Ottaen huomioon sekä kryptovaluutan että laajemman blockchain-tilan kasvun viime vuosien aikana, on enemmän kuin todennäköistä, että tulemme näkemään uuden luokan miljardöörejä, jotka ovat muuttaneet omaisuutensa blockchain-tekniikan selästä.

Katsotaanpa monia reittejä, joita nämä ihmiset voivat seurata.

Perus Blockchain Billionaire HODLer

Jos kyberpankkien ja kovan rahan puolustajan visio kryptovaluutan hallitsemasta maailmasta toteutuu, joistakin niistä, jotka tällä hetkellä HODLavat ja keräävät kryptovaluuttoja, on tarkoitus tulla miljardöörejä. On jopa ajateltavissa Satoshi Nakamoton kaltaisten puolueiden kohdalla, että voimme nähdä maailman ensimmäisen biljoonaajan.

Potentiaalinen olemassa oleva pääoma, jonka nämä kolikot voisivat saada, on todella hämmästyttävää. Tällä hetkellä maailman kapean rahan tarjonnan arvioidaan olevan 36,8 biljoonaa dollaria. Hämmästyttävämpää on, että laaja rahan tarjonta on 90,4 biljoonaa dollaria. Koko kryptovaluuttamarkkinoiden nykyinen markkina-arvo on vain 118 miljardia dollaria. Nykyisen salauksen markkina-arvon ja maailmanlaajuisen laajan rahan määrän välillä on 766-kertainen ero.

Valaista titaaneihin

Otetaan esimerkki sitten Satoshi Nakamotosta ja ekstrapoloidaan joitain lukuja.

Sergio Lerner arvioi Nakamoton bitcoin-omistuksen olevan 1,149 miljoonaa Bitcoinia. Tietenkin sinun on lisättävä kaikki haarukat, joihin hänellä olisi oikeus, kuten Bitcoin Cash, Bitcoin SV, Bitcoin Gold. Nakamotolla olisi yhdessä Bitcoinin ja haarukoidensa kanssa tänään salkku, jonka arvo on 4,372 miljardia dollaria. Tullakseen biljardimieheksi hän tarvitsee tämän määrän kertomalla 263 kertaa. Vaikka näennäisesti outo, jos salaus lopulta tulee hallitsevaksi valuutan muodoksi, tämä ei ole käsittämätön skenaario. Näyttää siltä, ​​että vain yksi osapuoli voisi tulevaisuudessa hallita biljoonaa dollaria pääomaa.

Vitalik Buterin on toinen merkittävä salausvarojen haltija, jonka salkku on yllättäen keskittynyt voimakkaasti omaisuuteen, jonka hän auttoi luomaan, Ether. Buterinin EtherScan-osoite tällä hetkellä saldo on 350000 ETH. Ollakseen miljardööri Yhdysvaltain dollareissa hänen täytyy nähdä ETH: n nousevan hintaan 2 857 dollaria. Kun otetaan huomioon aiempi kaikkien aikojen korkein 1431 dollari, on melko todennäköistä, että toisen markkinakierron jälkeen Buterinin omistusosuus voi ylittää miljardin dollarin.

vitalikin eettinen osoite

Buterinin Etherscan-osoite hänen 350 000 ETH-saldollaan

Kehittyvä lohkoketjun miljardööri-luokka

On tietysti monia muita merkittäviä salausvarojen haltijoita, kuten Joseph Lubin, Winklevossin kaksoset ja Chris Larsen, monien muiden joukossa. Nämä sijoittajat, olettaen, että heillä ei ole käytössään kryptovaluuttaansa, ovat todennäköisesti varmimpia nettovaltion suurille varoille, jos meidän pitäisi nähdä uusi käyttöönottoaalto salaustilassa.

Tässä tilanteessa jopa suhteellisen pienet investoinnit voivat nykyään luoda tulevaisuuden miljardöörejä. Jos salausmarkkinoilla on sanottu 250-kertainen kasvu ja ihminen sijoittaa tänään 4 miljoonaa dollaria tasaisesti jaettuina eri salausvaroihin, he liittyisivät miljardööri-luokkaan. Tässä skenaariossa voimme todennäköisesti nähdä aivan uuden luokan erittäin rikkaita.

Innovator Blockchain Billionaire

Lukuun ottamatta potentiaalista pääoman liikkumista rahan ja rahan välityksellä, blockchain-tekniikan soveltaminen voisi ajatella luoda kokonaisia ​​uusia teollisuudenaloja ja alatoimialaa. Näitä on hyvin vaikea ennakoida. Kukaan Applen ulkopuolella ei olisi voinut ennustaa iPhonea tai kuinka onnistunut se olisi. Usein kuluttajat eivät tiedä mitä tuotteita tai palveluita he haluavat ennen kuin heidät esitellään heidän kanssaan.

Tältä osin meidän on todennäköisesti katsottava, että monet yrittäjät tuovat markkinoille blockchain-pohjaisia ​​tuotteita ja palveluita, ennen kuin tiedämme todella, mikä on todella uraauurtavaa.

Lompakkokuninkaat

Yksi ilmeisimmistä esimerkeistä on salausvarojen lompakot. Nämä lompakot ovat uusi tekniikka ja teollisuus, eikä uusi käyttötarkoitus. Sekä ohjelmisto- että laitteistolompakoilla on tärkeä rooli kryptovaluuttaekosysteemissä. Uusia lompakoita innovoivien yritysten menestys on paljon varmempi asia kuin mikään hypoteettinen blockchain-sovellus. Tämä johtuu siitä, että ne ovat olennainen osa salauksen ekosysteemiä ja infrastruktuuria.

Laitekomponenttien valmistajat, kuten Ledger, Trezor ja KeepKey, ovat kylmävarastopalvelun eturintamassa. Heillä on vahva paikka sijoittaa itsensä palveluksi, jota kaupalliset ja henkilökohtaiset asiakkaat pitävät välttämättöminä. Salausystävällisessä maailmassa markkinat todennäköisesti näkevät nämä yritykset tarjoavan välttämättömyyksiä pikemminkin kuin ylellisyyksiä.

Vastaavasti erinomaisen käyttökokemuksen, turvallisen arkkitehtuurin sekä alhaisen kitkan ja maksujen tarjoavien ohjelmistolompakoiden suunnittelijat ja rakentajat nauttivat todennäköisesti valtavasti menestyksestä. Tämä tila on vähemmän kehittynyt kuin laitteiston lompakon tila. Vaikka palveluntarjoajat, kuten Pillar, Ethos ja muut, voivat toimia erittäin hyvin tulevina vuosina, jos ne voivat tehokkaasti hyödyntää potentiaalia.

Maailmassa, jossa kryptovaluutalla on tärkeä rooli, lompakko ja tallennustila menestyvät melkein varmasti. Nämä yritykset voivat hyvinkin olla ensimmäisiä, jotka ovat saavuttaneet usean miljardin dollarin arvon.

Häiritsevä lohkoketjun miljardööri

Viimeinen luokka niistä, jotka todennäköisesti hyötyvät eniten blockchainista, ovat häiritsijät. Nämä ovat ihmisiä, jotka pystyvät ravistelemaan olemassa olevaa teollisuutta ja viemään menestyksekkäästi blockchain-pohjaiset tuotteet ja palvelut markkinoille. Todennäköisin tapaus on niiden kanssa, jotka voivat hajota. Hajauttamisella tarkoitetaan välittäjien vähentämistä tai poistamista liiketoimintaympäristöstä. Blockchain tarjoaa tietysti lupaavia keinoja tähän käytettäessä älykkäitä sopimuksia korvaamaan nykyiset ihmisen ohjaamat toiminnot.

Blockchain vie Wall Streetille

Ihmiset näkevät Bitcoinin usein pankkien vastakohtana tai hyökkääjänä. Wall Streetin ja finanssialan ottaminen ulottuu kuitenkin vain kryptovaluuttojen ulkopuolelle. Yritykset, jotka voivat häiritä rahoituslaitosten nykyisiä toimintoja blockchainin kautta, voivat hyötyä valtavasti.

Laskun rahoitus

Otetaan laskutusrahoitus yhtenä esimerkkinä. Tällä alalla pyritään tarjoamaan pienille ja keskisuurille yrityksille mahdollisuus kaupallistaa laskujaan ja avata kassavirtaa. Tarjoamalla tätä palvelua palveluntarjoajat veloittavat yleensä erittäin korkeita maksuja. Nämä palkkiot johtuvat sekä ulkoisen kilpailun puutteesta että hallinnossa tarvittavasta työvoimasta. Yritykset, kuten Populous ja PayPie, tarjoavat kuitenkin palveluja, jotka korvaavat ihmisten ylläpitäjät, pankkiirit ja johtajat. He tekevät tämän Ethereum-pohjaisten älykkäiden sopimusten ja koodin avulla. Tällä alalla arvostetaan tällä hetkellä 2,8 biljoonaa dollaria ja se on leivän ja voin tulonlähde pankeille ympäri maailmaa. Jos tällaiset yritykset pystyvät toistamaan ja parantamaan nykyisiä palveluita peräkkäin pienemmillä palkkioilla, heillä on ensisijainen asema tulla monen miljardin dollarin yrityksiksi.

Pääomamarkkinat

Toinen finanssialan ala, johon blockchain-yritykset kohdistavat, ovat itse pääomamarkkinoiden toimijoita. Tällä hetkellä sijoituspankit, välittäjät ja selvitystilat ovat sijoittajien ja kauppiaiden välillä kaikkialla maailmassa. Itse asiassa meillä on onnekas kryptovaluuttaekosysteemissä pääsy P2P-pörsseihin ja markkinoihin. Veritaseumin kaltaiset yritykset haluavat viedä nämä olemassa olevat välittäjät kokonaan. Ne antavat käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa P2P-tavalla paljon alhaisemmilla kustannuksilla ja laajalla omaisuuserillä. He tekevät kaiken Ethereum-pohjaisten älykkäiden sopimusten kautta. Tietysti Veritaseumin kaltaisten yritysten on todistettava paljon enemmän, ennen kuin kukaan voi lyödä vetoa siitä, että ne ovat potentiaalinen miljardin dollarin arvoinen yritys. Menestyksestä huolimatta nämä rahoituspalveluihin keskittyvät yritykset voivat kuitenkin olla erittäin häiritseviä.

veritaseumin p2p-pääomamarkkinat

Veritaseumin P2P Capital Markets -sovellusliittymä

Blockchain-miljardööri tulevaisuuden potentiaali

Olettaen, että kryptovaluutta ja lohkoketjut jatkavat vaikuttavaa kasvua tulevina vuosikymmeninä, näemme uuden luokan miljardöörejä ja erittäin rikkaita. Nämä henkilöt, aivan kuten ne, jotka hyödynsivät Internetin potentiaalia 1990-luvulla, joutuvat joko keräämään nämä salausvarat riittävässä määrin tai etsimään erittäin arvokkaan käyttötapa estoketjuille joko olemassa olevassa tai upouudessa teollisuudessa. Yksittäisten tapausten ennustaminen on vaikeaa, vaikka potentiaaliset teollisuudenalat, joista ne voivat syntyä, on selvempi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me