Blockchain-tekniikka on yksi aikakautemme mullistavimmista käsitteistä, ja se muuttaa tapaa, jolla henkilökohtainen ja yritysten välinen vuorovaikutus tapahtuu maailmanlaajuisesti. Teknologia tarjoaa turvallisemman ja kustannustehokkaamman vaihtoehdon vallitsevaan tilanteeseen. Nämä edut ovat juuri sitä, miksi ei pitäisi olla valtava yllätys oppia, että blockchain-korkeakoulutekniikalla on nyt yhä kasvava rooli koulutusjärjestelmissämme. Muutamassa sekunnissa blockchain-tekniikka suorittaa tehtäviä, jotka vaativat kerran merkittävää henkilöstöä, kuten seuranta, suojaaminen ja validointi.

Arvo-Internet

Internet on täydellinen lähettämään kopio esimerkiksi sähköpostista tai luennosta, mutta vain yhdistettynä blockchain-tekniikkaan, alkuperäinen asiakirja lähetetään tai sen aitous tarkistetaan. Tämä lohkoketjuprotokollien käyttö antaa mahdollisuuden lähettää arvoa pikemminkin kuin vain tietoja verkossa. Esimerkiksi henkilö voi lähettää virtuaalisen tutkinnon vain kopion sijaan. Se vastaa sitä, että koulutustodistuksesi ovat taskussa. Nämä mahdollisuudet vaikuttavat voimakkaasti koko koulutusalaan. Viime vuosi on ollut jännittävä blockchain-yhteisölle, ja tämän tekniikan sulautuminen opetusteollisuuteen on tervetullut fuusio.

Vahvistus

Opiskelijoiden akkreditoinnin todentamiseen liittyvät kustannukset ja hakuprosessiin kuluva aika rajoittavat työnantajia selvittämään mahdollisten uusien työntekijöiden koulutuksen ansioita. Lohkoketjuun perustuva järjestelmä antaisi opiskelijoille mahdollisuuden todistaa akateemiset taitonsa työnhakuun suoraan, viivästymättä ja paljon halvemmalla.

Tällä hetkellä yliopistot veloittavat keskimäärin noin 8 dollaria opintosuoritusten lähettämisestä ulkomaille. Voit kuvitella, että tämä hintapiste on yhdistelmä asiakirjan luomisen, arkistoinnin ja viittaamisen kustannuksista. Tämä hinta voi olla alle 0,01 dollaria ja olla silti kannattava blockchain-pohjaisessa järjestelmässä.

Elektroniikkajätti Sony on nähnyt tarpeen tällaiselle alustalle, ja he ovat jo luoneet blockchain-korkeakoulutuksen todentaminen järjestelmä, jota käytetään huomattavasti maailmanlaajuisesti. Palvelun avulla koulut voivat hallita transkriptioita ja tuloksia digitaalisen portaalin kautta. Alusta sai mahdollisuuden kumppanuuden kanssa IBM: n kanssa.

Turvallisuusriskit

Paperi- tai jopa digitaalipohjaisten transkriptiojärjestelmien ongelma on riski, että sitä muutetaan, hakkeroidaan, tuhotaan, poistetaan, kopioidaan ja paljon muuta. Asiakirjat voivat kadota ikuisesti, jos ne tuhotaan. Samoin asiakirjojen digitaalisten versioiden kopioita ja muutoksia tapahtuu usein. Nämä huolet kasvoivat sen jälkeen, kun hakkerit kohdistuivat useisiin korkean profiilin kouluihin viime vuosina.

Henkilötiedot voivat tulla julkisiksi palvelimiin kohdistuneen hyökkäyksen jälkeen. Jotkut koulut kuten Ohion osavaltio, Kalifornian yliopisto – Berkeley ja Wisconsinin yliopisto – kaikki hakkeroitiin. Blockchain-järjestelmän tarjoama lisäsuojaus voi auttaa lievittämään näitä ongelmia ja pitämään opiskelijan henkilökohtaiset tiedot turvallisempina edullisemmilla kustannuksilla.

Ohion osavaltion tietojen rikkomisen otsikko SC Median kautta

Ohion osavaltion tietojen rikkomisen otsikko SC Median kautta

Kaksisuuntainen oppiminen Blockchain-korkeakoulujen kautta

Nykypäivän opiskelijat haluavat oppia interaktiivisessa ympäristössä, joka palkitsee heidät heidän panoksestaan. Blockchain-protokollat ​​mahdollistavat opiskelijoiden toiminnan seuraamisen reaaliajassa. Tämä ominaisuus mahdollistaa oppimistekniikan mukauttamisen tilanteen tai jopa opiskelijan oppimistyylin perusteella. Tässä skenaariossa opiskelijan antama palaute on yhtä arvokasta kuin opetussuunnitelma parhaan sisällönjakelutavan määrittämisessä.

Äskettäin tutkimus Harvardin tutkijat esittivät kaksisuuntaisten oppimisjärjestelmien edut. Kyky tarkkailla kunkin opiskelijan edistymistä on valtava etu nykyisiin järjestelmiin verrattuna. Nykyään professori sanelee muistiinpanoja, kun taas opiskelijat kirjoittavat tiedot muistilehtiöihin. Vuorovaikutteisempi lähestymistapa antaisi opiskelijalle mahdollisuuden lähettää tiedot suoraan pitkäaikaiseen muistiinsa kaksisuuntaisen luokkahuoneen vuorovaikutuksessa tarvittavan aistinlisäaineen vuoksi.

Räätälöity opetus Blockchain-korkeakoulutuksen avulla

Kerätyt tiedot mahdollistavat myös yksilöllisemmän oppimiskokemuksen yksilöille. Tämä ainutlaatuinen lähestymistapa opetussuunnitelman suunnitteluun voisi auttaa useampia opiskelijoita kehittämään maksimaalisen potentiaalinsa kykyjensä ja aikataulunsa mukaisesti. Tietokoneoppimisportaalit voivat seurata automaattisesti opiskelijan edistymistä ja luoda opetussuunnitelman, joka perustuu opiskelijan vahvuuksiin ja heikkouksiin.

Marylandin yliopiston tutkijat löysivät verkko-oppimisalustoja, jotka toimivat tämän lähtökohdan alla parempia luokkahuoneessa oppiminen useimmissa tilanteissa. Blockchain-tekniikan lisääminen näihin järjestelmiin antaa opettajille mahdollisuuden ymmärtää paremmin yksittäisen opiskelijan vahvuudet ja heikkoudet reaaliajassa.

Luokan laajentaminen Blockchain-korkeakoulujärjestelmillä

Blockchainin avulla luokkahuoneesi saavutukset voivat siirtyä palkkaamisprosessiin helposti. Kuvittele skenaario, jossa saat todistukset tosielämän työkokemuksistasi. Blockchain-tietokonepohjaiset oppimisjärjestelmät voisivat seurata opiskelijan ammatillisia saavutuksia riippumatta siitä, ovatko he luokkahuoneessa. Projektipohjainen oppiminen järjestelmät yritykset käyttävät laajasti menestyviä yrityksiä. Pian saatat pystyä käyttämään näitä tietoja todistamaan kokemuksesi. Ja tämä tieto voi olla arvokasta etsiessään tulevaa työtä.

Palkintojärjestelmät

Kun pystyt seuraamaan opiskelijoita tehokkaammin, voit ottaa käyttöön automaattisen palkitsemisjärjestelmän. Tämä järjestelmä voi koostua alustasta, joka kerää opiskelijoiden estoketjutiedot ja käyttää niitä määrittämään, kuka ansaitsee eniten apurahan tai akateemisen tunnustuksen. Protokolla voisi sitten käyttää älykästä sopimusta varojen lähettämiseksi opiskelijan tilille palkinnon saatuaan.

Cypressin Nikosian yliopisto käyttää vastaavaa järjestelmään joka seuraa heidän opiskelijoidensa ennätyksiä. CNBC kattoi alustan ensimmäisen kerran vuonna 2016. Siitä lähtien opettajat ovat laajentaneet alustaa sisällyttämällä räätälöityjä opetussuunnitelmia opiskelijoille.

Yhteistyö Blockchain-korkeakoulutuksen sisällä

Blockchain-tekniikan avulla on helppo suorittaa suurempia, ihmissuhteisiin liittyviä tehtäviä, jotka ovat myös realistisempia nykypäivän työympäristössä. Yritysympäristössä on tavallista nähdä suurten projektien, joita lukuisat ihmiset ovat työskennelleet rinnakkain. ConsenSys on vain yksi palvelu, joka tarjoaa yrityksille helpon tavan suorittaa nämä tehtävät.

ConsenSys tarjoaa yrityksille pääsyn blockchain-tekniikkaan

ConsenSys tarjoaa yrityksille pääsyn Blockchain-tekniikkaan

Tulevaisuuden luokkahuoneissa on kyse yhteistyöstä. Blockchain-konsensuksen avulla suuri määrä ihmisiä eri alueilla voi äänestää yksittäisen projektin muutoksista reaaliajassa. Lisäksi projektin parissa työskentelevät voivat seurata edistymistään. Blockchain-tekniikka voi seurata jokaisen osallistumista projektiin automaattisesti.

Nykyinen koulutusjärjestelmämme käyttää pikemminkin kilpailua kuin yhteistyötä. Opiskelijat kilpailevat toisiaan vastaan, ja voittaja on se, joka sopii professorin opetustyyliin. Yhteistyö testeissä tai muissa tehtävissä johtaa ankariin rangaistuksiin. Tämä strategia auttaa opiskelijoita vain kehittämään tietoa sen sijaan, että saisi kyvyn soveltaa tätä tietoa mielekkäällä tavalla.

Opettajat ovat jo kauan etsineet keinoja tuoda lisää vuorovaikutusta luokkahuoneeseen. Tutkimus on osoittanut, että tämä strategia on erittäin tuottava opiskelijoiden, erityisesti pienten lasten, kehittämisessä. Tämä tekniikka voi johtaa uuden yhteistyöoppimisen aikakauteen, jossa luokat tai jopa kokonaiset oppilaitokset voivat työskennellä yhdessä suurten koulutusprojektien kanssa.

Blockchain-korkeakoulutus – uusi opetussuunnitelma

Blockchain-tekniikka soveltuu erinomaisesti korkeakoulujen ja opiskelijoiden vaatimusten käsittelyyn. Koulutus on yhteiskuntamme ydin, ja koulutusjärjestelmäämme tehdyt parannukset hyödyttävät kaikkia sektoreita. Toivottavasti näiden alojen sulautuminen jatkuu tulevaisuudessa, mikä tuottaa enemmän korkeakoulutuksen lohkoketjuun perustuvia alustoja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me