Kun Ikigai Asset Management perustaja Travis Kling putosi krypta-kaniinireikään, hän putosi kovasti. Kun hän aloitti lukemisen Bitcoinista syksyllä 2016, Kling alkoi hyödyntää Internet-tietämystä ja tutustua käsitteisiin, kuten Bysantin vikatoleranssi, Zero Knowledge Proofs, Merkle Trees ja paljon muuta. Hän alkoi nähdä uskomatonta arvoa luotettavien / luvattomien kirjanpitojen, salaustalouden, avoimen lähdekoodin ohjelmistojen ja kovien haarukoiden käsitteissä..

Travis Kling

Tuolloin Kling oli salkunhoitaja (200 dollaria) miljardööri Steven A.Cohen Pointin hedge-rahastossa72. Perinteinen rahoitusmaailma noin vuoden 2017 loppupuolella ei ollut aivan innokas tutkimaan täysin kryptovaluutan potentiaalia omaisuusluokana, lukuun ottamatta sen radikaalien spekulatiivisten piikkien ja pudotusten mahdollista hyödyntämistä..

Joulukuussa 2017 Kling lähti Point72: stä viemään investointikykynsä Venice Beachille, Los Angelesiin, ja yhdisti voimansa Timothy Lewisin ja Anthony Emtmanin kanssa perustamaan Ikigain, salauksenhallintayrityksen..

CoinCentral sai tilaisuuden keskustella Klingin kanssa ajatuksistaan ​​kryptovaluuttamaailman tulevasta kehityksestä, kryptovaluutan kehittymisestä omaisuusluokana ja kryptovaluutta-sijoitusfilosofioista.

Voisitko käydä läpi siirtymän varainhoitajasta Point72: ssä Ikigain perustamiseen?

Kumppanini ja minä olemme rakentaneet Ikigain tyhjästä. Vaikka tämä on varmasti paljon työtä, se on antanut meille mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa täysin Ikigain ainutlaatuinen kulttuuri, joka mielestämme on merkittävä kilpailuetu, joka säilyy tulevina vuosina. Toisin sanoen, olemme rakentaneet ympäristön, joka edistää huippuosaamista ja on erittäin suotuisa tuottamaan houkuttelevia riskikorjattuja tuottoja toistettavasti.

Cryptoasset-teollisuus liikkuu nopeammin kuin mitä olen koskaan nähnyt. Kaikki tällä alalla liikkuu superlineaarisessa tahdissa lähinnä avoimen lähdekoodin teknologiapohjan avulla. Teknologinen kehitys tapahtuu evoluutiomaisella, darwiinisella tavalla. Avaruus kehittyy kambrilaisena räjähdyksenä.

Tämä on uusi omaisuusluokka, joka rakennetaan muutosinformaatioprotokollan ympärille, ja sen avulla löydetään uudelleen Internetin perustaso ja luodaan prosessissa biljoonia dollareita.

Erityistä tapaa, jolla arvonluonti tapahtuu, ei ole tällä hetkellä tiedossa, ja erityinen tapa, jolla arvo kertyy, on epävarma. Sellaisena Cryptoasset-sijoittamisen kannalta arvon “todellinen pohjoinen” ymmärretään paljon vähemmän kuin perinteisissä omaisuusluokissa, kuten osakkeissa. Cryptoassetin tuloihin / kassavirtoihin / tuloihin / varoihin ei ole mittareita. Mikään kirjoitettu Cryptoasset-arvostuksesta ei ole vanhempaa kuin 18-24 kuukautta, kun taas osakkeiden arvostus on ollut olemassa yli 100 vuotta.

Määrälliset tiedot ovat rajalliset ja vaikeasti koottavat. Meillä olevat tiedot ovat monissa tapauksissa epätäydellisiä, epätarkkoja tai vertailukelvottomia jaksoittain. Infrastruktuuri on vastaavasti rajallinen.

Liian paljon tietoa ja liikaa, joka on tuntematon, jotta voisimme todella olla Cryptoassetin ”asiantuntija” kautta linjan. Salausinvestointeihin perehdytään opiskelemalla salausta, tietojenkäsittelytiede, taloustiede, tekniikka, kaupankäynti, peliteoria, hallinto, säädökset, filosofia, kehittyvät tekniikat ja monia muita aloja. Tämä investointiprosessin panosten monimuotoisuus ja dynaaminen maisema tekevät vakiintumisedun suhteellisen pieneksi perinteisiin omaisuusluokkiin verrattuna.

Mikä sai teidät valitsemaan nimen Ikigai?

Olen törmännyt Ikigai Venn -kaavioon viime vuonna. Käsite todella tarttui minuun. Minua muistutettiin siitä aiemmin tänä vuonna, ja se löi henkilökohtaisen sointu kanssani. Ikigai on yhdistelmä 1- mitä haluat tehdä 2 – mitä olet hyvä 3 – mitä ansaitset maksettavaksi ja 4 – mitä maailma tarvitsee.

ikigai

Minulla oli ura hedge-rahastosijoituksessa. Pidin siitä. Olin siinä hyvä. Ansaitsin siitä hyvin. Mutta maailma ei tarvitse toista hedge-rahastonhoitajaa. Jos maailma ei saa toista hedge-rahastonhoitajaa, maailma on kunnossa. Mutta maailma tarvitsee tätä tekniikkaa. Tämä tekniikka toimii alustana, jolla yhteiskunnan muutokseen voidaan vaikuttaa positiivisesti. Salausasetit antoivat minulle 4. ympyrän Ikigai.

Mitkä ovat suurimmat kontrastit perinteisten sijoitusstrategioiden ja kryptovaluutan välillä?

Vähemmän signaaleja tuottavaa tietoa yleensä Cryptoasset-sijoittamiseen.

Paljon vähemmän “todellisen pohjoisen” käsitettä – on olemassa monia mahdollisesti oikeita vastauksia, eikä tällä hetkellä ole mahdollista olla varma, mikä vastaus on oikea pitkällä aikavälillä.

Salausasetus ei ole pääoma (useimmissa tapauksissa). Se ei ole oikeudellinen vaatimus tuloista / tuloista / varoista / kassavirroista. Oma pääoma on ollut instrumentti, joka helpottaa arvon kertymistä investointien avulla 1600-luvulta lähtien, ja yritämme tällä hetkellä luoda uuden arvon kertymismekanismin, jolloin tunnuksella on implisiittinen vaatimus Network Effectistä, ja token-rakenne toimii siltana tekniikan luoman arvon välillä ja tunnuksen keräämä arvo.

Kuinka näet kvantitatiivisen analyysin ja suhteellisen uuden kryptovaluutan välisen suhteen?

Koska emme voi käyttää monia arvostusmenetelmiä, jotka ovat jatkuneet perinteisessä omaisuusluokan sijoittamisessa, meidän on pyrittävä tunnistamaan meillä olevat tiedot, jotka voivat auttaa tekemään parempia sijoituspäätöksiä. Monissa tapauksissa nämä tiedot ovat ”krypto-omia”, eikä niitä ole olemassa perinteisille omaisuusluokille. Tähän voi sisältyä tilauskirjatietoja, aktiivisia lompakko-osoitteita, tapahtumia päivässä, Mempool, Hashrate, Community Vibrancy metrics, Wallet Forensics ja monia muita lähteitä..

Tekninen analyysi on myös merkittävämpi rooli salauksessa kuin perinteisissä omaisuusluokissa. Kyseinen valtaosa salaushintatoiminnasta on spekulaation funktio, koska tekniikkaa käytetään tällä hetkellä hyvin vähän sen käyttötarkoituksiin. Keinottelu on pelon ja ahneuden funktio. TA on pelon ja ahneuden kvantifiointi. Täten salausasettien TA: n seuranta on tärkeä kvantitatiivisen tiedon lähde alfa-sukupolvelle.

Mikä on suurin virhe, jonka projektit tekevät tänään, ja miten ne voivat välttää sen?

Avaruudella on taipumus yrittää kävellä ennen kuin se ryömi, tai joissakin tapauksissa juosta tuulen sprinttejä ennen kuin se ryömii. Tämän ekosysteemin perustavaa osaa ei ole vielä kivissä. Monet hankkeet yrittävät kerätä rahaa käyttötapauksiin, jotka edellyttävät infrastruktuuria ja peruskerroksia, joiden toteuttaminen on vuosien päässä. Se on kuin löytäisit ensin betonia teiden rakentamiseksi ja heti ajatus lentävästä autosta. Voisimme käyttää enemmän betonin kaatamiseen keskittyviä ihmisiä teiden rakentamiseen, ennen kuin ajattelemme lentäviä autoja.

Viihdytetään Bitcoinin maksimaalista ajatusta siitä, että pitkällä aikavälillä Bitcoin ja sen toisen kerroksen ratkaisut tuhoavat suurimman osan altcoineista. Kuinka kryptovaluutta-hedge-rahasto lähestyy tätä riskiä?

En voi puhua muiden rahastojen puolesta, mutta uskon, että monet rahastot eivät pysty toteuttamaan tätä tapahtumaa ja toimimaan sen mukaisesti, jos se tapahtuu. Ikigain aktiivinen salkunhoitomenetelmä perustuu 1- laadullisen tutkimuksen neljään perustaan; 2- Perusarviointi; 3 – kvantitatiiviset työkalut; ja 4 – tapahtumavetoiset katalyytit.

Nämä neljä säätiötä antavat meille lippuja koripallopeliin. Vaikka emme tiedä, mikä joukkue voittaa, ja joukkue, joka saattaa päätyä voittamaan koko mestaruuden, ei ehkä ole edes syntynyt, uskomme, että jos meillä on selkeät näkemykset noista neljästä säätiöstä, tiedämme se, kun näemme sen, näemme sen aikaisin ja pystymme käyttämään pääomaa vastaavasti.

Sijoitusvaltuutuksessamme on täysi joustavuus. Voimme sijoittaa koko rahaston pitkän BTC-kannan, jos neljä säätiötä käskevät meitä tekemään niin. Olemme valmiita ja halukkaita sijoittamaan pääomaa sillä tavoin, mikä tuottaa houkuttelevimman riskikorjatun tuoton, ja jos se tarkoittaa yhtä pitkää BTC-asemaa, koska olemme todistamassa “hyperbitoinoitumista”, niin olkoon niin.

Voisitko käydä läpi kolme ydintavoitettasi ja miten ne paljastavat joitain näistä monen miljoonan dollarin mahdollisuuksista?

Ikigain keskeinen opinnäytetyö: Cryptoassets ja DLT ovat sukupolveteknologioita, jotka avaavat valtavan arvon. Tämä tekniikka määrittelee uudelleen omaisuuserät ja likviditeetin. Tämän tekniikan kehitys on suhteellisen varhaisessa vaiheessa, ja investoiminen nousevaan tekniikkaan edellyttää joustavaa lähestymistapaa.

Tämän taustalla näemme monen biljoonan dollarin mahdollisuuden 1-beeta-arvon sieppaamiseen; 2- alfa-arvon luominen; ja 3 – negatiivisen alfa-arvon tuhoutuminen. # 1 käsittelee nousuveden nousua, joka nostaa kaikkia veneitä. Tämä vuorovesi nousee merkittävästi seuraavien vuosien aikana. Olemme erittäin varmoja siitä, että Cryptossetit ovat parhaiten menestyviä omaisuusluokkia seuraavien 5-10 vuoden aikana. # 2 osoittaa, että tietyt veneet nousevat suuruusluokkaa korkeammalle kuin yleinen vuorovesi.

Tulee olemaan joitain valtavia voittajia, kun tämä omaisuusluokka erääntyy ja perustuskappaleet kiinteytyvät paikoilleen. # 3 käsittelee, että monet näistä hankkeista, todennäköisesti yli 90%, päätyvät tosiasiallisesti nollaan, ja jos päätät sijoittaa näihin projekteihin, menetät kaikki rahasi.

Ikigai pyrkii saamaan altistumisen numeroille 1 ja 2 välttäen samalla # 3. Neljä säätiötä yhdistettynä joustavaan sijoitusvaltuutukseen ja monistrategiaan perustuvaan lähestymistapaan antaa meille mahdollisuuden tuottaa ylivoimaisia ​​riskikorjattuja tuottoja toistettavasti laajasti, suunnatusti, voimakkaasti nousussa ja erittäin epävarmalla tasolla. täsmällisyys siitä, kuinka nousu esiintyy.

Voitteko kuvata ennen ICO: n sijoittamista? Onko keskimääräisten sijoittajien mahdollista saada samanlainen pääsy samoihin kauppavirtoihin kuin rahastot??

Keskimääräinen sijoittaja ei pääse samoihin ICO: iin samassa vaiheessa laadukkaiden, hyvämaineisten Crypto-rahastojen kanssa.

Siemenvaiheen Cryptoasset-sijoittamisessa yksinkertaisesti “shekin kirjoittaminen” ei usein tuo tarpeeksi arvoa pöydälle pakottaakseen houkuttelevan siemenvaiheen Cryptoasset-yrityksen etsimään osallistumistasi. Venture-vaiheen Cryptoasset-sijoittaminen on kauppavirtapohjainen liiketoiminta.

Esität itsellesi kysymyksen – “saammeko katsauksen korkealaatuiseen ICO: n aikaisin?”. Jos vastaus on kyllä, sinulla on itsellesi ICO-yritys. Jos vastaus on ei, sinulla ei ole ICO-yritystä. Todellinen huolellisuusprosessi venture-vaiheen Cryptoasset-sijoittamisessa ei ole vaikeaa eikä ole merkittävän alfa-sukupolven lähde.

Jos teet ahkeruutta 20 ICO-projektia, 17 sanot ei ensimmäiselle ahkeruuden tunnille. Pidät 18. ja 19. niistä, mutta tarvitset työtä. 20. pidät todella, mutta samoin kuin kaikki muutkin, joten et saa kapasiteettia sopimukseen, koska se on ylimerkitty.

Ikigai erottaa itsensä muista, jotka yrittävät “kirjoittaa sekkiä” kyseiseen 20. sopimukseen tarjoamalla konkreettista arvoa dollareiden ulkopuolella. Ikigai voi antaa neuvoja parhaista teknisistä käytännöistä ja nopeuttaa kumppanuuksia. Voimme neuvoa token-rakennetta arvon sieppauksen yhteydessä. Ikigai voi auttaa kehittämään markkinoille menevää strategiaa. Ikigai voi kertoa muille Cryptoasset-sijoitusyhteisössä, miksi pidämme projektista tarpeeksi investoimaan siihen.

Tätä Ikigai-arvolausetta ei esitetä vain siemenvaiheen Cryptoasset-yrityksille, mutta myös muille merkittäville “majakka” -yritysrahastoille, jotka sijoittavat Cryptoassetteihin. Meillä on pitkäaikaiset suhteet moniin näistä majakoista ja muodostamme nopeasti uusia suhteita muihin.

Tarjoamalla arvoa suhteisiin näihin majakoihin, Ikigai helpottaa kauppaa houkuttelevimmissa siemenvaiheen Cryptoasset-sijoitusmahdollisuuksissa, mikä lisää arvoa.

Voisitteko selvittää, kuinka tunnukselliset verkkoefektit eroavat perinteisistä verkkovaikutuksista?

Network Effectin sanotaan olevan olemassa, kun tekniikan arvo kasvaa, sitä enemmän ihmiset käyttävät sitä. Puhelin tai sosiaalinen verkosto ovat kaksi helposti ymmärrettävää esimerkkiä.

Jokainen tekniikka, joka saa merkittävän osan arvostaan ​​Network Effectistä, altistetaan käynnistysongelmille, missä sinun on selvitettävä, kuinka päästä 0 käyttäjältä 1mm: n, 5mm: n tai 20mm: n tai minkä tahansa numeron kohdalle, osuma kärkipisteeseen, jossa keskimääräinen käyttäjän käyttämä hyöty on tarpeeksi pakottavaa, jotta tekniikka pystyy seisomaan omilla ansioillaan nykytilaan nähden.

Salauskasettien syntyminen muuttaa pohjimmiltaan tekniikan ja sen verkkoefektin välistä suhdetta. Teknologiaan liittyvän tunnuksen avulla keinottelija voi olla T = 0 ja katsoa tulevaisuuteen ja lyödä vetoa siitä, mikä tekniikan arvo voi olla yksi päivä, jos tekniikkaan tulee tarpeeksi ihmisiä.

Keinottelulla keinottelija saa Taloudellisen apuohjelman (tulevaisuuden voittopotentiaalin), joka korvaa käyttäjän saaman alemman Sovellusapuohjelman. Tällä tavalla keinottelija pystyy ja kannustetaan vetämään tekniikka ylös käynnistysvaiheen vaiheeseen. Sitä ei ole koskaan ollut saatavilla minkään historian aikana. Se on vallankumouksellista.

Mitä pätevän sijoittajan tulisi etsiä hedge-rahastosta markkinointialustojen lisäksi?

Yksinkertaisesti, tiimi ja prosessi.

Tiimi, jolla on merkityksellistä kokemusta erityisesti julkisten markkinoiden salkunhoidossa. Joukkue teknologien ja ohjelmistokehittäjien kanssa. Joukkue, jolla on sijoitus- ja pääomasijoituskokemusta.

Hyvin määritelty sijoitusprosessi. Sijoitusvaltuutus, kehys toimeksiannon käsittelemiseksi ja prosessit kyseisen kehyksen toteuttamiseksi.

Kiitos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me