AVATA tarjoaa blockchain-infrastruktuuriratkaisun sovelluksille, jotka hyväksyvät kryptovaluuttamaksut tarvitsematta tehdä laajaa kehitystä. Sovellukset voivat yksinkertaisesti liittää OPEN-sovellusliittymään ja alkaa hyväksyä kymmeniä erilaisia ​​kryptovaluuttoja.

Salausmaailmassa, jossa käyttäjien omaksuminen on kriittistä, mutta viivästynyttä, OPENin kaltaisten projektien tavoitteena on lisätä käyttäjiä ilman kitkaa.

Saimme mahdollisuuden keskustella OPENin toimitusjohtajan kanssa Ken Sangha nykyisestä blockchain- ja kryptovaluuttayrittäjyysmaisemasta. Ennen OPENia Ken auttoi kasvattamaan kasinosovellusten kehittämisyhtiön 8 lukuun ja on mentoroitu yli 20 tekniikkaan liittyvään kiihdyttimeen.

Voitteko selittää tärkeimmät erot OPENin ja muiden salausmaksualustojen välillä?

OPEN Platform kehittää omaa API: ta ja blockchainia.

OPEN on hajautettu infrastruktuuri sovelluksia varten. Sallimme sovellusten ja pelien hyväksyä salausmaksut vain muutamalla koodirivillä jo käytössä olevan OPEN-sovellusliittymän kautta. OPEN ei vaadi minkään estoketjutekniikan tai ohjelmointikielen, kuten Solidity, tuntemusta, käytä vain API: ta ja olet valmis ottamaan käyttöön maksuja.

Perinteiset salausmaksualustat, kuten Bitpay, sallivat vain Bitcoinin tai pienen määrän kryptovaluuttojen hyväksymisen. Kuitenkin OPEN Platform, DEX: n kautta, antaa sinun maksaa kymmenillä kryptovaluutoilla, mikä antaa käyttäjille enemmän joustavuutta.

Kun käytät Bitpayn kaltaista palvelua, saat vain yksinkertaisen tapahtumahajautuksen, joka kertoo, kuinka paljon salausta maksettiin. Sovellusten taustajärjestelmiin ei ole integrointia. OPEN-sovelluksen avulla sovellukset voivat hyväksyä salauksen maksuina, joissa maksu itse päivittyy sovelluksen taustalla, mikä on kriittinen kehittäjien käytölle.

OPEN on myös luomassa OPEN-ketjua – korkean suorituskyvyn estoketju, joka hyödyntää kuormituksen tasapainottamista. Tämä uusi kerros sallii tapahtumien reitittämisen useiden lohkoketjujen yli hyödyntääkseen useiden ketjujen läpimeno- ja konsensusmekanismeja. Tämän avulla OPEN Chain -protokolla jakaa tapahtumakuorman useille eri lohkoketjuille hyödyntämällä kunkin läpimenoa ja skaalautuvuutta. Tämä tarkoittaa, että voimme ylittää hajautettujen verkkojen teoreettisen skaalautumisrajan antamalla niiden puhua toisilleen ja jakaa tapahtumien kuormitus.

Avaa Token

Skaalautuvuus, läpäisykyky ja yhteentoimivuus ovat estäneet lohkoketjuja kilpailemasta keskitettyjen ratkaisujen kanssa ja saavuttamasta valtavirtaista käyttöönottoa; OPEN pyrkii muuttamaan sitä.

Aivan kuten HTTP-protokolla loi perustan tiedonvaihdolle, joka myöhemmin tunnettiin nimellä web, ja Bitcoin loi ensimmäisen protokollan, joka koordinoi arvonvaihtoa ilman keskusvastapuolta, OPEN luo arvon ja tiedonvaihdon protokollan, jotta Web 3.0 -pinon olemassaolo.

Millaista potentiaalia tämä tuo avaruuteen?


OPEN on kehittäjälähtöinen ja yhdistää nykyisen keskitetyn maailman salauksella. Miksi tällä on merkitystä?

No, kokonaiset sovellukset eivät voi eikä tule siirtymään lohkoketjuun. Tarvitaan infrastruktuuri, joka sallii tietojen siirtämisen hajautetussa ja keskitetyssä maailmassa. Tätä OPEN rakentaa.

Tämä suuritehoinen ja yhteentoimiva infrastruktuuri on kriittinen kehittäjien ja käyttäjien omaksumiselle.

Lisäksi OPEN keskittyy live-sovellusliittymänsä ja kehittäjien kasvupoolinsa avulla tarjoamaan työkaluja, joita tarvitaan kehittäjien ja valtavirran käyttöönottoon.

Voitteko kertoa meille joistakin nykyisistä kumppanuuksista, joita OPEN on luonut, ja kuinka ne hyödyttävät kuluttajia?

OPEN on yhteistyössä vakiintuneen maksujen käsittelyyrityksen kanssa Koreassa, joka aikoo tulla pian julkiseksi. Tämän kumppanuuden avulla yritys voi tarjota salausmaksuratkaisuja helposti tuhansille kauppiaille, jotka ovat mukana rajat ylittävissä ja kotimaisissa liiketoimissa.

Olemme myös äskettäin ilmoittaneet OPEN Blockchain Innovation Labs -sivustostamme, jossa teemme yhteistyötä joidenkin maailman parhaiden akateemisten oppilaitosten kanssa, mukaan lukien Etelä-Kalifornian yliopisto, Duke, Tongji University ja monet muut, jotka ilmoitetaan pian. Työskentelemme tiedekunnan ja opiskelijoiden kanssa tutkien uraauurtavia aiheita blockchain-tilassa.

OPEN tarjoaa kumppaneilleen helpon tavan hyväksyä kryptovaluutta maksuina tarvitsematta oppia blockchainista. Kun lisää kumppaneita on mukana, kuluttajat voivat käyttää suosikki kryptovaluuttansa maksamaan tavaroista ja palveluista yhä useammassa paikassa.

Tutkimuksen alalla OPEN toivoo pysyvänsä blockchainin eturintamassa ja uskoo, että yliopistoilla on keskeinen rooli uusien käyttötapausten ja alan kehityksen luomisessa.

OPEN GitHubilla on tähän mennessä ollut yli 800 sitoutumista, joten se on erittäin kehittynyt. Kuinka hanke on saavuttanut niin suuren kiinnostuksen kehittäjäyhteisöltä??

OPENilla on tosiasiassa yli 2000 sitoutumista sekä OPEN Chain- että OPEN API -kehityssyklistään! Tämä sijoittaa projektin Crypto Mison mukaan kaikkien 20 salausprojektin kärkeen.

AVAA foorumi

Vaikka monet projektit saattavat keskittyä markkinointiin tai hypeihin, olemme kehittäneet vakaasti todellisen ja tehokkaan tuotteen, jota tuhannet kehittäjät ja yritykset voivat käyttää. Alusta alkaen olemme olleet kehittäjäkeskeisiä, kuten kehittäjien kasvupoolimme (20% merkkituotteista) ja johdonmukaiset tekniset päivityksemme osoittavat.

Kuinka aiot ylläpitää tätä?

Suunnittelemme julkaisemaan muita työkaluja, jotka auttavat entistä enemmän kehittäjiä mukaan lukien SDK: t ja tuleva testiverkkomme.

Voitko käydä läpi Token Swap -ohjelman? Miksi päätit aloittaa tämän?

Tunnusvaihto-ohjelma on suunniteltu vaihtamaan nykyinen OPEN-tunnuksemme uuteen, tulevaan protokollatunnukseen, samalla kun palkitaan uskollisimmat tukijamme mahdollisuudella saada lisäbonuksia. Bonuksen määrä määräytyy sen jälkeen, kun rahakkeen haltija rekisteröi lompakonsa. Yksittäiskuvia on otettu lompakon saldojen sieppaamiseksi.

(Ole hyvä ja katso tässä lisätietoja)

OPEN etenee tällä hetkellä suuresti etenemissuunnitelman virstanpylväiden läpi. Voitko kertoa meille projektin seuraavista vaiheista?

OPEN keskittyy tällä hetkellä voimakkaasti tekniseen kehitykseen ja integraatiokumppaneihin. API: n livenä aiomme nyt vapauttaa testnetimme syyskuussa ja jatkaa lisäominaisuuksien rakentamista – joista monet ilmoitetaan tulevina viikkoina!

Aiotteko asettaa kunnianhimoisempia aikatauluja nykyisen edistyksen valossa??

Olemme itse asiassa paljon edellä alkuperäistä tiekarttaamme. Olemme jo julkaisseet API: n, dokumentaation ja telineiden generaattorin, joka on valmis kaupalliseen käyttöön. Aiomme julkaista testiverkkomme pian ja testata aggressiivisesti, jotta ymmärrämme läpäisykyvyn ja skaalautuvuuden.

Ilmoitit äskettäin Open Blockchain Innovation Labsin perustamisesta yhdessä kumppanuuden kanssa Viterbi School of Engineeringin kanssa Etelä-Kalifornian yliopistossa. Ymmärrämme, että tämä OPEN-varsi on perustettu tutkimaan edelleen blockchain-innovaatioita nykyisen projektin ulkopuolella. Voitteko kertoa mitään suoritettavasta tutkimuksesta?

Ken SanghaTämä on yksi mielenkiintoisimmista hankkeistamme. Emme vain tutki ja kehitä nyt suuria trendejä, mutta niistä voi tulla suuria myös tulevaisuudessa, jotta voimme todella luoda arvoa ja hyötyä pitkällä aikavälillä. Meillä on kumppanuussuhteita useiden yliopistojen kanssa.

Joitakin meneillään olevia hankkeita, jotka voimme paljastaa, ovat ketjujen väliset atomiswapit ja hajautetut vaihdot.

Aiotteko tulevaisuudessa olla yhteistyössä muiden tiedekuntien ja organisaatioiden kanssa?

Joo! Pysy kanavalla.

Ymmärrämme, että OPENin käyttöön liittyy 3%: n transaktiomaksu, jota käytetään kehittäjien kasvun rahoittamiseen. Vaikka tämä on kelvollinen syy, miten aiot vakuuttaa käyttäjät siitä, että alustan käyttö on kannattava maksu?

Tätä maksua ei palauteta AUKI-tilaan. Palkkio palautetaan kehittäjien kasvupooliin, jotta voidaan sisällyttää ja integroida lisää kehittäjiä sekä kasvattaa ja auttaa nykyisiä kehittäjiä.

Mikä vie eniten aikaa ja vaivaa OPEN: na toimitusjohtajana? Mihin haluat, että sinulla olisi enemmän aikaa?

Koska teollisuus kehittyy nopeasti maailmanlaajuisesti monilla mantereilla, se on ehdottomasti avoinna OPENin tulevan kehityksen kannalta.

Toivon, että minulla olisi enemmän aikaa tutustua uusiin projekteihin.

Kiitos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me