Blockchain-tekniikka laajenee edelleen kaikilla liiketoiminta-alueilla, koulutusjärjestelmä mukaan lukien. Lohkoketjuprotokollan käyttöönoton tehokkuus ja turvallisuus ovat kiistattomia.

Paperipohjainen järjestelmä, joka hallitsee suurinta osaa maailman koulutusverkoista, on jyrkästi vanhentunut, eikä koulutuksen yleisestä asemasta ole todellista maailmanlaajuista yksimielisyyttä. Nämä järjestelmät ovat jättäneet opettajat sekaannukseen opiskelijoiden hallussa olevan ymmärtämyksen suhteen. Blockchain-tekniikka voi olla vastaus niin moniin maailman koulujen nykyisiin ongelmiin. Kun aiot oppia, on jo joitain vaikuttavia blockchain-pohjaisia ​​alustoja, jotka tekevät osansa edistääkseen syytä.

Blockchain-tekniikka voi antaa meille mahdollisuuden muuttaa sekä opetustapaa että oppimistapaa parantamalla kykyämme seurata näitä kriittisiä ominaisuuksia reaaliajassa. Tarkastellaan hetki muutamia tapoja, joilla tätä vallankumouksellista tekniikkaa voidaan käyttää parantamaan globaalia koulutusverkostoa.

Blockchain Student Database – Pysyvä tietue

Koulutiedostot tai pysyvä asiakirja ovat kriittinen osa koulutusjärjestelmää seuranta prosessi. Valitettavasti nykyinen paperipohjainen järjestelmä on kallis ja suljettu yleisölle. Blockchain-pohjainen ratkaisu voisi vähentää kustannuksia tarjoamalla jokaiselle opiskelijalle yksilöllisen tunnistetunnisteen, johon voi helposti viitata koulutusjärjestelmissä, jotka tarvitsevat tietoa mistä päin maailmaa tahansa..

Ehkä vieläkin tärkeämpää on se, että blockchain-tekniikan läpinäkyvä luonne antaisi opiskelijoille mahdollisuuden käyttää myös tietoja. Tämä sitomaton pääsy voi auttaa opiskelijoita seuraamaan akateemista edistymistään ja selvittämään, mihin he menevät pieleen.

Blokchain Education Network: Sonyn pääkonttori Boyanovin kautta

Sonyn pääkonttori Boyanovin kautta

IBM ja Sony ovat yhdistyi luoda foorumi nykyisen sotkun torjumiseksi, joka on koulunkirjoitukset. Ohjelma yhdistää Sonyn rakentaman lohkoketjun IBM: n pilvitekniikkaan luodakseen vallankumouksellisen järjestelmän koulunkirjoitusten seuraamiseen ja lähettämiseen maailmanlaajuisesti.

Global Blockchain Education Networks

Kuvittele, että nämä tiedot ovat osa laajempaa globaalia blockchain-koulutusverkostoa. Tämä verkko antaisi opiskelijoille mahdollisuuden siirtää kouluja tarvitsematta lähettää opintosuorituksia. Se myös eliminoisi suurimman osan näiden tietojen tallentamiseen, seurantaan, muuttamiseen ja päivittämiseen liittyvistä kustannuksista.

Globaali blockchain-koulutusverkko mahdollistaa laajan seurannan. Tämä kyky antaisi maailmalle ensimmäisen katsauksen maailman koulujen ja opiskelijoiden todelliseen koulutustasoon. Jokaisen opiskelijan blockchain-sormenjälki ja kaikki olennaiset tiedot tarjoavat perusteellisen yleiskuvan opiskelijoiden edistymisestä. Lisäksi nämä tiedot antavat professoreille mahdollisuuden määritellä parannettavaa tarvitsevat alueet.

Blockchain Education Network – jaettu opetussuunnitelma

Nykyisessä tilassa koulutusjärjestelmä koostuu lokalisoiduista piiristä. Opettajat ohjaavat opiskelijoita, joilla on kansallinen opetussuunnitelma. Sitten testit vahvistavat opiskelijoiden saavuttaman ymmärryksen tason. Ongelmana on, ettei ole mitään keinoa varmistaa, että paras opetussuunnitelma voitetaan paikallisella tasolla. Hyväksytyn opetussuunnitelman säilyttäminen blockchain-verkossa voi varmistaa, että kaikki opiskelijat saavat mahdollisimman ajantasaista hyväksyttyä tietoa.

Kirjojen hinta ei ole pieni asia, ja digitaalinen opetussuunnitelma voitaisiin toteuttaa luomaan yleinen ja kustannustehokkaampi järjestelmä kuin nykyinen paperinen versio. Nämä säästöt voivat hyödyttää pienituloisten alueiden kouluja, koska näillä kouluilla ei yleensä ole resursseja päivittää opetussuunnitelmaansa jatkuvasti muutosten huomioon ottamiseksi.

Blockchain-valmistumisjärjestelmät

Yhdysvaltain opetusministeriö haluaa luoda blockchain-oppimisen järjestelmään. Hankkeen nimi on “osaamispohjainen oppiminen”, ja se herättää kulmakarvoja koulutusyhteisössä. Tällaisen järjestelmän rakentama joustavuus voisi parantaa opiskelijoiden tuloksia merkittävästi.

Blockchain-pohjaiset koulutusverkostot, jotka antavat opiskelijoille ansioita opetussuunnitelmansa täyttämisen perusteella, voivat automatisoida yhden koulutusjärjestelmän kalleimmista osista. Kuvittele, että opiskelija suorittaa kokeen ja heidän läpäisevät pisteet kirjataan saavutettuina blockchain-opetussuunnitelmaan.

Kuvittele nyt, jos opintosuunnitelman suorittamisen jälkeen opiskelija siirtyi automaattisesti seuraavalle luokalle. Tämä automaatio antaisi koulutusjärjestelmälle mahdollisuuden sekä yksilöidä opetuksessaan että globaalimmaksi kykynsä seurata itseään. Parhaat opiskelijat menestyvät omassa tahdissaan, kun taas poikkeukselliset mielet ovat joukossa.

Luottamus sertifiointiin

Yksi blockchain-tekniikan merkittävimmistä eduista on sen kyky todistaa tietyn omaisuuden omistajuus. Koulutusjärjestelmän tapauksessa tämä tekniikka integroituu sertifikaattien ja akkreditoinnin todentamiseen. MIT: n tutkijat käyttävät jo blockchain-pohjaista järjestelmään väärennettyjen asiakirjojen käytön estämiseksi. Järjestelmä merkitsee tietueet estoketjuun petosten estämiseksi. Sen avulla opiskelijat voivat myös hakea tietueensa milloin tahansa ilman kolmannen osapuolen osallistumista.

Blockchain Education Network: MIT: n Arts tarjoaa näkymät joelle

Taide MIT: ssä

Joukkorahoitus

Yksi parhaista ominaisuuksista, jotka on saatu käyttämällä blockchain-pohjaisia ​​protokollia, on kyky joukkorahoitukseen. Koulut voisivat käyttää tätä mullistamaan varainhankintamenettelyjään. Koulu voisi esittää konseptin tai projektin opiskelijoiden vanhemmille, ja heillä olisi mahdollisuus äänestää aiheesta ja jos se hyväksytään, rahoittaa hanketta.

Innovatiivinen alusta Usizo käyttää blockchain-pohjaista protokollaa joukkorahoituksen helpottamiseksi Afrikan koulujen kehittämisessä. Alustan avulla lahjoittajat voivat seurata lahjoituksiaan. Lisätty avoimuus on osoittautunut ratkaisevaksi julkisen rahoituksen korkeamman tason saavuttamisessa.

Koulun kulut

Koulujen menokysymyksistä on tullut valtava huolenaihe parin viime vuoden aikana. Näin ollen vanhemmat ovat kiinnostuneempia koulukustannuksista. Näiden tietojen seuranta lohkoketjussa olisi helppoa. Siksi, jos alustat, kuten Usizo, sopeutuvat näihin tarpeisiin, ne auttavat sekä julkisia että yksityisiä kouluja toimimaan tehokkaammin.

Blockchain Education Network – se on meitä

On helppo ymmärtää, miksi blockchain-koulutusverkoston kehittämistä on vaadittava voimakkaasti. Blockchain-tekniikan hajautettu luonne tekee siitä ihanteellisen haltijan maailman tietämykselle, ja ottamalla tämän tekniikan käyttöön kustannustehokkaasti, kaikki osapuolet hyötyvät.

Köyhyyden ei enää tarvitse sanella opiskelijoiden koulutustasoa. Blockchain-tekniikan ansiosta koulutuksen tulevaisuus näyttää jo valoisammalta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me