Digitaalisen mainonnan vallankumous: 3 Blockchain-projektia, jotka haluavat tuhota kuninkaat

Vuonna 2017 Google ja Facebook keräsi lähes 73% digitaalisen mainonnan tuloista Yhdysvalloissa, loppuosa tarttuu kilpailijoihin, kuten Amazon ja Snapchat. Digitaalisen mainonnan menojen arvioidaan olevan lähes 270 miljardia dollaria vuonna 2018, ja niiden kasvu jatkuu vain seuraavana vuonna.

Lähes kahden biljoonan dollarin markkina-arvo vain edellä mainittujen neljän yrityksen välillä, nykyinen digitaalisen mainonnan oligarkia ylittää koko sala-alan teollisuuden (tällä hetkellä) 250 miljardin dollarin markkina-arvon..

Seuraavat kryptovaluuttaprojektit muistuttavat vain muuten torakoita, jotka kiertelevät yrittäessään rakentaa koteja ja välttää sitä, että Titans painaa ylhäällä painioten tahallaan tai tahattomasti..

Joten mitä tapahtuu, kun Alphabet Inc. (Google), lähes biljoonan dollarin yritys, ansaitsee 84% sen kokonaistuloista, näkee uhkan? Mitä tapahtuu, kun Facebook ja Twitter heräävät yöhikoilusta kaukaisesta mahdollisuudesta, että joku romukas nuori yritys voisi tuhota liiketoimintamallin uudella ja arvaamattomalla tekniikalla?

He ryhtyvät toimiin siellä, missä ne on tehtävä. Ei olisi helppoa olettaa sala-valuuttamainonnan kieltoa Googlessa, Facebookissa, Twitterissä ja jopa Mailchimpissä, joka ei ollut ainakaan kätevä toimenpide kilpailun tukahduttamiseksi..

Vanhalla vartijalla on tuhannen jalan korkeat muurit, jotka suojaavat sen valtakuntaa, kun salauksen markkinaosuus on kahdeksankertainen koko kryptovaluuttamarkkinoilla, tuhansilla työntekijöillä, kirkkaimmilla lahjakkuuksilla ympäri maailmaa ja pääsy ylimääräiseen pääomaan..

On erittäin epätodennäköistä, että Google, Facebook, Amazon ja Twitter eivät edes tiedä mitään seuraavista projekteista. Myöskään ostaminen ja / tai tuhoaminen ei ole niin kaukana heidän ohjelmistoistaan. He rakentavat jopa sisäisiä blockchain-pohjaisia ​​ratkaisuja parantamaan liiketoimintansa eri osia ja mahdollisesti suojaamaan itseään ulkoisilta uhilta.

Etsi Pyhää Graalia: Data

Kun Yahoo (1995), Ask Jeeves (1996) ja Google (1998) suosittivat Internet-haun maailmaa tavalliselle ihmiselle, digitaalinen ekosysteemi oli vielä syntymässä. Paitsi että vain harvat yritykset yrittivät käyttää Internetiä alustana tuotteiden ja palveluiden myymiseen, harvat ihmiset jopa omistivat tietokoneita.

AskJeeves

Varhainen hakukone AskJeeves

Näinä päivinä digitaalisen yleisön kohdistaminen AdWordsin ja Facebook-mainoshallinnan laajuuteen oli markkinoinnin nörtti-sci-fi.

Internetin kehittyessä hämmästyttävät ominaisuudet, kuten kyky etsiä mitä tahansa milloin tahansa ja yhteydenpito ystävien kanssa kaikkialla maailmassa, näyttivät olevan lahjoja tekniikkajumalilta. Suurin osa ihmisistä ei ymmärtänyt (eikä vieläkään ymmärrä) Miten alustat, kuten Google ja Facebook, olivat ilmaisia.

Mark Zuckerberg

Facebook-Cambridge Analytica -skandaali Maaliskuu 2018 oli yksi ensimmäisistä tapauksista, joissa yleisö altistettiin Internetissä olevien henkilötietojen käsitteelle ja sen vaikutuksille. Lyhyesti sanottuna Cambridge Analytica on poliittinen datayritys, jonka palkkasi Trumpin vuoden 2016 vaalikampanja ja joka sai pääsyn yli 50 miljoonan Facebook-käyttäjän yksityisiin tietoihin. Tämä yritys hyödynsi erilaisia ​​strategioita, joista yksi oli ne typerät Facebook-tietokilpailut, jotka todennäköisesti menivät jotain “Selvitä missä Harry Potter-talossa sinun pitäisi olla!” tai “Selvitä miltä näytät vastakkaiselta sukupuolelta!” Näitä tietokilpailuja käytettiin tunnistamaan amerikkalaisten äänestäjien persoonallisuus ja mahdollisesti vaikuttamaan heidän käyttäytymiseensä.

Tämä ei ollut missään tapauksessa hakkerointi tai tietoturvaongelma, vaan vain se, että käyttäjät ohittivat epäonnisesti Facebookin ehdot ja ehdot, samoin kuin hälytysilmoitukset, kun he ottivat tietokilpailuja.

Ok, kiertämällä takaisin tietojen rooliin. Tietosi ovat ensisijainen tunniste sinulle ja samanlaisille ihmisille tuhansille mainostajille ja yrityksille.

Miten? Oletetaan, että sinulla on 1 000 000 dollaria mainontabudjettia, jonka haluat käyttää yrittäessäsi myydä mahdollisimman monta widgetiä. Haluatko kohdistaa mieluummin kaikkiin maailman ihmisiin, kaikkiin, joilla on rahaa ostaa, vai jokainen, jolla on rahaa ostaa ja halukas ostamaan? Oikeanlaisen datan avulla voit kohdistaa kaikkiin, jotka voivat ja todennäköisesti ostavat tuotteesi. Tämä tarkoittaa vähemmän mainoskuluja, jotka menevät hukkaan, ja lopulta enemmän tuloja.

Kuten voitte kuvitella, oikeanlaiset tiedot ansaitsevat paljon rahaa oikealle mainostajalle.

Käyttäjille Facebook, Google ja Twitter ovat tarjonneet “ilmaisen” palvelun, jossa käyttäjät itse tulevat tuotteiksi ja keräävät tietoja. Tämä johtaa kahteen pääongelmaan käyttäjille: he eivät halua tietojensa jakamista (varsinkin väärien ihmisten kanssa) eivätkä he halua pommituksia mainoksilla, jotka eivät liity heihin..

Mainostajille Facebook, Google ja Twitter ovat luoneet alustoja, jotka auttavat keräämään ja tarkentamaan tietoja sekä julkaisemaan tarkasti kohdennettuja mainoksia vähentäen huomattavasti mainoskuluja. Tämä johtaa mainostajien kannalta kahteen pääongelmaan: he eivät halua luottaa alustoihin, jotka voivat muuttaa algoritmejaan yön yli ja heikentää kokonaisen viikon / kuukauden strategiaa, eivätkä he halua leikata voittomarginaalejaan, jos he eivät Ei tarvitse.

Joten nyt, kun olemme käyneet läpi digitaalisen mainonnan maiseman ja datan roolin korkealla tasolla, siirrytään salausvaluuttaan pyrkimällä hyödyntämään nykyisen mallin 4 pääkysymystä muuttamaan digitaalista maisemaa ikuisesti.

Bitclave

Bitclave on yksi edelläkävijöistä kilpailussa tekniikan oligarkian valtaistuimelta ja “Internetin palauttamisesta” ja tuomisesta ihmisille.

Sen tavoitteena on tehdä tämä hajautetun hakukoneen avulla, joka eliminoi kaikki kolmannen osapuolen mainonnan välittäjät vahvempien ja tehokkaampien suhteiden luomiseksi kuluttajien ja yritysten välille.

BitClave käyttäisi kannustettua hakumuotoa, jossa se näyttäisi mainoksia vain ihmisille, jotka ovat ilmoittaneet olevansa kiinnostuneita näkemään ne. Tämä ei ainoastaan ​​paranna käyttökokemusta, vaan myös päteviä yrityksiä, eli vähemmän mainosrahaa menee hukkaan. Tätä mainosrahaa voidaan käyttää tuotteen hinnan alentamiseen tai muun arvon luomiseen käyttäjälle.

Käyttäjät, jotka tekevät hakuja BitClave-alustalla, näkevät kuratoituja mainoksia ja ansaitsevat samalla natiivin BitClave-tunnuksen CAT, kun he ovat yhteydessä näihin mainoksiin.

Maaliskuussa 2018 Bitclave käynnisti hakukoneensa ensimmäisen iteroinnin osoitteessa https://desearch.com/ ja se keskittyy ensisijaisesti kryptovaluutan hakuihin.

etsintä

Basic Attention Token

Basic Attention Token (BAT) on blockchain-pohjainen digitaalinen mainostunnus, joka käyttää Brave-selainta. urhea browser on avoimen lähdekoodin verkkoselain, joka estää automaattisesti seurantalaitteet ja häiritsevät mainokset.

Rohkea koti

Älykkäiden sopimusten avulla BAT antaa mainostajien lähettää käyttäjille mainoksia, joissa on tunnusmaksu lukitussa tilassa. Tunnusmaksu voidaan avata, kun käyttäjät tarkastelevat mainosta. Loput maksusta lähetetään Brave-selaimelle ja julkaisijalle, joka isännöi mainosta.

Käyttäjät voivat käyttää parhaan käytettävissä olevan tekniikkansa mihin tahansa premium-artikkeleihin ja tuotteisiin, korkean resoluution valokuviin, datapalveluihin tai lahjoittaa sisällöntuottajille.

BAT: n arvolupaus antaa käyttäjille mahdollisuuden turvallisesti ja yksityisesti surffata Internetissä ja samalla ansaita rahaa. Kustantajat saavat lisäksi enemmän tuloja, jotka muuten olisivat menettäneet välittäjille ja botteille. Mainostajat saavat parempia tietoja kampanjoistaan ​​ja voivat luoda paremmin kohdennettuja viestejä.

AdEx

AdEx (ADX) eli “mainosvaihto” tarjoaa hajautetun alustan, jossa verkkojulkaisijat ja mainostajat voivat neuvotella mainossopimuksista. Alusta on täysin avoin, sillä ei ole maksuja ja se tarjoaa rajoittamattoman pääsyn.

mikä on adex

AdExillä on myös Internet-käyttäjien käyttäjäportaali, jonka avulla he voivat valita haluamansa mainostyypit, hallita yksityisyyttään ja hallita, kuka näkee heidän tietonsa.

Alkuperäinen tunnus ADX helpottaa vaihtoa, ja AdEx aikoo toteuttaa suoran fiat-yhdyskäytävän tulevaisuudessa.

Keskeinen osa AdEx-alustaa mainostajille on, että mainostajat voivat hyödyntää korkean tason mukautettavuutta ja yleisökohdistusta, mikä johtaa korkeampaan tuottoprosenttiin. AdEx aikoo myös ottaa käyttöön näyttökertojen ja napsautusten vahvistusohjelman, joka vähentää ja mahdollisesti poistaa kaiken petollisen toiminnan.

Lopulliset ajatukset

Yksi yleinen teema nousee esiin, kun tutkitaan kymmenien kryptovaluuttaprojektien liiketoimintamalleja: perinteisistä kolmannen osapuolen välittäjistä kautta linjan on tulossa tavoite romuttaville, nuorille blockchain-pohjaisille projekteille, jotka pyrkivät suoraan alittamaan “välittäjä” -liiketoimintamallin.

Kolme yllä lueteltua hanketta eivät ole suinkaan ainoat kilpailevat toimijat digitaalisen mainonnan markkinoiden metsästyksessä. Projektit, kuten Qchain, Adchain, ja KindAds Tavoitteena on saavuttaa samanlaisia ​​tavoitteita marginaalisesti erilaisilla strategioilla.

Verkkomainonnan osuus on lähes 40 prosenttia kaikista mainosmenoista, kun se vuonna 2015 oli 30 prosenttia. Huolimatta siitä, mikä motivoi näitä hankkeita, olipa kyse sitten rahasta, vallasta tai aidosta halusta hajauttaa lähes 270 miljardin dollarin vuotuinen teollisuus, mahdollisuus on siellä. Blockchain on antanut sadoille projekteille hopeamallin hallitsevien välittäjien kaatamiseksi – kysymys on, onko heillä mitä aseen rakentamiseen ja todella ampumiseen tarvitaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me