Tervetuloa SXSW: hen

Joka kevät Austinin keskusta muuttuu lohkoiksi kasvojesi brändäyksen, vuorovaikutteisten aktiviteettien ja tilojen joukkoon, joka toimittaa loputtomia määriä ruokaa ja alkoholia. Kävellessäsi keskustassa, tuskin voi liikkua kymmenen jalkaa katsomatta demoa tai saamatta terävää libationia (Toimittajan huomautus: tai melkein skootterin leikkaama.) Niille teistä epävarmoista, tarkoitan South by Southwestia (SXSW), kymmenen päivän esittely parhaista kaiuttimista, musiikista, elokuvista ja tekniikasta, jota vuosi tarjoaa.

SXSW romupiha

CoinCentralin Steven Buchko ja Alex Moskov etelässä Scrapyardin toimesta

On vaikea kirjoittaa tarkkaa kuvaa SXSW: stä tai siitä, mihin jotkut rennosti viittaavat South By. Se sisältää baareja / ravintoloita, jotka on muunnettu merkkituotteiksi, musiikkiesityksiä hajallaan ympäri kaupunkia, elokuvien ensi-iltoja ja satoja tunnettuja puhujia, jotka esittelevät tämän päivän kuumimmista aiheista.

Tietenkin mikä tahansa suolan arvoinen teknologiatapahtuma tuntuisi tyhjältä ilman yhtä tämän vuosikymmenen vaikuttavinta innovaatiota: blockchainia. Onneksi SXSW toimitti.

Estä Blockchain

South By esitti lohkoketjun ja kryptovaluutan omalla radallaan muiden tärkeiden aiheiden kuten urheilun, älykkään tulevaisuuden ja journalismin rinnalla. Kappale sisälsi useita puhujia, joista olet ehkä kuullut, kuten Jimmy Song, Winklevossin kaksoset, Ari Paul ja Linda Xie.

Vaikka vuosina 2017 ja 2018 oli kyse kolikoiden alkutarjouksista (ICO) ja blockchain-yleislääkkeistä, salakirjoituskonferenssin esitykset alkavat tänä vuonna kiertää konkreettisten käyttötapausten ympärillä. Sen sijaan, että blockchain-teollisuuden kaiuttimet kertovat meille, miten tekniikka voisi auttaa tätä tai sitä teollisuutta, SXSW esitteli ulkopuolisten asiantuntijoiden asiantuntijoita selittämään miten blockchain-tekniikka on jo hyödyttää heidän liiketoimintaansa.

Tässä on vain muutama esimerkki toimialakohtaisista neuvotteluista:

  • Elintarviketurvallisuuden mullistaminen Blockchain Techillä sisälsi paneelin VP-tason kaiuttimia elintarviketurvallisuudesta, jäljitettävyydestä ja laatuyrityksistä.
  • Blockchainin reaalimaailman sovellukset osoittivat, että laaja valikoima blockchain-sovelluksia on jo käytössä Australiassa.
  • Terveydenhuolto ja lohkoketju: Käytännön esittely kouluttivat terveydenhuollon innovaatioihin erikoistuneiden blockchain-yritysten osallistujia.
  • Ja Blockchainin lupa: Hope ja Hype ottivat itsetietoisen lähestymistavan blockchain-tekniikan toisinaan yliarvioituihin etuihin.

Vaikka blockchain-purkauskerrat eivät vetäneet väkijoukkoja, jotka muutamat kappaleet toivat, aine oli siellä. Ilman tähtitieteellistä sijoittamista palaa takaisin, kaiuttimet pakotettiin hahmottamaan blockchain-tekniikan todellinen arvo yleisön valloittamiseksi. Ja suurimmaksi osaksi he onnistuivat.

Run-In Jimmy Songin kanssa

Istuntojen välillä CoinCentral-tiimillä oli loistava ilo törmätä Bitcoin-kehittäjään Jimmy Songiin. Nopeasta tapaamisesta ja tervehdyksestä alkanut muuttui melkein kahden tunnin istunnoksi, jossa keskustelimme kaikesta kryptovaluuttamarkkinoiden nykytilasta perhe-elämään Bitcoinin ulkopuolella.

Jimmy Song -ryhmäkuva

Hyvää tapaamista, Jimmy.

Ytimessä tämä keskustelu on esimerkki estoketju- ja kryptovaluuttayhteisön avoimista aseista. Songilla ei ollut ongelmaa ottaa aikaa todennäköisesti, kiireisestä päivästä keskustellakseen parin nuoren salauksen harrastajan kanssa. Itse asiassa, me piti muistuttaa häntä keskustelun loppua kohti, jotta hän ei myöhästyisi seuraavaan toimintaansa. Mielestäni on vaikeaa löytää tällaista avoimuutta monilla muilla teollisuudenaloilla.

ConsenSys Blockchain House

Mikään SXSW-kirjoitus ei olisi täydellinen mainitsematta ConsenSysin isännöimää Blockchain-taloa. Blockchain Housessa voit kuulla ConsenSysin perustajan Joseph Lubinin puheet, oppia blockchainin perusteet Black Girls -koodilla tai vain nauttia virvokkeista keskustellessasi muiden blockchain-tekniikasta kiinnostuneiden kanssa.

Vaikka Blockchain House oli hieman syrjässä muiden eteläosien paikoista, se oli silti seinästä seinään täynnä vieraita. Joka kerta kun käännyt ympäri, sinua tapasi uusi kasvo tavata.

Rehellisesti, äänestysprosentti oli yllätys, kun otetaan huomioon nykyiset markkinaolosuhteet. Mutta se oli miellyttävä yllätys. Keskustelut tapaamieni ihmisten kanssa keskittyivät lähinnä projekteihin, joissa työskentelemme – ei kyseisen viikon kuuman altcoinin hintaan. On virkistävää tietää, että niin monet ihmiset jatkavat intohimoisesti blockchain-projekteja, jättämättä huomioimatta sitä, mikä salausmarkkinoiden yläraja voi olla kulloinkin.

Hodlersista rakentajiin

Kaiken kaikkiaan SXSW 2019 osoitti, että vaikka bitcoin-hinta ei välttämättä näytä sitä, lohkoketju- ja kryptovaluutateollisuus kukoistaa edelleen. Teknologiasta on kiinnostunut enemmän ihmisiä kuin viime vuonna, ja olen varma, että sama pätee ensi vuonna.

Viimeinkin on tunne, että olemme alkaneet kasvaa teollisuudeksi. Olemme siirtymässä pois lamboista ja pie-in-the-sky-ideoista keskittyäksemme blockchain-toteutuksen todellisiin vaikutuksiin. Songin tarinojen kuunteleminen varhaisista Bitcoin-päivistä muistutti minua hieman siitä, missä olemme nyt, huolissaan rakentamisesta eikä hinnasta.

Austinin asukkaana odotan innolla blockchainin tulevia esiintymisiä South by Southwestissä ja oppia, mitä uusia ongelmia ratkaisemme edelleen vuosi toisensa jälkeen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me