On paljon enemmän kuin päiväkauppaa

Siitä lähtien, kun maailma otettiin ensimmäisen kerran käyttöön Bitcoinissa 9 vuotta aikaisemmin, salamarkkinat ovat kokeneet hämmästyttävän kasvun. Tämän nopean laajenemisen myötä myös Bitcoin-liiketoimintamahdollisuuksien määrä on kasvanut.

Vaikka päivittäinen kaupankäynti onkin jonkin verran suosittua, se voi olla stressaavaa ja volatiliteetti markkinat voivat sekoittaa jopa kokeneimmat salaussijoittajat. Onneksi, vaikka salauksen kauppa ei olekaan teekupillesi, on silti runsaasti Bitcoin-liiketoimintamahdollisuuksia, joihin voit osallistua, jotta voit tehdä oman osasi salauksen lisäämiseksi ja laittaa ylimääräisiä Satoshis-taskuja.

bitcoin-liiketoiminta-mahdollisuudet-1

Bitcoinin volatiliteetti American Institute of Economic Researchin kautta

Budjetistasi riippuen saatat huomata, että jotkut näistä liiketoimintamahdollisuuksista sopivat sinulle parhaiten. BTC on menossa valtavirtaan, eikä tarjolla olevista yrittäjyysmahdollisuuksista ole pulaa. Alla on vain muutama kannattava hanke.

Bitcoin-liiketoimintamahdollisuudet – Aloita kaivostoiminta

Kyllä, BTC: n kaivostoiminta on edelleen kannattavaa vuonna 2018, mutta sinun on tehtävä huomattava investointi yrityksen käynnistämiseksi.

Kaivosteollisuuden kilpailuluokan vuoksi sinun kannattaa kuitenkin investoida joihinkin laadukkaisiin kaivoslaitteistoihin, kuten GPU- tai ASIC-kaivoshakeihin, ennen kuin aloitat. Molemmat näistä vaihtoehdoista antavat sinulle paljon parempia tuloksia kuin prosessin yrittäminen suoraan suorittimeltasi, ja liittymällä kaivospooliin voit hyödyntää ponnisteluja muiden poolin jäsenten kanssa voiton jakamiseksi.

Sinun on otettava huomioon alueesi sähkökustannukset, koska suurin osa kaivoslaitteista voi kuluttaa noin 1000 W tai enemmän virtaa käytön aikana. Tämä voi syödä voittosi ja tehdä koko yrityksestä rinnan. Vältä tätä skenaariota valitsemalla paikka, jossa käytetään uusiutuvaa tai erittäin edullista sähköä.

BTC-tuotteet

BTC: hen liittyy vakava kysyntä kauppatavaraa. Kaikki nyt kuuluisan BTC-logon tuotemerkki on kuuma hyödyke markkinoilla, ja BTC: n käyttäjät eivät voi koskaan saada tarpeeksi kauppatavaraa osoittamaan maailmalle rakkautensa Satoshis’n visioon. Taiteilija voi luoda BTC: hen liittyviä paitoja, julisteita, laastareita, näytönsäästäjiä jne., Ja sen lisäksi, että he voivat käyttää BTC-logoa vapaasti, he voivat myös käyttää yhtä monista blockchain-sisältöalustoista tarjoamaan tuotteitaan turvallisesti.

Rahalähetykset

BTC-rahalähetyspalveluilla on valtava menestys maailmanlaajuisesti. Maat, kuten Intia riippuvat suuresti rahalähetyksistä ja asuinpaikastasi riippuen saatat huomata, että alueellasi on vakava tarve palvelulle. Rahalähetusteollisuus käsittelee miljardeja dollareita kaupankäyntiä ja BTC soveltuu erinomaisesti auttamaan ihmisiä saavuttamaan korkeamman palvelutason nykyiseen liiketoimintamalliin.

BTC-pankkiautomaatti

Monet pitävät BTC-pankkiautomaatteja puuttuvana linkkinä salaustilassa. Nämä yksiköt eivät ole liian kalliita, ja voit ansaita vakavaa voittoa tarjoamalla ihmisille mahdollisuuden ostaa BTC suoraan kioskista. Parasta on; useimmat osavaltiot eivät salli näiden pankkiautomaattien käsitellä fiat-valuutan nostoja, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia koneen täyttämisestä käteisellä.

bitcoin-liiketoiminta-mahdollisuudet-atm

BTC-pankkiautomaatti

Maksuprosessorit

Jokainen yrityksen omistaja voi osallistua suoraan salaustilaan lisäämällä salauksen maksuprosessorin. Salauskäsittelystä on tullut erittäin suosittu viime vuoden aikana, ja useimmat prosessorit antavat sinulle mahdollisuuden hyväksyä useita salaustyyppejä. Parhaiden maksujen käsittelijöiden avulla voit jopa päättää nostaa rahasi BTC- tai fiat-valuutalla. Tämä eliminoi BTC-markkinoiden vaihteluista johtuvat varojen menetykset.

HODL

HODL tai Hold On for Dear Life on lause, joka kuvaa BTC-sijoittajaa, joka yksinkertaisesti ostaa BTC: n ja pitää sen. Tämän strategian takana on vakava mieli. Kaivetaan vain 21 miljoonaa BTC: tä ja liikkeessä on jo yli 17 miljoonaa. Tämä tarkoittaa sitä, että on erittäin hyvät mahdollisuudet BTC: n hinnan nousuun edelleen, kun tämä niukkuus kaivosalalle kärsii.

BTC-ryhmät

Blockchain-pohjainen sijoitus ryhmät ovat nousemassa ympäri maailmaa. Täällä samankaltaiset salaussijoittajat voivat tavata ja keskustella tulevista hankkeista ja kehityksestä markkinoilla. Blockchain-tapaamisryhmän järjestäminen voi olla erittäin edullista, ja tapaamistasi ihmisistä voi tulla elinikäisiä liikekumppaneita, jos jokin yhteisyrityksistä onnistuu. Useimmat blockchain-ryhmät veloittavat pienen jäsenmaksun, mikä voi myös lisätä tämän yrityksen yleistä kannattavuutta.

Tule ammattimaiseksi kauppiaaksi

Jos olet yksi niistä henkilöistä, jotka ovat nähneet suurta menestystä kaupankäynnillä kryptomarketissa, sinun kannattaa harkita rahastonhoitajaksi tulemista. Markkinoilla on syntymässä useita salausalustoja, jotka käyttävät blockchain-tekniikkaa, jotta kuka tahansa voi tulla rahastonhoitajaksi. Käyttäjät voivat tarkistaa managerinsa taitotason lohkoketjun kautta. Tällä tavoin sijoittajat voivat sijoittaa varansa hoitajan salkkuun luottavaisin mielin.

Bitcoin-liiketoimintamahdollisuudet ovat kaikkialla

Tarvitaan vain luova mieli ja yksinkertainen käsitys siitä, miten kryptovaluutat toimivat löytääksesi kannattavia Bitcoin-liiketoimintamahdollisuuksia alueeltasi. Hajautetut markkinat ovat täällä pysyäkseen, ja kaikki, jotka sijoittavat viisaasti, saavat varmasti palkkiot, kun BTC jatkaa valtavirtaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me