Kuntoon perustuva kryptovaluutta Fitrova varmisti tällä viikolla parhaan voittajan 944 prosentin voiton ansiosta. Näitä voittoja näyttää nyt tukevan massiivinen pumppu- ja kaatopaikkajärjestelmä. Pumppu ja kaatopaikat ovat sijoitusstrategia, jossa sijoittajat luovat väärän hypeä omaisuuserän ympärille myydäkseen osuutensa korkeammalla korolla.

Todiste Fitrova-pumpusta ja kaatopaikasta tuli tänä aamuna, kun salaus menetti 89,53 prosenttia näistä voitoista viimeisen 24 tunnin aikana. Ironista kyllä, Fitrovan kotisivulla hanke on keskeytetty jatkokehityksen vuoksi.

Tästä keskeytyksestä huolimatta Fitrovasta tuli tämän viikon pump-and-dump -yhteisön valitsema salaus. Tarkastellaan hetki kuoppaisella ratsastuksella, jonka tämä salausprojekti on käynyt läpi sen alusta tänä vuonna, mukaan lukien yrityksen tyhjät lupaukset ja toistuvat pumppaukset.

Fitrovan ilmoitus kotisivun kautta

Fitrovan ilmoitus kotisivun kautta

Kuntoteollisuuden nykytila ​​on hajanainen. Ei ole mitään yleisiä keinoja, joilla kuntoteollisuus harjoittaa liiketoimintaa. Tämä yhteistyön puute vahingoittaa kaikkia osapuolia. Kuntosalit häviävät, koska heidän kouluttajiensa on käytettävä aikaa arvioitaessa uuden jäsenen kykyjä. Tämä kyvyttömyys tarkoittaa myös sitä, että uudet kuntosalin jäsenet menettävät, koska he tarvitsevat uudelleenarviointia vaihdettaessa kuntosaleja tai henkilökohtaisia ​​kouluttajia. Fitrova-foorumi pyrki saavuttamaan nämä kuntoalatehokkuuden puutteet.

Fitrova-konsepti

Fitrovan taustalla oleva käsite on yksinkertainen; tarjota yleisesti hyväksytty tapa seurata asiakkaita blockchain-pohjaisen protokollan avulla. Tuhansien kuntosalien ja kouluttajien välillä ei ole yhteyttä kaikkialla maailmassa. Tämä viestinnän puute jättää asiakkaita kärsimään pitkällä aikavälillä, koska heidän on pakko aloittaa alusta milloin tahansa, kun he muuttavat tai vaihtavat kouluttajaa. Tämä teollisuuden standardien puute vaikeuttaa alan kaikkia ihmisiä, koska sekä aika että resurssit menetetään nykyisessä prosessissa.

Fitrova toivoi hyötyvänsä tästä sekaannuksesta tarjoamalla teollisuudelle yleismaailmallisen keinon seurata asiakkaidensa tärkeimpiä yksityiskohtia. Yhtiön valkoinen paperi väittää, että järjestelmä mullistaa terveyden & kuntoala. ” Terveys- ja kuntoala on 80 miljardia dollaria vuodessa. Mielenkiintoista on, että Pohjois-Amerikka on 90 prosenttia näistä kuntodollareista. Erityisesti Yhdysvaltojen osuus kuntovaroista on 25,8 miljardia dollaria vuodessa.

Fitrova-foorumi

Fitrova foorumi lupasi luoda kansainvälisen terveysministeriön & Kuntoseuranta-alusta, joka hyödynsi blockchain-tekniikkaa tärkeiden teollisuuden näkökohtien seuraamiseen. Tämä järjestelmä sisälsi yhdistelmän back office- ja henkilökohtaisia ​​tilitietoja, kuten laskutus- ja jäsenetiedot. Lisäksi jäsenet odottivat kykyä seurata asiakkaansa henkilökohtaisia ​​kuntotavoitteita, mukaan lukien asiakkaan käyttäjävirta, harjoitteluohjelma ja kuntosalin osallistuminen. Alla on joitain alustan kriittisiä näkökohtia.

Parannettu turvallisuus

Fitrovan käyttäjien ei tarvitse huolehtia tietoturvaloukkauksista. Fitrova-alustan oli tarkoitus tallentaa kaikki käyttäjien tiedot Ethereumin lohkoketjuun. Kuntosalin jäsenetiedot koostuvat erittäin arkaluontoisista tiedoista, kuten käyttäjän koko nimi, kotiosoite ja laskutustiedot. Viime kuukausina on tehty merkittäviä hyökkäyksiä kuntoon liittyviin ohjelmiin.

Tämän vuoden maaliskuussa hakkerit tekivät 150 miljoonan MyFitnessPal-sovelluksen käyttäjän käyttäjätietoja. Tämä sovellus on osa Under Armouria ja työskenteli yhdessä puettavien henkilötietojen seurantalaitteiden kanssa. Hakkerilla on nyt arkaluonteisia yksityiskohtia koko alustan käyttäjistä, mukaan lukien matkareitit ja harjoittelurutiinit. Yritys väittää, että pankkitietoja ei menetetty, mutta tämä viimeisin tapaus korostaa kuntoyhteisön huolenaiheita tietovarkauksista.

Epäyhtenäiset asiakastiedot ja laskutus

Fitrova-alusta hyödyntäisi Ethereum-lohkoketjua tietojen integroimiseksi alustalle. Tällä hetkellä jäsenyyden tiedot syötetään manuaalisesti yksityiseen järjestelmään. Tämä lohkoketjun integraatio mahdollistaisi turvallisemman kirjanpidon ja paremman suojan vilpillisiltä toimilta. Uusi järjestelmä hyödyntäisi hajautettua kirjanpitoa estääkseen epäjohdonmukaisuudet koko toimialalla.

Jäsenlokit ja aikaleimat

Yksi alustan ainutlaatuisista ominaisuuksista oli kyky seurata käyttäjien ohjelmia äärimmäisen tarkasti integroimalla puettavia kuntolaitteita. Aina kun treenaat osallistuvalla Fitrova-kuntosalilla, kaikki kuntotiedot, mukaan lukien harjoittelu, aika ja päivämäärä, tallennetaan lohkoketjuun. Valmentajat ympäri maailmaa pääsevät näihin tietoihin auttamaan valitsemaan harjoitteluohjelmasi tarkemmin.

Fitrova-alustan ongelmat

Fitrovassa oli joitain luontaisia ​​asioita, jotka lopulta johtivat tämän ohjelman keskeyttämiseen. Ensinnäkin valkopaperissa ei luetella tiimin jäseniä. Kokeneet salaussijoittajat tietävät, että tämä osa on kriittisen tärkeä määritettäessä, onko alustalla kulumista kaikilla lupaustensa saavuttamiseksi. Fitrovan tapauksessa se ei näytä olevan.

Fitrova Team Cryptoslaten kautta

Fitrova Team Cryptoslaten kautta

Fitrova näyttää rekisteröinnin sekä Australiassa että Yhdysvalloissa. Yritys listaa tällä hetkellä kahdeksan työntekijää. Yritys piti onnistunutta ICO: ta 1. maaliskuuta 2018 alkaen 26. maaliskuuta 2018 saakka. Suoraan ICO: n jälkeen FRV-tunnus kasvoi merkittävästi, ja toukokuussa FRV-tunnus nousi kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle 0,019 dollaria. Vaikuttaa siltä, ​​että tämä lisäys oli toinen pump-and-dump. Seuraavan kuukauden aikana salauksen arvo oli pudonnut hieman yli 0,00005 dollariin.

Fitrova CoinMarketCapin kautta

Fitrova CoinMarketCapin kautta

Pumppu ja kaatopaikka II

FRV-tunnuksen kasvu on ollut vähäistä siitä lähtien, lukuun ottamatta tätä viime viikkoa, jolloin FRV-tunnuksen kasvu oli missään paikassa ja ilman erityistä syytä 900 prosentissa vain kolmessa päivässä. Vaikuttaa siltä, ​​että Fitrova-tiimi on enemmän kiinnostunut pumppaus- ja kaatopaikasta kuin lupaustensa täyttämisestä. Salaussijoittajan onneksi viimeisimmälle tällä viikolla tapahtuneelle pumpulle ja kaatopaikalle on aiheutunut vakavaa vastahyökkäystä useilla salauksilla myyntipisteistä huijaus yksityiskohtaisesti.

Hei kulta, oletko Fitness-sijoittajina? Entä Fitenin Dis-tappio portfoliossasi?

Fitrova näyttää nyt putoavan jätepuolelle pumppaus- ja kaatopaikkastrategiansa avulla. Rememebr välttää puuttumisen pelko (FOMO). Tarkista ensi viikolla, onko suurin voittaja älykäs sijoitus vai vain toinen salakirjoittaja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me