Codex Protocolin Jess Houlgrave Blockchain -taidemaailmasta ja salausyrittäjyydestä

Jess HoulgraveCodex Protocol on hajautettu nimirekisteri taide- ja keräilyesineille. Codex-protokolla on yksi harvoista varhaisessa vaiheessa toimivista taiteellisista blockchain-hankkeista mielenkiintoinen seurattava projekti yrittäjille, blockchain-harrastajille ja taideyhteisölle yleensä.

Codex-protokollan DApps antaa myös taiteenkeräilijöille mahdollisuuden löytää helposti haluamansa taide ja ostaa taidetta huutokaupoista.

Käynnistyksen yhteydessä useat alkuperäiset DApps-sovellukset antavat keräilijöiden löytää helpommin haluamansa ja ostaa huutokaupoissa krypto-valuutalla.

Jess Houlgrave on perustaja & Varatoimitusjohtaja Codex Protocolissa ja lainaa kokemuksistaan ​​kaikesta, muutaman vuoden viettämisestä finanssialalla ja lohkoketju- ja taidekonsulttina olemisesta.

Voitteko kertoa meille vähän Codexista ja siitä, mitä te aiotte ratkaista?

Codex on hajautettu otsikkorekisteri 2 000 000 000 000 dollarin taide- ja keräilykohteisiin. Se on omaisuusluokka, jossa ensisijainen arvon ohjaaja on lähtöpaikka, ja tällä tarkoitamme kohteen historiaa, kenellä se on, riippumatta siitä, onko se aito vai mitä laitokset ovat käsitelleet. Kaikki nämä asiat, jotka luovat kohteen identiteetin ja historian ja pitävät sen arvoa. Se on myös ekosysteemin tärkein kipupiste.

Joten monet haasteet, olivatpa ne korkeat provisiohinnat, haasteet vakuutusten saamisessa, omaisuusvakuudellisen luotonannon puuttuminen, kaikki tällaiset koetut ongelmat. Monet heistä, niiden perimmäinen syy on tyypillisesti se, että huolenpitoa on vaikea löytää ja tarkistaa.

Joten tuomalla nämä tiedot lohkoketjuun voimme antaa ihmisille mahdollisuuden pitää niitä turvallisella yksityisellä tavalla, mutta myös tavalla, joka helpottaa jakamista asiaankuuluvien osapuolten kanssa ja tarkistaa, minkä pitäisi poistaa joitain näistä kitkoista sisällä ekosysteemin, jonka näemme tänään.

Alkuperä on ollut valtava ongelma kaikessa. Ei edes vain taidemaailma. Sellaisia ​​asioita kuin väärennetyt viinit mihin tahansa väärennettyyn keräilykohteeseen. Mielestäni blockchainilla on paljon mahdollisuuksia ratkaista nämä ongelmat.

Jos ymmärrät joitain näistä ongelmista ja ymmärrät blockchain-tekniikan, se on melkein eräänlainen ilmeinen ratkaisu. Luon jotain, joka voi ratkaista joitain noista ongelmista. Se on loistava tekniikan käyttötapa.

Kuinka Codex-protokolla toimii tarkalleen?

Voin antaa sinulle osan siitä. Jos sinulla on erityisiä teknisiä kysymyksiä, ne todennäköisesti hoitaa parhaiten CTO. Korkealla tasolla käytämme lähinnä ei-vaihdettavia merkkejä. Olemme rakentaneet Ethereum-alustalle.

Käytämme erottamattomia tunnuksia, ERC721, eräänlaisena digitaalisena tunnisteena, joka on kunkin kohteen identiteetti. Tähän voimme hajauttaa metatiedot, olivatpa ne sitten kohteen kuvia, kopioita kuiteista, tapahtumarekisterit, arviointiasiakirjat. Kaikki tämä on tallennettu turvallisella tavalla, jotta se ei ole näkyvissä. Ihmiset eivät näe tuotteidesi tietoja, mutta niitä pidetään tavalla, jonka ihmiset voivat helposti todentaa.

haittoja

Pohjimmiltaan se toimii infrastruktuurikerroksena, jonka päälle voimme rakentaa erilaisia ​​sovelluksia. Joten ensimmäinen rakentamamme sovellus on yksi Biddable. Se on suunniteltu huutokauppateollisuudelle, ja olemme rakentaneet ohjelmistotoimittajien yhteenliittymän huutokauppatilaan. Se mahdollistaa välittömän rekisteröinnin tarjouksia varten käyttämällä talletustalletusjärjestelmää, jonka olemme rakentaneet Biddable-sovellukseen.

Aiotteko kaikki avata protokollan myös muille kolmansille osapuolille rakentamaan sen päälle, vai rakennatteko kaikki sisäisesti?

Odotamme hyvin ja haluamme ihmisten rakentavan Codexin päälle. On tiettyjä sovelluksia, joiden katsomme olevan erittäin arvokkaita ekosysteemille, joten mielestämme huutokauppatalojen sovellukset ovat hyödyllisiä. Se ajaa otsikkorekisterin nopeaa käyttöönottoa. Monet, monet kohteet käyvät huutokaupassa vuosittain ja antavat ekosysteemin tavallaan aloittaa.

Potentiaalisista sovelluksista on loputon luettelo, joista joitain olemme ajatelleet ja olemme todella innoissamme ja erityisen kiinnostuneita omaisuusvakuudellisesta luototilasta, vakuutustilasta, arviointitilasta, mutta on sovelluksia, jotka voisivat helpottaa taiteilijoita hallitsemaan varastojaan studiossaan.

Sovellukset, jotka helpottavat keräilijää vain hallitsemaan omaa varastoa eri paikoissa. Toivomme siis todella, että kolmannet osapuolet rakentavat Codexin päälle, ja se on hyvin osa suunnitelmaamme saada mukaan kumppaneita, jotka voivat rakentaa ja toimia Codexin ekosysteemissä.

Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, kuinka arvokas lohkoketju voisi olla taidemaailmassa ja kuinka monta eri asiaa se koskettaa taideteollisuudessa. On hienoa, että te rakennatte sellaista ekosysteemiä.

Joo, ennen Codexin perustamista kirjoitin pro gradu -tutkielman blockchainin sovelluksista taiteen ekosysteemiin. Vietin paljon aikaa tutkimaan, mitä tekniikka voisi tarkoittaa eri sidosryhmille, kuten vakuutuksenantajille, huutokauppataloille, omaisuusvakuudellisille lainanantajille, varustamologistiikkayrityksille.

Kaikki nämä oheispalvelut, jotka todella ovat erittäin tärkeä osa taiteen ja keräilyesineiden ekosysteemiä. Tämän lähestymistavan avulla tajusimme, että ollaksemme todella arvokkaita, jonkinlainen oma rekisteri ei todellakaan tee työtä ja että rakentamalla ekosysteemi, johon kuka tahansa voi osallistua, kuka tahansa voi rakentaa sovelluksen, joka käyttää rekisteriä ja sitten saavutat ekosysteemin eri osapuolten täydellinen yhteentoimivuus.

Ja siksi tämä on todella arvokasta. Se säästää ihmisiä, jotka tekevät tutkimusta ja todentamista uudestaan ​​ja uudestaan, kun se on jo tehty tavalla, joka on nyt todennettavissa lohkoketjun ansiosta.

Luin itse asiassa joitain Medium-artikkeleitasi ennen tätä. Kaikki muuten mielenkiintoisia juttuja, mutta näin yhden, josta puhuit sellaisesta yhteisen tutkimuksen ja tiedon puuttumisesta, joka erityisesti koskisi lohkoketjua taideekosysteemissä. Mitä luulet ihmisten tekevän teollisuudessa auttaakseen pääsemään eroon tästä ja auttamaan levittämään sanaa blockchainista taiteessa?

Joo, luulen, että olet oikeassa. Se on ehdottomasti kriittinen asia. Kun kirjoitin tuon blogikirjoituksen, se oli todella alussa miettimässä, kuinka ratkaista asia. Osa siitä, mitä todella haluaisin tehdä, on tehdä tutkimuksestani julkisempi, koska mielestäni se on loistava lähtökohta ihmisille.

Monilla ihmisillä on se, ja olen todella tyytyväinen, jos joku on erityisen kiinnostunut siitä, että hän ottaa yhteyttä, ja voin jakaa kopion ihmisten kanssa. Sitä ei ole vielä julkaistu julkisesti, vaikka uskon sen olevan pian. Mutta mikä tärkeintä, mielestäni se alkaa kouluttaa itseäsi. Monilla ekosysteemimme ihmisillä on erinomaiset tiedot liiketoiminnastaan ​​ja taidemaailmasta, mutta blockchain on heille suhteellisen uusi.

Resursseja on paljon, kuten Jason Baileyn “Artnome” on loistava blogi, jossa on paljon sisältöä lohkoketjun vaikutuksista taidemaailmaan. On olemassa muutamia muita akateemisia artikkeleita, ja yksi asia, josta todella pidän, on se, että yhä useammat tapahtumat kattavat tämän. Blockchain- ja taidekohtaisten tapahtumien tai paneelien tai konferenssien lukumäärä, johon minut on kutsuttu siirtymään nollasta, kun aloin ensin ajatella tätä tilaa, nyt tavallaan kerran viikossa.

Kehotan todella kaikkia kiinnostuneita taidemaailmassa työskenteleviä löytämään paikallisen tapahtuman, joka voi auttaa ihmisiä tavallaan nousemaan ylöspäin. Tietenkin, jotta voimme ottaa yhteyttä meihin. Meillä on paljon resursseja.

Olemme todella, todella innostuneita tästä tilasta, ja luulen seuraavien kuukausien aikana, toivottavasti, julkaisemme paljon opetussisältöä, joka auttaa taidemaailmaa ymmärtämään mitä blockchain on ja mitä se merkitsee heille. Joten jos joku on kiinnostunut, kannustamme häntä todella ottamaan yhteyttä meihin.

Kun puhut muiden taidemaailman ihmisten kanssa, kun blockchain on niin nuori, saatko paljon palautetta? Tiedän, että blockchainista ja kryptovaluutasta on paljon stereotypioita, varsinkin jos et ole mukana alalla. Vai onko se jotain, kun he ymmärtävät, kuinka se voi auttaa alkuperäämme ja olla arvokas, napsahtaako se?

Olen huomannut muutoksen viime kuukausien aikana. Kuusi kuukautta sitten, kun keskustelin taidemaailman ihmisten kanssa blockchainista, heidän ensimmäinen kysymyksensä oli aina, eikö Bitcoin ole vain huumeiden ostaminen Internetistä?

Kaikki sellaiset stereotyyppiset reaktiot, joita ihmisillä on. Luulen, että se on nyt muuttumassa paljon. Taidepressissä on ollut hienoa, suurta kattavuutta siitä, mikä on blockchain ja mitä se voi tarkoittaa ihmisille. Luulen, että alamme nyt nähdä ihmisiä todella kiinnostavan sitä.

Olen ylivoimainen niiden ihmisten lukumäärän kanssa, jotka olemme ottaneet meihin yhteyttä Codexissa ja jotka ovat huutokauppataloja, he ovat gallerioita, heillä on henkilökohtaisia ​​yhteyksiä, jotka ovat oikeastaan ​​vasta tämän matkan alussa, mutta jotka haluavat tietää enemmän ja he ” innostunut ja innoissaan siitä, mitä blockchain voisi merkitä heille.

Joten mielestäni se on nähnyt todella positiivisen muutoksen. Tällainen stereotyyppi on alkamassa selvitä. Uskon, että tämä johtaa tietä ihmisille, jotka ovat hyvin ennakkoluulottomia ja innostuneita potentiaalista.

Vie meidät blockchain-käynnistyksen toimitusjohtajan joidenkin mieleen. Millainen päiväsi on elämässäsi?

Päivä elämässä voi tällä hetkellä olla missä tahansa maailmassa millä tahansa aikavyöhykkeellä. Olen matkustanut paljon viime aikoina, olemme järjestäneet yksityisen myynnin Codexille. Ja niin, olen matkustanut tapaamassa sijoittajia. Minulla on ollut myös hämmästyttävää aikaa viime viikkojen aikana tavata uusia kumppaneita ja tällaisia ​​sovellusten rakentajia ja yrityksiä, jotka ovat innoissaan voidessaan olla yhteydessä Codexiin otsikkorekisterinä. Se on ollut minulle erittäin mielenkiintoista, kun yritin oppia, mitkä ovat kipu jokaisessa näistä yrityksistä, ja yrittää selvittää tapoja, joilla voimme yhdessä ratkaista ne. Sen lisäksi se on tyypillinen käynnistys. Se on nopeasti kasvava joukkue. Olemme levinneet ympäri maailmaa, mikä lisää monimutkaisuutta, mutta se on hieno joukkue. Olemme kasvamassa, olemme todella innoissamme voidessamme toivottaa uudet ihmiset alukseen. Startup-yrityksen kokeilut ja koettelemukset, mutta kaikki on erittäin jännittävää, ja olemme todella tyytyväisiä ihmisten vastaanottoon. Mielestäni ihmiset todella saavat sen, mitä yritämme tehdä, ja se on hienoa.

Huomasin, että taustasi oli rahoitus- ja taloustieteessä. Miksi siirtyä taiteeseen? Millainen kykeni siihen?

Olen ollut kiinnostunut taiteesta jo kauan, vaikka ammatillisesti ensimmäinen tutkintoni onkin taloustieteessä ja johtamisessa. Liityin sitten Credit Suisseen ja hoidin myöhemmin eläkerahastojen pääomasijoituksia. Ammatillinen taustani on hyvin rahoituslähtöinen, mutta intohimoni on taidemaailmassa. Minulla on paljon ystäviä, jotka ovat taiteilijoita, ja vuosien varrella olen auttanut heitä liiketoimintapäätöksissä ja olen todella kiinnostunut siitä, miten taidemaailma toimii. Kerään vanhoja karttoja, joten olen tavallaan törmännyt moniin näihin alkuperäongelmiin ja yrittänyt selvittää esineiden historian ja arvon. Joten se on alue, joka on kiehtonut minua jo pitkään. Se oli alue, jolla olin aina ajatellut työskennellä. Vuonna 2015 menin alas salakanin reikään, kuten kaikki sanovat, ja käytin todella paljon aikaa oppia tekniikasta ja sen mahdollisista sovelluksista missä. Olin tietysti hyvin kiinnostunut taloudellisesta näkökulmasta, mutta itse asiassa olin todella innoissaan eräistä sellaisista ei-taloudellisista käyttötapauksista. Tuolloin taiteessa tapahtui hyvin varhaisia ​​asioita blockchainin avulla. Vietin pitkään sitä ja sen sovelluksia. Olen työskennellyt Southerbyssä ja samanaikaisesti, suorittanut taiteiden maisterin tutkinnon Southerbyn instituutissa, jossa kirjoitin paperini blockchainin sovelluksista taidemaailmaan. Se oli todella matkani päästä tänne.

Sanoitko keränneesi vanhoja karttoja?

Se on markkinarako.

Mikä on siistein kartta, jonka omistat? Onko sinulla suosikki?

Joo, minulla on kartta, jonka tarkistan vain päivämäärän nyt. Se on 1720-kartta Englannin kanaalista. Olen kotoisin merimiehistä ja se on hyvin vanha kartta, joka näyttää kaikki kanavan merisatamat ja navigointiasiat. Se on yksi suosikeistani. Se on markkinarako, mutta olen aina hämmästynyt, erityisesti blockchain-konferensseissa. Keskustelet jonkun kanssa ja huomaat, että hän kerää kelloja, vanhoja karttoja tai klassisia autoja. On erittäin mielenkiintoista puhua ihmisten kanssa ymmärtääkseen mistä he ovat innoissaan.

Joo, ehdottomasti. Mikä tahansa syy kartoille?

Olen niistä kiehtonut. Luulen, että monet heistä ovat luonnostaan ​​kauniita ja ihania katsella. Mutta minulle on oikeastaan ​​kyse siitä, mitä he edustavat, mikä on tietämyksen raja tietyllä ajankohdalla. Kun nämä vanhat kartografit tekivät karttojaan, he todellakin vain keräsivät kaiken käytettävissä olevan tiedon, jonka heidän täytyi tehdä, mitä ihmiset todella yrittivät käyttää. He käyttivät niitä navigointiin tai vain poliittisten päätösten tekemiseen tai retkikunnan päättämiseen. Siksi olen innoissani heistä ja kiinnostunut heistä ja heidän historiastaan ​​johtuen sellaisesta, mitä se edustaa ihmisten ja ihmisten tietämyksen näkökulmasta.

Hyvä juttu. En ole koskaan ajatellut asiaa tällä tavoin, mutta siellä on todellakin tunne ihmeestä ja seikkailusta. Mistä olet eniten innoissaan taidetilassa tai jopa blockchain-tilassa tai niiden molempien yhdistelmässä?

Yksi asioista, joista olen eniten innoissaan näiden kahden risteyksessä, on yhteistyö taiteilijoiden kanssa. Se on jotain, mitä olen tehnyt useita vuosia. Mielestäni taiteilijoilla on todella tärkeä rooli uuden tekniikan kehittämisessä. Olen sitä mieltä, että tekniikka perii sen rakentaneiden ihmisten puolueellisuuden, ja mielestäni monimuotoisuus, sekä taustalla että kontekstilla, mutta myös mielipiteillä, on todella tärkeää kehitettäessä uutta tekniikkaa. Taiteilijat voivat usein tuoda pöydälle aivan toisenlaisen näkökulman kuin kukaan muu. Minusta on todella tärkeää saada heidät mukaan tähän tekniikkaan.

Heillä on mahdollisuus pystyä kritisoimaan sitä, arvioimaan kriittisesti, mitä se tarkoittaa meille ihmisille. Olen loputtomasti hämmästynyt teoksista, joita tunnetut taiteilijat, jotka työskentelevät tässä tilassa, tuottavat, ja mielestäni heillä on valtava rooli ja myös levittää tietoa tekniikasta suurelle yleisölle. Se on jotain, jota ihmiset voivat käyttää ja joka voi auttaa ihmisiä, jotka eivät tunne lohkoketjua, saamaan konkreettisen vertailupisteen aloittamaan sitoutumisen siihen. Olen innostunut rohkaisemaan ja tukemaan taiteilijoita, jotka työskentelevät näiden kahden asian yhtymäkohdassa.

Eteerinen huippukokous

Ei mainosta, mutta olemme mediakumppaneita – ota kiinni NYC: stä saadaksesi Etherealin päälle.

Olemme käynnistämässä oman blockchain-säätiön. Ethereal Codex Rare Art Labs -huutokauppa, joka järjestetään Ethereal-huippukokouksessa tänä vuonna. Kaikki siitä saatavat tuotot menevät säätiölle, ja tätä säätiötä käytetään tukemaan ja auttamaan taiteilijoita, jotka työskentelevät tässä tilassa, rahoittamaan taideteoksia, tapahtumia, koulutusohjelmia. Olen todella, todella intohimoinen saamaan mukaan enemmän taiteilijoita.

Ajattelen johtajia ja yrittäjiä, jotka haluavat siirtyä lohkoketjuun, mutta he tuntevat tietyn tason pelkoa. Näyttää siltä, ​​että taustasi oli pääasiassa taloustieteessä. Miksi siirtyminen taiteeseen ja blockchainiin ja mitkä olivat vaikeuksia uranvaihdossa?

Koskettelin syytä tehdä se aiemmin. Kun olin oppinut tekniikasta, minut vain hämmästytti kuinka monta mahdollisuutta oli ja kuinka jännittävää tämä oli ja kuinka mullistava mielestäni se voi olla niin monelle eri teollisuudelle. Minulle taide on valtava intohimo. Mielestäni estoketju on erityisen merkityksellinen taidemaailman kannalta.

On paljon asioita, jotka voidaan ratkaista käyttämällä lohkoketjua, ja siksi halusin työskennellä tässä tilassa. Kuka tahansa, joka ajattelee tätä tilaa, on erittäin uusi. Se ei todellakaan ole ilman riskejä. Uskon kuitenkin, että olemme tällä ainutlaatuisella hetkellä, joka tapahtuu kerran elämässä, missä rakennetaan tätä tekniikkaa, jolla on todella, todella muutospotentiaalia. Olen todella innoissani voidessani olla osa sitä.

Vaikuttaa siltä, ​​että te olette jo aktiivisia, ja on mahtavaa nähdä alustoja, jotka ovat jo aktiivisia. Sivustollasi sanotaan, että vuosittain myydään yli 10 000 000 tuotetta ja vuosittain 6 000 000 000 dollaria. Nämä ovat sinun lukusi, oikein?

Joo. Tässä tilassa on todella tärkeää saada adoptio ja rakentaa tuote ja foorumi. On monia hankkeita, jotka eivät tee sitä, ja olemme keskittyneet todella rakentamaan asioita, jotka ovat hyödyllisiä ekosysteemille. Ja tapa, jolla teemme, on tuoda yhteenliittymään kumppaneita, joiden avulla voimme ratkaista erityisiä ja todellisia ongelmia, jotta käytämme ohjelmistoa rakentavasti.

Ensimmäistä hakemustamme varten työskentelemme Live Auctioneersin ja Auction Mobilityn kanssa, jotka ovat konsortion kaksi perustajajäsentämme. He ovat huutokauppateollisuuden ohjelmistotoimittajia. Olemme rakentaneet sovelluksen, jonka avulla ihmiset voivat ostaa salausvaluutalla huutokaupassa ja ilmoittautua tarjoamaan heti jättämällä kryptovaluuttatalletuksen. Tämä on ensimmäinen sovellus, joka sijaitsee Codex-rekisterin päällä ja näiden yhteenliittymän jäsenten välillä, ja ne palvelevat 5000 huutokauppataloa maailmanlaajuisesti. Olemme erittäin innoissamme nähdessämme Biddable-palvelun heidän kanssaan, ja olemme testanneet sovelluksen integraatioita viime viikkojen aikana. Joten innoissaan siitä, että se käynnistyy.

Todella siistiä. Joo, se on mahtavaa kuulla. Olen iloinen teistä. Joten, mitä vaikeuksia eturintamassa on? Mitkä ovat haasteita, jotka sinun on ylitettävä päästäksesi lopulliseen tavoitteeseesi?

Luulen, että suurin haaste meille on koulutuksen ja adoptoinnin ympärillä. Teknologia on erittäin tärkeää, ja tässä tilassa se muuttuu niin paljon. Meillä on upea teknologiajohtaja John, joka on äärimmäisen asioiden päällä ja työskentelee todella varmistaakseen, että teemme kaiken parhaamme mukaan. Mutta hyvä tekniikka ei ole hyvä, jos kukaan ei käytä sitä. Joten meille on kyse oikean kumppanin löytämisestä taidemaailmasta, taidemaailman kouluttamisesta blockchainista ja siitä, miten se voi vaikuttaa heihin, ja sitten työskennellä heidän kanssaan suunnitellakseen ratkaisuja, jotka ovat todella hyödyllisiä ja joilla on todellista arvoa teollisuudelle . Siellä meillä on pitkä tie edessä.

Mitä mieltä olet digitaalisesta keräilytilasta? Kuten Crypto Kitties, Pepe Cash- ja Anime-kolikot ja muut sellaiset asiat tietyssä mielessä vitsinä, mutta sitten jättimäinen teollisuus. Joten digitaalisten keräilyesineiden asettaminen lohkoketjuun, se on synnyttänyt nämä markkinat, jotka saattavat tai eivät välttämättä tule jättimäisiä hedelmiä ihmisistä, jotka keräävät digitaalista omaisuutta. Aiotteko kaverit osallistua siihen vai oletteko tällä hetkellä myös siinä yhteisössä?

Olen innoissani siitä, mitä digitaalisessa tilassa tapahtuu. Blockchain tarjoaa todella ensimmäisen todellisen mekanismin luoville tekijöille omistaa ja ansaita rahaa, luoda digitaalisesti niukkaa työtä. Mielestäni Crypto Kitties on vasta kaiken alku. Mielestäni suuri osa siitä on erittäin hauskaa. Se on hyvin meemipohjainen. Se on eräänlainen hauska ja vitsaileva ekosysteemi, mutta samalla luulen, että sen taustalla työskentelee erittäin luovia ja hämmästyttäviä ihmisiä, ja mielestäni olen todella innoissani nähdessäni sen tilan kehittyä. Luulen, että laajalle taidemaailmalle on paljon opittavaa siitä, kuinka blockchain-tekniikka voi vaikuttaa taiteelliseen tuotantoon.

Onko sinulla mitään neuvoja, jotka haluat jättää lukijoillemme, jotka ovat hyvin kiinnostuneita avaruudesta ja haluavat mahdollisesti osallistua Codex-protokollaan?

Seuraa meitä Twitterissä. Siellä kaikki ilmoituksemme pyrkivät menemään. Meillä on myös sähke-kanava. Molemmat ovat vain CodexProtocol. Ilmoittaudu osallistumaan Ethereal-huutokauppaan. Luulen, että näemme upeita taideteoksia, joihin ihmiset voivat myös tehdä tarjouksen upeasta syystä. Ota yhteyttä. Olemme todella innoissamme työskennellä monien ihmisten kanssa heidän avaruudessaan ja kaikkien, jotka ovat kiinnostuneita ja haluavat oppia lisää, pitäisi tavoittaa.

Edellä mainitun haastattelun tekivät Alex Moskov ja Steven Buchko. Odotamme innolla tapaavan Codex Protocol -kumppanin ConsenSysin ja Rare Art Labsin kanssa elävän taiteen huutokaupassa osoitteessa Ethereal-huippukokous 2018 New Yorkissa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me