Huobi, joka tarkoittaa kiinan mandariinilaista valuuttaa, kuuluu jatkuvasti maailman kymmenen suurimman pörssin joukkoon. Tässä artikkelissa tarkastelemme kaikkea mitä sinun on tiedettävä mahdollisena Huobi-käyttäjänä. Tarkastellaan palkkioita, rahaston turvallisuutta, asiakaskokemusta ja muuta.

Huobi Exchange -tietotiedot

Käyttöliittymä ja mobiilisovellus

Huobi-mobiilisovelluksessa, joka on saatavana iOS: ssä ja Androidissa, on suurin osa web-alustan toiminnoista. Voit jopa suorittaa tehtäviä, kuten tilin rekisteröinnin ja vahvistuksen, suoraan sovelluksen kautta. Sisään Google Play, Huobi Global -sovelluksella on keskimääräinen luokitus 4,1 tähteä 3730 arvostelusta. Jotkut käyttäjät ovat kuitenkin joulukuussa 2018 ja tammikuussa 2019 sanoneet, että Android-sovellus ei anna heidän kirjautua sisään Captcha-virheen vuoksi. Sen Apple App Store, Huobilla on keskimääräinen luokitus 4,9 tähteä yli 4800 arvostelusta.

Kaupankäyntivaihtoehdot

Monet keskitetyt pörssit toimivat ainoana keskitettynä markkinatakaajana. Sen sijaan Huobi antaa sinun myös käydä kauppaa tiskillä (OTC). Tämä tarkoittaa sitä, että voit ostaa ja myydä vertaisverkko-valuuttoja Huobissa. Vaikka tämä vaihtoehto on olemassa pörssissä, se ei ole vielä saanut hyväksyntää kauppiailta. Useat kommentoijat ovat sanoneet, että OTC-tarjouksia ei ole. Silti tämä on edelleen innovatiivinen tekninen ominaisuus.

Jos olet marginaalikauppias, Houbilla on erillinen foorumi erityisesti tätä varten. Pääset tähän menemällä otsikon marginaali-välilehteen. Sinulla voi olla vipuvaikutus vaihtelee kolikosta toiseen. Esimerkiksi BTC on noin 3x. Verrattuna muihin marginaalikauppapaikkoihin tämä on vähäistä. Siitä huolimatta se on houkutteleva vaihtoehto potentiaalisille käyttäjille.

Joulukuussa 2018, Huobi-johdannaismarkkinat liikkeeseen lasketut BTC-sopimukset ja ETH-sopimukset (mukaan lukien viikoittain, joka toinen viikko ja neljännesvuosittain) ja joustavat vivut, mukaan lukien 1x, 5x, 10x ja 20x. Tulevaisuudessa liikkeeseen lasketaan lisää digitaalisia valuuttoja vastaamaan erilaisia ​​investointitarpeita.

Näyttökuva marginaalikaupasta Huobissa

Huobi tarjoaa marginaalikauppavaihtoehdon.

Turvallisuus: Onko Huobi turvallinen?

Verrattuna muihin vaihtoihin Huobi jatkuu erinomaisena turvallisuuden näkökulmasta. Monet huippupörssit kärsivät laajamittaisista hakkeroinnista, ja niiden kaupankäyntimäärät vaihtelevat myöhemmin. Vuonna 2015 Bitstamp-hakkeri veti 12000 BTC: tä Huobista. Tämä asia ei kuitenkaan liittynyt Huobin turvallisuuteen. Huobi ilmoitti DDOS-hyökkäyksestä vuonna 2015, mutta se ei aiheuttanut tietoturvaloukkauksia. Yhden arvostelun mukaan yksittäinen käyttäjä menetti USDT: n ja EOS: n Huobissa. Tämä arvostelija toteaa, että ongelma oli johtuu teknisestä virheestä Huobi’s 2FA: n kanssa. Yksi kommentti viittaa siihen, että se johtui tietojenkalasteluhuijauksesta.

Huobi väittää, että sen riskienhallinnan ovat kehittäneet Goldman Sachsin kaltaiset. Pörssi tallentaa noin 98 prosenttia varoista kylmiin lompakkoihin. Lisäksi Huobi käyttää nyt hajautettua vaihtorakennetta estääkseen DDOS-hyökkäykset. Vaihdolla on jopa User Protection Fund Initiative. Kaksikymmentä prosenttia nettotuloista, jotka pörssi saa kaupoista, menee tälle rahastolle, jota se käyttää ostamaan takaisin Huobi Token (HT). Sillä on myös palvelu nimeltä Huobin turvavaranto. Osana tätä vaihto aikoo tallentaa 20000 BTC: tä vakuutuksille. Tämä on ennalta ehkäisevä toimenpide, joka auttaa Huobi korvaamaan käyttäjille mahdolliset hakkeroinnit.

Huobi-palkkiot

Huobilla on 0,2 prosentin maksu, jota sovelletaan sekä markkinatakaajiin että ostajiin summille, jotka ovat 0–5 000 000 dollaria 30 päivän jakson aikana. Vertailun vuoksi muilla huippupörsseillä, kuten Binance, on 0,1 prosentin maksu. Samaan aikaan GDAX: llä on 0,3 prosentin palkkiot.

Tammikuussa 2019 Huobi Global aloitti a porrastettu palkkiorakenne mikä vähentää huomattavasti suurempien kauppiaiden palkkioita. Tämä on suhteellisen kilpailukykyinen verrattuna muihin pörsseihin. Käyttäjillä on myös mahdollisuus alentaa Huobin kaupankäyntimaksuja tulemalla VIP-jäseneksi. Tähän sisältyy HT: n kuukausimaksun maksaminen, joka vaihtelee jäsenyystason (1-5) mukaan.

Kuten useimmissa pörsseissä, Huobilla ei ole maksuja talletuksista. Huobilla on kuitenkin nostomaksut ja vähimmäismäärät vaihtelevat kolikoista kolikoihin. Esimerkiksi Bitcoinin (BTC) nostaminen maksaa 0,001 BTC, minimi nostosumma 0,01 BTC. Tetherille (USDT) kiinteä maksu on 5 USDT ja vähimmäis nostosumma on 20 USDT. Kaiken kaikkiaan tämä tarkoittaa, että Huobi-palkkiot ovat yleensä korkeammat kuin useimmat vaihdot pienempiin nostosummiin. Muutamia poikkeuksia on olemassa. Esimerkiksi TUSD: n nostomäärä on vähintään 20 dollaria, mutta nostomaksu on vain 2 dollaria.

Valuuttaoptiot

Tammikuun 2019 lopussa Huobilla on 182 kolikkoa ja 416 kauppaparia. Kaupankäyntiparien (USDT, BTC ja ETH) salausmarkkinoilla on kolme suurta salausmarkkinaa ja Yhdysvaltojen markkinoilla yksi merkittävä fiatmarkkinat (USD). Joitakin salaus-salaus-kaupankäyntiparin parhaista vaihtoehdoista (kaupan määrän mukaan) ovat BTC-USDT, ETH-USDT, TRX-USDT, EOS-USDT ja EOS-ETH.

28. tammikuuta 2019 alkaen ainoat USD-kaupankäynnin vaihtoehdot ovat BTC, USDT ja ETH. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että Yhdysvaltain asukkaille USD-valuutan nosto- ja talletuspalvelut tulivat saataville vasta 4. tammikuuta 2019. Tällä hetkellä Yhdysvaltain asukkaille pankkisiirrot ovat ainoa vaihtoehto. Huobi vaatii myös tason 2 vahvistuksen käyttääksesi tätä ominaisuutta.

Eri puolilla maailmaa kannattaa tarkistaa, tukeeko Huobi kaupankäyntiäsi omalla valuutallasi. Jos olet esimerkiksi Yhdysvalloissa, et todennäköisesti näe vaihtoehtoa käydä kauppaa Australian dollareilla (AUD) Huobi-alustalla, mutta näet todennäköisesti vaihtoehdon USD: lle ja päinvastoin. Toisin sanoen luultavasti näet vain nykyisessä sijainnissasi käytetyn fiat-valuutan.

HBUS Marketplace muutti vuoden 2019 alussa Huobiksi.

Nostorajoitukset

Samoin kuin monilla markkinoilla olevilla pörsseillä, Huobilla on peruuttamisrajoituksia, jotka perustuvat käyttäjien eri tasoihin. Yksi asia, jonka huomaat, on se, että nostosummat vaihtelevat suuresti kansalaisuudestasi riippuen. Jos olet esimerkiksi Kiinan kansalainen, et voi nostaa varoja vahvistamattomana käyttäjänä tai tason 1 vahvistuksella. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain tasolla 2 tai sitä korkeammalla. Yhdysvalloissa vaihto vaatii vain tason 1 vahvistuksen. Summat ovat kuitenkin suhteellisen pieniä: päivittäinen raja 2000 dollaria ja kuukausittainen raja 10000 dollaria.

Asiakaspalvelukokemus

Huobilla on useimpiin vaihtoihin verrattuna keskimääräistä asiakaspalvelukokemusta. Asiakastuki on käytettävissä 24/7, ja vasteajat kestävät keskimäärin vain kaksi tai kolme tuntia. Monet pitävät tätä avaruudessa harvinaisuutena.

On kaksi päämenetelmää, joilla voit tavoittaa asiakastuen. Ensinnäkin voit käyttää chat-sovellusta, joka on saatavilla suoraan Huobi-kaupankäyntialustalla. Toiseksi voit ottaa yhteyttä tiimiin osoitteessa [sähköposti suojattu]. Jos valitset tämän vaihtoehdon, Huobi pyytää sinua käyttämään Huobi-tiliisi liitettyä rekisteröityä sähköpostiosoitetta ja lisäämään käyttäjätunnuksesi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me