Space Yacht aloitti pienenä musiikkiteollisuuden juhlana Los Angelesin keskustassa vuonna 2015, ja siitä lähtien hänestä on tullut lämmönhakija tanssimusiikkitaidon seuraavalle seuralle.

Ennen kuin COVID rikkoi teollisuutta, maistelumerkki oli järjestänyt viikoittaisia ​​residenssejä ja tapahtumia kansainvälisesti, heittäen 150 näyttelyä vuodessa. Sen lähestymistapa tapahtumiin vei maailman myrskyyn yllätysesittäjien, ennakoivien varausten ja spontaanien pizzatoimitusten kanssa juhlien huipulla.

Kun COVID pysäytti Space Yachtin perinteiset tulovirrat, puolueen promoottorit asettivat tavoitteekseen tulla kasvavaksi digitaaliseksi imperiumiksi – järjestää suoratoistettuja sarjoja Twitchissä, käynnistää uuden levy-yhtiön ja tulla ensimmäinen EDM-tuotemerkki, joka tuli salakirjoitustilaan aiemmin tänä kesänä päällä Nifty Gateway, digitaalinen taidegalleria NFT: lle ja salauspohjaiselle taiteelle.

Toimittajan huomautus: oppiaksesi lisää kryptovaluutta taiteesta ja ei-syötävistä rahakkeista tutustu oppaisiimme täällä:

  1. Palamattomat rahakkeet (NFT)
  2. Kuinka blockchain muuttaa taidetta
  3. Tutkimus blockchain-taidemarkkinoista

Space Yachtin ensimmäinen kokoelma, yhteistyö tunnetun kryptotaiteilijan Goldweirdin kanssa, myytiin muutamassa minuutissa ja siitä tuli ponnahduslauta tuotemerkin aivan uudelle luovuuden alalle..

Space Yachtin kokoelma NiftyGatewaylla.

Space Yachtin NFT-kokoelma NiftyGatewaylla.

Space Yachtin toinen NFT-kokoelma putoaa tänään, ja se koostuu kolmesta erillisestä teemasta, jotka ovat olleet tuotemerkin ytimessä alusta alkaen: pizza, hymiöt ja heidän tavaramerkkituotteensa “WE ARE SO F☺CKD”. Suurin osa ihmisistä ei ehkä ymmärrä yhteyttä, mutta jos olet käynyt Space Yacht -tapahtumassa, olet ehkä syönyt ilmaisen pizzaleikkeen tanssilattialla kello 1 aamulla, jonka yksi perustajista antoi sinulle – perinne, joka tapahtuu jokainen näyttely. Tai jos olet ostanut t-paidan tai hupparin viime vuosina, siinä on todennäköisesti WE ARE SO F☺CKD -motto tai Twerking-luuranko jossain vaatteen osassa.

Haastattelimme Space Yacht -yhtiön perustajaa ja krypta-art-keräilijää Rami Perlmania tapahtumasarjojen mukauttamisesta onnistumiseen yöelämän keskeyttämisen keskellä ja miltä krypta-taiteen tulevaisuus näyttää elektronisessa musiikkitilassa.

Mikä on Space Yacht tunnetaan parhaiten? Kuinka se on rakentanut mainettaan musiikkitilassa?

Space Yacht aloitti viisi vuotta sitten viikkojuhlina Hollywoodissa tiistai-iltaisin. Alun perin se oli ripustus teollisuuden ihmisille ja DJ: lle. Se muuttui nopeasti LA: n maanalaisen tanssimusiikin episentrumiksi. Arvolauseke oli, että voisit tulla tapahtumiin ja nähdä uusia kykyjä, jotka olivat 18 kuukauden päässä päävalikosta. Rakensimme maineemme kuraattoreina, jotka löysivät lahjakkuuden ennen kuin etiketit ja suuremmat tapahtumayritykset löysivät heidät.

Vuosien varrella kasvoi jalanjälkemme siirtymällä Sound Nightclubiin (yksi LA: n parhaista klubeista) ja perustamalla residenssejä ympäri maata esimerkiksi Las Vegasiin, San Franciscoon ja San Diegoon. Kahden viime vuoden aikana kiertueiden, festivaalien ja residenssien välillä keskimäärin 150 tapahtumaa vuodessa, ja teimme jopa kiertueen Aasiassa ennen Covidin osumaa. Tapahtumaliiketoimintamme takana olemme pystyneet perustamaan levy-yhtiön ja luomaan kukoistavan vaatetusliiketoiminnan.

Kuinka Space Yacht päätyi kryptovaluutta taiteeseen?

Opiskelin kuvataidetta yliopistossa ja olen ollut keräilijä vuosia. Minut esiteltiin Nifty Gatewayn kavereille ystäväni kautta ja osuimme siihen heti. En ollut tietoinen NFT-tilasta siihen asti, mutta koukkuin heti ja aloin kerätä. Sieltä menin alas salauksen kaninreikään ja kiinnitin yhtä innostuneesti kaikkiin mahdollisuuksiin sekä taloudellisesta näkökulmasta että siitä, kuinka blockchainilla voisi olla merkitystä musiikkiteollisuudelle.

Space Yachtin kokoelma NiftyGatewaylla.

Space Yachtin kokoelma NiftyGatewaylla.

Elokuun pudotus oli yhteistyö vakiintuneen NFT-taiteilijan kanssa Kulta, joka luo sarjan NFT: itä Space Yacht Brandin perusteella. Sitten sävelin kaiken musiikin jokaiselle animaatiokappaleelle, joten oli hienoa pystyä puhumaan musiikista suurelta osin visuaalisessa mediassa.

Kun lanseerasit ensimmäisen salausteknologian pudotuksen viime kesänä, ymmärsivätkö fanisi yhteyden NFT: n ja brändisi välillä?

Koulutus oli suuri osa siitä, miksi Nifty halusi tehdä pudotuksen kanssamme. Oletimme itse asiassa, että fanimme eivät tienneet mitään NFT: stä, mutta tavoitteemme oli integroida brändin ikonografia sekä visuaalisesti että musiikilta ja käyttää sitä sisäänkäynninä sinne, missä voisimme puhua NFT: n takana olevasta tekniikasta.

Ennen pudotusta teimme useita asioita tietoisuuden lisäämiseksi, kuten sähköpostiräjähdykset, blogiviestit, podcastit ja jopa esittelimme Twif-näyttelyssä Nifty-kaverit selittääkseen tekniikkaa. Siihen mennessä, kun pudotus osui, fanimme tiesivät, mitä se oli, ja näimme todella paljon myyntiä ensimmäisiltä ostajilta.

Mikä tekee kryptovaluutta-keräilytuotteista niin arvokkaita?

Kyse on todentamisesta. Luotamme fyysisen taideteoksen aitouteen, kun se on allekirjoitettu tai numeroitu käsin tai joissakin tapauksissa mukana historiallinen todistus, joka osoittaa kappaleen omistaneen ja kuinka paljon se myytiin. Selitän, että NFT korvaa kaiken tämän, mutta tietyssä mielessä lohkoketju tekee paremman todentamistyön, koska sitä ei voida väärentää. Ihmiset ovat ostaneet digitaalisia tuotteita pitkään, olipa kyse sitten videopelistä tai kappaleen ostamisesta iTunesista. Digitaalisille alkuperäiskansoille NFT: n maailma ei ole erilainen.

Näetkö NFT: lle paikan musiikkiliiketoiminnassa? Onko ja miten on mahdollista häiritä olemassa olevia levy-yhtiöiden malleja?

En näe, että NFT: t korvaisivat nykyisiä etikettimalleja, vaan pikemminkin siitä, että niistä tulee aivan uusi kaista, jossa musiikkitaiteilijat voivat jakaa ja kaupallistaa musiikkiaan. Vuosikymmenien ajan musiikin ystävät keräsivät vinyyliä, nauhoja tai CD-levyjä, jotka kaikki ovat periaatteessa rajoittamattomia kopioita alkuperäisestä teoksesta. NFT: n avulla voit luoda harvinaisen keräilykohteen ja antaa musiikin faneille ensimmäisen mahdollisuuden OMAAN omistaa musiikkikappaleen aivan kuin omistaa taideteos. NFT: t vievät musiikin keräämisen käsitteen aivan uudelle tasolle!

Sähköisen musiikin taiteilijat, kuten 3lau ja RAC, ovat äskettäin julkaisseet omat pudotuksensa NFT-avaruuteen Nifty Gatewayn kaltaisilla alustoilla & Erittäin harvinainen. Kuinka näet tämän trendin kehittyvän?

Covid on pakottanut meidät kaikki keksimään uusia tapoja ansaita rahaa. Se on erityisesti tuhonnut tanssimusiikkiteollisuutta, koska useimmat DJ: t tuottavat 95% tuloistaan ​​kiertueella. Minusta on paljon järkeä, että elektronisen musiikin taiteilijat olisivat varhaisessa vaiheessa avaruuteen, koska tekniikka on kehys, jonka kautta luomme musiikkia. Minulla on jo ollut johtajia, agentteja ja taiteilijoita, jotka kysyivät minulta NFT: itä, koska he näkevät mahdollisuuden ansaita rahaa. Minulla on tunne, että näemme olevan suuri puomi tässä tilassa.

Keräilijänä itse, mikä tekee upeasta NFT: stä?

Kaikki alkaa jokaisen kappaleen laadusta. Ei riitä, että piiskaat jotain Photoshopissa ja kehotat ihmisiä ostamaan sen. Taiteilijalla on oltava näkökulma, joka luo emotionaalisen yhteyden ja houkuttelee ihmisiä haluamaan ostaa tai antaa arvoa kappaleelle.

Disko (harvinainen) # 2/35

Myyntitiedot Disco (harvinainen) # 2/35 Space Yachtin kokoelmasta NiftyGatewaylla.

Aivan kuten fyysinen taide, NFT: n on saatava sinut tuntemaan itseni “Minulla on oltava tämä!”

Voitteko kertoa meille viimeisimmästä NFT-pudotuksesta?

Halusimme tehdä tästä kokoelmasta huudon faneille, jotka ovat olleet kanssamme ensimmäisestä päivästä lähtien. Kuten ensimmäinen pudotus, tämä toinen pudotus integroi tuotemerkkikuvamme kuhunkin kappaleeseen sekä alkuperäisen musiikin. Olemme käyttäneet näitä samoja teemoja monissa visuaaleissamme ja tuotteissamme, joten tuntui tarkoituksenmukaiselta tehdä koko NFT-kokoelma näiden teemojen ympärille. Uusille krypto-art-keräilijöille, jotka ovat saaneet tietää meistä ensimmäisen NFT-kokoelmamme kautta, tämä on hieno esittely Space Yachtin maailmaan ja kuviin.

Kokoelma koostuu animaatioista ja valokuvista, joissa on kolme erillistä Space Yacht -teemaa: pizza, hymiöt ja tavaramerkkimotto “WE ARE SO F CKD”. Nämä ovat teemoja, jotka ovat innoittaneet rave-kulttuurin ikonografiaa, jonka olemme mukauttaneet kiertueemme visuaaliin, tuotteisiin ja sekoittaneet salaustekniikkaamme. Niille, jotka ovat vasta tutustumassa meihin, tämä kokoelma on portti Space Yachtin visuaalisiin pyhäinjäännöksiin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me