Coinbase vs. CEX.IO-vertailu

Coinbase ja CEX.IO ovat kaksi pitkälle kehittynyttä pitkäaikaista kryptovaluutanvaihtoalustaa. He haluavat tarjota monipuolisia ratkaisuja uusille käyttäjille pääsemään alalle ja käymään kauppaa alalla.

Tästä Coinbase vs CEX.IO -vertailusta löydät perusteellisen kuvan tarjotuista ominaisuuksista, niiden vertailusta ja palvelusta, joka parhaiten sopii tarpeisiisi.

Coinbase vs. CEX.IO, miten he vertailevat?

Kummankin palvelun käyttöä voi harkita monista syistä.

Jos haluat vain aloittaa, molemmilla on helppo ostaa vaihtoehtoja. Helppokäyttöisyys on missä Kolikkopohja paistaa. Jos kuitenkin haluat tyylikkäämmän ratkaisun kaupankäyntitarpeidesi lisäämiseksi, CEX.IO on parempi valinta. Coinbase tekee siitä todella helppoa ensimmäistä kertaa käyttäjälle, kun taas CEX.IO lisää joitain edistyneempiä ominaisuuksia hyödyntääkseen.

CEX.IO on yritys, jolla on syvät juuret alalla, ja he ovat keskittyneet luomaan pörssin, joka on täynnä ominaisuuksia välittäjäsijoittajalle. Helpot osto- ja myyntivaihtoehdot houkuttelevat uusia kryptovaluutan tulokkaita ja mahdollistavat valuutan ostamisen suoraan yritykseltä ja myyvät sen takaisin heille. Tämä on siisti vaihtoehto, jos et halua viettää aikaa oppia käymään kauppaa markkinoilla. Se maksaa palkkion muodossa palkkioina verrattuna tavanomaisiin markkinahintoihin, mutta tämä on melko vakio koko alalla, varsinkin kun käytetään luotto- tai maksukorttia.

Osaavammat käyttäjät pääsevät hyvin CEX.IO-alustaan. Voit käydä kauppaa useilla kryptovaluutoilla avoimilla markkinoilla. Tämä on hyödyllistä niille, jotka haluavat toteuttaa suuria kauppoja pienemmillä maksuilla. On jopa marginaalikaupan ominaisuuksia, jotka auttavat maksimoimaan (tai minimoimaan ..) voitot.

CEX.IO-markkinakauppa

Kolikkopohja on samanlainen foorumi kuin CEX.IO, mutta tarjoaa vähemmän edistyneitä ominaisuuksia. Coinbase-tiimi on kehittänyt yhden tunnetuimmista brändeistä blockchain-teollisuudessa käyttäjäystävällisen suunnittelunsa ansiosta.

Palvelu tekee Bitcoinin ja Ethereumin ostamisesta ja myymisestä houkuttelevan. Voit piilottaa tilin ja tilata kryptovaluuttasi melkein välittömästi. Samoin kuin CEX.IO, voit ostaa luottokortilla korkeammasta maksusta. Suosittelemme, että varaat pankkisiirron halvemmalla hinnalla.

Suoraan Coinbasen kautta ei ole avointa kauppaa. Sinun on tehtävä yhteistyötä sisaryhtiön GDAX: n kanssa edistyneempien ominaisuuksien saamiseksi. Aloittelijat saattavat pitää tästä, koska se aiheuttaa vähemmän pelottavia vaihtoehtoja alustalta.


Coinnbase-kotisivu

Asiakaspalvelu

Asiakastuki voi olla hieman osuma ja kaipaa koko kryptovaluuttateollisuutta kokonaisuudessaan. Useimpiin vaihtoihin löytyy sekä hehkuvia raportteja että tuomitsevia arvosteluja. Tämä voi usein johtua siitä, että käyttäjäkunta ei ymmärrä kryptovaluuttoja ja tarvittava tuki on ylivoimainen tai yksinkertaisesti vain kehittyvän teollisuuden merkki.

CEX.IO tarjoaa yleensä tukea sähköpostitse. Heidän tiiminsä vastaa yleensä nopeasti kaikkiin kyselyihin ja palvelu toimii sujuvasti. Usein kysytyt kysymykset ja ohjekeskus ovat erityisen miellyttäviä, koska monet yritykset maksavat vain huultenpalvelusta alueelle. Tarjolla on runsaasti hyödyllistä tietoa, mukaan lukien hyödylliset oppaat aiheille, kuten marginaalikauppa.

CEX.IO-marginaalikauppa

Coinbasella on myös melko kätevä asiakaspalvelu. Sinun on otettava yhteyttä yritykseen sähköpostitse. Vastausajat ovat välillä 24-72 tuntia kyselysi luonteesta riippuen. Sivusto on suhteellisen hyödyllinen, sillä siellä on kunnollinen tukikeskus ja muutama esittelyopas. Kotisivu tuntuu kohdistuneen uusille kryptovaluutan ostajille. Se on yksinkertainen ja suoraviivainen, mikä rajoittaa virhemarginaalia merkittävästi vankempaan vaihtoon verrattuna.

Molemmat yritykset luottavat teollisuuteen

Kolikkopohja lanseerattiin vuonna 2012 ja se on nähnyt paljon nousuja ja alamäkiä teollisuudessa San Franciscon kotiinsa. Se on todella tunnettu nimi ja luultavasti yksi ensimmäisistä paikoista, joita uudet käyttäjät löytävät ostaessaan Bitcoinia. Yritys reagoi kriittiseen valuuttaan hiipiviin säännöksiin ja toimii niiden rajoissa. Merkittäviä yrityksen tukijoita ovat Reddit-perustaja, Alexis Ohanian ja Bank Of Tokyo.

CEX.IO on ollut toiminnassa vuodesta 2013. Se loi kaikkien aikojen ensimmäisen pilvikaivospalvelun luotettavan vaihdon luomiseksi. Alun perin siinä oli molemmat ominaisuudet, mutta viime vuosina ne ovat pudottaneet pilvikaivoksen keskittymään vaihtoon. Lontoon perustana se on täysin rekisteröity laillinen yritys, joka tarjoaa kryptovaluuttakauppaa käyttäjille ympäri maailmaa. Luonnollisesti se on erityisen kätevä eurooppalaisille käyttäjille.

Turvallisuus

Ei ole mikään salaisuus, että salausvaluutalla on historiaa turvallisuusongelmista, varsinkin kun on kyse massiivisista paaluista Bitcoin. Molemmat yritykset ovat olleet olemassa muutaman vuoden ajan, mikä on aina mukava tekijä. Heillä molemmilla on ollut paljon kokemusta turvallisen alustan rakentamisesta.

CEX.IO ei ole yhtä avoimella turvamenetelmillään kuin muut yritykset. Monet pörssit, mukaan lukien Coinbase, ovat ylpeitä kertoessaan sinulle, kuinka turvalliset rahasi ovat. CEX.IO käyttää kylmävarastointia, mikä tarkoittaa, että varat tallennettaisiin offline-tilaan ja pois hakkereilta. Kaksivaiheinen todennus on myös toiminnassa, mikä estää tilisi käytön vain yhdellä salasanalla. Tämä on erityinen piirre, jota etsin aina, ja sen pitäisi todella olla vakio-ominaisuus kaikilla rahoitustileillä. Olisi mukavaa saada lisätietoja CEX.IO-tietoturvasta, vain mielenrauhan vuoksi.

Kolikkopohja käyttää merkittäviä tietoturvamenetelmiä ja on hyvin etukäteen siitä, miten varasi pidetään turvassa. He käyttävät myös kaksivaiheista todennusta jokaisella tilillä. Suurin osa varoista on kylmävarastoina holvien ja tallelokeroiden välillä ympäri maailmaa. Kaikki online-rahat vakuuttaa Lloyds of London -syndikaatti, joka on rauhoittava kosketus.

Palkkiot

Palkkiot voivat vaihdella dramaattisesti yrityksittäin. On tärkeää kiinnittää huomiota siihen, miten ostat kryptovaluutta, koska jotkut menetelmät voivat olla tuskallisen kalliita.

CEX.IO tarjoaa erilaisia ​​tapoja harjoittaa liiketoimintaa. Voit käyttää helppoa osta ja myy -ominaisuutta, mutta tällä on 7%: n markkinasumma markkinahinnoista. Jos päätät maksaa luottokortilla, saat toisen 3,5%: n maksun. Kallis kyllä, mutta ei ole epätavallista nähdä 10 prosentin suuruinen maksu yrityksiltä, ​​kun ostat luottokortilla.

Voit tallettaa varoja pankkisiirrolla, joka on paljon kustannustehokkaampi, varsinkin jos käydään kauppaa pörssissä 0,2 prosentin maksulla. Asennus voi viedä vähän kauemmin, mutta se säästää melkoiset muutamat suuret tilaukset.

Kolikkopohja antaa selkeät tiedot käyttäjän maksuista. Luottokorttiostot maksavat 3,99% ja ostotapahtumat ovat 1,49%. Ilmaiset pankkisiirtotalletukset auttavat pääsemään eroon näistä ärsyttävistä luottokorttimaksuista.

Tuetut salausvaluutat

Molemmat yritykset tarjoavat riittävän valikoiman kryptovaluuttoja ostettavaksi ja myyväksi. Coinbase tukee Bitcoinin, Ethereumin ja Litecoinin ostoa, myyntiä ja varastointia.

CEO.IX: llä on hieman laajempi valikoima kauppaa. Voit valita Bitcoinista, Bitcoin Cash Ethereumista, Dashista ja Zcashista. Litecoinin laiminlyönti voi olla hieman turhauttavaa.

Coinbase vs. toimitusjohtaja.IX-vertailuyhteenveto

Joten kaiken kaikkiaan molemmilla alustoilla on joitain hyvin samanlaisia ​​tarjouksia. Molemmat vetoavat uusiin käyttäjiin saadakseen hallintaansa eri valuutat melkein välittömästi.

CEX.IO on selvästi hieman monipuolisempi ja sopii ihmisille, jotka haluavat tehdä vähän enemmän kuin vain ostaa pitämiseen. Vaihtovaihtoehdot ovat kunnolliset ja voit työskennellä alhaisilla maksuilla, jos olet valmis käyttämään pörssiä.

Kolikkopohja on erittäin helppo ymmärtää uusille ostajille ja on yksinkertainen vaihtoehto, jos haluat aloittaa salausvaluuttasalkun rakentamisen. Coinbasen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ei yksinkertaisesti ole vielä voittanut mitään siellä olevaa alustaa.

Eurooppalaiset saattavat mieluummin pitää CEX.IO: ta, koska ne tekevät siitä kivuttoman europankkitilien haltijoille, kun taas pohjoisamerikkalaiset saattavat olla onnellisempia yhdysvaltalaisesta Coinbasesta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map