Äskettäin Alon Goren rakensi WP-salausvaihto, WordPress-laajennus, jonka avulla sivustot voivat tarjota käyttäjilleen mahdollisuuden vaihtaa tunnuksia ilman, että heidän tarvitsee poistua sivustolta. Koska laajennus käyttää kohdeyritys Totlen API: ta, se antaa käyttäjille myös parhaat mahdolliset hajautetut valuuttakurssit.

Teoriassa jokainen WordPressiä käyttävä sivusto voi toteuttaa tämän laajennuksen alle 30 minuutissa ja tarjota käyttäjilleen mahdollisuuden käydä kauppaa digitaalisella omaisuudella, ominaisuusyritykset, kuten Coinbase ja Binance, käyttivät satoja miljoonia rakentaakseen.

WP Crypto Exchange -laajennus = sisään.

Tämä julkaisu on poikkeuksellisen merkittävä, kun otetaan huomioon WordPress-yhteisön koko. WordPress on suosituin sisällönhallintajärjestelmä (CMS) ja karkeasti 35% verkkosivustoista Internetissä käyttää sitä. Tämän tarkastelemiseksi yksi kolmesta sivustosta on rakennettu WordPressin avulla. CMS-rakennetuista sivustoista 60% niistä käyttää WordPressiä. Noin 400 miljoonaa ihmistä käy WordPressin rakentamassa sivustossa kuukaudessa.

Alon Goren, kera Josef Holm, perusti vuonna 2018 Goren Holmin, fintech-venture-studion, joka keskittyy ensisijaisesti alkuvaiheen blockchain-startupien inkubointiin ja nopeuttamiseen. Yhdessä miljardööri-pääomasijoittajan Tim Draperin sijoituksen kanssa rahasto nimitettiin Draper Goren Holmiksi vuonna 2019 ja on sittemmin laajentanut toimintaansa blockchain-sijoitusalueella.

Draper Goren Holm on investoinut seuraaviin yrityksiin:

  • Totle, hajautettu vaihtoaggregaatti, jolla on API, jonka avulla käyttäjät voivat saada parhaat mahdolliset hajautetut kaupankäyntikurssit.
  • Vertalo, yritys, joka auttaa merkitsemään yrityksen korkotaulukoita ja muita varoja.
  • DeFi-rahamarkkinat, yritys, joka tarjoaa korollisia tilejä kryptovaluuttatalletuksille.

Tänään saimme keskustella Alon Gorenin kanssa kryptovaluuttateollisuudesta, hänen blockchain-yritysstudiosta Draper Goren Holm.

Voisitko antaa meille kahden minuutin elokuvatrailerin elämästäsi? Kuinka päädyit osallistumaan kryptovaluutta-avaruuteen?

Olen ollut teknikko lapsesta asti. Yliopistossa työskentelin tellerinä parissa pankissa, sitten sain teknisen työpaikan yhdessä niistä, mutta sain nopeasti kokopäiväisen työtarjouksen MySpaceelta, joten otin sen ja lopetin koulun yöllä.

Ollessani siellä (ja työskennellessäni myöhemmin IMDb: ssä / Amazonissa) eräs ystäväni ja minä MySpacesta päätimme yrittää käyttää sosiaalisen median tekniikkaa auttaakseen ihmisiä keräämään rahaa Internetissä. Se oli joukkorahoitusta ennen kuin sana oli olemassa. Ajan myötä teollisuus kasvoi ja pääosin imeytyi salaustilaan.

Kun olin tuossa yrityksessä, kokeilimme salausta ja kaivostoimintaa selvittääkseen, toimiiko se mikrotapahtumien yhteydessä, mutta se oli niin varhaisessa vaiheessa liian aikaisin. Yksi ensimmäisistä kumppaneistamme oli myös Boostfunder, joukkorahoitusalusta, jonka Adam Draper loi ja josta lopulta tuli BoostVC. Hän meni all-in salaus todelliseen aikaisin ja sai oppia paljon katsomalla heitä, osallistumalla heidän demopäiviinsä ja tapaamaan monia heidän yrityksiä.

Muutama vuosi sitten menin all-in-avaruuteen liittyessäni yhteen aikaisemmista sijoittajistani aloittaaksesi salarahaston ja brändämällä joukkorahoituskonferenssiamme Crypto Invest Summitiin (nyt LA Blockchain Summit). Olen sittemmin lähtenyt tuosta rahastosta ja aloittanut Goren Holm Ventures -yrityksen, jonka muutimme viime vuonna Draper Goren Holmiksi, kun Tim Draperistä tuli kumppanimme.

Kuinka Draper Goren Holm syntyi? Voisitko kertoa meille hieman yrityksestä??

Draper Goren Holmia kutsuttiin aiemmin Goren Holm Venturesiksi. Pohjimmiltaan se oli varhaisen vaiheen blockchain-startup-yritysten salkku, jonka Josef Holm ja minä keräsimme joko neuvomalla tai sijoittamalla yrityksiin. Meillä ei ollut tuolloin ulkopuolisia sijoittajia.

Viime vuoden alussa huomasimme, että rakentamamme oli erittäin arvokasta ja toimi todella hyvin, joten päätin skaalata sitä keräämällä rahaa ja kasvattamalla tiimiä ja mahdollisuuksia. Tuon prosessin aikana Tim Draper oli toinen sijoittajamme ja vei koko loppuosan rahoituskierroksesta. Osa sopimuksesta oli, että muuttaisimme tuotemerkin ja tulisimme tasa-arvoisiksi kumppaneiksi. Skaalaamme nyt! Investoimme ja vahvistamme ennen siementä toimivia blockchain-startupeja ja tuotamme eeppisiä blockchain / crypto -tapahtumia.

Alon Goren, Tim Draper, Josef Holm

Kuinka määrität mahdollisuuden salausvaluutatilassa jollekin, joka haluaa osallistua joko sijoittajana tai yrittäjänä?

Mahdollisuudet ovat runsaat, kaoottiset ja mahtavat. KAIKKIEN tulisi olla mukana, mutta jokaisen tulisi käyttää aikaa ymmärtääkseen tilaa. Nousevilla ja hyppyillä teollisuudenaloilla on paljon wannabeja, huijareita ja huonoja sopimuksia.

Älä mene all-iniin, ennen kuin voit navigoida siinä. Ystävä yhteisön kanssa. Tapaat maailman älykkäimmät ihmiset ja opit PALJON.

Voitteko auttaa tuomaan lukijat vauhtiin Totlessa? Miksi valitsitte työskennellä Totlen API: n kanssa?

Totle on yksi ensimmäisistä kohdeyrityksistämme. Rakastin heitä ensimmäistä kertaa, kun näin heidän tuotteensa. Se oli ensimmäinen kerta, kun en tuntenut pelkoa käyttäessäni hajautettua vaihtoa.

He loivat tavan reitittää DEX-kaupat minne vain, mistä saat parhaat hinnat kyseiseltä kaupalta, ja loivat API: n, jonka avulla insinöörien on helppo integroida kyseinen työkalu tuotteisiinsa. Halusin sen olevan niin yksinkertaista muille kuin teknikoille ja päätin käyttää sitä salauksenvalvonnan WordPress-laajennuksen tekemiseen.

Voitteko koskettaa kokemustasi Totlesta?

Luulen, että vastasin enimmäkseen tähän, mutta heidän tuote on loistava. Jos menet suoraan Totle.exchangeen, näet yksityiskohdat siitä, miten he reitittävät kauppoja saadakseen sinulle parhaat hinnat. Mielestäni se on paras paikka käydä salausta. Rakastan Uniswapia, Kyberiä ja kaikkia muita mahtavia DEX-laitteita, mutta mahdollisuus vaihtaa kaikkien hintojen parhaat hinnat yhdessä paikassa on todella eeppistä.

Rakastan myös heidän API: nsa PAY-toimintoa. Hyväksy KAIKKI ERC20-tunnuksesi tuotteessasi ja pyydä sitä näkymään lompakossasi valitsemallasi merkillä. Erittäin yksinkertainen, puhdas ja kuinka rahan tulevaisuuden tulisi näyttää.

Pystytkö opastamaan meidät läpi prosessin, jolla oma vaihto käynnistetään alusta alkaen laajennuksen avulla? Kuinka laajennus toimii?

Se oli todella helpompaa kuin luulin olevan. Pohjimmiltaan minun piti oppia joitain PHP-perusteita, ja se oli vain muutama taso vaikeampaa kuin Totlen koodin leikkaaminen ja liittäminen, mutta tekemällä siitä monia, monia vaiheita yksinkertaisempia keskimääräiselle sisällöntuottajalle, joka ei ole teknistä.

Minulla oli se rakennettu päivässä tai kahdessa, mutta minulle oli tärkeää saada se WordPress.org-hyväksymisprosessin läpi, jotta se olisi virallisessa laajennushakemistossa, jotta se olisi helppo päivittää ja altistaa ihmiset mahdollisimman hyvin DeFi-kuplamme ulkopuolelle. Tuolloin räätälöin sen edelleen, jotta kuka tahansa voisi kerätä omat palkkansa ja optimoin sen.

Se toimii mielettömän yksinkertaisesti. Asennat sen (vain pari napsautusta, koska se on hakemistossa) ja sitten kirjoitat [wpdex] mihin tahansa sivustollasi ja sinulla on vaihto! Loin opetusohjelmia wpcryptoexchange.com opettaa ihmisille, kuinka mukauttaa laajennusta ja kerätä maksuja, jos he haluavat saada fancy.

Onko laajennuksen käytöllä samat velvollisuudet kuin varsinaisen vaihdon suorittamisella??

Ei … Sinulla ei todellakaan ole omaa pörssisi siinä mielessä … se on vapausrangaistus, ja se ohjaa kaupat parhaaseen olemassa olevaan hajautettuun pörssiin. Näin sen pitäisi olla.

Olet tuomassa asiakkaan, nykyiset pörssit tekevät työn, saat maksusi (jos haluat), eikä käyttäjä koskaan poistu sivustoltasi eikä koskaan talleta salaustaan ​​MIKSI. Totlea suojaa myös Quantstamp, joten sinulla on jonkin verran suojaa virheiltä jne.

Luo laajennus lisävastuuta sitä käyttäville sivustoille?

Ei, mutta mielestäni kaikkien pitäisi olla vastuussa yleisön kouluttamisesta ja varovaisuudesta.

Kuinka laajennuksen holdingyhtiö aikoo rahoittaa sen?

Ei … tähän ei ole holdingyhtiötä. Se on avointa lähdettä, ja kuka tahansa, joka haluaa laajentaa sitä tai parantaa sitä, voi ottaa yhteyttä ja auttaa minua tekemään sen. &# 128578;

Kiitos, Alon!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me