Marraskuussa 2017 New Yorkin rahoituspalvelujen osasto myönsi maailman suurimmalle Bitcoin-pankkiautomaattiverkolle kaivatun virtuaalivaluutan lisenssin, josta tuli yhdeksäs yritys..

Coinsource on hankkinut tätä lisenssiä kesästä 2015 lähtien ja toimi pääasiassa väliaikaisella lisenssillä. Äskettäin julkaistu “BitLicense” antaa haltijalle luvan harjoittaa virtuaalivaluuttatoimintaa liikkeeseenlaskun osavaltiossa. Coinsource liittyy luetteloon joistakin melko vaikutusvaltaisista yrityksistä, kuten BitFlyer, BitPay, Coinbase, Circle ja Square pitämään tätä lisenssiä.

Coinsource-pankkiautomaatti

Coinsourcella on yli 200 konetta 19 osavaltiossa, ja sillä on ollut merkittävä rooli tarjoamalla pääkäyttäjille pääsy kryptovaluuttaan sopivissa paikoissa, kuten huoltoasemilla. Näiden koneiden avulla asiakkaat voivat lisätä fiatia ja ostaa bitcoinia, joka tallennetaan matkapuhelimeen, sekä myydä bittiä fiatille skannaamalla matkapuhelimensa.

Toisaalta Coinsource on auttanut popularisoimaan ja yksinkertaistamaan kryptovaluutta tuhansille ihmisille. Kun näemme Bitcoin-pankkiautomaatin (joskus kutsutaan BTM: ksi) Redbulls-pakastimen ja Slim Jims -hyllyn vieressä, tuntuu rauhoittavalta tutulta suhteellisen liian korkean teknologian konseptille keskimääräiselle ihmiselle.

Toisaalta Bitcoin-pankkiautomaattien tarjoajat ovat saaneet messut osuus kritiikistä poikkeuksellisen korkeampien palkkioiden ja palkkioiden perimisestä palveluistaan. Pankkiautomaatit vaihtelevat noin 6–10%: n korkeamman hinnan Bitcoinin hinnasta, kun taas digitaalinen pörssi Coinbase myös paahtui erittäin korkeista palkkioistaan ​​ja veloittaa 3,99%.

Bitcoin-pankkiautomaattien nopean kasvun myötä Coinsourcesta on tulossa hallitseva voima yhtä nopeutetun kasvavan väestön parissa, joka ryhtyy toimiin ensimmäisten bitcoiniensa ostamiseksi. Mukaan CoinATMrader.com, Bitcoin-pankkiautomaattien määrä on ollut kasvaa noin 4% joka kausi. Coinsourcella on noin 5,1 prosentin osuus lokakuun 2018 3931 koneesta, mikä näyttää olevan riittävä pitämään markkinoiden “suurinta Bitcoin-pankkiautomaattiverkkoa”..

CoinCentral liittyy Coinsourcen toimitusjohtajaan Sheffield Clark ja lakiasiainjohtaja Arnold Spencer. Nauttia!

Coinsourcelle on juuri myönnetty haluttu “Bitlicense” New Yorkin ulkoministeriöltä (NYDFS). Voitteko kertoa meille hieman enemmän siitä, mitä Bitlicense on ja mitä tämä saavutus merkitsee Coinsourcelle?

Sheffield Clark: “Bitlicense”, joka tunnetaan äskettäin nimellä “Virtual Currency License”, on liike-elämän lisenssi virtuaalivaluuttatoiminnalle, jonka New Yorkin osavaltion rahoituspalvelujen osasto (NYSDFS) myöntää osavaltiossa toimiville yrityksille suunniteltujen erityissääntöjen mukaisesti. Tämän lisenssin myöntäminen on valtava voitto Coinsourcelle, samoin kuin hyväksyntämerkin, jonka avulla mahdolliset kumppanit ja käyttäjät voivat luotettavasti olla yhteydessä tuotteisiimme ja palveluihimme. Seuraavien 180 päivän aikana aiomme kolminkertaistaa läsnäolomme New Yorkin osavaltiossa.

Arnold Spencer: Bitlicensen vastaanottaminen tarkoittaa, että Coinsourcella on paljon vähemmän sääntelyriskiä. Meillä on nyt rakenne, jonka perusteella tiedämme voivamme toimia New Yorkissa. Hakuprosessin aikana kohdasimme mahdollisuutta, että New York asettaisi tietyt vaatimukset, joita emme pystyisi täyttämään, tai että meidän on rajoitettava liiketoimintamalliamme tavoilla, jotka voisivat lamauttaa yrityksemme. Nyt meillä on vaatimustenmukaisuusstandardit ja rakentava ja avoin vuoropuhelu sääntelyviranomaisten kanssa.

Lisäksi vuorovaikutus muiden yritysten – sekä salausyritysten että perinteisten yritysten – kanssa on helpompaa Bitlicensen kanssa. Pankit ja mikä tärkeintä, pankkivalvontaviranomaiset pitävät Bitlicensea lisämukavuutena liiketoimintamme turvallisuuden ja vakauden kannalta. Laitevalmistajat ja ohjelmoijat tietävät, että NYDFS säätelee meitä, ja he kunnioittavat sitä.

Bitlicense tarjoaa meille myös uskottavuutta, kun olemme tekemisissä muiden sääntelyviranomaisten kanssa. Kun laajennamme uusille lainkäyttöalueille, meillä on vauhti New Yorkin lisenssillä sekä kaikilla käytännöillä ja menettelyillä, jotka loimme Bitlicense-hakuprosessin aikana. Odotamme, että meidät otetaan vastaan ​​näillä uusilla markkinoilla menestyksemme takia New Yorkissa.

Bitlicensen hankkiminen vaati Coinsourcen suorittamaan NYDFS: n tarkat vaatimuksiin perustuvat tarkastukset. Voitteko selittää, kuinka Coinsource Bitcoin -automaatit varmistavat, että koneita ei käytetä väärin, hakkeroida tai käyttää laittomaan toimintaan? Millaisia ​​tarkastuksia ja tarkastuksia Coinsource suorittaa pankkiautomaattien käyttäjille vaatimustenmukaisuuden varmistamiseksi?

Sheffield Clark: Koska Coinsource on kansallisesti lisensoitu ja liittovaltion säännelty yritys, otamme KYC / AML -vaatimukset erittäin vakavasti. Kaikki Coinsource-automaatit vaativat asianmukaisen henkilöllisyystodistuksen, puhelinnumerot ja paljon muuta. Emme jaa tai myy mitään tietoja kolmansille osapuolille.

Kun nyt on saatavilla niin monta verkkopörssiä, voitko kertoa meille lisää Coinsourcen fyysisiin pankkiautomaatteihin keskittyvän yrityksen pitkän aikavälin tavoitteista? Kuinka liiketoimintamallisi pyrkii kilpailemaan kestävästi esimerkiksi Binance, Coinbase tai Bittrex, erityisesti kun otetaan huomioon, että käyttäjien on rekisteröidyttävä verkossa ennen Coinsource-automaatin käyttöä?

Sheffield Clark: Bitcoin-pankkiautomaateilla on jatkossakin samanlainen houkutus samasta syystä kuin tavallisissa pankkiautomaateissa: ne ovat suorempia ja helpommin saatavilla. Useimmat ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita kryptovaluutoista, eivät halua hypätä läpi pankkitilin yhdistämisen, maksumääräyksen odottamisen, hintakaavioiden tarkkailun, osto- ja myyntitilausten jne. Etujen tarjoamisen. Tarjoamme yksinkertaisimman pääsyn Bitcoiniin kilpailukykyiseen hintaan.

Onko sinulla jakamistietoja, jotka saattavat olla mielenkiintoisia lukijoidemme kannalta? Esimerkiksi kuinka monta Coinsource-pankkiautomaatin käyttäjää, keskimääräinen tapahtuma-arvo, suosituin sijainti?

Sheffield Clark: Sanoisin, että mielenkiintoisin tieto on, että olemme maailman suurin bitcoin-pankkiautomaattioperaattori maailmassa. Toisin kuin kaikki kilpailijamme, joiden on käytettävä kolmannen osapuolen ohjelmistointegraatiota olemassa olevissa koneissa, tarjoamme täyden palvelun palvelun omalla ohjelmistolla, laitteistolla ja asiakastukella.

Yksi verkkosivustosi blogiteksteistä kertoo kuinka kryptovaluutat ovat ratkaisu pankkitilille. Kuinka Coinsource toimii tässä ratkaisussa? Mitä palveluja yritys voi tarjota Yhdysvaltojen pankeille?

Sheffield Clark: Yksinkertaisesti sanottuna niille, joilla ei ole pankkia Yhdysvalloissa ja lopulta ulkomailla, fyysistä käteistä käyttävä bitcoin-pankkiautomaatti on suorin tapa päästä käsiksi uuteen globaaliin rahoitusjärjestelmään. Bitcoin-pankkiautomaattien verkot tarjoavat arvolähteille resurssin, joka ei tee eroa sosioekonomisen historian perusteella.

Voitteko kertoa meille tulevista suunnitelmista ottaa käyttöön muita Yhdysvaltojen ulkopuolisia maita? Mihin maihin Coinsource kohdistuu seuraavaksi ja miksi?

Sheffield Clark: Ymmärrämme, että kryptovaluutta-automaattien vetovoima on yleismaailmallinen, ja siksi olemme varmasti avoimia ajatukselle laajentaa kattavuuttamme tulevaisuudessa. Toistaiseksi ensisijaisena tavoitteena on kuitenkin varmistaa, että amerikkalaisilla kaikissa 50 osavaltiossa on helppo pääsy bitcoiniin.

Kuka on kohdemarkkinasi? Onko Yhdysvalloissa suuri pankkitonta väestöä??

Sheffield Clark: Vaikka huomattava vähemmistö amerikkalaisista on joko pankkitili tai alivaraus, tuotteemme on tarkoitettu kaikille väestöryhmille, jotka haluavat yksinkertaisen ja helposti saatavan vaihtoehdon ostaessaan bitcoinia.

Mitkä ovat suurimmat haasteet, joita Coinsourcen kaltaiset projektit on voitettava lähitulevaisuudessa?

Arnold Spencer: Kansainväliset sääntelymarkkinat tarjoavat haasteen kaikille salausyrityksille. Haasteet ovat monimutkaisia, koska säännökset vaihtelevat maittain, ja jokaisella maalla on muuttuva, kehittyvä sääntelyympäristö. Tietyt lainkäyttöalueet yrittävät houkutella salausyrityksiä pitämällä alhaisia ​​sääntelyesteitä. Mutta kryptovaluutta on maailmanmarkkinat ja rajaton tuote. Näkökulmastamme yritysten on noudatettava tiukimpia määräyksiä voidakseen toimia menestyksekkäästi maailmanlaajuisesti. Pelkkä Maltan tai Georgian osavaltiota koskevien määräysten noudattaminen ei anna yrityksille mahdollisuutta tulla merkittäville markkinoille, kuten New York, Tokio ja Lontoo.

Coinsource-transaktiopalkkio on huomattavasti korkeampi kuin muut vaihtoalustat. Mitä arvoa Bitcoin-pankkiautomaatti tuo perustellakseen suuren maksun?

Sheffield Clark: Bitcoin-pankkiautomaatit eroavat vaihdoista monin tavoin. Vaihdon yhteydessä ei ole mahdollisuutta suorittaa kolikoiden välitöntä myyntiä, eikä useimmissa pörsseissä ole myöskään välitöntä ostokykyä. Pörssit ja useimmat Coinsourcen Bitcoin-pankkiautomaattikilpailijat veloittavat ylimääräisiä “käsittelymaksuja” pörssimaksujen lisäksi. Emme.

Vaihto vaatii asiakkailtaan myös kattavia pankki- ja luottokortti- / maksukorttitietoja, kun taas Coinsource vaatii henkilöllisyystodistuksen vain osavaltion ja liittovaltion pankkisäännösten mukaisesti. Lopuksi palkkiomme ovat alhaisimpia Bitcoin-pankkiautomaattien alueella, mikä antaa pankkitilille, alipankille ja jopa ensimmäistä kertaa bitcoin-ostajalle mahdollisuuden kävellä yhteen kioskeistamme, lisätä käteistä ja ostaa ja omistaa välittömästi bitcoin.

Miltä suhde yrityksen sijaintiin näyttää? Huolehtivatko he koneita? Vastaanota osa tuloista?

Sheffield Clark: Coinsource omistaa ja käyttää kaikkia Bitcoin-pankkiautomaattiensa tuotteita ja palveluja. Elävästä 7 päivän asiakastukesta panssaroitujen autojen nouto- ja palautuspalveluihin koneiden asentamiseen ja ylläpitoon Coinsource Bitcoin -automaateja isännöivien kauppojen omistajien ja työntekijöiden ei tarvitse nostaa sormea, se on avaimet käteen-liiketoimintamalli missä he saavat kuukausittain sekin 2ft x 2ft tilaa ja pistorasiaa varten. Molemmat yritykset hyötyvät myös jalankulkuliikenteen ja myynnin merkittävästä kasvusta.

Vaikka näyttää siltä, ​​että jokainen palveluita / tuotteita tarjoava projekti rahoitustoimintaketjussa tarvitsisi sellaisen, harvoilla tiimeillä on virallinen lakiasiainjohtaja. Voisitteko tarkentaa pääneuvojan roolia blockchain-projektissa?

Arnold Spencer: Käsittelen kaikkia Coinsourcen laki- ja vaatimustenmukaisuuskysymyksiä tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajamme ja CCO: n kanssa. Nämä vastuut sisältävät laajan strategisen suunnittelun, kuten omien vaatimustenmukaisuusohjelmamme kehittämisen ja toteuttamisen tai strategisten kasvustrategioiden pohtimisen oikeudellisiin kysymyksiin eri lainkäyttöalueilla. Vastuu sisältää myös perinteisempiä oikeudellisia kysymyksiä, kuten työsopimukset ja henkilöstöasiat.

Coinsource päätti perustamisvaiheessaan, että luomme vaatimustenmukaisuuden kulttuurin, jonka mukaan yritys sisältäisi työskentelyn laillisissa ja sääntelykehyksissä tehtävänsä periaatteena. Se on ollut suhteellisen ainutlaatuinen kryptovaluutta- ja blockchain-teollisuuden keskuudessa. Monet tämän alueen yrittäjistä keskittyvät ensisijaisesti innovaatioihin ja häiriöihin, jotka voivat olla arvokkaita. Näiden uusien liiketoimintamallien ja nykyisten säännösten noudattamisjärjestelmien välillä on kuitenkin usein aukkoja. Lakineuvonantajana varmistan, että luovuutemme noudattaa lakia.

Kuinka vastustaisit väitettä, jonka mukaan Bitcoin tai paremminkin yksityisyyden suojakolikot, kuten Monero / Zcash, helpottavat laittomia toimia massiivisesti?

Arnold Spencer: Rikolliset ovat harjoittaneet laitonta toimintaa kauan ennen fiat-valuuttojen, ei vähempien kryptovaluuttojen, syntymistä. Kryptovaluutan puolustajat eivät koskaan väittäneet, että tämä oli ratkaisu rikolliseen toimintaan, vaan pikemminkin, että kryptovaluutoilla oli valtavia etuja fyysisiin, fiat-valuuttoihin verrattuna. Yksi näistä eduista on, että kryptovaluuttatapahtumia voidaan seurata niiden lohkoketjussa.

Lainvalvontaviranomaiset ottavat jo käyttöön kehittyneitä lohkoketjustrategioita tutkiakseen ja nostamaan syytteeseen kryptovaluuttoja käyttävän rikollisen toiminnan. Joten näemme suuntauksen Bitcoinin laajamittaiseen käyttöönottoon lakia noudattavien yritysten ja yksityishenkilöiden keskuudessa. Epäilemättä rikolliset yrittävät käyttää yksityisyyden kolikoita laittomaan toimintaan, mutta se yksinkertaisesti asettaa nämä kolikot samalla tasolla kuin käteinen.

Kiitos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me