Suurin huolenaihe blockchainille on, että vaikka se toimii, monilla blockchainilla voi olla vaikeuksia skaalautua massiiviseen käyttäjien omaksumiseen.

Tästä tulee yhä tärkeämpää, kun otetaan huomioon, kuinka pieni osa ihmisistä tosiasiallisesti käyttää blockchain-powered dAppsia verrattuna massiiviseen määrään ihmisiä, joita tarvitaan jonkinlaisen verkkoefektin saavuttamiseksi, jotta monista näistä samoista dAppsista tulisi merkitystä todellisessa maailmassa.

Constellation Labs tarjoaa alustaprotokollan, jonka tavoitteena on yhdistää sekä uudet että nykyiset hajautetut tekniikat rakentamaan protokolla, joka ratkaisee kaikki nykyiset lohkoketjun skaalautuvuusongelmat.

Zac RussellHanke keräsi äskettäin 33,7 miljoonaa dollaria yksityismyynnissä ja on yksi harvoista hankkeista, joissa toteutetaan Directed Acyclic Graph (DAG) blockchainin sijaan. Constellationilla on yli 60 000 yksittäistä kirjautumista heidän nyt suljettuun Airdropiin, ja se oli äskettäin listattu KuCoin.

CoinCentral sai tilaisuuden haastatella Constellation Labsia Zac Russell DAG: ista, “Proof of Meme” -konsenssimekanismista tähdistöön, yrittäjyyteen ja hajautetun pääkirjamaailman tulevaisuuteen.

Nauttia!

Voitteko selittää DAG-tekniikan edut blockchainiin nähden?

Perinteiset lohkoketjuverkot, kuten Bitcoin tai Ethereum, edellyttävät, että koko verkko vahvistaa jokaisen tapahtuman lineaarisessa järjestyksessä. Luonteeltaan tämä prosessi haittaa merkittävästi tapahtumien nopeutta ja rajoittaa verkon kykyä kohtuullisesti skaalata, mikä on yrityksen käyttöönoton keskeinen edellytys.

Yksinkertaisesti sanottuna, jos haluat ostaa kahvin bitcoinilla ja tapahtumasi on vahvistettava jokaisessa verkon solmussa ja koko prosessi kestää puoli tuntia, Starbucks ei todennäköisesti halua hyväksyä bitcoinia.

Suunnatun asyklisen kuvaajan (DAG) tapauksessa kukin verkon tapahtuma vahvistaa ja varmistaa seuraavan syklisessä järjestyksessä välttäen energian ja ajan kustannukset, jotka liittyvät yksittäisen tapahtuman validointiin koko verkossa.

Lisäksi koska DAG: lla ei ole kaivostyöläisiä (perinteisessä mielessä) sen sijaan, että luotettaisiin validoijiin, verkon transaktioteho on suoraan verrannollinen verkkoon liittyneiden ihmisten määrään.

Tämä tarkoittaa sitä, että kun useampi osallistuja käyttää Constellation-verkkoa, verkko tosiasiassa nopeutuu eikä ruuhkaudu, kuten useimpien vanhojen lohkoketjujen tapauksessa.

Katso lisätietoja viimeaikaisista blogipostaus teimme juuri tässä kysymyksessä.

Se on tiivis erittely DAG: sta verrattuna perinteiseen lohkoketjuun.

Voitteko selittää lyhyesti Constellationin “Proof of Meme” -konsensusmekanismin? Kuinka se eroaa tunnetuimmista konsensusmekanismeista, kuten PoW / PoS?

Perinteiset konsensusmallit, kuten Proof of Work (PoW) ja Proof of Stake (PoS), ovat erittäin alttiita vallan yhdistämiselle ja manipuloinnille, joten ne eivät ole houkuttelevia todellisesta yrityksen omaksumisesta vastaaville sidosryhmille..

PoW: n tapauksessa henkilö tai ryhmä, jolla on riittävästi kaivos- / laskennallisia resursseja, voisi turvata suuret verkot ja manipuloida sitä hyödyksi – nykytilanne, jossa suurin osa bitcoinista louhitaan Kiinasta. PoS: n tapauksessa saman voi tehdä henkilö tai ryhmät, jotka voivat luoda plutokratioita pitämällä eniten arvoa.

Sitä vastoin Constellationin Proof of Meme -mekanismi (viittaus Richard Dawkinin luonteeltaan memetiikkaa käsittelevään työhön) on uusi ja oikeudenmukainen konsensusmalli, joka käyttää maineen arviointia verkon turvaamiseksi..

Joten riippumatta siitä, kuinka paljon rahaa tai voimaa tuot verkkoon, järjestelmä palkitsee hyvät toimijat analysoimalla ketjutietoja.

Katsomalla Constellation-verkkosivuston videoita, joissa puhut kyvystä työskennellä toistenne vahvuuksien ja heikkouksien hyväksi, vaikuttaa siltä, ​​että johtoryhmällä on suuri dynamiikka. Kuinka kaverit kokoontuivat?

Olemme erittäin tiukka ryhmä! Suunnittelutiimi koostuu ystävistä ja entisistä kollegoista Radiusista, Oraclesta ja Salesforcesta, missä he työskentelivät hajautettujen järjestelmien ja koneoppimisen parissa..

Perustajajäsenet ovat kaikki olleet ystäviä vuosia ja ovat sittemmin muodostaneet hämmästyttävän joukkueen intohimoisia yksilöitä, jotka ovat kaikki tietyn alansa asiantuntijoita. Meillä on nyt 25 hengen ydinryhmä, jotka kaikki ovat ystäviä tai entisiä kollegoja.

Emme ole vielä joutuneet palkkaamaan verkkojemme ulkopuolelle, mikä on suuri osoitus tiimille ja visiollemme!

Mitä Constellation on tulossa vuoden loppuun mennessä?

Liiketoiminta-asiakirjamme ilmestyy 2. syyskuuta, joka tarjoaa tiiviin ja yksityiskohtaisen 3-vuoden etenemissuunnitelman. Odotamme myös Orionin V2: n julkaisemisen julkaisemalla palkkioita ja kehittäjätyökaluja vuoden loppuun mennessä.

Emme yritä vapauttaa koodiamme V2: ta, ja sen myötä verkkopalvelumme pitäisi käynnistää pian sen jälkeen. Meillä on töissä suuria kumppanuuksia, mutta meidän on pidettävä huulet tiiviisti tällä hetkellä.

Käynnistit äskettäin kehittäjien yhteisöportaalin Orion. Kuinka se on tähän mennessä vastaanotettu?

Kehittäjäyhteisön reaktio on toistaiseksi ollut suuri. Orion toimii keskuksena, jossa koko sisältö ja tiedot yhdistetään. Voi olla hankalaa seurata kaikkea mitä tapahtuu – yhteisömme on levinnyt Twitteriin, sähkeeseen, Redditiin, Bitcoin Talkiin ja muuhun.

Orion antaa meille mahdollisuuden keskittyä rakennustuotteisiin, jotka sitten yhteisön jäsenet testaavat ja sijoittavat salaamalle ekosysteemille. Se on V1. Tuleva V2 sisältää kehittäjädokumentaation ja sovellusmarkkinat.

Orionin lanseeraaminen todella vahvisti läsnäoloamme kehittäjämaailmassa ja houkuttelee edelleen suuria lahjakkuuksia.

Yksi blogiviesteistäsi kertoo sovelluskehityksen helppoudesta Constellation-alustalla käyttämällä valtavirran kieliä, kuten Python, eikä alustakohtaisia ​​kieliä, kuten Solidity. Muille kuin teknisille ihmisille, voitko selittää, miksi tämä on tärkeää?

Olemassa olevat blockchain-kielet ovat epäselviä ja niillä on jyrkät oppimiskäyrät, esimerkkinä Ethereumin vahvuus. Sen sijaan, että kehittäjät kääntyisivät taaksepäin rakentamaan alustaa, otamme olemassa olevat kielet (Java), joilla on jo kuluttajien ja yritysten hyväksyntä, ja käytämme niitä protokollassamme.

Tällainen siirto antaa useammille ihmisille mahdollisuuden rakentaa DApps: ää, ja helpottaa myös yritystoimintaa Constellationin integroimisessa olemassa olevaan tekniseen pinoon.

Lisätietoja tutustu meidän blogipostaus miten tämä toimii.

Olet ilmoittanut uskovasi, että vanhat blockchain-verkot eivät pysty päivittämään riittävästi laajamittaisen käyttöönoton saavuttamiseksi. Miksi näin on?

Vaikka blockchain-verkoissa on teoriassa mahdollista toteuttaa skaalauspäivityksiä, se tehdään taannehtivasti ja post-mainnetin käynnistäminen on sotkuinen ja poliittinen prosessi. Pahempaa on edelleen se, että useimmat skaalauspyrkimykset, kuten Ethereumin yritykset luoda PoS-mekanismi, yksinkertaisesti luovat plutokratioita.

Jotkut projektit työskentelevät ongelman korjaamiseksi, mutta niissä on korjauksia, jotka eivät korjaa ongelmaa perustavanlaatuinen vanhojen lohkoketjujen rakenne. Salausala hitaasti sallii hajauttamisen, lohkoketjun ensisijaisen hengellisen periaatteen, uhraamisen skaalautuvuuden alttarilla siinä toivossa, että se johtaa yrityksen valtavirtaan. Se ei tule, ja mikä tärkeintä, meidän ei tarvitse edes tehdä tätä kompromissia.

Constellation hyödyntää sekä uutta että olemassa olevaa hajautettua tekniikkaa ja rakentaa protokollan, joka käsittelee nämä ongelmat jo juuressa.

Miksi on tärkeää asettaa solmut maallikon saataville?

Teknisellä tasolla Constellation skaalautuu ja tulee voimakkaammaksi, kun verkostoon liittyy enemmän ihmisiä.

Korkeammalla tasolla näemme kuitenkin kryptovaluuttojen yleisen käyttöönoton olevan erottamattomasti sidoksissa maailmanlaajuiseen solmupääsyyn kaikissa väestöryhmissä. Jos salausta halutaan todella ottaa käyttöön, keskimääräisillä ihmisillä on oltava mahdollisuus tulla validoijiksi sekä kuluttajiksi.

Sellaisena työskentelemme mainnet-lanseerausta edetessä kuumeisesti varmistaaksemme, että solmun perustaminen ja käyttäminen on mahdollisimman yksinkertaista.

Kiitos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me