Washington DC: ssä on ainakin yksi blockchain-sonni.

Stephen Moore toimii tällä hetkellä Donald Trumpin vanhempana talousneuvonantajana. Mooreella oli tärkeä rooli veronkevennyksiä ja työpaikkoja koskevan lain (2017) kirjoittamisessa ja hyväksymisessä, ja hänellä oli lyhyt Trump-nimitys, joka toimi federaation keskuspankin pääjohtajana ja auttoi hallitsemaan maan valuuttaa (Moore vetäisi nimensä harkinnasta. )

Moore, itsenäinen politiikan nörtti, laskee yli 35 vuotta työtä julkisessa politiikassa. Tänä aikana Moore oli myös Wall Street Journalin toimituskunnassa, Fox News Channel ja CNN vanhempana talousanalyytikkona.

Worth Magazine luokitteli Mooren globaalin rahoituksen 32. voimakkaimmaksi henkilöksi. Vuonna 2018 Moore tapasi Fraxin (silloisen Decentral Bank) perustajan ja toimitusjohtajan. Sam Kazemian klo SALT-konferenssi, kahden puolueen sijoituskonferenssi, jonka isännöi Valkoisen talon entinen viestintäjohtaja Anthony “The Mooch” Scaramucci. Kazemian on Everipedia, voittoa tavoitteleva Wikipedia-haarukka, joka käyttää EOS-estoketjua ja kannustettua sisällön luomista käyttämällä IQ-salaustunnusta.

Nykyään Moore toimii Fraxin, hajautetun murtovarantoihin perustuvan stablecoinin pääneuvonantajana. Luonteeltaan Frax kilpailee keskuspankit tarjoamalla vakaan digitaalisen vaihtoehdon.

Olimme yhteydessä Mooreen ja Kazemianiin keskustellaksemme stablecoiinien tulevaisuudesta, blockchainia ja bitcoinia ympäröivästä nykyisestä poliittisesta ilmapiiristä ja siitä, kuinka Frax-tiimi pyrkii luomaan Fraxin laajasti omaksutuksi digitaaliseksi omaisuudeksi.

Miltä näyttää talousjohtajan rooli kryptovaluuttahankkeessa?

Moore on viettänyt suurimman osan urastaan ​​neuvontaan poliitikoille ja kokoamassa sidosryhmiä alempien verojen ja vähentyneiden valtion menojen puolustamiseksi. Trumpin vanhempana taloudellisena neuvonantajana Moore auttoi uudistamaan Yhdysvaltojen veropolitiikkaa, jonka kongressi hyväksyi vuonna 2017..

Tänään, Moore on omistanut osan aikatauluistaan ​​jollekin, joka on useimpien Washingtonin välittömässä ohjaushytissä: neuvoo blockchain-käynnistystä stablecoinin luomisessa.

“Yksi rooleistani on varmistaa, että Frax kasvaa ja kasvaa miljardeiksi dollareiksi, mutta säilyttää vakaan arvon”, Moore sanoo.

Moore haluaa myös auttaa Fraxia paeta ja navigoida paremmin hämärässä sääntelyilmapiirissä.

“Toinen tehtävä on auttaa yritystä navigoimaan tässä määrittelemättömässä sääntelyilmastossa”, Moore sanoo. “Emme tiedä, mitä säännöksiä on tulossa, mutta tiedämme, että asetuksia on tulossa. Se ei ole paljon ekonomistirooli, mutta olen ollut Washingtonissa 35 vuotta ja tiedän, kuinka nämä virastot toimivat. Sääntelyvirastot saattavat yrittää lyödä oven kiinni monille näistä kryptovaluutoista, ja haluamme löytää keinon estää näiden valuuttojen sulkemisen. ”

Millaista on olla blockchainin ja digitaalisen omaisuuden kannattaja Trumpin hallinnossa?

“Trumpin hallinnolla on ollut jonkin verran skeptisyyttä”, kommentoi Moore. ”Ei vihamielisyyttä, vaan skeptisyyttä. Haluamme työskennellä hallinnon kanssa ja helpottaa joitain heidän pelkojaan. Stablecoins ja blockchain eivät ole jotain, joka räjäyttää taloutta. Sitä tulisi pitää varana tai velkana. ”

“Trumpin hallinnon ihmiset ovat kiinnostuneita. Yksi rooli, jota olen auttanut pelaamaan, on lisätä blockchainin ja digitaalisen omaisuuden näkyvyyttä. He esittävät vastaväitteitä ja valituksia, ja yritän puhua heistä alas reunasta. Pidän tätä Internet-aikakautena, jolloin hallitus ei voi pysäyttää edistymistä. Mielestäni salaus ja digitaaliset valuutat ovat seuraava iso asia. ”

Et voi lopettaa tekniikkaa. Anna sen lisääntyä, anna ihmisten käyttää sitä ja anna siitä tulla villi länsi. On erittäin suositeltavaa, että Trumpin hallinto antaa ihmisten hoitaa tämän ja tehdä omat päätöksensä. Sääntelyviranomaiset yrittävät ratkaista eilisen ongelman kaukana parhaiden asioiden ratkaisukäyrästä. ”

“Varhaiset adoptiot käyttävät sen potentiaalia. Olemme vaiheessa, jossa 95% ihmisistä ei todennäköisesti tiedä mikä se on. “

Ovatko kryptovaluutta aihe tulevissa presidentinvaaleissa?

“2020 ei”, Moore kommentoi. “2024 kyllä”

Miksi maailma tarvitsee toisen vakaan kolikon?

Frax erottaa itsensä muista vakiomarkkinoista algoritmisesti hallinnoituna kryptovaluutta- ja digitaalisten joukkovelkakirjalainojen varantona.

“Haluamme muiden vakiovalikoimien kasvavan edelleen, jotta voimme käyttää niitä vakuudeksi Fraxin tukemiseksi”, Kazemian toteaa. “Emme ole toinen Tether- tai Maker-klooni, joka on vakuuttanut Eetterin.”

Mutta miksi nyt? Kazemian pitää alan viime vuosien kehitystä erittäin tuottavana hajautetun rahoituksen perustan luomisessa.

“En usko, että jotain Fraxia olisi ollut mahdollista, ennen kuin teollisuus on kasvanut nykyiseksi”, Kazemian sanoo. ”Rahamarkkinat pitävät yhdiste. rahoitus on satoja miljoonia lainoja. Ihmiset maksavat korkoa näistä tuotteista. Tether ja Dai saavat vahvan jalansijan. Tether on viidenneksi suurin kryptovaluutta markkina-arvon mukaan. Myös teollisuuden psyyke on muuttunut siitä, että stabiloidut koliinit ovat tärkeä osa ekosysteemiä. Tarvitsimme koko ilmapiirin muuttua. ”

Hajautetun rahoituksen (DeFi) sopimuksiin on lukittu lähes 700 miljoonaa dollaria.

“Minulle Bitcoin ei todellakaan ole valuutta; se on hyödyke ”, Moore sanoo. ”Spekulatiivinen hyödyke siinä. En sano sitä negatiiviseksi. Valuutta säilyttää arvonsa ajan mittaan menemättä arvossaan ylös- ja alaspäin. “

“Taantuma tai karhumarkkinat ovat vain härkämarkkinat vakauden puolesta”, sanoo Kazemian. “Mitä tapahtuu, kun hinnat laskevat? Kaikki pakenee dollariin. Pelkästään logiikan mukaan, kun toisessa päässä on karhumarkkinat, on teknisesti härkämarkkinat sille, mitä varat hinnoitellaan. Se on järkevää. Näemme saman salakirjoituksessa. Kun näet kolikoiden ja shitko-kolikoiden romahtamisen, ja Fraxin kaltaiset vakiokolikot tarjoavat sijoittajille vakautta ja ääniarvoa.

Mitkä ovat suunnitelmat käyttäjien hyväksymisestä? Mitä stablecoin tarvitsee menestyä?

“Pidämme sitä monikerroksisena lähestymistapana”, Kazemian sanoo. “Jotta Frax kasvaisi, se tarvitsee institutionaalista tai vaihtotukea, jotta ihmiset voivat todella käyttää sitä. Toinen vaihe on, kun ihmiset pääsevät Fraxiin, alamme selvittää, miten päästä yleisöön. Tarkastelemme enemmän vähittäiskaupan perustuvia asioita, kuten Robinhood tai Cashapp, ja siirrymme hitaasti kuluttajatilaan. ”

Mitä teille siinä on?

“Useimmilla hajautetuilla kolikoilla on 2-merkkinen järjestelmä”, Kazemian kommentoi. ”Ihmiset, jotka haluavat altistua kasvulle, pitävät epävakaata merkkiä. Frax toimii samalla tavalla. Frax osakkeet (FXS), nämä rahakkeet ovat toivottavasti arvokkaita. He työskentelevät samalla tavalla. Flax-osakkeiden kokonaisarvo on kaikkien Fraxissa maksettujen palkkioiden DCF [diskontattu kassavirta]. Osalla osakkeista on arvoa koko järjestelmässä. Se on melko jännittävää, koska se on kuin osakkeita hajautetussa keskuspankissa. Alkuperäiset osakkeet jaetaan perustajaryhmälle ja sijoittajille, kumppaneille – samanlainen idea kuin MakerDao-tunnus.”

Suuri osa Mooren blockchain-tuesta näyttää juurtuneen hänen vahvaan libertarialaiseen taipumukseensa.

“Haluan, että hallitus tietää mahdollisimman vähän minusta”, Moore sanoo. “Luulen, että miljoonat ihmiset ovat minun kaltaisiani ympäri maailmaa. Ajatus, jonka mukaan sinulla voi olla valuutta, jota hallitus ei seuraa tai valvo, on erittäin arvokas. Et voi alentaa hajautetun valuutan arvoa. “

Miksi kiinnittää Frax dollariin?

“Jos USD: n arvo muuttuu, meidän on mietittävä, kuinka protokolla päivitetään toisen tapin seuraamiseksi”, Kazemian sanoo. “Se on mahdollista ohjelmistojen kannalta. En näe maailmaa, jossa USD ei menetä arvonsa. “

“Tämä on hieno kysymys”, Moore sanoo. “Onko dollari paras asia kiinnittää tämä? Monissa valuutoissa on puutteita. Elin 70-luvulla, jolloin inflaatio oli 15%. Mihin muuhun haluaisit kiinnittää sen? Yksi ajateltu ajatus oli sidota se kullan hintaan, mutta se vaihtelee enemmän kuin dollari. Monilla valuutoilla on ollut paljon suuremmat huiput ja arvot ajan myötä. Se on paras valinta siellä. Dollari on yksinkertaisesti vähiten mätä omena joukossa ”

Tiimi näkee Fraxin olevan olemassa ja jopa tukemassa Yhdysvaltain dollaria.

“Frax auttaa vahvistamaan dollarin asemaa maailman valuuttana”, Moore kommentoi. “Mielestämme Frax on digitaalisen maailman varantovaluutta.”

“Koska Frax on sidottu Yhdysvaltain dollariin, se auttaa pitämään sen ajankohtaisena”, Kazemian sanoo. “Voit siirtää saman dollarin arvon käyttämällä blockchain-infrastruktuuria. Emme yritä tehdä outoa kelluvaa valuuttaa, kuten Vaaka, jolla on ainutlaatuinen valuuttakurssi Yhdysvaltain dollariin. Olemme todella innoissamme, koska se on hyvin amerikkalainen projekti. ”

Voidaanko hypoteettisesti sulkea Frax?

Tehtävässämme ei ole mitään laitonta ”, Moore kommentoi. “Hallituksella olisi paljon ongelmia sulkea. Se on laillinen tuote. Hallituksen sääntelyviranomaiset tunnustavat, että se on selkeä ja nykyinen vaara niiden nykyiselle asemalle. He yrittävät selvittää keinon hidastaa sitä. Hallituksen sääntelyviranomaiset, etenkin teknologian suhteen, ovat aina kuin kolme shakkiliikettä alan takana. ”

“Hypoteettisessa maailmassa se on hajautettu rahoitustuote”, lisää Kazemian. Jos he yrittävät ottaa Satoshin pois julkaisunsa jälkeen, ihmiset ajavat sitä jo. “

Toisin sanoen, kun kissa on poissa pussista, et voi laittaa sitä takaisin.

Kuinka hallitukset reagoivat laajalti käytettyyn stablecoiniin?

Mooren mukaan vakiotyynyt voivat toimia tärkeänä poliittisena toimintana, jota ihmiset eivät tunnista poliittisissa voimakaupungeissa, kuten Washington, Bryssel, Tokio ja niin edelleen..

“Näillä kryptovaluutoilla on erittäin kurinalainen vaikutus valtion valuuttoihin”, kommentoi Moore. ”Kuten Sam sanoi, on sanonta, että hyvä raha ajaa huonoa rahaa. Ihmiset virtaavat luotettavaan valuuttaan. Ihmiset pakenevat dollariin, mikä pakottaa muita maita miettimään kahdesti valuutan devalvointia. “

Koska olemassa on paljon elinkelpoisia korvikkeita, vähemmän todennäköiset hallitukset pystyvät manipuloimaan valuuttojaan yleisen edun ulkopuolella.

“Kun maat joutuvat velkakriisiin, ne yrittävät heikentää velan valuuttaa ja yrittävät sitten maksaa takaisin velalliset”, Moore selittää. “Se on tapa huijata velalliset. Nyt kun sinulla on Fraxin kaltaisia ​​valuuttoja, näet siirtymisen useampiin tapahtumiin Fraxissa itsensä sijaan. ”

Korvaavien tuotteiden, kuten Fraxin ja muiden kiinteiden valkuaisaineiden, saatavuus vaikeuttaa keskuspankkiirien maan valuutan onnistunutta lisäämistä tai tyhjentämistä.

“Se pakottaa keskuspankkiirit, että heidän on pidettävä valuuttansa vakaana. Markkinat rankaisevat heitä välittömästi. Ajan myötä osa näistä veloista on maksettu takaisin Fraxissa tietyn valuutan sijaan. ”

Onko vakaus välttämättä aina hyvä asia?

“Vakaa valuutta on optimaalinen”, Moore sanoo. “Haluat aina, että valuuttasi on arvoltaan tasainen. Satojen vuosien historiasta tiedämme, että korkea inflaatio ja korkea deflaatio voivat vaikuttaa kielteisesti talouteen. Se palaa Economics 100: een: miksi sinulla on valuutta ensinnäkin. Jos se ei säilytä arvonsa, ihmiset käyttävät kauppaan muita asioita. “

Lopulliset ajatukset

Jos haluat lisätietoja Fraxista, tutustu valkoisen paperin ensimmäiseen versioon Frax. Rahoitus. Tällä hetkellä tiimi testaa joitain EOS: n älykkäitä sopimusominaisuuksia ja suunnittelee Ethereumin integrointia.

Arvioiden mukaan Frax on saatavilla markkinoilla jossain vaiheessa vuonna 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me