Jos aloittelijoille ja uusille kauppiaille on olemassa yksi yhteinen kokemus, kun he pääsevät kryptovaluutta-maailmaan, se on yleensä ylivoimainen monimutkaisuus tehdä mitään. Ostamalla ensimmäisen bitcoinin tai suorittamalla ensimmäisen altcoin-kaupan, uudet tulokkaat kohtaavat todennäköisesti useita utuisia alueita.

Vaikka monimutkaisten blockchain-pohjaisten projektien kokonaismarkkinoiden koko kasvaa edelleen, monimutkaisten yksinkertaistamisen perifeeriset markkinat seuraavat edelleen.

Yksi lupaavista työkaluista, joiden tarkoituksena on yksinkertaistaa ja valtuuttaa massoja käymään kauppaa, on Capitalise.ai. Capitalize tarjoaa kielipohjaisen käyttöliittymän automaattisiin kaupankäyntitilanteisiin ja integroituu useisiin kolmansien osapuolten pörsseihin, kuten Binance ja Bitmex, ja suorittaa kaupat puolestasi..

Voit esimerkiksi kirjoittaa jotain esimerkiksi: “Osta 10000 dollarin arvoinen Bitcoin, jos se saavuttaa 15 000 dollaria, mutta myy se, jos hinta putoaa alle 12 000 dollarin.” ja kauppa toteutetaan, jos tietyt ehdot täyttyvät.

Koodausta ei tarvita, ja yksinkertaiset arjen sanat ovat kaikki mitä tarvitset näiden kauppojen suorittamisen aloittamiseksi.

Saimme mahdollisuuden haastatella Shahar Rabin, toimitusjohtaja & Capitalise.ai: n perustaja. Rabin on insinööri, jolla on yli 15 vuoden kokemus kaupasta perinteisillä markkinoilla ja joka on kehittänyt automatisoituja kauppajärjestelmiä johdannaismarkkinoille.

Nauttia!

* Toimittajan huomautus: Riippumatta siitä, kuinka hyvin pystyt ilmaisemaan kauppasi, kaupankäynti (varsinkin kryptovaluutta-maailmassa) on edelleen erittäin riskialtista toimintaa. Tee oma tutkimus, ota yhteyttä ammattimaisiin talousneuvojiin ja sijoita vain mitä voit menettää.

Voitteko kertoa meille hieman Capitalize-historiasta? Olet perustanut sen vuonna 2014, oliko se alun perin perinteistä markkinakauppaa varten vai oliko sinulla aina visio kryptovaluutoista?

Capitalize perustettiin vuonna 2015 näkemyksellä perinteisten markkinoiden kauppiaiden jokapäiväisten ongelmien ratkaisemisesta. Silloin kryptovaluutat olemme edelleen markkinarako, jolla ei ole paljon aktiviteetteja, joten meillä ei ollut mielessä kryptovaluuttoja.

Kuinka paljon työtä oli kaupankäyntialustan saamiseksi kentältä? Kuinka sait ajatuksen siitä?

Ajatus luoda foorumi, jonka avulla voit automatisoida kaupankäyntisi helposti, tuli henkilökohtaiseksi välttämättömyydeksi. Perustajayhteisöni Amir ja minä työskentelimme omalla algokauppamyymälällämme. Kehityssyklien suorittaminen kestää viikkoja ja jopa kuukausia, ja etsimme tapaa lyhentää näitä ajanjaksoja. Omasta välttämättömyydestämme olemme luoneet sen, mikä on tänään Capitalize. Kesti 3 vuotta tämän vankan kaupankäyntialustan saamiseksi maahan. Käyttöliittymä on rakennettu yksinkertaisuuden vuoksi, ja sitä ajava moottori on massiivinen ja monimutkainen.

Kenelle on kapitalisoitu? Iskulauseesi on “hyödyntää kaupankäyntitaitojasi”, tarkoittaakö tämä sitä, että Capitalize ei ole tarkoitettu aloittelijoille vaan kokeneille kauppiaille?

Aluksi kehitimme tätä sellaisille kauppiaille kuin me, kauppiaille, joilla oli mielessä erityisiä skenaarioita ja jotka halusivat soveltaa niitä salkkuunsa. Ajan myötä havaitsimme, että melkein kaikki, jotka haluavat olla tekemisissä markkinoiden kanssa, voivat käyttää tekniikkaamme.

Isojen kirjainten käyttö

Joten aloitteleva sijoittaja, joka haluaa vain ostaa 1000 dollaria Bitcoinia, voi tehdä juuri niin, ja ammattimainen kauppias voi kirjoittaa monimutkaisia ​​kaupankäynnin skenaarioita. Kuka tahansa voi käyttää tätä tekniikkaa riippuen yksilöllisistä pyynnöistä, jotka hän kirjoittaa itse.

Kuinka monta käyttäjää sinulla on?

Olemme juuri äskettäin käynnistäneet tämän alustan, joka on avoin ja kaikkien käytettävissä ilmaiseksi. Vaikka emme ole vielä aloittaneet markkinointitoimia, meillä on tällä hetkellä useita satoja käyttäjiä.

Olemme erittäin innoissamme siitä, kuinka adoptio kasvaa, kun useammalla ihmisellä on mahdollisuus löytää tämä.

Mikä sai sinut päättämään siirtyä kryptovaluuttamarkkinoille? Mitä kryptovaluuttoja tuet?

Viime vuonna olemme nähneet massiivisen kasvun kryptovaluuttojen kaupassa. Sellaiset ongelmat, joita kauppiaille ratkaisemme, ovat vielä suurempia salauskauppamarkkinoilla.

Nämä markkinat eivät koskaan nuku, niillä käydään kauppaa 24 × 7 ja ne ovat erittäin epävakaita. Kaikki tämä tarkoittaa, että elinkeinonharjoittajan on pystyttävä reagoimaan nopeasti mihin tahansa tapahtumaan koko ajan. Ja se sai meidät päättämään tarjota tätä tekniikkaa salauskauppiaille.

Voivatko asiakkaat käydä kauppaa kaikilla perinteisillä markkinoilla sekä salauksella?

Toki asia. Voit linkittää perinteisten globaalien välittäjien, kuten “Interaktiiviset välittäjät”, tilit kaupankäyntiin osakkeisiin, valuuttakursseihin jne. Ja linkittää salaustilisi pörsseistä, kuten “Binance”, kaupankäyntiin Bitcoinilla, ethillä jne..

kryptovaluutanvaihto

Menetti kapitalisoituja kryptovaluutan vaihtoa ja kumppaneita.

Sinulla ei ole vielä julkaistu valkoista kirjaa. Mikä on tarina sen takana? Näetkö liiketoimintamallisi tarvitsevan oman tunnuksen, oman kryptovaluutan? Jos on, kerro meille lyhyesti, miten se toimii.

Valkopaperi on pian saatavilla verkkosivustollamme. Lähitulevaisuudessa otamme käyttöön tunnuksen. Tätä tunnusta käytetään käytön lisäämiseen kaikissa Capitalize-tuotteissa, nykyisissä ja tulevissa tuotteissa. Lisää siitä pian julkaisemassamme valkoisessa kirjassa.

Kuinka käytät tekoälyä kauppakoneessasi?

Se on tekoälyä hyödyntävä optimointimoottori, jota kehitetään parhaillaan ja joka auttaa käyttäjiä optimoimaan kaupankäyntistrategiansa. Suurten tietojen analysoinnin ja tekoälyalgoritmien avulla järjestelmä pystyy ilmoittamaan käyttäjälle paremmin toimivan strategian syöttämänsä strategian perusteella.

Käytätkö myös koneoppimista? Mikä on ero?

Suurin osa koneoppimisen kehityksestä on keskittynyt kielitekniikkaamme. Koneoppimisalgoritmit mahdollistavat järjestelmän tukeman kielen laajentamisen ja tarjoavat käyttäjälle myös asiaankuuluvia ehdotuksia auttaakseen häntä luomaan kaupankäyntistrategiaa.

Kuinka aiot yhdistää blockchain-tekniikan tekoälyyn?

Meillä on vähän käyttötapauksia, jotka kehitetään blockchain-tekniikan perusteella. Yksi niistä on markkinapaikkojen sosiaalinen areena.

Kuinka kauas etenemissuunnitelmassa olet? Milloin käynnistät salausalustasi?

Itse asiassa olemme jo käynnistäneet! Alustamme on avoin kaikille kauppaa varten ja se on ilmainen. Lisätietoja on verkkosivustollamme: www.capitalise.ai

Kuinka varmistat, että käyttäjien varat ovat turvassa?

Se on hyvin yksinkertaista. Capitalize muodostaa yhteyden nykyisiin tileihisi eri tukemissamme pörsseissä. Kun olet antanut meille luvan, voimme käydä kauppaa puolestasi. Emme kuitenkaan voi nostaa varojasi. Rahasi pysyvät siis pörssissä ja pörssi vakuuttaa ne. Sinun ei tarvitse koskaan lähettää varoja Capitalize-tilille.

Kuinka varmistat jatkuvan käyttöajan?

Osa syy siihen, että teknologiamme oli monimutkainen kehittää, on tinkimätön asenteemme, 24/7-esteettömyys on keskeinen tekijä. Eri palvelimet, jotka sijaitsevat eri puolilla maailmaa, toimivat aina varmuuskopiona. Jos yksi palvelin putoaa, toinen tulee heti paikalleen varmistaakseen järjestelmän jatkuvan käyttöajan.

Mitä tapahtuu, jos kauppa tapahtuu vahingossa? Jos kauppias kirjoittaa vahingossa jotain tai kone ymmärtää väärin? Onko sinulla turvaverkko paikallaan?

Alustamme suunnittelu tekee koneiden väärinkäsityksistä mahdottomia. Kun kirjoitat kaupankäynnin skenaarion, voit kirjoittaa vain nimenomaisen skenaarion. Ei ole mitään tapaa kirjoittaa skenaarioita, joilla ei ole järkeä tai joilla voi olla kaksinkertainen merkitys.

isoilla kirjaimilla

Hämmentyneille käyttäjille meillä on viimeinen vahvistusnäyttö, joka näyttää kaikki olosuhteet kirjoitettu eri tavalla, joten voit tuntea olosi mukavaksi, kun päätät suorittaa automaattisen skenaarion.

Hoidamme joitain riskialttiita tilanteita, esimerkiksi käyttäjä voi asettaa sääntöjä sisäänpääsylle, sitten sääntöjä poistumiselle ja suorittaa koko skenaarion silmukassa. Jos sekä maahantulo- että poistumisehtoja sovelletaan samanaikaisesti, se johtaa koneen pääsemiseen kauppaan uudestaan ​​ja uudestaan ​​supernopeudella, mikä puolestaan ​​tyhjentää tilin pelkästään sillä perusteella, että kaupankäyntimaksuja on. Tällöin meillä on turvatoimenpide, joka todella estää automaattisen menettelyn suorittamisen ja ilmoittaa käyttäjälle, kun se tapahtuu.

Luuletko blockchain-tekniikan johtavan markkinoille, jotka eivät ole koskaan suljettuja? Onko 24/7 pörssiskenaariossa mahdollisia haittoja?

Ehdottomasti näin on nyt salauskaupassa. Uskon, että se asettaa tulevaisuuden standardin kaikille kaupankäyntitavoille. Mahdollinen haitta on, että meidän kaikkien on pysyttävä tietoisissa markkinoiden tapahtumista ja pystyttävä reagoimaan niihin 24/7. Vähemmän ongelmaa käytetyn tekniikan suhteen.

Mikä on suurin ongelma, jonka ratkaiset Capitalisessa?

Kauppiaiden suurin vihollinen on hän itse. Pelko, ahneus ja ikävystyminen ovat tuhoisia kaikelle kaupankäyntisuunnitelmalle. Teknologiamme auttaa kaikkia käymään kauppaa kuin kone, jättäen kaikki tunteet pelistä.

2018 on ollut kryptovaluutan karhumarkkinat. Mitkä ovat mielestänne parhaat keinot ansaita rahaa myös karhumarkkinoilla? onko se mahdollista?

Rahan ansaitseminen taantuvilla markkinoilla on mahdollista, yksi parhaista tavoista on käyttää futuurisopimuksia markkinoiden lyhentämiseksi ja ansaitsemiseksi, kun ne vähenevät. Voit käydä kauppaa tulevilla sopimuksilla Bitmexin kanssa, mutta suosittelen vain, jos ymmärrät näiden kaupankäyntivälineiden riskit.

Vuosi 2018 on ollut melko sääntelyn vuosi. Kuinka se on vaikuttanut yritykseesi?

Normimme ovat aina olleet korkeat, yritämme vastata tiukimpiin vaatimuksiin missä toimimme. Liiketoiminnan harjoittaminen finanssialalla tarkoittaa, että joudumme kohtaamaan tiukimman sääntelyn. Tässä suhteessa emme joutuneet kohtaamaan kovaa taistelua.

Mikä on suurin muutos, jonka aiomme nähdä tulevina vuosina? Mikä on suurin tavoitteesi elämässäsi?

Luulen, että blockchainilla on mahdollisuus muuttaa perusteellisesti monia yrityskäyttötapauksia ja koskettaa kaikkia. Tämän potentiaalin takia olen varma, että näemme yhä useamman pienen ja suuremman yrityksen keskittyvän ja kehittämään monia blockchain-pohjaisia ​​tuotteita. Tulevina vuosina se on uuden maailman rakentaminen.

Henkilökohtainen tavoitteeni on olla tunnettu hyvistä asioista, joita yritän tuottaa tälle teollisuudelle.

Mitä et tee, kun et ole töissä ja haaveilet uusia liikeideoita?

No, uusia ideoita tulee aina esiin, koska olen niin mukana, en voi auttaa sitä. Mutta muuten olen isä ja aviomies. Jokaisen vapaan hetkeni aikana yritän omistaa niin paljon aikaa perheelleni, mikä luonnollisesti on tärkein asia elämässäni.

Mitä neuvoja annat kaikille, jotka haluavat tulla kauppiaiksi?

Käskisin kauppiaaksi haluavaa henkilöä menemään pankkiautomaattiin, nostamaan 1000 dollaria, sitten menemään vilkkaalle kadulle ja heittämään rahat ilmaan!

Jos se tuntuu liian tuskalliselta, älä edes aloita. Se on pitkä tie, ennen kuin voit tulla menestyväksi kauppiaaksi, menetät varmasti paljon rahaa ja kestää kauan, ennen kuin voit tulla kannattavaksi.

Aloita pienestä, käy kauppaa pienillä varoilla ja älä koskaan hyppää liian korkealle liian aikaisin.

Kaikki muu, jonka haluat lukijamme tietävän?

Meillä on lisää jännittäviä tuotteita tulossa pian, backtesting, marketplace ja paljon muuta. Joten tutustu verkkosivustoomme (www.capitalise.ai) oppia lisää. Ja meistä olisi hienoa, jos liityt yhteisöömme!

Kiitos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me