Alex Wearn on IDEXin takana olevan yrityksen Aurora toimitusjohtaja ja perustaja. Hän työskentelee parhaillaan monien erilaisten aloitteiden parissa, mukaan lukien kuuluisan hajautetun vaihto- ja rahoitusalustan uudelleenbrändäys. Coin Centralin Munair Simpsonilla oli mahdollisuus haastatella Wearnia ja hänen kollegaansa Forrestin valaanpyynti, markkinointipäällikkö konsensuksessa viime kuussa Blockchain-viikon aikana New Yorkissa. Halusimme kysyä Wearnilta muutaman kysymyksen Auroran tuotemerkistä, hänen kryptovaluuttapankkitoiminnoistaan ​​ja joistakin haasteista, joita hän kohtaa IDEXin suorittamisessa Ethereum-verkossa.

Haastattelu

Munair Simpson: Alex, haluaisitko esitellä itsesi, kertoa meille hieman taustastasi ja siitä, mitä te olette tehneet viime aikoina?

Alex Wearn: Nimeni on Alex Wearn. Olen Auroran toimitusjohtaja ja perustaja. Meidät tunnetaan parhaiten ensimmäisestä tuotteestamme, IDEX-hybridi-hajautetusta keskuksesta, joka on rakennettu Ethereum-verkkoon.

Taustani on ohjelmistokehityksessä, lähinnä tuotehallinnassa. Olen työskennellyt esimerkiksi IBM: n, Adoben ja Amazonin parissa. Aloitimme tämän projektin hieman yli vuosi sitten. Aloitimme pörssin rakentamisen vuoden 2016 tammikuussa tai joulukuussa, tammikuussa 2017.

Aloitimme lokakuussa 2017, ja tammikuusta 2018 lähtien olemme nähneet melko aggressiivista kasvua. Olemme siirtyneet 3 000 käyttäjästä tammikuun puolivälissä viime aikoina 140 000 käyttäjän ohittamiseen. Olemme Ethereum-verkon hajautettu hajautettu vaihto sekä tärkein sopimus tapahtumien määrän ja läpimenon suhteen.

Käytämme yleensä noin 5-7% Ethereum-verkon kaistanleveydestä. Olemme nähneet hämmästyttävää kasvua, suuren hyväksynnän, ja olemme todella innoissamme kertoa teille lisää projektistamme.

Munair Simpson: Forrest, haluaisitko esitellä itsesi?

Forrestin valaanpyynti: Nimeni on Forrest Whaling. Olen markkinoinnin päällikkö. Taustani on perinteisessä digitaalisessa markkinoinnissa. Olen tehnyt sitä kymmenen vuoden ajan, pääsin salaukseen siellä olevien sijoitusmahdollisuuksien kautta. Nämä kaverit rakensivat tuolloin DEX-projektia, joten he saivat minut tekemään neuvontatyötä. Kun olemme käyneet läpi rahoitusta, he tarjosivat minulle kokopäiväisen työpaikan, enkä ole katsonut taaksepäin.

Munair Simpson: Jotkut joukkueesta eivät ole täällä tänään kanssasi. Kuka tahansa, jonka haluat mainita erityisesti, joka on ollut vahva avustaja antamaan ihmisten tietää enemmän tiimistä?

Alex Wearn: Joo. Ydinryhmä oli varhaisessa vaiheessa minä ja nuorempi veljeni Phil. Hän on ollut mukana varhaisessa vaiheessa salaustilassa ja hän tunnisti tämän mahdollisuuden hajautettuun vaihtoon, ja erityisesti tämän hybridi-lähestymistavan, jota käsittelemme hieman pidemmälle.

Ray oli johtava kehittäjä tässä asiassa. Hän on se, joka laatii sen yhteen. Myös toinen pääjäsen Brian, joka liittyi meihin kesäkuussa 2017, kun olimme vain muuten kuin valkolehti ja vaihdon prototyyppi. On hämmästyttävää nähdä, mikä yhden miehen aloite kasvaa nyt kehitystiimiksi. Meillä on tällä hetkellä yhdeksän ihmistä, jotka työskentelevät kokopäiväisesti, sekä useita urakoitsijoita.

Olen todella innoissani tuotteen kypsymisestä. Joten arvostamme todella kaikkia hänen pyrkimyksiään auttaa meitä pääsemään tähän pisteeseen.

Aurora-tiimi

Aurora-tiimi

Munair Simpson: Monet ihmiset eivät tunne Aurora DAO: ta ja uutta Aurora-verkkoa. Haluatko antaa lyhyen selvityksen molemmista?

Alex Wearn: Aloitimme IDEX: stä. Tämä on ensimmäinen tuotteemme. IDEX on hajautettu hybridipörssi. Tämä tarkoittaa sitä, että käytämme älykästä sopimusta kaikesta rahastojen säilyttämisestä – kaupasta ja selvityksestä.

Mutta älykkään sopimuksen kanssa on keskitetty komponentti. Loppukäyttäjät ja heidän yksityiset avaimet valtuuttavat kaikki kaupat nimenomaisesti, jotka sitten reititetään keskuksen kautta. Etu on, että pörssi voi jonottaa näiden kauppojen lähetykset sopimukseen ja tosiasiallisesti tarjota reaaliaikaisen kaupankäyntikokemuksen, jossa käyttäjät eristetään viiveeltä, joka syntyy toimimalla lohkoketjussa.

Tiedämme, että keskitetyllä komponentilla on joitain haittoja, lähinnä DDOS- tai DNS-hyökkäysten riski. Tulevaisuuden visioomme kuuluu näiden keskitettyjen komponenttien muuttaminen omaksi, Aurora-verkoksi.

Ajatuksena on, että käytämme tunnustettamme, AURA-tunnusta Proof of Stake -konsensusmallin kautta, ja meillä on ne komponentit, joita tällä hetkellä keskittää operaattoriverkko. Ja jokainen näistä operaattoreista kannustetaan toimimaan rehellisesti kulissien takana tapahtuvan panostusmallin takia.

Joten nämä sidosryhmät saavat vaihdolta maksetut transaktiomaksut roolistaan ​​pörssin ylläpitämisessä.

AURA-tunnuksella on tehty pari hienoa asiaa.

Annamme joka kuukausi prosenttiosuuden rahakkeista niille, jotka käyvät kauppaa alustalla, suhteessa pörssissä tekemänsä volyymin määrään. Ajatuksena on, että mitä enemmän likviditeettiä tuodaan alustalle tai mitä enemmän määrää tuodaan varhaisessa vaiheessa, mitä enemmän näitä rahakkeita voit ansaita, ja sitä enemmän voit hyötyä Aurora-ekosysteemin tulevasta kasvusta.

Tunnisteiden hieno asia on, että voit kannustaa hajautettua toimijaverkostoa kaikkien riviin samaan suuntaan, kaikkien siirtyäkseen kohti yhteistä tavoitetta. Tätä yritimme todella tehdä täällä AURA-tunnuksen ja Aurora-verkon suunnittelulla.

Munair Simpson: Viime viikolla Brooklynissa järjestetyssä Fluidity-huippukokouksessa olit lavalla joidenkin muiden avaruudessa olevien pelaajien, kuten Paradexin, kanssa 0x-protokollan yli. Voisitko verrata uutta muutosta, Aurora-verkkoa, jotain 0x: n kaltaiseksi?

Alex Wearn: 0x on keskittynyt protokollakomponenttiin avaamaan keskuksen pääsy joukolle erilaisia ​​käyttöliittymän käyttäjälle suunnattuja komponentteja. Sinulla on välittäjiä, sovelluksia, jotka haluavat integroida toisiinsa.

Se on hyvä tapa tehdä tämä käsite verkon likviditeetistä. Mutta yksi havaitsemistamme haitoista on, että on vaikea luoda korkeataajuista tai nopeaa kaupankäyntikokemusta tällaisessa protokollalähestymistavassa..

Tähän olemme todella keskittyneet IDEX: ssä ja Aurorassa – pitämällä keskitetyn tunnelman nopeuden suhteen säilyttäen samalla huoltajuuden ja turvallisuuden, joka tulee lohkoketjun käytöstä kaikkien kryptovaluuttavarojen hallintaan. Etsimme eri kohdemarkkinoita.

Munair Simpson: Luulen, että on hyvä aika puhua vähän joistakin skaalausaloitteista, joita teillä on. Luulen, että mainitsit verkkosivustollasi sivuketjujen käytön. Haluatko puhua siitä hieman enemmän?

Alex Wearn: Kuten aiemmin mainitsin, olemme tällä hetkellä noin 7% Ethereum-verkon tapahtumamäärästä. Ethereum-verkossa on rajoituksia sekunnissa tapahtuvien tapahtumien suhteen, ja jos kasvamme edelleen haluamallamme tavalla, lopulta aiomme törmätä verkkokapasiteetin rajoituksiin.

Ethereum-säätiö työskentelee omien skaalausratkaisujensa parissa, mutta pystymme itse asiassa ottamaan asian hallintaan tarkastelemalla ja tutkimalla muita sivuketjumahdollisuuksia. Ajatus siitä, että sivuketju on erillinen lohkoketju, joka muodostaa yhteyden Ethereum-verkon pääketjuun, jonka avulla voimme siirtää paljon kaupankäynnin tapahtumia tietylle lohkoketjulle, joka on keskittynyt yksinomaan IDEX-kauppoihin.

Pystymme saamaan suuremman tapahtumien läpimenon, nopeammat estoajat ja nopeammat toimitusajat saamalla sivuketjun, joka on keskittynyt yksinomaan IDEX-kauppoihin. Pystymme myös pääsemään eroon kaasumaksuista. Se on yksi suurimmista haasteista, kun meidän on toimittava Ethereum-verkossa, ja korkeammat kaasun hinnat ylikuormituksen torjumiseksi.

Lisäksi se on toinen komponentti, jossa AURA-merkki tulee pelaamaan. Suunnitelma koskee todistusta vaarnan sivuketjusta, jossa solmuoperaattorit saavat pörssiltä transaktiopalkkiot roolistaan ​​operoinnissa.

Hajautettu tietojenkäsittely

Hajautettu tietojenkäsittely

Munair Simpson: Jos joku haluaa päästä mukaan solmuoperaattorina, mitä heidän on tehtävä?

Alex Wearn: Ollakseni rehellinen, yksityiskohdat eivät ole tässä vaiheessa konkreettisia. Olemme vasta kehitysvaiheessa. Olemme tietoisia siitä, ettemme anna mitään yksityiskohtia, koska yhteisössä olevat ovat taipuvaisia ​​kuulemaan jotain ja tarttumaan siihen evankeliumina.

Olemme varovaisia, ettemme anna mitään liian täsmällistä, mutta voit verrata sitä muihin siellä kehittyviin Proof of Stake -verkostoihin, joissa yksityishenkilöt sijoittavat kolikoiden kokoelman, omaisuuden kokoelman vakuudeksi kannustimena toimia tässä tapauksessa vaakalaudalla, jotta voidaan käsitellä verkon tapahtumia.

Yksi sivuketjun muista eduista ja yksi tutkittavista asioista on integrointi eri älykkäiden sopimuslohkoketjujen välillä. Monet uudet älykkäät sopimusalustat varmistavat, että ne ovat EVM-yhteensopivia, mikä tarkoittaa, että ne ovat yhteentoimivia Ethereum-lohkoketjun kanssa.

Mielestämme tämä on tapa tuoda kaikki nämä varat yhteen sivuketjuun, joka on keskittynyt yksinomaan IDEX-kaupankäyntiin. Pystymme saamaan tämän yhdistetyn, jaetun verkon, jossa jokainen voi käyttää kaikkia näitä erilaisia ​​omaisuuseriä näistä erilaisista älykkäistä sopimuslohkoketjuista hajautetusti samalla, kun säilytämme tähän mennessä luomamme nopean ja laadukkaan kaupankäyntikokemuksen..

Munair Simpson: Koska te käytät paljon älykkäitä sopimuksia saadaksesi kaikki nämä asiat valmiiksi, kuinka voisit riittävästi vet Haluatko mieluummin bugipalkkioita vai työskenteletkö tilintarkastajien kanssa? Kuinka tarkistat koodin?

Alex Wearn: Olemme tehneet molemmat. Tiimissä on useita asiantuntijoita, jotka tarkistavat kaikkien koodit. Olemme työskennelleet parin eri tilintarkastusyrityksen kanssa. Hosho oli yksi niistä, jotka tekivät äskettäisen version älykkäästä sopimuksestamme. Tietysti meillä on bugipalkkio yhteisölle, jos jokin näistä resursseista menettää jotain.

Munair Simpson: Haluatko puhua vähän kaikista viimeaikaisista haasteistasi, kaikesta, mitä olet törmännyt viime kuukausina ja jota et todennäköisesti ole odottanut tai haluat tekevän toisin?

Alex Wearn: Yksi mielenkiintoisista asioista on juuri ollut haaste toimia verkossa, joka itsessään on dynaaminen ja aina muuttuva. Ennen CryptoKittiesia joulukuuhun mennessä meidän ei koskaan tarvinnut ajatella kaasun hintoja tai transaktioita. Se ei ollut oikeastaan ​​ongelma. Ja sitten yhtäkkiä sinulla on sopeutuminen verkkoon ja kaikki varmuuskopioidaan hulluna.

Joten nyt yhtäkkiä, se on toinen tekninen haaste, jonka meidän on ratkaistava. Kuten mainitsin, reititämme kaikki tilaukset pörssin kautta. Kaikki on asetettava jonoon yksi toisensa jälkeen, mikä tarkoittaa, että jos kaupani vie todella kauan aikaa, niin peruuttuksesi, joka voi olla riippuvainen kyseisestä kaupasta, asetetaan jonoon sen takana.

Meidän on varmistettava, että kaikki liikkuu ripeällä vauhdilla, mikä tarkoittaa Ethereum-verkon tarkkailua, varmistaen, että käytämme kaasun hintaa, joka pitää asiat liikkeessä nopeasti kaivosnopeuden kannalta. Käytimme jonkin aikaa ETH-huoltoasemaa, mutta lopulta huomasimme, että meidän oli todella kehitettävä oma sisäinen työkalumme verkon valvomiseksi, vireillä olevan transaktiopoolin seuraamiseksi ja optimaalisten kaasunhintojen tunnistamiseksi..

Sitä emme koskaan odottaneet neljä tai viisi kuukautta sitten, jotta siitä tulisi toinen asia, joka meidän oli ratkaistava julkisen lohkoketjun toiminnan dynaamisen luonteen vuoksi..

Munair Simpson: Yksi niistä asioista, jotka huomasin, oli, että sinulla on oma stablecoin. Haluatko puhua hieman tästä?

Alex Wearn: Stablecoinin nimi on boreaali. Se ei ole vielä livenä. Mutta meillä on aikomus vapauttaa se joskus tänä ensi vuonna. Boreaalin idea on, että sitä tukee ensisijaisesti itse vaihto. Boreal on aina lunastettavissa IDEX: ssä sen tavoitearvoon, jonka se on maksanut kaupankäynnistä kauppamaksujen sijaan.

Voit kuvitella tilanteen, jossa jos hinta koskaan putoaa tavoitearvon alapuolelle, kauppiaita kannustetaan ostamaan se keinona maksaa kauppamaksut ennakolta ja alentaa todellisia kauppakustannuksiaan. Haluamme ajatella asiaa muutamalla eri tavalla.

Se on jälleenmyyjän lahjakortti, jolloin voit maksaa ennakkoon pörssi toiminnastasi tai merkitä pörssin tulevat tulot. Vakauden kannalta sen sijaan, että sinulla olisi vain algoritmi, joka hallitsee hintaa ja hallitsee kysyntää ja kysyntää toivomalla sen pitämisen tavoitearvossaan, sinulla on tosiasiassa tuloja tuottava yksikkö, joka tosiasiallisesti tukee sitä ja takaa sen lunastuksen.

Joten voit ajatella sitä vakaammaksi järjestelmäksi vakauden kannalta. Ja katsomalla IDEX: n määrää voit tuntea olosi mukavaksi tarjonnan tai liikkeessä olevien merkkien määrän kanssa. Meillä on todellakin aikomuksia käyttää sitä tapana hallita ohjelmallisesti siellä olevaa määrää.

Jos vuotuisia tuloja on 100 miljoonaa dollaria ja liikkeessä vain 100 miljoonaa, tunnet olosi melko mukavaksi tietäessäsi, että vuoden aikana pörssi pystyy tuomaan ne kaikki pois markkinoilta yksinkertaisesti normaalin toiminnan avulla.

Auroran boreaalinen

Auroran boreaalinen

Munair Simpson: Äsken antamasi esimerkki antaa paljon luottamusta, mutta entä jos siellä on ihmisiä, jotka haluavat lisää virallista tarkastusta tälle stablecoinille? Onko sinulla suunnitelmia työskennellä tilintarkastajien, organisaatioiden kanssa, vai onko suunnitelmia tehdä siitä avoimempaa??

Alex Wearn: Lopullinen tavoite on itsesäätyvä järjestelmä, joka käyttää panoksia, kuten IDEX: n tuloja, tunnuksen levitystä tai nopeutta, kuinka nopeasti ne lunastetaan, kuinka paljon käytetään muilla alustoilla. Se käyttää kaikkea tätä ohjelmien hallintaan ohjelmallisesti.

Ja ihannetapauksessa kaikki nuo säännöt ja olosuhteet ovat mahdollisimman avoimia. Tämä on kartoittamaton alue, joten aiomme olla varovaisia ​​siitä, koska ymmärrettävästi ihmiset ovat huolestuneita ajatuksesta stablecoinista, mistä tahansa näistä stablecoin-järjestelmistä, joissa luovutat omaisuuden, jonka takana on fiat tai ei.

Pyrimme keksimään uuden paradigman, uuden lähestymistavan vakauden hallintaan ja omaisuuden arvon takaamiseen.

Munair Simpson: Monet ihmiset CoinCentral-yhteisössä ovat erittäin kiinnostuneita projektistasi. Nyt kun olemme puhuneet hieman Aurorasta ja Borealista, ihmiset saattavat olla hieman hämmentyneitä.

Minkä heidän pitäisi yrittää omistaa, jos he ovat kiinnostuneita projektisi pitkäaikaisesta menestyksestä? Pitäisikö heidän kokeilla molempia vai yhtä? Kuinka se toimisi?

Alex Wearn: Boreal on enemmän työkalu, joka on rakennettu vaihtoalustalle. Kun levikki kasvaa, aiomme käyttää boreaalia perusvaluuttamarkkinoina tai perusvaluuttana IDEX-markkinoilla. Joten Ether-kaupankäyntiparien lisäämisen sijasta meillä on boreaali kaupankäyntiparina, joka antaa ihmisille vakaan suojauksen epävakauden aikana.

AURA-tunnuksen idea on, että kun verkon vaihto alkaa kasvaa, niin AURA-tunnuksen arvo kasvaa. Koska sidosryhmät alkavat ansaita enemmän transaktiopalkkioiden avulla, panostusmalli tarvitsee lisäturvaa, joten panosmerkin arvo kasvaa.

Munair Simpson: Ihmiset ovat aina huolissaan näiden hajautettujen pörssien likviditeetistä. Haluatko puhua vähän tulevaisuuden haasteista tai suunnitelmista sen varmistamiseksi, että sinulla on riittävä likviditeetti kaikissa parissa, joita tarjoat pörssissä?

Forrestin valaanpyynti: Meillä on ihmisiä, jotka keskustelevat uusien projektien kanssa ja varmistavat, että yhteisö on tietoinen IDEX: stä ja mahdollisuudesta käydä kauppaa omaisuuteen, kun se käynnistetään ensimmäisen kerran. Tämä auttaa varmistamaan, että pörssissä on ostajien ja myyjien markkinoita, jotka ovat kiinnostuneita merkin kaupasta jo varhaisessa vaiheessa.

Lisäksi teemme yhteistyötä ammattimaisten markkinatakaajayritysten kanssa varmistaaksemme, että likviditeetti on merkittävä ja ostojen ja myyntien välinen hintaero on minimaalinen, jotta kuka tahansa, joka haluaa lopettaa asemansa, pystyy tehdä niin ilman ongelmaa.

Munair Simpson: Jos lanseeramme kolikon tai rahakkeen huomenna, miten suhtaudumme teihin pörssiin listautumisesta?

Alex Wearn: Meillä on tiimissä ihmisiä, jotka hoitavat sen. Paras tapa on liittyä sähkehuoneeseemme. Meillä on AuroraDAO-sähkehuone, tai voit löytää meidät sosiaalisen median tai verkkosivustomme kautta ja lähettää tukilipun. Välitän ne listalle, jossa he täyttävät tietoja tunnuksesta. Tiimimme tarkistaa sen ja otamme heihin uudelleen yhteyttä.

Munair Simpson: Mikä on Snowglobe?

Alex Wearn: Snowgloben idea on seuraava iterointi siitä, mitä olemme rakentaneet tämän hajautetun vaihtoalustan suhteen. Lopullisena tavoitteena on saada verkko, joka on käytettävissä likviditeetin yhdistämiseksi useista IDEX-tyyppisistä pörsseistä.

Voit kuvitella tilanteen, jossa kuka tahansa pystyy avaamaan vaihtoalustan, jolla on keskitetty ilme ja tunnelma IDEX: n kaupan nopeudessa, mutta sitten kulissien takana likviditeetti on yhdistetty eri pörsseihin.

Se on pidemmän aikavälin aloite, jonka meillä on, mutta näemme tulevaisuuden olevan avoin, globaali, luvaton, hajautettu kaupankäyntiverkosto. Haluamme varmistaa, että siihen on syötetty mahdollisimman monta kosketuspistettä. Uskomme, että avoimen verkon jakaminen likviditeetin jakamiseksi on paras tapa hyödyntää tätä globaalia aloitetta.

Auroran lumikello

Auroran lumikello

Munair Simpson: Näin jotain hajautetusta pääomasta. Haluatko puhua vähän siitä ja muusta, jonka haluat tuoda eteen ja keskelle?

Alex Wearn: Kun boreaali on liikkeessä, haluamme ottaa hajautetun stablecoinin ja alkaa lainata sitä blockchain-pohjaisen pankin kautta. Luodaan paljon identiteetti- ja luottojärjestelmiä, joiden avulla voimme ymmärtää tietyn käyttäjän riskiprofiilin.

Voimme lainata Borealeja näille käyttäjille, ja nämä lainat saavat sitten toisenlaisen vakuuden Borealin tukena. Kun nämä lainat maksetaan takaisin, yksityishenkilöiden on ostettava Boreal maksamaan takaisin sekä pääoma että korko. Omaisuuserään liittyy toinenkin nousupainepaine.

Tämä tuottaa tuloja myös meille yritykseksi tuottamalla nämä blockchain-pohjaiset lainat. Loppuvisio on, että haluamme rekrytoida muita DAC: ita ja muita sovelluksia toimimaan samassa roolissa kuin IDEX ja takaamaan Borealin lunastamisen heidän alustallaan tavaroiden ja palvelujen maksamiseen..

Tätä varten he voivat sitten jakaa kaikki voitot, jotka tulevat pankkilainausalustan tuloja tuottavalta puolelta. Ajatuksena on kuvitella valuutan liikkeeseenlasku uudelleen. Kansantalouttanne, jotka antavat valuutan arvon, oikeastaan ​​yritykset ja kuluttajat tekevät siitä valuutan arvon ja vakauden.

Mutta hallituksella on seigniorage-kyvyt ja se, joka tosiasiallisesti saa hyötyä valuutan liikkeeseenlaskijasta. Yritämme kuvitella valuutan liikkeeseenlaskuprosessia ja tehdä siitä yritysten ja kuluttajien välinen sopimus, jotta he voivat hyödyntää etuja, jotka syntyvät siitä, että heillä on mahdollisuus käyttää omaa valuuttaa.

Munair Simpson: Kuka on pääekonomistisi?

Alex Wearn: Minä teen eniten taloudellisen ajattelun tutkimusta täällä. Mutta olemme olleet yhteydessä myös tämän alueen ajatusjohtajiin, jotka kuvittelivat uudelleen miltä maailma näyttäisi, jos tuot takaisin käsitteen yksityisestä pankkitoiminnasta.

Se ei ole hullu ajatus. Vasta vähän yli sata vuotta sitten suurin osa pankeista oli yksityisiä siinä mielessä, että yksityiset yksiköt olivat vastuussa omien rahojensa liikkeeseenlaskusta, ja näiden rahojen vakaus riippui siitä, kuinka hyvin kyseiset yksityiset yhteisöt menestyivät riskien hallinnassa “Kuinka riskialttiita heidän lainansa olivat?”

Ja nyt meillä on tämä perverssijärjestelmä, jossa sinulla on keskuspankki, joka on heidän etujensa mukaista taata suurten taloudellisten toimijoiden selviytyminen kyseisen ekosysteemin sisällä. Mutta tekemällä näin olet nyt ottanut osan rahoitusyhtiöiden riskeistä ja siirtänyt sen veronmaksajille.

Yritämme miettiä, miten voimme muuttaa kannustinrakennetta siten, että se on yhdenmukaisempi, läpinäkyvämpi ja että jokainen pystyy vastaamaan omasta toiminnastaan.

Munair Simpson: Mitkä ovat markkinointisuunnitelmat ja aloitteet, ja mitä olet tehnyt aiemmin, mikä on onnistunut? Mitä olet tehnyt, jotta IDEX olisi niin menestyvä?

Forrestin valaanpyynti: Tällä hetkellä yritämme luoda enemmän sosiaalista läsnäoloa Twitterissä ja Redditissä. Katsomme, että se on todennäköisesti paras tapa tavoittaa yhteisö. Ilmoitamme uusista tunnuslistauksista, saadaksemme ihmiset innostumaan uusista ominaisuuksista. Aiomme painostaa sitä.

Teemme lisää haastatteluja itsesi kaltaisten ihmisten ja luotettujen julkaisujen kanssa. Saamme sanan pois, koska mielestämme useimmat ihmiset tuntevat meidät vain IDEX: n suhteen, kun olemme paljon suurempi projekti, kuten Alex on selittänyt..

Luotin aiemmin Google AdWordsiin, YouTubeen jne. Paitsi että se ei toimi, he todella leikkaavat nämä mahdollisuudet salaukseen. MailChimp ilmoitti myös sulkevansa palvelut. Joten meidän on tullut paljon luovista näkökulmista, ja se on oikeastaan ​​kuin ruohonjuuritason ponnistelu verrattuna. Opimme kaikki menestymään tässä liiketoiminnassa.

Munair Simpson: Onko jotain, josta haluaisit puhua, jota emme ole toistaiseksi käsitelleet tässä haastattelussa?

Alex Wearn: Haluan huutaa muulle joukkueelle. Joukko ihmisiä ei ole lueteltu verkkosivustolla. Olemme sittemmin käyneet läpi verkkosivuilla näkyvän, ja kulissien takana on joukko muita ihmisiä.

Nämä ovat ydinjäseniä, jotka olivat osa tiimiä jo varhaisessa vaiheessa, mutta olemme sittemmin kasvaneet noin 20+. Emme halua unohtaa kaikkia ahkeria insinöörejä, markkinointiväestöjä ja tukihenkilöstöä, jotka varmistavat, että IDEX kasvaa parhaaksi tuotteeksi mahdollista.

Kiitos Aurora-tiimille!

Erityiset kiitokset Alexille ja Forrestille, jotka käyttivät aikaa istua kanssamme konsensuksessa. Toivomme, että he menestyvät edelleen ja jakavat menestykset Coin Centralin kautta. Saat lisätietoja Alexin visiosta Aurorasta tutustumalla Auroraan valkoinen paperi ja verkkosivusto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me