Esineiden internet (IoT) -teollisuus tuo vastakkaisia ​​tunteita.

Yhdessä leirissä sinulla on futuristeja, jotka odottavat innokkaasti maailmaa, jossa elämä on helpompaa ja mukavampaa, verkostolla koneiden, jotka huolehtivat kaikesta aina jääkaapit tilaamalla suosikkiruokamme uudelleen ääniohjattuihin kodin lämpötila-antureihin, jotka pitävät yleishinnat pienet.

Toisessa leirissä ihmisryhmä hiipii siitä, kuinka henkilökohtaiset esineiden internet-laitteet saavat ja ovat kauhuissaan dystooppisesta tulevaisuudesta, jossa hallitus vakoilee jokaisen liikkeemme ja sijaintimme.

Yrittäjyys avaruudessa ei kuitenkaan ole helppoa. IoT on itsessään suhteellisen uusi ala, ja monet avaruudessa toimivat yrittäjät etsivät lohkoketjua helpottaakseen skaalautuvuutta ja verkon kannustamista.

Frederick LeungSaimme mahdollisuuden haastatella IOTW: n perustajaa ja toimitusjohtajaa Frederick Leung. IOTW tarjoaa blockchain-ekosysteemin IoT-maailmalle. Projekti on synnyttänyt muutamia sen ominaisuuksia, kuten Proof of Assignment -konsensusalgoritmi ja kyky mahdollistaa “mikromuokkaus”.

Seuraava keskustelu kattaa IoT-teollisuuden laajakuvana, vertaa ja vertaa projektin yhtä kilpailijaa (IOTA) ja tutkii teknisen perustan, joka tarvitaan globaalille ja erittäin tehokkaalle IoT-verkostolle.

Nauttia!

On yleistä, että IoT: n ja Blockchainin risteys on joko “liian aikaista” tai vain toimintahäiriö. Kuinka käsittelisit tätä?

En ole samaa mieltä. Uskon, että jos tekniikka on oikein, blockchain ja IOT voivat toimia hyvin yhdessä. Monilla IoT-laitteilla on rajoitettu laskentateho ja muisti. Blockchain-tekniikan on kiertävä nämä rajoitukset.

IOTWToimitustodistuksen ja mikrolouhinnan ansiosta IoT-laitteet voivat kaivaa muuttamatta laitteistoa. IOTW-verkko voi ostaa tietoja erityyppisistä IoT-laitteista, joissa on blockchain-palkkiot ja IOTW-tunnukset loppukäyttäjiltä.

Nykyiset IoT-laitteita tukevat verkot eivät salli näiden laitteiden tuottaman datan asianmukaista hyödyntämistä. IoT-laitteiden valmistajat eivät voi käyttää tietoja laajalla laitevalikoimalla.

Lohkoketjun ja IoT: n yhdistäminen antaa valmistajille pääsyn tähän jakamattomaan dataan, jota voidaan käyttää nykyisen tekniikan parantamiseen. Lisäksi blockchainin ja IoT: n yhdistäminen avaisi mahdollisuuksia kehittää hajautettuja sovelluksia IoT-laitteille ja parantaisi huomattavasti näiden laitteiden olemassa olevaa hyödyllisyyttä.

IoT: n ja blockchainin tuntevat ihmiset ovat todennäköisesti kuulleet IOTA: sta, yhdestä pääkilpailijastasi. Mitä IOTA tekee oikein?

IOTA menestyi hyvin ja on yhteistyössä joidenkin suurten yritysten kanssa. He löysivät muutaman IoT-sovelluksen, joissa on mikrotietokone ja jotka tekevät porttia, mutta äänenvoimakkuus on hyvin rajallinen.

Vuonna 2015 IOTA hyväksyi DAG: n, joka on mielenkiintoinen uusi tekniikka, jolla on omat ansiot ja puutteet. Esimerkiksi koska DAG: ssa ei ole lohkoja, skaalausongelmaa ei ole.

Itse asiassa verkko toimii paremmin, koska käyttäjiä on enemmän, joten jos IOTA pystyy saavuttamaan joukkomuuntauksen, heillä ei ole samoja skaalausongelmia kuin esimerkiksi Bitcoinilla.

Lisäksi IOTA-verkossa ei ole transaktiomaksua, joka vähentää merkittävästi kustannuksia, mutta koska ne käyttävät myös PoW: tä, nämä kustannukset tulevat laitteistopäivitysten ja energiankulutuksen muodossa..

Mitkä ovat IOTA: n tai Tanglen puutteet?

IOTA: n on laitettava IOT-laitteisiin mikrotietokone, jossa on muutama gigatavu RAM-muistia. Useimmilla IOT-laitteilla ei ole näitä laitteistoresursseja. Siksi sovellus on rajoitettu.

Toiseksi IOTA on hidas. Tällä hetkellä se on noin 3 tapahtumaa sekunnissa, ja sen käsittely kestää useita minuutteja. Siksi se ei voi tehdä välittömiä tapahtumia, mikä on kriittinen monille IoT-laitteille.

Kuinka IOTW on erilainen / parempi?

IOTW on todellinen lohkoketju ja se sallii kaikkien liitettyjen laitteiden kaivoksen. IOTW: llä on myös useita etuja muihin verkkoihin verrattuna.

Ensisijaisesti IOTW antaa nykyisten IoT-laitteiden käyttäjille mahdollisuuden tuottaa passiivista tuloa merkkien muodossa mikrolouhintaprotokollamme. Se, että pystyt louhimaan kryptovaluutan millä tahansa liitetyllä laitteella, ratkaisee suuresti kriittisen valuutan kaivosteollisuutta vaivaavat ongelmat.

IOTW vs. IOTA

IOTW-verkkosivustolta.

Olemme myös kehittäneet oman yksimielisyysalgoritmin nimeltä Proof of Assignment, joka antaa kaikille verkon laitteille yhtäläiset mahdollisuudet tunnusten louhintaan. PoA ratkaisee PoW: ään ja PoS: ään liittyvät ongelmat, koska se on vihreämpi ja oikeudenmukaisempi tapa kryptovaluutan louhintaan.

Muut IoT-verkot vaativat useita laitteistopäivityksiä laitteille, jotta ne voivat muodostaa yhteyden lohkoketjuun, mutta verkkomme vaatii yksinkertaisen ohjelmistopäivityksen, mikä vähentää kitkaa, joka liittyy lohkoketjun käyttöön IoT-laitteissa.

Tämä helpottaa huomattavasti backendin toteutusta ja on kätevää valmistajille, ja loppukäyttäjän puolella ei ole lainkaan kitkaa.

Todistamisprotokollamme, joka edellyttää ulkoista vahvistinta tapahtumien validointiin, lisää kaksinkertaisen suojaustason, jotta verkko olisi paljon turvallisempi kuin muut IoT-verkot.

Tällä hetkellä verkossamme olemme testanneet 3k TPS -nopeuden, joka on paljon nopeampi kuin useimmat blockchain-verkot ja perinteiset maksutavat.

Mikä on yksi asia projektissasi, monet ihmiset eivät ymmärrä?

Blockchain-tekniikkamme on turvallisempi kuin useimmat siellä olevat blockchain-tekniikat.

Jopa yli 51% solmuista on vaarantunut, IOTW-lohkoketju toimii hienosti. Koska tapahtumakirjaa ei ole tallennettu mikrolouhintakoneisiin (IoT-laitteet), 51 prosentin vihamielinen haltuunotto ei koske tätä verkkokerrosta.

IOTW-tekniikka.

IOTW-paperista.

IOTW-lohkoketjuekosysteemissä tietoturvan avain on suojata pääkirjaa hyökkäyksiltä luotetun palvelimen verkkokerroksessa. Teoriassa luotetut palvelimet ovat jo nyt vahvimpia hyökkäyksiä vastaan. Lisäksi kehitämme toista algoritmia IOTW-lohkoketjun ekosysteemin turvallisuuden parantamiseksi.

Sen sijaan, että validoit uuden tapahtuman vain tarkistamalla IoT-mikrolouhinnan ja vahvistamalla luotettavilla solmuilla, ainakin yksi todistaja, joka ei ole kaivosolmu, kutsutaan todistamaan uutta tapahtumaa käyttämällä digitaalista allekirjoitusta (yksityinen / julkinen avainpari)..

Tällaisen toteutuksen avulla 51%: n hyökkäyksen on hyökättävä samanaikaisesti sekä tapahtumakirjaan että siihen liittyvään todistajien lohkoketjuun saadakseen vihamielisen haltuunoton. Näin ollen tämä parantaa huomattavasti IOTW-lohkoketjun ekosysteemin turvallisuutta.

Järjestelmän turvallisuus kasvaa ajan myötä, kun yhä useampi laite saa yhteyden. Meillä on patentoitu todistajaprotokolla, joka olettaa, että muutama laite käytettävissä olevien joukosta otetaan vastaan ​​allekirjoittamaan ja tarkistamaan tapahtumalohkot.

Lohkoa pidetään kelvollisena vain, jos kaikki laitteet palauttavat saman yhtenäisen vahvistuksen. Jos todentamista ei ole johdonmukaista, kaikki tähän tarkistukseen valitut laitteet lisätään mustalle listalle ja poistetaan poolista.

Milloin voimme odottaa toimivaa blockchain IoT -ratkaisua?

IOTW-lohkoketju on toimiva tänään. Käyttöönottosovellukset ovat kuusi kuukautta ICO: n jälkeen

Onko IoT: n keskittämisellä merkittäviä ongelmia? Jos on, niin miten?

Hajauttaminen ei tarkoita välittäjää ja tarkoittaa yleensä alhaisempia kustannuksia ja suurempaa tehokkuutta. Lisäksi pienet yritykset voivat selviytyä helpommin, koska niillä voi olla suora suhde asiakkaisiinsa.

Jos IoT-laitteet ovat hyvin keskitettyjä, big data -edut menevät vain muutamille yrityksille tai vain hallitukselle.

Voisitko selittää POA-algoritmin ja mikromuokkauksen?

POA on monitasoinen priorisointijärjestelmä. Yksinkertaisimmalla tavalla se on jono jonossa. Kun laite on lopettanut kaivostoiminnan, se palaa rivin päähän jonottamaan uudelleen. Siksi ei ole kilpailua, joka tykkää PoW: stä, ja että se ei polta liikaa tehoa. Ei kuten PoS, joka on “rikkaampi rikastu” -peli, koska se on suunniteltu kannustamaan loppusolmua ostamaan rahakkeita.

IOTW-tekniikka

IOTW-paperista.

Jotta IOT-laitteistoa ei muutettaisi ja jotta ne voisivat kaivaa, pääkirja on itse asiassa IOT-laitteen ulkopuolella. IOT-laitteiden on ladattava vain pieni laiteohjelmisto. Yksi pääkirja tukee muutama sata ja tuhat IOT-laitetta. IOT-laitteet tarkistavat ja allekirjoittavat lohkon. Lohkoketjun mukaan laitteet tarkistavat ja allekirjoittavat lohkon saavat lohkoketjupalkkioita.

IOTW-tekniikka

IOTW-paperista.

Viihdytetään tätä ajatusta. Nopeasti eteenpäin 50 vuotta. Jokaisella on älykäs jääkaappi, kaiutin, koti jne. Maailmaa hallitsee teknologia / hallitus oligarkia ja tuntee jokaisen liikkeesi. Onko tämä pelko monilla ihmisillä realistinen? Kuinka voimme välttää tällaisen dystopian?

Sama skenaario tapahtuu riippumatta siitä, onko lohkoketjua vai ei. Ihmisen yleinen käyttäytyminen analysoidaan hyvin. Hyvällä tavalla teollisuuden tai hallituksen toiminta voi tehdä ihmisyhteiskunnasta tehokkaamman ja yksilöt onnellisemmiksi. Huonolla tavalla voi hallita yhteiskuntaa helpommin. Parasta mitä voit tehdä, on valita oikea poliitikko ja äänestää hallitsevan lain puolesta, joka suojelee meitä aina kun mahdollista.

Mitkä ovat suurimmat haasteet kryptovaluuttayrittäjyydessä?

Monet projektit käynnistettiin hyvissä ajoin. Monilla projektiryhmällä ei ole teollista joukkolähetystä tai joukkojen käyttöönottokokemusta. Tunnuskurssi laski merkittävästi ja jotkut projektit kuolivat pian ICO: n jälkeen.

Tämä historia tekee merkkituotteiden ostajista erittäin skeptisiä monia uusia projekteja kohtaan. Tämän ongelman voittamiseksi tarvitaan valtavia ponnisteluja markkinoinnissa.

Joten te teette ICO: ta pian. Mitä hyötyä tunnuksestasi on keskimääräisille sijoittajille? Minkä tyyppistä henkilöä haluat osallistua ICO: si? Mikä on täydellinen asiakkaasi?

IOTW voi ostaa tavaroita ja palveluita IOTW-kauppapaikalta. Suurin osa IOTW-yhteensopivista IoT-laitevalmistajista hyväksyy IOTW: n maksuna myynnistä.

Monet muut lopputuotemerkit, media, ylijäämät jne. Hyväksyvät myös IOTW: n maksuksi, koska IOTW-solmut tarjoavat uuden joukon uusia asiakkaita. Parhaat asiakkaat ovat tavalliset kotitaloudet, jotka ostavat IOTW-yhteensopivia laitteita.

Hypoteettinen tilanne. Pitäkää minua vakuuttumattomana, että minun pitäisi osallistua IOTW ICO: han. En ole tehnyt paljon tutkimuksia erityisesti IOTW: n suhteen, mutta olen tyytymätön ICO-maisemaan. Mielestäni olisi parempi odottaa tuotteen julkaisua sen sijaan, että altistaisin itseni riskille ICO: n aikaan. Mitä voisit kertoa minulle muuttaa mieleni?

Olemme joukkue, jolla on kokemusta yli 20 listautumisantia kumulatiivisesti. Meillä on kokemusta todellisten projektien käyttöönotosta. Meillä on potentiaalia tulla maailman korkeimmaksi käyttöönotettavaksi blockchain-solmuprojektiksi. Jos tuote julkaistaan ​​kokonaan, tunnuksen hinta on paljon korkeampi, koska vain laskemalla IOTW-alfa-sivustot, se voi tavoittaa satoja tuhansia kuljetettavia yksiköitä, mikä on jo erittäin iso juttu.

Katson, että Kiinaa ja Yhdysvaltoja ei tueta ICO: ssa. Voisitko selittää, kuinka se muutti ICO-markkinointistrategiasi?

Mainostamme vain teknologiamme Kiinassa, mutta emme ICO: ta. Yhdysvalloissa tarjouksemme ei eroa muista maista, mutta hyväksymme vain yrityksiä ostamaan rahakkeita.

Kaikki muu, jonka haluat lukijamme tietävän?

Blockchainin markkina-arvo on yhteensä 200B, mikä on vähemmän kuin Applen tai Googlen yksittäisen yrityksen markkina-arvo. Jos blockchain voi tunkeutua moniin kotitalouksiin, useammat ihmiset oppivat blockchainista.

Lisää rahaa sijoitetaan blockchain-projekteihin. Blockchain-teollisuus kasvaa ja tavalliset ihmiset voivat nauttia hajautetusta blockchain-hyödystä.

Kiitos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me