Kuten niin monissa asioissa blockchain, blockchain-mobiilipelit ovat toistaiseksi jääneet jonkin verran alle merkin. Kyllä, on olemassa joukko hyväksyttävästi blockchain-mobiilipelejä, jotka voit ladata älypuhelimeesi tänään. Mutta luultavasti et vielä huomaa olevasi koukussa mihinkään.

Lisäksi kryptovaluuttakomponentti on useimmiten melkein satunnainen; lähinnä lisäominaisuus eikä perustavanlaatuinen. Jos etsit vain peliä ajan viettämiseksi metrolla, se ei tee sinulle paljon eroa. Mutta jos se on blockchain-tekniikkaa, jonka haluat todistaa parhaimmillaan, sinulla on aikaa odottaa.

Nouseva mobiilipeliteollisuus

Mobiilin internetin selaamisen jälkeen ylitti työpöydän ensimmäistä kertaa vuonna 2016 saavutimme ratkaisevan tärkeän käännekohdan, joka merkitsi historiallista muutosta. Matkapuhelininternet kasvaa yhdessä tekniikan parantamisen ja kustannusten alentamisen kanssa. Vaikka ne eivät ehkä ole iPhone X: n markkinoilla, kehitysmaat eivät ole kaukana älypuhelinten omistajuudesta 82 prosenttia ihmisistä, joilla on jonkinlainen älypuhelin.

Itse asiassa, Intia ja Kiina pitävät kiinni toisistaan kolmasosa maailman älypuhelinten väestöstä. Ja he ovat melko koukussa heihin myös Latinalaisessa Amerikassa, Kaakkois-Aasiassa ja Afrikassa.

Suuret pelaajat, kuten Nintendo, siirtyvät mobiililaitteisiin / https://pixabay.com/fi/video-games-joy-stick-games-1557358/

Se on lyhytnäköinen yritys, joka ei ole avannut silmiään matkapuhelimen voimalle. Ja koska videopelit muodostavat noin 25 prosenttia kaikista Google Playssa saatavilla olevista sovelluksista, sinun ei tarvitse olla pelaaja nähdäksesi mahdollisuuksia. Jopa perinteiset konsolipohjaiset jättiläiset pitävät Nintendo liikkuvat mobiililaitteisiin ennen kuin tuotteestaan ​​tulee merkityksetöntä.

Mutta kaikki ei ole hauskaa ja pelejä mobiilipelialalla. Myös siinä on joitain ongelmia. Ja arvaa mitä? Tajusit sen! Blockchain-mobiilipelit voivat tarjota ratkaisun.

Blockchain-mobiilipelien tarve

Kehittäessään pelejä mobiilisovelluksille pikemminkin kuin laatikkoon pakatut versiot pelikonsoleille epäilemättä vähentää kustannuksia kehittäjille, myös maksut ovat usein vähemmän. Maksujärjestelmä voi olla hajanainen ja työläs, tehoton ja hidas. Merirosvous ja avoimuuden puute ovat edelleen avainkysymyksiä. Kehittäjien voi olla vaikea saada tietoja, joita he tarvitsevat saadakseen oivalluksia pelinsä parantamiseksi.

Huolimatta vaihtoehtoisten maksutapojen noususta, suurin osa matkaviestinnän maksuista tulee edelleen tekstiviesteistä. Tämä on toistaiseksi tarjonnut ratkaisun maksujen keräämiseen ihmisiltä, ​​joilla ei ole pankkitiliä. Tämä on erityisen yleistä Latinalaisessa Amerikassa ja Kaakkois-Aasiassa, missä he tekevät ostoksia matkapuhelinluottonsa sijaan.

Mutta tämä maksutapa on hidas ja hankala kehittäjille. Itse asiassa voi kestää jopa kuusi kuukautta, ennen kuin kehittäjät saavat maksun SMS-palveluntarjoajilta! Heidän palkkiot ovat myös jyrkkiä: kuorivat jopa 70 prosenttia maksuista.

Hajautettua tekniikkaa käyttävät blockchain-mobiilipelit varmistavat, että maksut vastaanotetaan ajoissa (tai jopa lähes reaaliajassa). Ei ole välittäjiä, jotka ottavat leikkauksensa. Tämä parantaa tehokkuutta ja lopulta (teoriassa) pelin laatua sekä pelaajille että kehittäjille.


Blockchain-mobiilipelit voivat tarjota ratkaisun SMS-ongelmaan ilman, että käyttäjiltä vaaditaan pankkitiliä. Joten noin 2 miljardilla pankkitalletuksella ympäri maailmaa he voisivat liittyä ongelmitta blockchain-mobiilipeliliikkeeseen.

Salausvaluutta voi katkaista tekstimaksut

Kehittäjät voisivat kannustaa kryptovaluutan pelaajia esimerkiksi toimittamaan tietoja, osallistumaan kyselyihin tai katsomaan mainoksia. Heidän henkilöllisyytensä tarkistetaan blockchainissa. Tämä voisi paljastaa piratismin ongelman ja lopettaa lukemattomat spin-off-versiot merkkituotteista, jotka tarjoavat laitonta viihdettä ilmaiseksi.

Enjin Coinin kaltaiset projektit ovat päättäneet torjua petoksia virtuaalitavaramarkkinoilla käyttämällä blockchainin läpinäkyvyyttä. Niiden tavoitteena on tarjota koko ekosysteemi myös pelaajille.

Jotkut blockchain-mobiilipelit mahdollistavat jopa minun salausvaluutan, kuten Ionomy. Siihen asti kun mobiililaitteiden salausvaluuttakaivostoiminnasta tulee tehokkaampaa ja kannattavampaa, puhtaasti matkapuhelimesta saatu kaivostoiminta saa vain vähän hyötyä.

Missä Blockchain-mobiilipelit ovat juuri nyt

Siellä on paljon blockchain-mobiilipelejä. Mutta he eivät vielä ratkaise kaikkia mobiilipelialan kysymyksiä. Itse asiassa yksi suurimmista blockchain-mobiilipeleistä on se, että niiltä puuttuu olennainen tuote: todella hyvä peli.

Jotkut suosituimmista blockchain-mobiilipeleistä, kuten Alien Run ja Itadaki Dungeon tulevat erittäin arvostetuiksi, mutta voisivat toimia yhtä helposti ilman kryptovaluutta. Mobiililohkoketjupelit ovat vasta alkamassa ottamaan siivet. Tällä hetkellä suurin osa heistä sisällyttää alkuperäisen tunnuksensa pelipalkkiona tai yksinkertaisena mainostyökaluna.

blockchain-pelit google play

Blockchain -pelisovellukset Google Playssa https://play.google.com/store/search?q=blockchain+games&c = sovellukset&luokitus = 1

On olemassa muutamia blockchain-mobiilipelejä, jotka näyttävät todella investoivan tekemään natiivimerkistä perustavanlaatuinen liiketoimintamallinsa suhteen – todellinen pelinvaihtaja, niin sanotusti. Alustat, kuten Worldopoly ja Ionomy, ovat sitoutuneet luomaan enemmän kuin pelejä rentoille pelaajille, rakentamaan todellisia ekosysteemejä, joissa pelaajat voivat ansaita salauksen, kaivoksen salauksen ja pysyä mobiilisovelluksessa.

Kaikkien aikojen tunnetuimmat blockchain-pelit

Kaikki ovat kuulleet CryptoKittiesistä, villisti suositusta DAppista, joka käyttää Ethereumin lohkoketjua kaupankäyntiin ja todistamiseen kissan omistajuudesta (mikä kelluu veneessäsi, eikö? Mutta mobiilikäyttö vie aikaa. Vuoden 2017 lopun ja vuoden 2018 alun ensimmäisen villin jälkeen he ilmoittivat helmikuussa aloittavansa kiinankielisen iOS-sovelluksen, joka on tarkoitettu Kiinaan ja Singaporeen.

Mutta Ethereumin lohkoketjun skaalautuvuuskysymykset heittivät kissan kyyhkynen joukkoon niin monilla tapahtumilla, jotka johtivat ruuhkaan, pullonkaulaan ja viiveeseen. Kesäkuussa CryptoKitties ilmoitti laukaisu HTC: n lippulaivapuhelimella. Sovellus asennetaan kaikkiin uusiin laitteisiin, mikä luo lisää buzzeja taiwanilaisille matkapuhelinvalmistajille. Toivotaan, että tämä hanke menee paremmin.

salaustekstit

Kaikki ovat kuulleet CryptoKittiesistä

Blockchain-mobiilipelien tilassa on ollut muita keskeisiä toimijoita, mukaan lukien Huntercoin, Namecoin-lohkoketjun haarukka, jonka avulla pelaajat voivat kaivaa oman valuuttansa ja löytää sen sitten ja viedä sen virtuaalisiin “pankkeihin”. Ja pelejä kuten BitQuest joka tarjosi myös palkintoja Bitcoinissa vuonna 2016. Mutta CryptoKitties ottaa otsikon tähän mennessä tunnetuimpana blockchain-pelinä (tai ainakin tunnetuimpana viihde-dAppina).

Päätösajatukset

Blockchain-mobiilipelien valikoima ja määrä ovat edelleen rajalliset ja varattu lähinnä salauksen kanssa kokeileville peleille sen sijaan, että siitä olisi apua heidän liiketoimintamallissaan. Mutta kun molemmat tekniikat jatkavat nousua ja yhdistävät enemmän pankkitietoja, blockchainilla rakennetut mobiilipelit räjähtävät todennäköisesti tulevaisuudessa. Ja heti kun iso hittipeli tulee ulos, lisää seuraa varmasti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me