Istu alas DBC: n He Yongin kanssa

DeepBrain-ketju hyökkäsi blockchain-maailmaan onnistuneen ICO: n kanssa vuoden 2017 lopulla ja on esittänyt erittäin mielenkiintoisen projektin niille, jotka ovat kiinnostuneita blockchainin ja tekoälyn edistymisestä. Tiimi on pinottu tekoälyn asiantuntijoiden kanssa, jotka haluavat tutkia lohkoketjun käytännön sovelluksia innovaatioihin alalla, jota sen kalliimmat laskentaresurssit rajoittavat.

DeepBrain-ketju yhdistää tietokoneresursseja ihmisiltä ympäri maailmaa tarjotakseen laskentatehoa tekoälyyrityksille. Tämä auttaa tekoälyyrityksiä vähentämään huomattavasti laskennallisten resurssien kustannuksia, mikä antaa niille mahdollisuuden tehostaa prototyyppien tekemistä ja harjoittamista.

Kun tapasimme DeepBrain-ketjun toimitusjohtajan He Yongin, halusimme tutustua syvällisemmin alustan tekoon ja sen tulevaisuuden tavoitteisiin. Hän Yong tervehti kysymyksiämme sinnikkäästi hymyillen ja oman kehitystiiminsä kanssa, ja tulkkimme Joya navigoi kysymyksiimme ja toimitusjohtajan vastauksiin vaikuttavalla kaunopuheisuudella. Toivomme, että pidät keskustelun yhtä informatiivisena kuin me.

Seuraava haastattelu He Yongin kanssa tehtiin Blockchain Connect 2018 kirjoittanut Alex Moskov ja Colin Harper.

CoinCentral ja DBC

Colin Harper (vasemmalla), He Yong (keskellä), Alex Moskov (oikealla)

Haastattelu

CoinCentral: Joten ensimmäinen kysymykseni on, miksi tekoäly lohkoketjussa?

Hän Yong: Tämä on erittäin hyvä kysymys – sen takana on syy. Olemme olleet tekoälyn alalla 4–5 vuotta, mutta joka kerta, kun tapaamme, CTO herättää kysymyksen. Hän kertoo minulle, että meillä ei ole tarpeeksi koneita – meidän on ostettava lisää koneita ja laskentatehoa. Lisäksi meidän on ostettava enemmän tietoja, joten kaikki ovat hieman huolissamme, koska ne ovat erittäin kalliita laitteita ja tietoja, joita ostaa. Joten mietimme, kohdatut ongelmat, oliko muilla tekoälyyrityksillä sama asia? Se tapahtui juuri tuolloin, että tutkin ja opiskelin myös Bitcoinin takana olevia teknisiä ominaisuuksia. Joten ajattelin, että ehkä blockchain-tekniikka voisi auttaa tekoälyä ratkaisemaan joitain asioita. Näin DBC syntyi.

Loistava. Joten mitä kerään tästä, mainitsit paljon siitä, kun tekoälyalusta haluaa laajentua, sen on hankittava enemmän tietoja, enemmän infrastruktuuria. Joten jaettu laskentateho lohkoketjun kautta antaisi DBC: lle mahdollisuuden hankkia tietoja helpommin?

Sinun pitäisi sanoa näin: DBC antaa tekoälyyrityksille mahdollisuuden hankkia tietoja helpommin. Koska suuri osa tiedoista on yksityisiä tietoja. Heillä on suuri turvallisuus, kuten terveyden ja rahoituksen suhteen. Tekoälyyrityksille näiden tietojen hankkiminen on melkein mahdotonta. Syynä on, että nämä tiedot on helppo kopioida. Kun tiedot on kopioitu, ne on helppo vuotaa. Yksi DBC: n ydinominaisuuksista on yrittää ratkaista tämä tietovuotokysymys, ja tämä auttaa tekoälyyritysten halukkuutta jakaa tietoja, mikä vähentää tietoihin käyttämiäsi kustannuksia, lisätä tietovirtaa yhteiskunnassa. Tämä laajenee ja näyttää todella datan arvon.

Joten painopiste näyttää siltä, ​​että yrität tehdä tietojen hankinnasta helpompaa kustannuksilta ja turvallisuudelta tinkimättä.

Kyllä, tämä on yksi niistä asioista, joita yritämme ratkaista – olet hyvin oikeassa siinä asiassa. Tietojen hinnan alentamiseksi ja myös tiedonkulun lisäämiseksi, jotta useammat yritykset voisivat hankkia tietoja, tämä perustuu myös tietojen suojaamiseen.

Yksi asia, jonka olemme nähneet avaruudessa sellaisten projektien kanssa, jotka ovat erittäin teknisiä, työskentelevät hyvin innovatiivisten ideoiden parissa. Mutta yksi asia, jonka huomaamme monista näistä projekteista, on se, että niillä on hyvin epämääräinen tulevaisuuden liiketoimintakartta.

DBC: n idea on hyvin selkeä. Sen kohde-asiakkaat ja tiekartta ovat myös hyvin selkeät. Suurimmat asiakkaamme ovat kaikki tekoälyyritykset. Toiseksi etenemissuunnitelma on myös hyvin selkeä tuotteemme ydinominaisuuksien mukaan. Ensinnäkin ominaisuutemme on vähentää tekoälyyritysten laskennallisia kustannuksia. Tämä on ensimmäinen ydinominaisuutemme, ja aiomme testata sitä tämän vuoden kolmannella neljänneksellä. Seuraavaksi tekoälyyritykset voivat ostaa tietoja alustalta, ja tietojen toimittajat toimittavat nämä tiedot. Tulevaisuudessa haluamme auttaa tekoälyyrityksiä rahoituksessa, yritämme auttaa heitä rahoittamaan foorumillamme.

Mikä on päivä DBC: n toimitusjohtajan elämässä?

”Päivässä ei ole paljon säännöllistä aikataulua. Koska yrityksemme sijaitsee Shanghaissa Kiinassa, mutta myös Piilaaksossa ja myös Koreassa. Joten työaikani ei ole kovin säännöllistä. Heti kun herään, aloitan työskentelyn puhelimellani ja minun on mentävä useisiin maihin.

Joten tässä mielessä mikä on suosikkisi tekeminensi, se ei ole tämä?

Aiemmin halusin katsoa elokuvia – aiemmin. Mutta en käy elokuvissa. Se on vain kannettavalla tietokoneellani. On kulunut melkein kuusi kuukautta siitä, kun katselin elokuvia säännöllisesti.

Joten nyt kiertää takaisin projektiin. Kuinka näette työnne, mikä helpottaa tietojen käsittelyä ja kehittyy muille teollisuudenaloille? Kuten esimerkiksi VR ja AR.

hän yong

Aloilla on erittäin tärkeä piirre, jota yritämme auttaa. Tietoilla, joita he yrittävät hankkia, on erittäin korkea tietoturva, syynä tämän tietoturvan tasoon ovat hallituksen säädökset – siksi tietoja ei voida jakaa. Voimme auttaa heitä tässä, kun emme pidä tietoja yksinäisellä saarella ja jaamme sen sijaan yritysten kanssa. Näillä toimialoilla heillä on todella paljon tietoa, esimerkiksi esineiden internet. Heillä on paljon tietoa, mutta vaikka heillä on paljon tietoa, he käyttävät vain omia tietojaan koulutuksessa. He pelkäävät jakamista, jotta joku muu voisi käyttää sitä. Koska jos he tekevät niin, on muutama asia. Ensinnäkin nämä tiedot voidaan vuotaa kilpailijoille. Toiseksi käyttäjien yksityisyys voi vuotaa. IoT-yritykselle tämä on erittäin vakava asia. Joten yritykset eivät voi jakaa tietoja helposti, ja tämä antaa vaikutelman, että tietoja on vähän, mutta todellisuudessa niitä on paljon.

Joten mitä saan tästä, yksi DBC: n eduista on esteettömyys.

Joo

Ja olemme alkaneet nähdä tekoälyn, ML: n todella alkavan aloittaa mahdollisena tekniikkana, joka voi mullistaa minkä tahansa alan tulevaisuudessa. Luuletko, että DBC: llä on mahdollisuus vähentää inhimillisiä virheitä tässä tilassa.

Voisit sanoa sen tällä tavalla. Tekoälyteollisuus haluaa lisätä tehokkuutta, mikä on tuottavuuden kasvu. Joten monet asiat, jotka kerran olivat työvoimaa, tehdään nyt koneilla, joten uskomme, että tekoäly muuttaa maailmaa. Ja haluamme auttaa tekoälyyrityksiä muuttamaan maailmaa helpommin ja nopeammin pienillä kustannuksilla.

Luuletko, että DBC: n kaltainen estoketjuohjelma auttaa lähinnä tekoälyä saavuttamaan potentiaalinsa?

Tämän pitäisi olla perusta tekoälyteollisuudelle, perusteknologialle. Se auttaa tekoälyn kasvua, auttaa heitä palvelemaan paremmin ihmisiä. Niin kyllä. Uskon myös, että tällä hetkellä emme lähetä palvelua paljoakaan ulkomaailmaan. Mutta se johtuu siitä, että sen tarve ei ehkä ole kovin kiireellinen. Jotkut ihmiset väittävät, että tekoäly uhkaa ihmiskuntaa. Uskomme, että estoketju voi estää sen, koska tekoäly ei todellakaan ole niin älykäs tällä hetkellä, joten uhka on suhteellisen pieni. Mutta vuosikymmenen, kahden vuosikymmenen kuluttua tekoäly on todella vahva, paljon vahvempi kuin nyt. Kun tekoäly toimii blockchainilla, älykkäillä sopimuksilla, voimme pidättyä tekoälystä. Voimme esimerkiksi kirjoittaa lohkoketjualgoritmin rajoittamaan tekoälyn laskentatehoa ja estämään sitä toimimasta yksin.

Joten olennaisilta osin se olisi eräänlainen sekki?

Kyllä, jos tekoäly toimii blockchainilla, voimme hallita tekoälyn laskelmia, mutta blockchainin ulkopuolella sitä on vaikea hallita. Tämä on yksi mahdollisista toiminnoistamme, mutta emme ole koskaan lähettäneet sellaisia. Koska emme usko tällä hetkellä olevan tarvetta tällaiselle palvelulle, koska tekoäly ei uhkaa ihmiskuntaa tällä hetkellä.

Oletetaan, että joku lukee tämän haastattelun, innostuu todella ja haluaa osallistua. Kuinka lukijamme voivat tukea DBC: tä?

He voivat tehdä muutamia asioita tukeakseen, jos he haluavat oppia tuntemaan meitä enemmän. Seuraa meitä Twitterissä, katso verkkosivustoamme – pidämme tiedot ajan tasalla verkkosivustollamme. Jos he haluavat sijoittaa meihin, he voivat mennä Huobi- tai KuCoin-pörsseihin.

Jos on ihmisiä, jotka haluavat tulla strategiseksi kumppaniksi DBC: n kanssa, miten he ottavat sinuun yhteyttä?

Heidän pitäisi lähettää sähköpostia [sähköposti suojattu]. Työskentelemme yhteisöohjelman parissa, ja jos joku haluaa osallistua yhteisön kehittämiseen, palkitsemme heidät.

Jos haluat oppia lisää He Yongista ja DeepBrain Chain -hankkeesta, tutustu niihin sivusto, valkoinen paperi, ja Viserrys.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me