyesineitä, moottoriajoneuvoja, taloja jne. Varten. Se on myös konkreettinen esine, jonka voit laittaa pankkitalliin, kodin kassakaappiin tai jopa haudata kahvipurkkiin. takapihalla.

Bitcoin on sitä vastoin elektroninen, aineeton valuutta. Jopa sen tosiasian lisäksi, että sillä ei ole sisäistä arvoa, näyttää epätodennäköiseltä, että sitä voitaisiin käyttää tavaroiden ja palvelujen vaihtokauppaan offline-tilassa. Kuvittele, jos sähköverkko sammutettaisiin EMP hyökkäys. Kaikenlainen viestintä saattaa olla häiriintynyt. Internet voi pimeää. Salauspörssit voisivat väliaikaisesti sulkeutua muiden rahoitusmarkkinoiden ohella.

Bitcoin, kaikki muut kryptot ja osakkeet olisivat hyödyttömiä todellisen valuutan muodossa. Jopa pankki- ja luottokorttisi olisi eloton muovi. Kulta ei tarvitse sähköä eikä viestintäverkkoa varmistaakseen luontaisen arvonsa. Tällaisessa apokalyptisessä skenaariossa fyysisen kullan näyttäminen olisi parempi kuin Bitcoinin omistaminen. Jopa fiat-valuutta olisi suositeltava, estäen hyperinflaation taloudellisen taustan.

Inflaatio Hedge

Inflaation vaivaamien 1970-luvun aikana kulta nousi 35 dollarista unssilta 875 dollariin unssilta (alle kahdeksassa vuodessa), vaikka kuluttajahinnat (yleisesti kutsutaan inflaatioksi) kaksinkertaistuivat Yhdysvalloissa (1970 kautta 1979). Itse asiassa vuoden 1972 35 dollarin kullan arvo on nyt yli 1275 dollaria unssilta, ja se on nopeasti ylittänyt kuluttajahintainflaation viimeisten 46 vuoden aikana.

Kuluttajahinnat ovat nousseet 501 prosenttia vuodesta 1972 (perusta: 1972 = 100 ja 2018 = 600,71). Kulta nousee kuitenkin kertoimella 39,84 kertaa eli 3884 prosenttia samalla aikavälillä (1275 dollaria jaettuna 32 dollarilla). Siksi kulta on ylittänyt inflaatioasteen suhteella 7,75 suhteeseen 1 (3884 jaettuna 501: llä). Kulta on ehdottomasti osoittautunut pitkäaikaiseksi arvovarastoksi jatkuvasti nouseville elinkustannuksille.

Parhaat puolet eri vaihtoehdoista

Ehkä Bitcoinia pidetään arvovarastona jonain päivänä. Ehkä ei. Oikeasti, kuka välittää? Tärkeää täällä ja nyt on, että voit käydä kauppaa Bitcoinilla. Koko päivän ja koko yön. Pitkä ja lyhyt. Voit ostaa ja myydä Bitcoin-futuurisopimuksia. Voit jopa ostaa jonkin verran Bitcoinia joka kuukausi, ennakoiden vielä yhden juoksun kaikkien aikojen korkeimpiin.

Vielä parempi, voit suorittaa Bitcoin-kaupankäynti- ja sijoitustoimintasi selkeällä riskienhallinnalla ja voittoa tavoittelevilla tavoitteilla. Saatat jopa saada paremman pitkän aikavälin tuoton kuin ne, jotka pitävät kultaa suojana inflaatiota vastaan. Muista kuitenkin, että Bitcoinilla on nolla sisäistä arvoa. Kulta omistaa tämän luontaisen arvon, ja sitä voidaan aina pitää sijoittajasuojana.

Käyttämällä sekä kultaa että bitcoinia

Harkitse niiden kauppaa:

  • Vaihda Bitcoin-kauppa (käteinen, vipuvaikutus tai futuurit) todistetulla mekaanisella järjestelmällä
  • Swing-kaupan kulta (GLD, GLD-optiot, futuurit ja futuurit) samanlaisella, 100 prosentin objektiivisella menetelmällä

Laita jotkut pois investoinneina:

  • Dollarin keskimääräinen kustannus (DCA) pitkäaikaiseksi Bitcoin-sijoitukseksi
  • DCA pitkäaikaiseksi kultasijoitukseksi (fyysinen kulta välittäjältä tai käytä GLD: tä välityspalvelimena)
  • Älä koskaan käytä vipuvaikutusta tai futuurisopimuksia pitkäaikaisiin sijoituksiin

Käännöksen kaksoset?

Vastaavien kaavamalliensa perusteella 2019 voi olla merkittävä läpimenovuosi sekä Bitcoinille että kullalle. Luo vankka kaupankäynti- ja sijoitussuunnitelma, joka saattaa potentiaalisesti tehokkaat peruutukset toimia omaan salkkuusi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me