Blockchain Healthcare Revolution on käynnissä

Blockchain-terveydenhuollon vallankumous on tapahtunut hiljaa, ja viimeisten viiden vuoden aikana tekniset jättiläiset, kuten IBM, ovat osoittaneet merkittäviä resursseja kattavien tutkimusten tekemiseksi ymmärtääkseen paremmin blockchain-tekniikan vaikutuksia alaan. Tulokset ovat olleet todella silmien avaavia yhdessä tutkimuksessa, joka paljastaa, että yli puolet projektiin osallistuneista terveydenhuollon johtajista aikoi ottaa käyttöön jonkinlaista blockchain-tekniikkaa liiketoimintajärjestelmäänsä tulevina vuosina.

Blockchain-tekniikka tarjoaa terveydenhuoltosektorille tehokkaamman ja turvallisemman tavan harjoittaa liiketoimintaa. Blockchain-tekniikan muuttumaton ja muuttumaton luonne tekee siitä ihanteellisen terveydenhuollon teollisuudelle, ja näiden teollisuudenalojen sulautumisesta on tullut jännittävää kehitystä.

Blockchain Tech vs. terveydenhuollon petos

Harvardin lääketieteellisen koulun tuore raportti paljasti, että noin 455 miljardia dollaria menetetään maailmanlaajuisten terveydenhuollon petosten vuoksi vuosittain. Pelkästään vuonna 2015 Yhdysvalloissa tapahtui yli 700 miljoonan dollarin tappio. Teollisuudessa on vakava tarve todentamis- ja aitousominaisuuksille, joita blockchain-tekniikka sisältää, ja toteuttamalla blockchain-järjestelmä globaalia terveydenhuoltoa voitaisiin muuttaa.

blockchain-terveydenhuollon petos - yleinen tarkastaja

Kaavio, joka näyttää terveydenhuollon petosten kasvavat kustannukset Yhdysvalloissa

Poista sirpaloituminen

Nykyinen lääketieteellinen järjestelmämme on hyvin lokalisoitu ja hajanainen. On sairaaloita, erikoislääkäreitä, klinikoita, yleislääkäreitä, diagnostisia klinikoita, ja luetteloa voidaan jatkaa. Kuten voitte kuvitella, niin suuri yksityisten ja julkisten organisaatioiden tilkkutäkki ei sulaudu hyvin. Tämän näkökulman vuoksi vain Bostonin kaupungissa on tällä hetkellä käytössä noin 26 erilaista elektronista potilastietojärjestelmää.

Tämä on ollut tärkeä kysymys terveydenhuollon teollisuudelle, ja ammattilaiset ovat olleet yhdessä tutkijoiden kanssa ympäri maailmaa yrittääkseen kehittää keinoja tuoda tämä kaaos yhteen ytimekkääseen paikkaan. MIT: n tutkijat ovat julkaisseet a valkoinen paperi jossa he kuvaavat lohkoketjuun perustuvan järjestelmän, joka voi auttaa kaikkia näitä organisaatioita vaihtamaan tietoja turvallisemmin ja tehokkaammin. Järjestelmä käyttää Ethereumin lohkoketjua ja Smart Contract -tekniikkaa tämän tehtävän suorittamiseen, mikä olisi ollut mahdotonta vain muutama vuosi ennen.

Potilaan tulokset

Globaali blockchain-terveydenhuoltoverkko voisi sallia suuremman yksimielisyyden potilaiden tuloksista. Jokaiselle potilaalle voitaisiin antaa yksilöllinen blockchain-sormenjälki, joka varmistaa, että potilas on todellakin, kuka he sanovat olevansa ja mitkä olivat heidän hoidonsa tulokset. Kun tietoja tarkastellaan laajamittaisesti, se voi antaa lääketieteen ammattilaisten huomata nousevat trendit tarkemmin.

Nykyinen globaalin terveydenhuollon järjestelmä pitää kirjaa voimakkaasti paikallisena. Monissa kehitysmaissa paperijärjestelmät ovat edelleen käytössä. Blockchain-pohjaisen potilastietojärjestelmän käyttöönoton alhaisista hinnoista johtuen saavutettiin ensimmäistä kertaa historiassa potilaan maailmanlaajuinen konsensus. Alustat, kuten Lääketieteellinen ketju tarjoamme jo tätä palvelua terveydenhuollon ammattilaisille menestyksekkäästi.

Lääketieteellinen tutkimus

Näiden samojen ajatusten mukaisesti globaalia lääketieteellistä tutkimusta voitaisiin parantaa huomattavasti kyvyllä seurata reaaliaikaisesti kokeellisia lääketestituloksia. Uusien hoitoprotokollien käyttöönotto voi olla kallista, ja nykyinen järjestelmä tekee mahdottomaksi hyödyntää tietoja oikea-aikaisesti.

Lohkoketjun toimitusketjua voitaisiin käyttää auttamaan seuraamaan edelleen lääkkeen koostumukseen mahdollisesti tehtävien muutosten vaikutuksia, mukaan lukien sijainti tai ajat, joihin tiettyjä kemikaaleja tuotiin. Muutoksia voitiin seurata lohkoketjun kautta, eikä kaikkia tuloksia voida muuttaa.

Blockchain Healthcare – väärennetyt lääkkeet

Huumeiden väärentäminen on erittäin tuottoisaa, ja jotkut asiantuntijat arvioivat vuosittaisten tappioiden olevan jopa 200 miljardia dollaria. Blockchain-tekniikka soveltuu hyvin toimitusketjun sovelluksiin ja sitä on jo käytetty laajasti suurissa osissa laivaus verkostot, joissa logistiset huolenaiheet ovat samanlaiset. Potilaat voivat saada kyvyn varmistaa, että heidän lääkkeensä ovat laillisia, käyttämällä blockchain-tekniikkaa. He voisivat jopa nähdä päivämäärän ja valmistustiedot, jos lohkoketju ohjelmoitiin näillä tiedoilla.

Alusta MediLedger työntekijöille yhdistelmä ominaisuuksia, mukaan lukien noudattaminen, jäljitys, jäljitys ja suojausprotokollat; tarjota lääkeyrityksille kustannustehokas todentamisjärjestelmä. Alusta on GS1-yhteensopiva, ja sääntelyviranomaisille tarjotaan erityinen portaali, jotta ne voivat käyttää kriittistä tietoa verkossa tarvittaessa.

väärennetyt lääkkeet - blockchain-terveydenhuollon abc

Real vs. Fake Drugs Photo ABC: n kautta

MediLedger-alusta käyttää sallittavaa lohkoketjua tarjotakseen tietosuojaa luvattomalta käytöltä. Tämän alustan kehittäjät kuvittelevat blockchain-pohjaisten toimitusketjujärjestelmien muuttuvan laillisiksi vaatimuksiksi vuoteen 2020 mennessä. FDA on jo ilmaissut kiinnostuksensa alustaan. Ottaen huomioon petosten menettämät valtavat määrät vuosittain, on järkevää tarkastella vain uutta teknologiaa.

Tietoturva

Tietoturva on valtava koskea terveydenhuoltoalalle. Pelkästään vuonna 2015 tapahtui 140 miljoonaa potilastietorikkomusta. Lohkoketjuverkkoja voitaisiin käyttää tämän arvokkaan tiedon suojaamiseen ja tietojen väärentämisen tai poistamisen estämiseksi. Tietoturvakysymykset ovat terveydenhuollon tarjoajien suurin huolenaihe, ja vain blockchain-tekniikka voi tarjota tälle sektorille keinot suojata ja todentaa asiakirjan alkuperäisyyttä verkossa.

Laskutus

Laskutusjärjestelmät voisivat myös hyötyä suuresti blockchain-pohjaisten järjestelmien lisätoiminnoista. Esimerkiksi älykkäät sopimukset antaisivat potilaan täyttää laskutusvelvoitteensa automaattisesti tietyn menettelyn päätyttyä. Lohkoketjun varmentamisjärjestelmää voidaan käyttää myös suojaamaan luottokorttipetoksilta.

Askel pidemmälle, maailmanlaajuinen terveydenhuoltofoorumi voisi käyttää merkkiä kaikkien lääketieteellisten palkkioiden käsittelemiseen tulevaisuudessa. Tämä antaisi ihmisille pääsyn maailmanlaajuiseen terveydenhuoltojärjestelmään, jota ei rajoittaisi alueelliset rajoitukset tai valuutat.

Blockchain-tekniikka & Terveydenhuolto

Tarkasteltuamme joitain etuja, joita blockchain-tekniikka tuo lääketieteen alalle, on helppo ymmärtää, miksi niin monet terveydenhuollon ammattilaiset etsivät tätä uutta tekniikkaa poistamaan tuhlaavat liiketoimintatavat tulevaisuudessa. Jos se pannaan täytäntöön oikein, saatat pian nähdä päivän, jolloin terveydenhuollon petokset ovat menneisyyttä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me