FSS tarttuu kaulaansa ketjulle

Viikon tutkimuksen jälkeen, että sen stablecoinia, Tetheriä, käytettiin Bitcoinin juoksun keinotekoiseen lisäämiseen 20 000 dollariin, Tether Ltd. saattaa olla selvä. Taloudellinen arvostelu johti asianajotoimisto Freeh, Sporkin & Sullivan LLP (FSS) väittää, että jokainen USDT on täysin tuettu vastaavalla USD-varalla.

“FSS on vakuuttunut siitä, että Tetherin vakuudettomat varat ylittävät liikkeessä olevien täysin vakuudellisten USD Tethers -saldojen määrän 1. kesäkuuta 2018”, lakiasiaintoimisto päättelee raportissaan.

Entisen FBI: n entisen johtajan Louis Freehin perustaman asianajotoimiston mukaan Tether Ltd: llä on 2,54 miljardia dollaria käteistä kahden pankkitilinsa välillä. Tämä summa pinoaa – ja tosiasiallisesti korvaa – 2,53 miljardin dollarin USDT: n, joka on liikkeessä 1. kesäkuuta alkaen..

“Olemme iloisia siitä, että olemme varmistaneet tämän riippumattoman vastauksen joihinkin yleisön esittämiin kysymyksiin. Emme ole missään nimessä pyrkineet lisäämään avoimuutta Tetherissä “, Tetherin toimitusjohtaja Jan Ludovicus van der Velde sanoi vastauksena havaintoihin.

Van der Velden kommentit ovat kuin helpotuksen huokaus, koska FSS: n havainnot näyttävät vapauttavan Tetherin kaikista virheistä.

Ainoastaan ​​näistä havainnoista on muutamia karsintoja, joista FSS toteaa raportissaan. Nämä varoitukset näyttävät viittaavan siihen, että raportin selkeys tarjoaa vain pienen läpinäkyvyyden, katsaus Tetherin toimintaan, joka jättää yhden silmän auki, kun taas toinen pysyy suljettuna.

Ensinnäkin “FSS ei ole kirjanpitoyritys eikä se ole suorittanut yllä olevia tarkastuksia ja vahvistuksia yleisesti hyväksyttyjen kirjanpitoperiaatteiden avulla”, asianajotoimisto toteaa raportissaan varoittaen edelleen, että heidän havaintojaan ei tule tulkita tarkastuksen tuloksena. . ” Myöhemmin se lisää, että sen puhelimitse ja henkilökohtaisesti haastatteluissa pankkihenkilöstön kanssa “oletettiin ilman lisäkyselyjä, että vahvistuksia toimittaneella pankkihenkilöstöllä oli asianmukaiset valtuudet antaa tällaisia ​​vahvistuksia ja että vahvistukset olivat oikeita”, mikä tarkoittaa, että FSS ei koskaan tarkastellut suoraan Tetherin omistuksia, vaan vain vahvisti ne suullisesti.

Eugene Sullivan, yksi asianajotoimiston yhteistyökumppaneista, on kuulemma myös neuvottelukunta yhdessä kyseisissä pankeissa.

Raportti oli kaikkea muuta kuin virallinen, ja on syytä huomata, että Tether pyysi nimenomaan asianajotoimistoa tarkistamaan taloutensa virallisen tarkastuksen sijasta..

Itse asiassa Tether on toistuvasti kieltäytynyt alistamasta itseään viralliselle tarkastukselle. Tether Ltd: n lakiasiainjohtaja Stuart Hoegner väittää, että tämä johtuu siitä, että yritys ei yksinkertaisesti voi käydä läpi perinteisiä tapoja todistaa talouttaan. Hänelle se ei ole oire Tetherin haluttomuudesta; se on oire institutionaalisten tilitoimistojen haluttomuudesta.

“Tärkeintä on, ettei tarkastusta voida saada”, hän sanoi haastattelussa Bloombergille. ”Neljä suurta yritystä ovat anatemaattisia tälle riskitasolle. Olemme edenneet mielestämme seuraavaksi parhaaksi. “

Seuraavaksi paras asia on samanlainen kuin tarkastus, jonka Tether sai Friedman LLP: ltä takaisin viime vuoden syyskuussa. Kuten FSS: n raportti, Friedmanin oma sisälsi vastuuvapauslausekkeita sen akkreditoinnista, ja sitä pidetään epävirallisena. Roolistaan ​​tarkastuksen tekemisessä Friedman sai Yhdysvaltain CFTC: n haasteen Tetherin ja Bitfinexin kanssa aiemmin tänä vuonna.

Skeptikoille kumpikin raportti saattaa näyttää hieman enemmän kuin Tetherin yritys säästää kasvoja ja pukeutua läpinäkyvyyden naamioon samalla kun jatkat samoja käytäntöjä, jotka ovat asettaneet sen kuumaan veteen.


Kaksi Texasin yliopiston professoria, Austin julkaisi julkisen valvonnan kuumuuden, Austin julkaisi tällä viikolla 66-sivuisen tutkimuksen, jonka mukaan Tetheriä käytettiin manipuloimaan Bitcoinin hintaa viime vuoden huipussaan. Professoreiden John M.Griffinin ja Amin Shamsin havaintojen mukaan “ostot Tetherin kanssa ajoitetaan markkinoiden laskusuhdanteiden jälkeen ja johtavat huomattavaan Bitcoin-hintojen nousuun”, mikä on “parhaiten sopusoinnussa tarjontaan perustuvan hypoteesin kanssa, jossa Tetheriä käytetään tarjota hintatukea ja manipuloida kryptovaluutan hintoja. “

Tutkimus kertoo toisen tarinan, jonka salaliittolaiset ovat papinneet kuluneen vuoden aikana, että Tetheriä ei täysin tueta dollarivarannoilla ja että sen luojat ovat painaneet USDT: itä hallitsemaan Bitcoinin hintavaihteluita. Koska FSS: n raportti on epävirallinen, mikä on ristiriidassa näiden väitteiden kanssa, Shamsin ja Griffinin puolella olevat eivät todennäköisesti muuta mieltään.

Se vie virallisen tarkastuksen tai valtion viraston tutkimuksen. Ottaen huomioon Tetherin vastustuksen edelliseen ja CFTC: n Janurary-haasteeseen, jälkimmäinen on todennäköisesti ainoa keino antaa kiistaton selvitys Tetherin toiminnasta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me