Nämä kansakunnat osoittavat, että koko ei ole merkitystä kryptovaluutassa

Viime vuosina kryptovaluutasta on tullut paljon enemmän kuin vain harrastus tai spekulatiivinen sijoitus. Siitä on tullut teollisuuden kypsä ja mahdollisuus. Vaikka Kiina on edelleen maailmanlaajuinen johtaja kryptovaluuttakaivoksessa, niiden salausta koskevat rajoitukset pakottavat salausyritykset etsimään muualta paikkaa, jossa asettua. Jokaisessa maassa on oman laillisuutensa salausvaluutan louhintaan ja kaupankäyntiin, jotkut jopa kieltävät yhden tai molemmat suoraan.

Monet pienet maat ovat kuitenkin hypänneet blockchain-teollisuuden nousuun mahdollisuutena houkutella salausyrityksiä rajoilleen. Georgian ja Maltan kaltaiset maat mainostavat itsensä salauksen ystävällisiksi, mikä helpottaa yritysten toimintaa kotimaassaan verrattuna muihin maihin, joissa on enemmän rajoituksia. Alla on lueteltu vain muutamia pienempiä maita, jotka tekevät isoja aaltoja salaustilassa.

Georgia, toiseksi aktiivisin salauskaivosmaa maailmassa

Georgia sijaitsee Aasian ja Euroopan risteyksessä ja koostuu alle 4 miljoonasta ihmisestä. Vertailun vuoksi voidaan todeta, että Yhdysvaltain Georgian osavaltiossa on yli 10 miljoonaa ihmistä ja se on kaksinkertainen nimensä kanssa. Suhteellisen koonsa vuoksi Georgian asema toiseksi maailmassa kryptovaluutan louhinnassa ei ole mikään ujo kiinnostava.

Halpa vesivoimakkuus ja salausystävälliset säännökset ovat vaikuttaneet tähän kaivosbuumiin. Georgian pääministeri ja miljardööri Bidzina Ivanishvili rahoittivat myös maan Yhteissijoitusrahasto, pääomasijoitusyhtiö, joka tarjoaa tuleville yrityksille taloudellista tukea.

Suurin osa Georgian kryptovaluuttakaivostoiminnasta tulee yhdysvaltalaisesta teknologiayrityksestä Bitfury. Lukuisat pienemmät kaivosyhtiöt ja valitut henkilöt ovat myös aloittaneet oman kaivostoiminnan. Jopa Georgian poliittinen puolue on alkanut kerätä varoja kaivamalla kryptovaluutta kannattajien tietokoneiden kautta.

NPR: n mukaan, kryptovaluuttayhtiöt ovat suosineet kaivosprosessia ja kannustaneet paikallisia ihmisiä menemään ulos ja ostamaan omat kaivosjärjestelmät. Georgian paikalliset kokevat kaivostoiminnan olevan houkutteleva uusi tapa täydentää tulojaan kuukausitulojen ollessa keskimäärin niukat 400 dollaria kuukaudessa. Maan talous ei ole toistaiseksi kasvanut merkittävästi, mutta kryptovaluuttakaivostoiminta on silti antanut asukkaille uuden mahdollisuuden tuottaa tuloja.

Malta, johtava maa (laillisessa) kryptovaluuttakaupassa

Maltan saarivaltio on pieni (Rhode Islandin koko on kymmenesosa). Kasvustaan ​​huolimatta siitä on tullut paratiisi monille kryptovaluuttamarkkinoille, ja siellä tapahtuu suurin osa maailman laillisesta salaustoiminnasta. Jonkin sisällä Bloomberg Technology -artikkeli, Morgan Stanleyn strategi Sheena Shah selittää tarkemmin, mikä on laillista kauppaa.

“Monilla pörsseillä voi olla käyttäjiä tietyssä maassa, mutta yritys ei ole usein päättänyt rekisteröityä laillisesti”, Shah sanoi raportissa. “Suurin osa kryptovaluuttakaupasta toimii yrityksissä, jotka sijaitsevat laillisesti Maltalla.”

Maltan näkyvyys kryptovaluuttakauppatilassa nousi sen jälkeen, kun Binance, yksi maailman suurimmista salauspörsseistä, muutti päämajansa saarivaltioon. Hongkongissa perustettu Binance ilmoitti muutoksesta maaliskuussa vastauksena Kiinan rajat ylittävään vihamieliseen sääntely-ympäristöön. Maltan pääministeri toivotti Binancen tervetulleeksi tweetillä, joka sisälsi kutsun muille kryptoihin perustuville yrityksille liittyä vaihtoon liikkeessään.

Tervetuloa #Malta &# 127474;&# 127481; @binance. Tavoitteenamme on olla globaali edelläkävijä blockchain-pohjaisten yritysten sääntelyssä ja maailmanluokan fintech-yritysten laadun ja valinnan toimivallassa @SilvioSchembri https://t.co/3qtAQjOpuQ

– Joseph Muscat (@JosephMuscat_JM) 23. maaliskuuta 2018

Maltan hallitus näkee ilmeisesti arvon hajautetussa kirjanpitotekniikassa ja varmistaa, että pörssin omistajilla on oikeusvarmuus tilassa, josta puuttuu suurelta osin sääntelyn selkeys.

Liechtenstein, Cryptocurrency Start-Upsin tuulahdus

Liechtenstein on maailman kuudenneksi pienin maa, sisältää vain yhden sairaalan ja siellä asuu enemmän yrityksiä kuin kansalaisia. Innovatiivisesta maasta on kuitenkin jo tulossa toinen merkittävä salausalan toimija.

Liechtensteinin kruununprinssi Alois on varmistanut, että kryptovaluuttayrittäjät voivat liikkua ja perustaa yrityksiä helposti. Salausyrityksen luominen ei edellytä pankkitilin avaamista, ja koko prosessi voidaan hoitaa jopa Ethereumin tai Bitcoinin kanssa maan parhaimman rahoituslaitoksen kautta., Pankki Frick.

Liechtenstein on Euroopan talousalueen jäsen, mutta maa ei kuulu Euroopan unioniin. Tämä antaa sen finanssipalveluille edun siitä, että se pystyy väistämään suurimman osan blockchainiin liittyvistä EU: n säännöksistä ja voi edelleen käydä kauppaa koko mantereella.

Kruunuprinssi Aloisin pyrkimykset tuoda kryptovaluuttayhteisö Liechtensteiniin ovat osoittautuneet hedelmällisiksi. Maan pääkaupunki Valdez järjestää kuukausittaisen blockchain-kokouksen, joka houkuttelee satoja osallistujia, mukaan lukien paikalliset salauksen aloittajat ja laaja joukko muita lahjakkaita hahmoja ympäri avaruutta..

Johtopäätös

Jokaisella puolella maailmaa on oma näkemyksensä blockchain-tekniikasta, ja kryptovaluutta on edelleen melko uusi tavallisen kuluttajan mielessä. Monet edellä lueteltujen kaltaiset maat pitävät digitaalista valuuttaa mahdollisuutena kukoistaa. Esimerkiksi pienituloisten alueiden, kuten Georgian, kryptovaluutta on antanut maille mahdollisuuden tehdä positiivinen muutos talouteensa. Kun salausyhteisö kasvaa edelleen, useammat maat taistelevat saamistensa puolesta, ja toistaiseksi olemme saaneet rahamme pienille kavereille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me