Ei ole mikään salaisuus, että Japani on yksi blockchain-käyttöönoton edelläkävijöistä. Maa on ollut salauskohde siitä lähtien, kun Bitcoin tuli ensimmäistä kertaa markkinoille yhdeksän vuotta sitten. Tunnustamalla tämän tekniikan ainutlaatuiseksi mahdollisuudeksi, Japanin salausvirkailijat onnistuivat muuttamaan maansa tietämättömästä yhteisöstä yhdeksi johtavista maista blockchain-käyttöönottoa varten.

Japanin blockchain-aikomukset eivät ole aina olleet selkeitä. Julkishallinnon virkamiehet ovat toistaiseksi olleet huolissaan kriittimarkkinoiden sääntelemättömyydestä. Japanin vaihdon jälkeen Mt. Gox, romahti vuonna 2014, oli hetki, jolloin monet Japanin kansalaiset liittivät Bitcoin-sanan petokseen.

Tänään voit ostaa melkein mitä tahansa Japanista BTC: llä, mutta heidän salausmatkansa alkoi paljon aikaisemmin. Katsotaanpa hetki, kuinka Japani onnistui ajamaan salausaallon ja siirtymään kaikkien aikojen merkittävimmistä vaihto-hakkereista nykyiseen asemaansa yhtenä maailman parhaimmista salausmaista.

Japanin salaus – varhaiset päivät

Blockchain-tekniikka tarttui japanilaisten virkamiesten yllätykseen kuten useimmat maailman alueet. Japani oli yksi varhaisimmista yhteiskunnista, joka tunnusti Bitcoinin potentiaalin. Bitcoinista tuli suosittua Aasiassa vuonna 2011. Tällä hetkellä yhä useammat ihmiset pääsivät BTC-kaivoksiin. Erityisesti Japanin, Etelä-Korean ja Kiinan maissa.

Japanissa monet ihmiset uskoivat Japanin luovan Bitcoinin, koska nimi Satoshi Nakamoto on japanilainen. Tämä salaliittoteoria auttoi lisäämään Bitcoinin käyttöönottoa alueella.

Näinä salamarkkinoiden alkuaikoina virkamiehet kiinnittivät vain vähän huomiota kryptovaluuttaan. Sääntelyhuutoja ei ollut, ja BTC: n kasvavasta suosiosta huolimatta useimmilla ihmisillä ei vieläkään ollut aavistustakaan Bitcoinin olemassaolosta. Kaikki tämä muuttui kerran Mt. Gox romahti.

Japanin salakirjoitukset hallitsevat

Vuonna 2014 Japani isännöi maailman suurinta Bitcoin-vaihtoa: Mt. Gox. Nyt surullisen, lakkautettu pörssi hallitsi kerran BTC-kauppaa. Yhdessä vaiheessa arvioitiin, että Mt. Gox hallitsi jopa seitsemänkymmentä prosenttia BTC: n maailmankaupasta.

Japanin markkinat valmistautuivat tekemään blockchain-päivityksen, ja alustat, kuten Bitflyer olivat valmiita viemään sijoittajia uusille korkeuksille. Japanilaiset sijoittajat tunnustavat Mt. Goxin tulot tulvivat kriittimarkkinat ja lyhyessä ajassa avattiin useita japanilaisia ​​pörssejä. Mt. Gox lopulta taitettu lukuisien hakkerointien takia, mutta ei ennen sitä, että se aloitti uuden aikakauden japanilaiset salauksenvaihdot.

Japanin salaus – Monacoin

Japani alkoi nähdä ensimmäisten kotimaisten kryptovaluuttojen tulon tällä hetkellä. Monacoin oli Japanin ensimmäinen paikallisesti kehitetty kryptovaluutta. Tämä alkuperäiskansojen altcoin tuli markkinoille joulukuussa 2013 lähettämisen kautta 2-kanavainen. Kolikon kehittäjä, Mr. Watanabe, päätti pysyä nimettömänä, ja kolikon kehitys on edennyt avoimen lähdekoodin protokollalla.

Monacoin-kaavio CoinMarketCapin kautta

Japanin salauslainsäädäntö

Vuoden 2014 jälkeen japanilaiset virkamiehet tunsivat yleisön lämpöä Mt: ssä menetetyn valtavan määrän takia. Gox-fiasko (850 000 BTC). Rahoitustoimintaryhmä (FATF) julkaisi vastauksen tapahtuman johdosta kasvavaan kansainväliseen julkiseen huutoon Opastus riskipohjaiseen lähestymistapaan kryptovaluuttoihin.

Raportti antoi monia ehdotuksia japanilaisille lainsäätäjille, mukaan lukien, että Japani laillistaa kryptovaluutat ja niiden vaihdon. Tämä toiminta antaisi Japanin hallitukselle mahdollisuuden säätää alaa ja tarjota kaivattua valvontaa paikalliselle salaustaloudelle.

Japani laillistaa Bitcoinin

Huhtikuussa 2017 Japani tarkisti maksupalvelulakia FATF: n neuvoa noudattaen. Versio sisälsi virtuaalivaluutan laillistamisen maksuvälineenä sekä uudet lisenssivaatimukset maassa toimiville pörsseille. Teknisesti Japani ei pidä Bitcoinia laillisena maksuvälineenä, koska sitä ei anna minkään valtion hallitus, mutta he myöntävät, että sitä voidaan käyttää tuotteiden ostamiseen.

Vaihtoille annettiin kuusi kuukautta määräysten noudattamiseksi, jotka sisälsivät määräyksiä asiakasvarojen varastoinnista, päivitetyt kirjanpitovaatimukset ja suunnitellut tarkastukset. Suurin osa näistä ehdoista johtui suoraan Mt. Gox hakata ja niiden tarkoituksena oli estää varojen menetys. Alustojen annettiin olla auki tämän kuuden kuukauden jakson aikana, kun ne odottivat Japanin hallituksen hyväksyntää. Yksitoista pörssiä sai hyväksynnän toiminnalle syyskuuhun 2017 mennessä.

Kiina parantaa japanilaista salausta

Kiina muutti sulkemaan paikalliset pörssinsä viime vuonna, mikä johti salaussijoittajien siirtymiseen Manner-Kiinasta. Nämä blockchain-sijoittajat asettuivat ympäröiville alueille etsimään ystävällisempiä rantoja. Suurin osa näistä halveksituista sijoittajista muutti Japaniin.

Japanilaiset virkamiehet tunnistivat tämän maastapoistumisen ja alkoivat kehittää tapoja kaapata nämä varat. Japanin hallitus oli jo laillistanut Bitcoinin maksuvälineenä, ja sijoittajat tiesivät, että he olisivat tervetulleita maahan.

Japani Bitcoin Mining

Samalla kun kaikki nämä muutokset tapahtuivat, Fukuin kaupungista tuli hiljaa alueen merkittävä kaivoskeskus useiden tekijöiden vuoksi. Kaupungin tuki kattaa nyt puolet yrityksen vuokrasta, jos he valitsevat vapaan varaston kaupungissa. Tämä tuki houkuttelee Bitcoin-kaivostyöläisiä alueelle. Alennushinnan lisäksi kaivostyöläiset voivat saada alennettua sähköä. Vaikka kaupungin sähkön hinta ei ole yhtä halpa kuin ulkomailla, Fukuin hintoja pidetään Japanin parhaimpina. Nämä suotuisat kaivosolosuhteet ovat muuttaneet Fukusin maan kaivosalueeksi ja herättäneet lisääntynyttä kiinnostusta kryptovaluuttakaivostoimintaan.

Japani säätelee ICO: ita

Japanin huomio näyttää kääntyvän kohti alkuperäisiä kolikkotarjouksia (ICO). Tämän vuoden huhtikuussa Tama-yliopiston sääntelystrategioiden keskus antoi luettelon ICO: n sääntelyohjeista. Nämä määräykset sisältävät KYC-lain tuntemattomuuden täytäntöönpanon. Japanissa toimivilla ICO: lla on oltava selkeä ja avoin varojen jakamispolitiikka. Lisäksi ICO: iden on ylläpidettävä avointa seurantajärjestelmää, jonka avulla sijoittajat voivat seurata projektin kehitystä. Näistä ohjeista odotetaan tulevan lain tulevana vuonna.

Japanin salausverotuksen muutokset

Viimeisimmät uutiset Japanin salaussektorista sisältävät muutoksia niiden asteittaiseen salausveroprosenttiin. Nykyisen lain mukaan salauskauppiaita voidaan verottaa jopa viisikymmentäviisi prosenttia niiden myyntivoitoista. Sääntelyviranomaiset haluavat siirtyä tästä mukautettavasta verokannasta yhtenäiseen verokantaan. Lainsäätäjä Kenji Fujimaki aloitti keskustelun 25. kesäkuuta pidetyssä ylähuoneen budjettikokouksessa. Hän ehdotti, että kryptovaluuttoja ei verotettaisi erilaisina tuloina, vaan sen sijaan perustettaisiin uusi krypto-kiinteä vero uusien investointien kannustamiseksi.

Japanin salaus – kirkas blockchain-tulevaisuus

Japanin salaus on edelleen hallitseva voima blockchain-tilassa. Maan salausta suosiva asenne on auttanut ajamaan blockchain-pohjaisia ​​yrityksiä sen rannoille ennätysmäärällä. Nyt Japani pyrkii vahvistamaan asemaansa maailman blockchain-epicentrumina. Maan ainutlaatuinen blockchain-lainsäädäntö luo pohjan digitaalitaloudelle. Toistaiseksi kaikki katseet ovat Japanin salaussektorilla nähdäkseen, kuinka sen säädökset vaikuttavat tämän orastavan teollisuuden kasvuun.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me