Coinbase vs Kaksoset

Uusille tulokkaille, jotka haluavat löytää paikan ostaa kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin ja Ethereum, vaihtoehdoista ei ole pulaa. Gemini ja Coinbase ovat kaksi yleisimmin suositeltavaa vaihtoehtoa ja hyvästä syystä. Tässä “Coinbase vs Gemini” -katsauksessa näytämme sinulle näiden kahden vaihtoehdon väliset erot, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen siitä, mikä on sinulle parhaiten.

Tämä vertailu kattaa:

Coinbase vs Gemini: Perustiedot

Kaksi erilaista tapaa ostaa kryptovaluuttoja

Vaikka molempia näitä sivustoja voidaan käyttää kryptovaluuttojen ostamiseen, ne toimivat eri tavalla.

Kolikkopohja helpottaa suoraan Bitcoinin, Ethereumin ja Litecoinin myyntiä käyttäjilleen. Kun ostat kryptovaluutta heidän sivustoltaan, ostohetkellä on kiinteä hinta. Voit ajatella Kolikkopohja “kryptovaluutan vähittäismyymälänä”.

Suurin osa muista sivustoista, joilla käyttäjät voivat ostaa kryptovaluutta, toimivat pörssinä. Ne toimivat samalla tavalla kuin valuutta- tai pörssi.

Coinbasen kryptovaluutan myyntijärjestelmällä on muutamia keskeisiä etuja:

 • Käyttäjät voivat ostaa salausvaluuttoja välittömästi luotto- ja maksukorteilla, kun he ovat vahvistaneet tilinsä. (Katso tarkistusohje alla.)
 • Käyttäjät voivat heti lukita ostohinnan ostamalla kryptovaluutta pankkisiirrolla, vaikka nämä ostot vaativatkin käsittelyaikaa.

Näiden etujen havainnollistamiseksi näytämme sinulle vaiheet kryptovaluutan ostamiseksi Coinbasesta ja sitten vaiheet kryptovaluutan ostamiseksi perinteisissä pörsseissä.

Salausvaluuttojen ostaminen luottokortilla Coinbasessa

 1. Luo ja vahvista tilisi.
 2. Osta Bitcoin, Ethereum ja Litecoin asetettuun hintaan ja vastaanota se heti.

Salausvaluuttojen ostaminen pankkisiirrolla

 1. Luo ja vahvista tilisi.
 2. Osta Bitcoin, Ethereum ja Litecoin määrättyyn hintaan.
 3. Saat ostamasi sovitun määrän kryptovaluutta muutaman päivän käsittelyajan jälkeen.

Suoritettu Coinbase-osto pankkisiirrolla

Salausvaluutan ostaminen useimmista perinteisistä kryptovaluuttapörsseistä

 1. Luo ja vahvista tilisi.
 2. Talleta fiat-valuutta vaihtoon pankkisiirrolla, joka kestää yleensä 1-5 työpäivää.
 3. Tee tilaus pörssin markkinoilla.
 4. Kun tilauksesi on täytetty, saat kryptovaluuttasi.

Kuten näette, Coinbase voi antaa sinun vastaanottaa kryptovaluuttasi nopeammin kuin perinteiset pörssit, kun ostat luottokorteilla. Coinbase antaa sinun myös lukita hintasi heti, epätodennäköinen perinteinen pörssi.

Kaksoset putoaa jonnekin keskelle perinteisten pörssien ja Coinbasen välillä. Vaikka Gemini on kryptovaluutan vaihto, niiden avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa välittömästi kryptovaluutalla talletettaessa pankkisiirrolla. Toisin sanoen, voit aloittaa kaupankäynnin ennen kuin talletuksesi on käsitelty kokonaan. Et kuitenkaan voi nostaa kryptovaluuttaa ennen kuin talletuksesi on käsitelty kokonaan.

Salausvaluuttojen ostaminen Gemini-pankkisiirroilla

 1. Luo ja vahvista tilisi.
 2. Talleta pörssiin fiat-valuutta, joka on heti kaupankäynnin kohteena.
 3. Tee tilaus pörssin markkinoilla.
 4. Kun tilauksesi on täytetty, saat kryptovaluuttasi.
 5. Voit nostaa kryptovaluuttasi, kun pankkisiirrosi on käsitelty kokonaan.

Osta Bitcoin Geminiiltä

Kuten Coinbasen pankkisiirtovaihtoehto, tämän prosessin avulla voit lukita hintasi nopeammin kuin perinteisissä pörsseissä.

*Todentaminen – Maineikkaat sivustot, joiden avulla käyttäjät voivat ostaa kryptovaluuttoja vastineeksi fiat-valuutoista (USD, EUR, GBP jne.), Edellyttävät käyttäjien vahvistavan henkilöllisyytensä. Tämän on noudatettava lakeja ja sääntelyelimiä, joissa nämä yritykset toimivat. Muista, että samanlainen todentaminen vaaditaan, kun luodaan perinteinen osakevälitystili.

Ostorajat

Kolikkopohja ei määritä selkeästi rajoituksia sivustolleen uusille käyttäjille. Sen sijaan rajoitukset voivat vaihdella tilin iän, ostohistorian ja tilin vahvistamisen mukaan. Henkilökohtaiset rajoituksesi näkyvät tilisi vahvistussivulla.

Kolikkopohjarajat

Henkilökohtaisen kokemuksemme mukaan pankkisiirtorajoiksi asetettiin nopeasti 5000 dollaria viikossa, kun taas luottokorttirajaksi asetettiin aluksi vain 60 dollaria viikossa.

Kaksoset on ennalta määritellyt pankkisiirtojen ostorajat, 500 dollaria päivässä.

Jos aiot lukita heti yli 500 dollarin hinnan, Coinbase tarjoaa sinulle todennäköisesti enemmän rajoituksia.

Molemmat sivustot tarjoavat pankkisiirtoja käyttäjille, jotka haluavat tallettaa suurempia summia, vaikka saatat joutua hakemaan tai ottamaan yhteyttä suoraan heihin.

Kaksi luotettua yritystä

Molemmat yritykset sijaitsevat Yhdysvalloissa ja palvelevat yhdysvaltalaisia ​​asiakkaita. Tämä tarkoittaa, että molempia yrityksiä säätelevät useat Yhdysvaltain hallitukset ja sääntelyelimet.

Kolikkopohja aloitettiin vuonna 2012. Tänä aikana he ovat palvelleet yli 8 miljoonaa asiakasta ja auttaneet vaihtamaan yli 20 miljardia dollaria digitaalista valuuttaa. He ovat myös saaneet investointeja Alexis Ohanianilta (Reddit-perustaja), Blockchain Capitalilta, Tokion pankilta ja useilta muilta luotettavilta sijoittajilta..

Kaksoset perustettiin vuonna 2015 ja perustivat Tyler ja Cameron Winklevoss. Vaikka he eivät ole olleet niin kauan kuin Coinbase, he ovat nopeasti rakentaneet suuren maineen yhteisössä. Heillä on jatkuvasti suurin päivittäinen Bitcoin-kaupankäyntimäärä kaikissa pörsseissä.

Rahastojen turvallisuus

Molemmat sivustot erottavat asiakasvarat yrityksen operatiivisista rahastoista. Lisäksi molemmat sivustot noudattavat alan parhaita käytäntöjä salauksen rahavarojen turvaamiseksi. Suurin osa salausvaroista on tallennettu turvallisiin offline-kylmäsäilytyslompakkoihin.

Asiakaspalvelu

Vaikka asiakastuki on ongelma, joka vaivaa monia kryptovaluuttayhtiöitä, Coinbase ja Gemini tekevät molemmat melko hyvää työtä tässä osastossa.

Kolikkopohja asiakastuki hoidetaan sähköpostitse. Henkilökohtaisen kokemuksemme mukaan olemme aina saaneet vastauksia 24–48 tunnin sisällä. Suurin osa verkkofoorumien raporteista toistaa tämän, vaikka 24-72 tuntia voi olla tarkempi aikataulu.

Kaksoset hoitaa myös asiakastuen sähköpostitse. Vasteajat näyttävät olevan hyvin samanlaisia ​​kuin Coinbase.

Saatavilla olevat kryptovaluutat

Kolikkopohja avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä Bitcoinia, Ethereumia ja Litecoinia.

Kaksoset tukee vain Bitcoinin ja Ethereumin kauppaa.

Palkkiot

Jos tavoitteena on säästää mahdollisimman paljon maksuista, Gemini on paras panoksesi.

Kaksoset ei veloita maksuja talletuksista tai nostoista ja veloittaa vain enintään 25% kaupankäyntimaksusta.

Kolikkopohja veloittaa noin 1,49% pankkisiirrolla tehdyistä ostoista ja 3,99% luotto- tai maksukorttiostoksista.

Coinbase vs Gemini: Mikä on parempi?

Molempien sivustojen ollessa luotettavia ja turvallisia taistelu Kolikkopohja vs Kaksoset tulee alas mieltymyksiisi ja tarpeisiisi.

Jos haluat ostaa nopeasti kryptovaluutta tai haluat käyttää luottokorttia, Coinbase on vaihtoehto sinulle.

Jos haluat säästää eniten maksuista, Gemini on paras vaihtoehto.

Lisää Coinbase-vertailuja

 • Coinbase vs GDAX
 • Coinbase vs Kraken
 • Coinbase vs Bittrex
 • Coinbase vs. XAPO

Lisää Gemini-vertailuja

 • Kaksoset vs. GDAX
 • Kaksoset vs Kraken

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me