Lin Dai on itse kuvattu nörtti. Hän aloitti ammattiuransa ensimmäisessä dot com -puomissa ollessaan opiskelijana Carnegie Mellonissa. Dai rakensi yhden ensimmäisistä nuorille suunnatuista sosiaalisista verkostoista nimeltä Kiwibox Media Inc., jolla oli noin kaksi miljoonaa ihmistä verkkosivustolla. Kun yritys oli julkistettu, Dai muutti New Yorkiin ja koki dot com-onnettomuuden ja palamisen.

Dai auttoi suuria mediayhtiöitä, kuten Viacomia ja Alloya, haarautumaan digitaalisen mainonnan alalle. Muutaman vuoden yritysvaihdon jälkeen Dai kutitti paluuta startup-maailmaan ja liittyi Keek-nimiseen mobiilivideo-sosiaalisen verkoston aloitukseen, jonka hän auttoi kasvamaan 75 miljoonaksi käyttäjäksi noin kolmessa vuodessa.

Tänään Dain ensisijainen painopiste on käynnissä TAP-verkko, blockchain-pohjainen verkko, joka käyttää ekosysteemiä, joka katkaisee kolmannen osapuolen datakauppiaan.

Mikä on vialla nykyisessä digitaalisen mainonnan ekosysteemissä?

Ei ole väliä kuinka leikkaat sen nykyisessä digitaalisen mainonnan ekosysteemissä, Facebook ja Google voittavat 99% liiketoiminnasta.

Jokainen muu mediabrändi kamppailee. Mediayhtiöt tarvitsevat mainostuloja, joita Facebook hyökkää.

Osa mediayhtiöiden ratkaisusta on tulovirtojen monipuolistaminen. Tuleva sekoitus tuloja voisi olla ⅓ tilauspohjaiset tuotteet, ⅓ mediamainonta ja ⅓ kauppa.

Miltä digitaalinen mainonta näyttää nykyään?

Suurimman osan käyttäjätiedoista kootaan kaksi yritystä: Google ja Facebook. Nämä yritykset hyödyntävät näitä tietoja toimittamalla niitä kolmansille osapuolille. Nämä kolmannen osapuolen markkinoijat käyttävät sitten tietoja mainostamiseen.

Mainontakohdistus kulkee yli kahden identiteettisarjan: laitetunnuksen (kaikki mitä voi kohdistaa puhelimellasi) ja selaimen tunnuksen (eväste tai jotain, joka seuraa sinua, eikä sillä ole väliä missä etsit). Selaimen tunnisteesi on merkitty sellaisella, johon mainostajat voivat toimittaa mainontaa. Sadat yritykset voivat kerätä tietojasi GPS-sijainnin, asettamiesi eri asetusten ja selainten kautta suorittamiesi toimintojen kautta.

Mainonta on nykyään hyvin erilaista kuin sen alkuaikoina. Ennen kuin oli, “olemme parranajoyritys ja halusimme mainostaa Men’s Health -lehdessä!”

Nyt mainostajat ostavat vain ohjelmallisesti. He eivät välttämättä edes näe mainostensa sijaintia eivätkä heidän tarvitse. He voivat kohdistaa sinut, jonka uskovat olevan potentiaalinen asiakas, missä tahansa oletkin. Se on hieno silmissämme, kunhan annat heille luvan ja sinulle maksetaan korvausta. Mutta se ei vain toimi näin tänään. Usean miljardin dollarin yritykset ovat välittäjiä, jotka antavat markkinoijille mahdollisuuden hyödyntää näitä tietoja, eikä se ole yksilön eikä markkinoijan eduksi.

Vaikka tämä malli toimii, emme todellakaan näe sitä kestävänä. Suurin osa tiedoista kerätään ilman käyttäjän lupaa, tai käyttäjät eivät ainakaan hyväksy sitä kolmansien osapuolten toimesta..

Kuluttajaa kohdellaan ilman heidän suostumustaan, ja välittäjä ottaa palkkionsa myynnistä riippumatta.

Kuvittelemme tapaa, jolla kuluttaja voi siirtää luvan brändille, ja brändit ymmärtävät paremmin valitsemansa yleisöt paremmin.

Aloimme miettiä, miten voisimme luoda enemmän arvoa käyttäjille samalla kun annamme heille omistajuuden tietoihinsa. Osa tuosta ratkaisusta tarkoitti sellaisten tapojen löytämistä, jotka keräävät enemmän tietoja kuin Facebook ja Google keräävät. Meidän oli myös löydettävä tapa auttaa kuluttajia tietämään, milloin heidän tietojaan sovitetaan kaupallistettaviksi.

Datan viimeinen raja on toimintakelpoisen datan löytäminen, joka tekee paljon parempaa työtä sen määrittämiseksi, miten yksilö tai yleisö reagoi tulevaisuudessa. Esimerkiksi, jos olen Dominos, voin kohdistaa ihmisiin, jotka pitivät valokuvasta pizzasta. Mutta jos voin kohdistaa ihmisiin, jotka pitivät valokuvasta pizzasta, jotka OVAT myös ostaneet jotain Papa John’silta viimeisten 10 päivän aikana, minulla on paljon korkealaatuisempi yleisö.

Ongelmana on saada ihmiset jakamaan vapaaehtoisesti tämäntyyppisiä tietoja.

Kuinka TAP: n keräämät tiedot ovat parempia kuin Facebook ja Google keräävät?

TAP-jäsenet valitsevat suoraan ostotiedot, mikä on paljon tarkempaa kuin muut käyttäytymistiedot, kuten tykkäykset tai kiinnostuksen kohteet Facebookissa.

Esimerkiksi, jos kuluttaja on halukas jakamaan kuinka usein ja kuinka paljon hän käyttää Dominossa kuukausittain, se on paljon tarkempaa kuin jos he yksinkertaisesti “tykkäisivät” pizzan valokuvasta Facebookissa.

Myös tärkein erottelija on TAP saa kuluttajalta ensimmäisen osapuolen luvan suoraan ostotietojen keräämiseen, samoin kuin korvaa kuluttajalle suoraan palkintopisteiden tai tuotemerkkien palkkioiden muodossa. Tämä eroaa pohjimmiltaan tärkeimmistä sosiaalisten verkostojen ja Internet-alustojen keräämisestä ja kaupallistamisesta ilman suoraa korvausta sinulle.

Kuinka yritys poimi rahallisen arvon kerätyistä tiedoista?

Tarkkojen ostotietojen avulla tuotemerkkimme ja kauppiasverkostomme voivat palvella yksittäisiä kuluttajia koskevia tarjouksia ja tuottaa korkeamman sijoitetun pääoman tuoton.

Esimerkiksi asiakkaan ostot vaikuttavat suuresti heidän tietojensa arvoon. Esimerkiksi. jos ostotietoni ja historiani osoittavat, että olen raskas matkustaja, joka matkustaa 14 kertaa vuodessa ja kuluttaa vähintään 20 000 dollaria vuodessa hotelleihin ja lentohintoihin, TAP-verkon suuret hotelliryhmät tarjoavat jopa 70% alennusta julkisesti saatavilla olevista hinnoista seuraavan kerran varaan matkan TAP-varausjärjestelmän kautta.

TAP Network saa palkkion tuotetusta myynnistä ja jakaa suurimman osan tuotosta palkkioiden muodossa kuluttajalle.

Voisitteko kuvata markkinapaikkaa ostajien löytämiseksi näille tiedoille??

TAP ei koskaan myy käyttäjätietoja. Käyttäjätiedot on suojattu ja nimettömänä TAP-järjestelmässä, ja TAP toimii suoraan sellaisten tuotemerkkien ja kauppiaiden kanssa, jotka haluavat tehdä TAP-palkkio-jäsenille tarjouksia, jotka sopivat tiettyihin kriteereihin tai ostotapoihin..

Ehkä suuri pizzaketju haluaisi tarjota bonuspalkinnon kaikille, jotka ostavat vähintään 100 dollaria kuukaudessa pizzalle, tai suoratoistopalvelu haluaisi tarjota kaikille kokeilutarjouksen kaikille, jotka eivät ole vielä käyttäneet palvelua. Tietoja käytetään nimettömästi kunkin kampanjan rakentamiseen, mutta niitä ei koskaan myydä TAP-ekosysteemin ulkopuolella.

Mikä kannustaa kauppakumppania kumppaniksi TAP: n kanssa?

Tarjoamalla Universal-palkintoja TAP Network kannustaa jäseniä tekemään aktiivisia ostoksia verkoston kauppakumppaneiden kanssa ansaitsemaan palkintopisteitä.

Kauppakumppanit lisäävät myyntiä uusilta ja olemassa olevilta käyttäjiltä, ja voi mitata tarkasti myyntituloja tai taajuuden nousua TAP-analytiikan avulla.

Kuinka TAP aikoo korjata digitaalisen mainonnan?

Jos tietojasi kosketetaan, sinulle pitäisi maksaa korvaus. Sinulla pitäisi olla täysi hallinto kenellä on pääsy tietoihisi. Voit sanoa, että se on tietoni, enkä halua jakaa sitä tietyn tuotemerkin tai henkilön kanssa.

Aloitimme kokeilun Hooch-palkintosovelluksen kanssa, joka palkitsi ihmisiä ilmaisilla juomilla. He saivat yhden ilmaisen juoman viikossa, kunhan he jakoivat ostotietonsa.

Käytimme OpenFinance-sovellusliittymää, jonka avulla he voivat yhdistää kaikki luotto- ja maksukorttinsa meille. Sitten voimme skannata heidän tapahtumansa ja ymmärtää heidän ostonsa. Esimerkiksi, jos olet aktiivinen taistelija ja että tapahtumahistoriasi tukee näitä tietoja, olet erittäin arvokas henkilö, jonka kohteena on alkoholiyrityksiä. He palkitsevat sinut ja kilpailevat yrityksestäsi.

Juomat olivat kömpelö palkintojen nimellisarvo. Päätimme kehittyä täydelliseksi palkitsemisohjelmaksi, jossa käyttäjät voivat kerätä palkintopisteitä mistä tahansa 5 dollarin kahvista tai 500 dollarin hotellihuoneesta.

Palkintopisteet on käsite, jonka monet ihmiset jo ymmärtävät. He voivat helposti muuntaa 20 dollaria TAP-palvelussa verkon toimittajien kanssa.

Perinteiset palkitsemisohjelmat on suunniteltu hyödyntämään kuluttajaa. Esimerkiksi, jos lentää tarpeeksi, voit kerätä tarpeeksi pisteitä ilmaista tavaraa varten. Asia on, että 80% käyttäjistä ei todellakaan kerää tarpeeksi pisteitä tekemään mitään. Haluamme tehdä palkkioista oikeudenmukaisempia ja helpommin kuluttajien saataville. Voit kerätä yhden ainoan valuutan ja käyttää sitä satojen tuotemerkkien kanssa.

Oletteko vielä keränneet pääomaa?

Hooch kehitti TAP-tekniikan ja sen verkon, ja sen siemenkierroksesta lähtien se on kerännyt 7,8 miljoonaa dollaria. Keskustelemme riskipääomayhtiöiden ja strategisten sijoittajien kanssa A-sarjan kierroksesta vuoden 2020 alussa.

Missä blockchain tulee peliin?

Ylivoimainen määrä kuluttajia alkoi jakaa tietojaan. Hypoteesimme oli, että vain 20% käyttäjistämme jakaa tietonsa, mutta noin 80% ihmisistä jakoi sen. Blockchain tuli peliin, koska halusimme suojata nämä tiedot vastuullisesti.

Halusimme antaa käyttäjien delegoida tietonsa jakamatta henkilökohtaisia ​​tietoja. Se tehdään merkkiliitännällä liikkeeseen laskevaan pankkiin samalla tavalla kuin Mint ja Acorn käyttävät samanlaisia ​​sovellusliittymiä. Emme tallenna korttien numeroita ja nimiä. Niitä ei ole linkitetty tai jäljitetty sinuun.

Sinulle on annettu blockchain-lompakon osoite, näennäistunnuksesi järjestelmässämme.

Kuinka te ansaitsette rahaa?

Olemme solmineet sopimuksia noin 250 000 kauppakumppanin, matka-, ruokailu-, hotelli-, jälleenmyyjä-, verkkokauppayrityksen jne. Kanssa.

Kun teet ostoksen heidän kanssaan, se joko seurataan digitaalisella linkillä tai havaitaan kortilta. Voimme havaita lompakon henkilökohtaisesti. Nämä kumppanit maksavat TAP Networkille tämän myynnin ajamisesta. Noin 50% saamastamme muunnetaan TAP-kolikoksi (USD: ksi sidottu stablecoin) ja talletetaan käyttäjän lompakkoon.

Halusimme rakentaa projektin joukkokuluttajalle, joten heidän palkkionsa on helposti muunnettava käyttökelpoiseksi konkreettiseksi aineeksi hämärän hämmentävän merkin sijaan..

Jos olet kuluttaja, lataa Hooch-sovellus ja linkitä mikä tahansa määrä pankki- ja luottokortteja. Sovellus alkaa havaita ostoksia. Jos menet jonkun kumppanikauppiamme, sanotaan Starbucks, havaitsemme, että tapahtuma on tehty kyseisen kumppanin kanssa. Kun tapahtuma on vahvistettu, TAP-verkko saa palkkion tältä kumppanilta. Sitten osa palkkiosta talletetaan käyttäjän lompakkoon.

** Toimittajan huomautus: Mukana oleva linkki on tytäryhtiölinkki, josta saat TAP 5 dollaria. **

Kauppiaan puolella on kyse suhteiden omistamisesta asiakkaaseen. Alkuvaiheen Facebook-päivinä Facebook käski Pepsin kaltaista tuomaan yleisönsä Facebook-alustalle, koska he voivat tehdä paljon hienoja juttuja, kuten kohdistaa heitä eri tavoin ja oppia heistä niin paljon enemmän. Vuosia myöhemmin he käänsivät käsikirjoitusta. He muuttivat algoritmiaan, jotta yritykset pystyivät tavoittamaan vain pienen prosentin omasta yleisöstään, ja heidän olisi maksettava Facebookille saavuttaakseen loput. Se on yksi kaikkien aikojen suurimmista yritysten syötteistä.

Kauppakumppaneita kannustetaan rakentamaan omat suorat kanavat asiakastiedoillaan.

Mikä on TAP: n tulevaisuus??

Meillä on suunnitelma tavoittaa 30 miljoonaa käyttäjää seuraavien kahden vuoden aikana.

Teemme sen tekemällä yhteistyötä nykyisten yritysten, kuten suurten media- ja viihdeyritysten kanssa, lisensoimaan ja merkitsemään tekniikkamme omiin nimiinsä.

Jokainen markkinoille tuleva uusi digitaalisen mainonnan dollari, Facebook ja Google, vievät siitä noin 94 senttiä. Suuret yritykset taistelevat yli 6 senttiä jokaisesta dollarista, koska Facebookin ja Googlen toimittamat tiedot ovat erittäin käytännöllisiä.

Haluamme mennä näiden yritysten luokse ja kertoa heille, että meillä on tapa saada kuluttajat lähettämään tietonsa suoraan heille. He voivat merkitä palkinto-ohjelman omalle nimelleen 60-90 päivän kuluessa, mikä vie heillä ehkä 2 vuotta sisäisen rakentamisen tekemiseen.

Meillä on ensimmäinen julkaisu marraskuun puolivälissä, joten se on todella jännittävää. Se on viihde-alan yritys, jolla on yli 10 miljoonaa käyttäjää. Haluamme skaalata kymmenille miljoonille käyttäjille hyvin nopeasti.

Haluamme auttaa tuomaan toisen kuluttaja-aallon ja tekemään osuutemme blockchainin tuomisessa massoihin.

Kiitos, Lin!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me