Edullisten kolikoiden psykologia

On mahdollista, että Bitcoinille tehdään lähiaikoina merkittävä uudelleenbrändäys johtuen hysteriasta, joka usein ympäröi halpoja kolikoita. Tässä artikkelissa tutkitaan halpojen kolikoiden psykologista vetovoimaa ja kuinka huhuttu Bitcoin-tuotemerkki voisi nostaa markkinaosuuttaan miljardeilla.

Mitä yhteistä monilla kolikoilla, jotka tällä hetkellä käyvät läpi hulluja pumppuja, on yhteistä? Tommy Wiseau on sanonut sen parhaiten seuraavassa leikkeessä:

Ne ovat halpoja halpoja halpoja halpoja. No, ainakin psykologisesti he ovat. On paljon vaikeampaa sanoa, ovatko nämä kolikot todella yli- tai aliarvostettuja. Osakkeiden jakautumisen psykologisista vaikutuksista ja halvemmasta hinnasta on kuitenkin pitkä historia, joka johtaa useampiin sijoittajiin ja kasvaneeseen markkina-arvoon.

Mukaan YourArticleLibrary, “Kun osakkeen hinta nousee ja nousee, jotkut sijoittajat saattavat kokea hintojen olevan liian korkeita ostaakseen tai piensijoittajat saattavat kokea sen olevan kohtuuhintaisia. Osakkeen jakaminen tuo osakekurssin houkuttelevammalle tasolle. Siten vaikutus on psykologinen. Osakkeen todellinen arvo ei muutu yhtään, mutta osakkeen alin hinta voi houkutella uusia sijoittajia. “

Hyödyntävätkö nämä uudet kolikot, joiden kiertotarvikkeet ovat miljardeja? Joidenkin mielestä “halpojen” kolikoiden määrä on noussut. Halpa merkitys noin dollarin hinnalla tai vähemmän. Katsokaa näiden erilaisten halpojen kolikoiden kaavioita viime viikolla.

Kaavio aaltoilun kasvusta

Kartano nousu

Kaavio TRON-noususta

Kaavio RaiBlocks-noususta

Tähtien nousun kaavio

On olemassa lukemattomia esimerkkejä halvoista kolikoista nousussa. Vertaa näitä kaavioita kalliimpien kolikoiden malleihin, jotka menestyivät hyvin vuonna 2017, mutta kamppailivat viime viikolla.

Bitcoinin hintakaavio

Litecoin-hintakaavio

Bitcoin Cash Cash -taulukko

Dash-hintakaavio

Moneron hintakaavio

Monien näiden halvempien kolikoiden ympärillä ei ole merkittäviä uutisia. Silti he pumppaavat, ja kokonaismarkkinakorko nousee. Cardanon tapauksessa heillä ei ole vielä edes toimivaa tuotetta.

On järkevää uskoa, että kyse on uudesta rahasta, joka on päässyt altcoin-markkinoille, ottamatta huomioon kolikoiden ja markkinakorkojen enimmäistarjontaa ja yksinkertaisesti toivoen käteisvarojen salausmaania. Ihmiset näkevät psykologisesti yhden dollarin kolikoilla suuren kasvupotentiaalin ja 200 dollarin kolikoilla vähemmän.

“On todisteita siitä, että sijoittajat eivät pysty säätämään vertailupistettään oikein” näiden kolikoiden hinnan ja kokonaistarjonnan suhteen. (John R.Nofsingerin sijoituspsykologia)

Todellisuudessa yhden dollarin kolikko voi olla huomattavasti yliarvostettu ja 200 dollarin kolikko täysin aliarvostettu. On mielenkiintoista nähdä, etsivätkö nämä viimeisimmät voitot turvasatamaa ja lopulta kolikoihin, joilla on todistetumpi kokemus. Tai ehkä olemme siirtyneet uuteen aikakauteen, halvan kolikon nousuun.

Viime aikoihin asti keskimääräinen henkilö, joka liittyi Coinbaseen tai muuhun pörssiin, pystyi edelleen ostamaan BTC: n, ETH: n ja LTC: n kokonaislukuja. Monet ihmiset eivät vieläkään ymmärrä, että voit ostaa murto-osan Bitcoinista.

Murto-osa Bitcoin Google Trends

Mutta vaikka joku tietää, että Bitcoin eroaa osakkeesta, “murtolukujen ja desimaalien ymmärtäminen on vaikeaa, koska kokonaisluvut ovat yleisimpiä ja aikaisemmin kokenut numerotyyppi”. Harkitse myös, että “lisääntyvä näyttö viittaa siihen, että kuluttajien halu käydä kauppaa puhtaat, pyöreät numerot”. Näiden kolikoiden kasvun vuoksi kokonaislukuarvojen ostaminen ei kuitenkaan ole enää mahdollista keskimääräiselle sijoittajalle.

Vuonna 2017 Bitcoin kasvoi valtavasti 1263% ja sai eniten lehdistötilaisuuksia. Näiden halpojen kolikoiden psykologisen vaikutuksen lisäksi ei ole mikään yllätys, että Litecoin ylitti Bitcoinin vuodessa 4978%: n kasvulla. Oliko Litecoiniin ostavilla ihmisillä tietoa Charlie Lee: stä, transaktioaikoista, maksuista ja jatkuvien kovien haarukoiden puutteesta? Ei ole sattumaa, että Litecoin oli ylivoimaisesti halvin suoraan Fiatilta ostettu kolikko suosituimmissa pörsseissä Amerikassa ja Kiinassa vuonna 2017. Ihmiset ovat saattaneet olla psykologisesti pelottelevia Bitcoinin nelinumeroisella hinnalla, mutta Litecoinin kanssa he kokivat olevansa olivat pääsemässä sisään pohjakerroksessa ja että 5000% voitoista oli vielä toivoa.

Nyt olemme tulleet vuoteen 2018, jossa Bitcoin, Ethereum ja Litecoin ovat edelleen helpoimmin ostettavissa olevia kolikoita, mutta ne menettävät hallitsevansa markkinoita, koska nousevat ja tulevat halvat kolikot uhkaavat niitä. Selvästi enemmän ja enemmän rahaa liikkuu markkinoille päivittäin, mutta aloittelijoille näemme syklin jatkuvan, kun Litecoin on jatkuvasti yli 200 dollaria, uuden halvan kolikon etsiminen alkaa.

Keskustelujen sijoittaminen tapahtuu nykyään yleensä seuraavasti:

Henkilö A: Sinun pitäisi päästä salausmarkkinoille, ei ole liian myöhäistä.

Henkilö B: Kyllä, mutta kaikki omistamasi kolikot ovat liian kalliita. Haluan jotain halpaa. Nimeä minulle halpa kolikko, josta ihmiset ovat kuulleet.

Henkilö A: No, siellä on Ripple. Se on noin 50 senttiä, mutta niitä on miljardeja, joten sen markkina-arvo on jo melko korkea.

Henkilö B: 50 senttiä? Kyllä, haluan sen. Haluan minkä tahansa kolikon, joka on edelleen halpaa. Voin omistaa niistä 20 000!

Tämä keskustelu ei ole harvinaista ja osoittaa, mitä salaustilassa tapahtuu.

Tietenkin Ripple nousee pian 640%. Ripple on julistepoika halpojen kolikoiden psykologisesta edusta ja ehkä avasi tulvat. Monet ihmiset kiinnostuivat alun perin Bitcoinista keinona kiertää pankkeja, ja nyt meillä on Ripple, # 3 markkina-arvo, haluavat työskennellä suoraan pankkien kanssa. Kolikko ei ole vain keskitetty, kaivettu valmiiksi, ja 20% varallisuudesta menee suoraan tekijöille, mutta merkillä ei ole mitään tekemistä heidän yritysyritysten kanssa pankkien kanssa. Sillä on ollut jopa oma artikkeleita CNN: ssä äskettäin. Onko tämä kolikko yksinkertaisesti lisääntynyt, koska se on alttiina ja halpa? On mahdollista, että rento sijoittaja vie vähän aikaa ymmärtääkseen eron 21 miljoonan Bitcoinin enimmäistarjonnan ja Ripple 100 miljardin enimmäistarjonnan tai markkinakorkojen vertailun välillä..

Kun keskimääräinen kryptovaluutan haltija erääntyy ja BTC-, ETH- ja LTC-kuun dopamiinikausi loppuu, suurempi prosenttiosuus siirtyy Binancen ja Bittrexin maailmaan etsimällä sitä seuraavaa suurta pumppua. Tässä halvat kolikot ovat alkaneet kukoistaa. Mitä erityisesti halvat kolikot kasvavat? Redditissä ja Twitterissä saamansa valotuksen suhteen on varmasti jonkin verran korrelaatiota.

Mahdollinen uudelleenmerkintä

Katsotaan nyt, mitä Litecoin on jo tehnyt halvan kolikkotilan torjumiseksi. Loaf-lompakko on yrittänyt auttaa siirtymään Litecoinsista ja keskittymään enemmän Lite-sivustoihin (missä 1 ltc = 1000 lites). Uusi oletusasetus näyttää lompakon kokonaismäärän. Kuvittele, että kun kirjaudut sisään Coinbaseen, pelottava 200 dollarin Litecoin on poissa ja sen sijaan on saatavana mukava 20 sentin Lite.

Viimeiseksi, ja mikä tärkeintä, viime aikoina on ollut voimakkaita huhuja siitä, että Coinbase ja muut pörssit pyrkivät koordinoidusti luomaan Bit-idean (missä ehkä 1 btc = 1000 bittiä). On edelleen monia ihmisiä, jotka haluavat olla osa Bitcoinia, mutta pitävät hintaa pelottavana. Jos nämä ihmiset kirjautuvat sisään ja näkevät voivansa ostaa bittiä 15 dollarilla, se voi johtaa miljardien virtaamiseen Bitcoiniin ja muihin kolikoihin, jotka voivat onnistuneesti toteuttaa tämän strategian.

Psykologinen uudelleenbrändäys auttaisi myös pitkällä aikavälillä kolikon todellisilla menoilla. Vaikka jotkut verkkosivustot yrittävätkin, massamarkkinoiden tasolla ei yksinkertaisesti ole mahdollista listata tavaroiden hintoja kaupassasi 0,00300000 BTC: nä. Se on 3 bittiä kiitos.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me