Kuka on Da Hongfei?

hongfeiDa Hongfei on NEO: n perustaja, joka on jaettujen sovellusten blockchain-alusta. Hän on myös perustaja ja toimitusjohtaja Onchainille, joka on yritysten ja laitosten blockchain-kehitysyhtiö. Molempien projektien pääkonttori on Kiinassa, ja ne olivat ensimmäisiä blockchain-kehityshankkeita Kiinassa.

Hongfei on ansainnut asemansa blockchainina ja kryptovaluutan edelläkävijänä Aasiassa. Hän on nyt yksi arvostetuimmista salauksen asiantuntijoista, varsinkin kun on kyse kiinalaisten käyttäjien omaksumisesta, yrityssovelluksista ja hallituksen sääntelystä.

Tässä valokeilassa tarkastelemme Hongfein sala-uraa ja sukelamme syvemmälle ymmärtääksemme hänen roolinsa suuremmassa kryptovaluuttamaisemassa.

Da Hongfei ja Blockchain-maailma

Da Hongfein kryptovaluutta-tarina alkaa vuonna 2014 perustamalla Antshares (tunnetaan nyt nimellä NEO) ja Onchain.

NEO: n perustaminen (Antshares)

Antshares aloitti toimintansa helmikuussa 2014. Se on suunniteltu alustaksi hajautettujen sovellusten rakentamiseksi. Ensimmäinen laatuaan Kiinassa, Antshares avasi tien tuleville kiinalaisille blockchain-projekteille.

NEO

NEO: n tekniikka mahdollistaa älykkäät sopimukset (kuten Ethereum). NEO käyttää kuitenkin virtuaalikonetta, jonka avulla kehittäjät voivat koodata nämä sopimukset C #, Java, Python tai muilla suosituilla koodauskielillä. Älykkäiden sopimusten koodaamiseen ei enää tarvitse tietää uutta kieltä.

Huhtikuussa 2016 tiimi julkaisi uuden paperityypin uudentyyppisestä konsensusprotokollasta (dBFT – delegoitu bysanttilainen vikatoleranssi), ensimmäinen Kiinasta. Tätä protokollaa NEO-solmut käyttävät päästäkseen yksimielisyyteen ja viimeistelemään tapahtumat. dBFT antaa NEO: lle mahdollisuuden ylläpitää 1000 TPS: n siirtonopeutta, optimoinnilla tämä voi nousta paljon korkeammalle tasolle. Vertaa sitä Ethereumin 15 tapahtumaan sekunnissa, ja saat käsityksen, että NEO on rakennettu laajamittaiseen, korkeataajuiseen käyttöön.

Onchainin perustaminen

Hongfei ja Antsharesin teknologiajohtaja Erik Zhang perustivat myös Onchainin samaan aikaan. Tämä yritys lähestyy yrityksen blockchain-käyttöä toisesta suunnasta. Ne tarjoavat konsultointi- ja kehityspalveluja monille yksityisille yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita blockchainista.

Hongfei

Da Hongfei ja teknologiajohtaja Erik Zhang

Onchain alkoi nähdä joitain nopea nopeus vuonna 2016, kehittämällä edelleen Antsharea ja tulemalla ensimmäiseksi kiinalaiseksi blockchain-yritykseksi, joka liittyy Hyperledgeriin, mikä on auttanut kehittämään edelleen Onchainin DNA-tuotetta. DNA, eli hajautettujen verkkojen arkkitehtuuri, mahdollistaa liiketoimintajärjestelmien integroinnin ja tukee ketjujen välistä yhteentoimivuutta.

DNA: n suunnittelu sallii lohkoketjun soveltamisen erilaisiin käyttötapauksiin samalla kun tehdään yhteistyötä hallituksen asetusten kanssa, päätetään konsensusprotokollasta, ei pystytä muodostamaan yhteyttä muihin lohkoketjusovelluksiin tai edes löytää kehittäjiä rakentamaan oman lohkoketjun tai sovelluksia.

OnchainKesäkuussa 2016 Onchain toimi yhteistyössä Microsoft Kiinan kanssa. Onchain myös yhteistyössä FaDaDan kanssa perusti Legal Chainin puuttumaan useisiin laillisten digitaalisten sovellusten puutteisiin. Onchain äänestettiin myös KPMG: n 50 parhaan Fintech-yrityksen joukossa Kiinassa, ja ilmoitti yhteistyöstä Alibaban kanssa sähköpostitodistusta varten yrityksille, jotka toimivat blockchainilla.

Pohjimmiltaan DNA on foorumi, joka antaa muiden olemassa olevien alustojen käyttää blockchain-tekniikkaa tarvitsematta keksiä pyörää uudelleen. OnChainin DNA pyrkii helpottamaan yleistä käyttöönottoa ja ketjujen välistä viestintää.

Synergia NEO: n ja Onchainin välillä: Da Hongfei’s Master Plan

Kontekstin kannalta NEO: n ja Onchainin välinen suhde on Ethereumin ja Enterprise Ethereum. Onchain työskentelee blockchain-projekteissa suuryritysten kanssa ja on aiemmin tehnyt yhteistyötä Kiinan hallituksen kanssa, mikä lopulta auttaa NEO-ekosysteemiä. NEO-ekosysteemi kehittää alustoja tulevaisuuden blockchain-kasvulle Kiinassa. Tulevaisuudessa, kuten näemme myöhemmin tässä artikkelissa, NEO korjaa kuilun yksityisten institutionaalisten ja julkisten lohkojen välillä luomalla yhtenäisen lohkoketjutalouden.

Lisätietoja Onchainista ja NEO: sta suosittelen NEO-oppaamme.

Kiinan hallituksen kuuleminen

Yksi Hongfeiin merkittävimmistä ja usein aliarvioiduista rooleista on ollut rakentavan viestinnän luominen Kiinan hallituksen virkamiesten kanssa.

Kiina torjui kryptovaluutat ICO-manian seurauksena, jossa epäilyttävät ICO-projektit lentivät puusta naiivien sijoittajien kustannuksella. Yhtenä maailman johtavista teknologiainnovaatioista ja valtavan joukon yrittäjiä ja kehittäjiä asuvan salausverhojen sulkeminen olisi ollut erittäin valitettava menetetty mahdollisuus.

Hongfei oli tärkeä rooli työskennellessään Kiinan hallituksen kanssa ennen kieltoa ja sen jälkeen terveellisen ilmapiirin luomiseksi blockchain-innovaatioille Kiinassa ilman huijausprojekteja.

Hongfein reaktio kiinalaiseen ICO-kuplaan

Hongfei vertasi ICO-tilannetta 2000-luvun alun dot-com-kuplan tilanteeseen: “Kun aloitit yrityksen, joka päättyi” dot com “-yritykseen, voit helposti houkutella pääomaa. Sama pätee ICO-buzziin. ” Hän jatkoi että uusi tekniikka synnyttää aina kuplia, koska sijoittajat innostuvat nopeammin kuin tekniikka voi kehittyä pysyäkseen. Kuplien jälkeen tekniikka kuitenkin tarttuu aina kiinni ja markkinat elpyvät.

Vaikka Kiinan kryptovaluuttatilanne on paljon monimutkaisempi kuin vain muutama ärsyttävä huijaava ICO, on syytä huomata Hongfein vaikutus. Onchainin ja NEO: n, älykkään sopimusten ekosysteemin, joka tukee dappien kehitystä, perustajana Hongfei pystyi ottamaan omistukseensa tilan puhdistamisen.

taistelu salauksesta Kiinassa on kaukana siitä, mutta Hongfeiin kaltaisella alueella on enemmän positiivisia lukuja, joten keskustelua voidaan jatkaa kohti innovaatiota eikä tuhoa.

Kiinan suunnitelma

Kiina äskettäin julkaisi 13. viisivuotissuunnitelmansa, joka koski blockchain-kehityksen priorisointia seuraavien viiden vuoden aikana.

Vuonna 2017 Kiinan keskuspankki julkaisi myös samanlaisen suunnitelman Fintechin kehittämisestä. Tavoitteena on “Vahvistaa perustusta, lisätä turvallisuutta, edistää innovaatioita, kehittää standardointia ja parantaa sääntelyä”

Lisäksi Kiinan kansantasavallan teollisuus- ja tietotekniikkaministeriö julkaisi kansallisen blockchain-standardin, jonka Onchain läpäisi ensimmäisenä tämän uuden standardin.

Tulevaisuus

Hongfeilla on suuria suunnitelmia Onchainin ja NEO: n tulevaisuudesta. Vuosina 2016 ja 2017 syntyi NEO: lle toistaiseksi suurin suosiota, ja vauhti jatkuu molemmissa pyrkimyksissä. Hongfei suhtautuu optimistisesti myös Onchainin tulevaisuuteen:

”Visiomme on tehdä Onchainista todella universaali Blockchain-kehys. Eri plug-in-moduuleja hyödyntämällä kehystä voitaisiin soveltaa julkiseen ketjuun, konsortioketjuun tai jopa yksityiseen ketjuun. Tällä hetkellä kehitteillä oleva ketjujen välinen adapterimoduulimme luo yhteentoimivuuden näiden eri ketjujen välillä.

-Da Hongfei, 5. lokakuuta 2016.

NeoX + Onchain

Pääsuunnitelmaan liittyy viime kädessä synergia NEO: n ja Onchainin välillä. Vaikka se ei tule lähitulevaisuudessa, odota NEO: n ja Onchainin palvelujen yhdistävän tulevina vuosina. NEO: lla on jo suunnitelmat NeoX: lle, niiden alustalle ristilohkoketjutapahtumille. Jos onnistuu, NeoX voisi yhdistää yksityiset lohkoketjut suurempiin julkisiin markkinoihin. Tällainen lohkoketjun ylitystyökalu voi olla yhtä hyödyllinen kuin API: t verkkokehityksessä, mikä sallii joidenkin yksityisten koodien olevan yhteentoimivia julkisen ekosysteemin kanssa. Tämä mahdollistaisi julkisten tai yksityisten lohkoketjujen yhteentoimivuuden.

Kun yhteys on muodostettu, NEO: lla ja Onchainilla on täydellinen teknologian ekosysteemi. Ne voisivat välittää kokonaan uuden blockchain-ohjattavan talouden. Tämä on Da Hongfein yleissuunnitelma. Se on loistava, ja toistaiseksi hän suorittaa hyvin.

Johtopäätös

Da Hongfei on yksi salauksen johtavista valaisimista tällä hetkellä. Hänen yhteytensä Kiinan hallitukseen, asema kiinalaisen salauksen edelläkävijänä ja asema kahden suuren kiinalaisen lohkoketjuyrityksen ruorissa tarkoittaa, että hän on avainasemassa kryptovaluutan kehityksessä.

Jos haluat nähdä Da Hongfein puhuvan, voit saada hänet kiinni Blockchain Connect -sivustolla San Franciscossa 26. tammikuuta 2018. Napsauta 30% alennuksesta lipuista, joiden koodi on ”sattuma”. [LOPPUUNMYYTY]

blockchain-yhteys

Lisäksi Da Hongfei puhuu ja koskettaa NEO: n uutta näkemystä ensimmäisessä NEO-kehittäjien konferenssissa San Franciscossa 30. ja 31. tammikuuta 2018..

NEO DevCon

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me