Blockchain-rahalähetysyritykset kokevat ennätyksellisen kasvun maailmanlaajuisen muuttoliikkeen lisääntymisen ansiosta. Väestön muuttaessa edelleen tarve lähettää rahaa takaisin kotimaahan kasvaa. Blockchain-rahalähetysyritykset tarjoavat tätä välttämätöntä palvelua alennettuun hintaan.

Nämä kansainväliset maksut ovat elintärkeitä miljoonien ihmisten toimeentulolle ympäri maailmaa. Niitä käytetään pääasiassa elinkustannuksiin, kuten ruokaan, kuljetukseen ja koulutukseen. Tehdäkseen näistä lausunnoista konkreettisempia Itä-Aasian maat saivat viime vuonna 129 miljardia dollaria rahalähetyksiä Maailmanpankki.

Rahalähetystilastot

Äskettäin tutkimus paljasti, että rahalähetyssektori on kasvanut huikeaan 585 miljardin dollarin teollisuuteen. Pelkästään vuonna 2017 kehitysmaille lähetettiin 439 miljardia dollaria, mikä vastaa noin 700 miljoonaa perhettä, jotka elävät rahalähetyksistä maailmanlaajuisesti.

Rahalähetyksistä on myös tullut tärkein ulkomaisten tulojen lähde monille kansakunnille. Toukokuussa Forbesissa julkaistun raportin mukaan Meksikon rahalähetysmaksut ovat nyt korvattu öljyteollisuudestaan ​​maan tärkeimmäksi ulkomaisten tulojen lähteeksi. Useimmat meksikolaiset työntekijät kotimaansa ulkopuolella lähettää rahaa Meksikoon tukea heidän perheitään.

Meksiko ei ole yksin riippuvainen rahalähetyksistä. Maailmanpankki julkaisi vuoden 2016 rahalähetystilastot tämän vuoden huhtikuussa. Raportista kävi ilmi, että rahalähetysmaksut ovat nyt kansainvälisen kasvun kannalta vakaampia kuin yksityinen pääomavirta. Tämä tarkoittaa, että rahalähetystoiminta voisi olla älykäs sijoitus suurimmalla osalla maailmaa.

Rahalähetystilastot Maailmanpankin kautta

Rahalähetystilastot Maailmanpankin kautta

Rahalähetysten lähettämisen korkeat kustannukset

Rahan lähettäminen kansainvälisesti ei ole halpaa, ja voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, kuten Maailmanpankki, ovat torjuneet näitä korkeita maksuja jo vuosia. Vuodesta 2008 lähtien rahalähetysmaksut ovat laskeneet 7,32 prosenttia. Tämä lasku säästää maahanmuuttajille 90 miljardia dollaria palkkioita samassa ajassa.

Aina kun joku lähettää rahaa kansainvälisesti, tapahtumaan osallistuu lukuisia kolmannen osapuolen organisaatioita. Jokainen vahvistusvaihe lisää pienen maksun kokonaiskustannuksiin. Lisäksi on otettava huomioon kansainväliset muuntokurssit. Maailmanpankin raportit ovat keskimäärin laskeneet nämä kustannukset noin 7,45 prosenttia kustakin käsiteltävästä tapahtumasta.

Blockchain Remittance Fintech: Teknologia miljoonien auttamiseksi

Blockchain-rahalähetysyritykset vievät teollisuuden seuraavalle tasolle helpottamalla kitkattomaa kokemusta käyttäjille. Perinteisesti kansainvälisten rahansiirtojen suorittaminen voi kestää päiviä vaadittavien tarkastusten määrän vuoksi. Blockchain-rahalähetysyritykset tarjoavat välittömiä rahansiirtopalveluja.

Rahalähetysyritykset: Abra

Afrikka luottaa suuresti rahalähetyksiin. Viime aikoihin asti suuret rahoitusyhtiöt, kuten Western Union ja MoneyGram, hallitsivat markkinoita. Tämä muuttui, kun blockchain-rahalähetysyritykset alkoivat kasvaa koko mantereelle. Yritykset kuten Abra muuttavat nyt paikallisia markkinoita.

Abra-alustan avulla käyttäjät voivat siirtää rahaa ilmaiseksi ympäri maailmaa. Näiden kustannussäästöjen lisäksi käyttäjät voivat lähettää tapahtumia suoraan mobiililaitteistaan. Abra tarjoaa suoraa vertaissiirtotekniikkaa, joka ei vaadi minkään pankin käyttöä. Ja foorumi tallettaa varoja automaattisesti maksukorteille, jotka se tarjoaa käyttäjille.

Rahalähetysmaksut Abran kautta

Rahalähetysmaksut Abran kautta

Abra on edelläkävijä rahansiirrossa tällä all-inclusive-lähestymistavalla. Tämä epäluottamus perinteiseen pankkijärjestelmään on tärkeää kehitysmaissa, koska niillä ei usein ole keinoja toteuttaa näiden organisaatioiden perustamiseen tarvittavaa kallista infrastruktuuria. Kiertämällä nykyistä järjestelmää Abran käyttäjien ei tarvitse huolehtia siitä, kuinka siirtää rahaa blockchainista pankkitilille.

Siirtolaiset säästävät maksuista ja muuntokurssikustannuksista poistamalla välittäjän rahalähetysjärjestelmästä. Nämä säästöt ovat liian suuria sivuuttamatta, ja nyt alan johtajat tutkivat tätä tekniikkaa.

Blockchain-rahalähetys nousussa

Ensimmäistä kertaa tämän vuoden Global Money Transfer Summit (GMTS) -ohjelmassa on mukana blockchain-rahalähetys FinTech. GMTS on maailman suurin kansainvälinen rahansiirtokonferenssi. Joka vuosi edustajat suurimmista rahoituslaitoksista valitaan puhumaan tähän tapahtumaan.

Kutsuttujen joukossa on Ripplen, Stellarin ja Cashaan edustajia. Nämä suositut kryptovaluutan edustajat keskustelevat rahansiirtoteollisuuden tulevaisuudesta ja siitä, miksi blockchain-tekniikka on välttämätön polku teollisuudelle matkustamiseen.

Rahalähetys kryptovaluutat: Ripple

Ripple (XRP) oli yksi ensimmäisistä pankkikeskeisistä kryptovaluutoista, joka tuli markkinoille vuonna 2012. Ripplen kehittäjät kuvaavat sitä ensisijaisesti suurille kansainvälisille pankkien välisille rahansiirroille reaaliaikaisena bruttomaksujärjestelmänä. Ripple-alusta käyttää XRP-tunnusta näiden globaalien siirtojen helpottamiseksi välittömästi.

Ripple on onnistunut turvaamaan merkittävät kumppanuussuhteet lukemattomien suurten rahoitusorganisaatioiden kanssa, kuten Münchenin Fidor Bank, Bank of America ja Santander. Toukokuussa 2015 Ripple tuli AML-yhteensopivaksi saatuaan 700000 dollarin sakon FinCEN pankkisalaisuuslain noudattamatta jättämisestä. Nykyään kryptovaluutta pysyy viiden parhaan kolikon markkina-arvon suhteen.

Rahalähetys Fintech: Uusi horisontti

Blockchain-tekniikka muuttaa rahansiirtosektoria, eikä Ripple ole yksin pyrkimyksissään palvella kansainvälistä rahansiirtoteollisuutta. Nykyään on saatavilla lukuisia rahalähetykseen keskittyviä kryptovaluuttoja. Voit odottaa lisäävän tämän pelinmuutosteknologian integraatiota.

Nyt kun ala on avoimesti tunnustanut blockchain-tekniikan tarjoamat edut, blockchain-pohjaisten rahalähetyspalvelujen kysynnän odotetaan kasvavan merkittävästi. Tämä on hieno uutinen miljoonille perheille, jotka luottavat tähän elinehtoon selviytyäkseen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me