Gemini, Coinbase Turn Away Ripple: n Pay-for-Listing-tarjoukset

Jos olet Ripple-sijoittaja ja olet huolissasi XRP: n kyvyttömyydestä lyödä suurta fiat-pörssiä, älä huoli. Garlinghouse ja hänen tiiminsä ovat yrittäneet.

Se voi kuitenkin olla vähän lohdutusta, kun otetaan huomioon, että kaikki heidän yrityksensä ovat olleet turhia. Ripple on tällä hetkellä markkinoiden kolmanneksi suurin salaustekijä, ja XRP: n 0,50 dollarin hintalappu on 19,8 miljardin dollarin markkina-arvo. Menestyksensä ansiosta Ripplen toimitusjohtaja Jeff Garlinghouse on yksi maailman ensimmäisistä ja harvoista kryptovaluutasta valmistetuista miljardööreistä.

Silti kaikki tämä menestys ja sen mukana olevat rasvaiset rahapinot merkitsevät vähän Gemini- ja Coinbase-pörsseille. Vaikka Ripple yritti ostaa tiensä molemmille, kumpikaan ei harkitsisi sitä anonyymien lähteiden mukaan Bloomberg. Kummassakin pörssissä noteeraus ansaitsisi valuutalle arvonimen salauksen aateliston rinnalla, koska Coinbase sisältää vain Bitcoinin, Ethereumin, Bitcoin Cashin ja Litecoinin, kun taas Gemini on yksinoikeudellisempi edelleen vain Bitcoin- ja Ethereum-listoilla..

Fiat-parit ovat todellakin himoitun hyödykkeen kryptovaluutta-alueella, jossa kaikenlaiseen pörssiin listatun merkin saaminen on erittäin liikkuva pyrkimys. Niin kiertävä, itse asiassa, että jotkut projektit maksavat kolikoistaan ​​1–3 miljardia dollaria, jotta kolikot saataisiin listalle, raportti kirjoittanut Autonomous Next.

Ripplen omien ponnistelujen vuoksi nämä hinnat ovat melko tarkkoja. Bloombergin lähteiden mukaan organisaatio tarjosi Winklevossin omistamalle Geminiille 1 miljoonan dollarin dollaria USD / XRP-parille pörssissään. Vuonna 2017 välitetty yrityskauppa olisi nähnyt XRP: n listattavan saman vuoden kolmannella neljänneksellä. Kun Gemini hylkäsi tarjouksen, Ripple palasi uusiin neuvotteluihin, kuten alennussuunnitelmaan ja integraation kustannusten kattamiseen.

Ei onnistu.

Tämän umpikujan jälkeen Ripple kääntyi viime syksynä Coinbaseen, joka on epäilemättä suosituin näistä kahdesta vaihtoehdosta, koska Coinbase ylläpitää maailmanlaajuista taulukkoa salaus-fiat-kaupankäyntiparille. Ja tällä kertaa Ripple lisäsi anteettaan tarjoamalla yritykselle lainaa 100 miljoonan dollarin arvoisen XRP: n aloittaakseen kaupankäynnin Coinbasella ja oletettavasti sen pörssiosapuolella, GDAX: lla. Osana kauppaa Coinbase saisi maksaa lainansa takaisin joko XRP: nä tai dollareina, kun taas lähteet huomauttivat, että myöhempi vaihtoehto olisi antanut Coinbaselle mahdollisuuden hyötyä kaupasta, jos XRP nousi hinnan listalle ottamisen jälkeen.

Jos Coinbase olisi listannut XRP: n ennen tammikuua, se olisi varmasti hyötynyt. Mutta tämä johtuu osittain Ripplen hinnannoususta tällaisen listan odottamiseksi. Joulukuun ja tammikuun välisenä aikana huhut välittömästä Coinbase-listasta heittivät kolikon hinnan lähes 4,00 dollariin ja saavuttivat kaikkien aikojen korkeimman 3,84 dollarin KolikkoMarketCap. Sen jälkeen kun Coinbase kielsi nämä huhut tammikuussa – ja jälleen maaliskuussa, kun ne nousivat hetkeksi – XRP on laskenut jyrkästi.

Osa Coinbasen ja Geminiin epäröinnistä saattaa tulla esiin siitä, että Yhdysvaltain SEC on varoittanut näitä luvattomia pörssejä olemaan jättämättä listalle rahakkeiksi katsomiaan rahakkeita. Koska XRP on yhden yrityksen, Ripplen, valvonnassa, on syytä väittää, että se voisi kuulua tällaiseen luokitukseen. Tällainen sääntelyyn liittyvä epävarmuus on aiheuttanut ahdistusta kryptovaluutta-harrastajille ja yrittäjille, koska takautuvasti arvopapereiksi merkitty salausvarallisuus voi aiheuttaa laillista painajaista projekteille ja vaihdoille sekä.

Vastauksena kehitykseen Ripplen tiedottaja Emmalee Kremer väitti, että osa Bloombergille annetuista tiedoista on virheellisiä, vaikka hän ei täsmennä, mitkä tiedot ovat vääriä. Sen sijaan hän kertoi Bloombergille, että “Ripple on aina ollut läpinäkyvä [keskittymisestä] vahvan XRP-ekosysteemin rakentamiseen ja kasvattamiseen”, sanoen edelleen, että “[Ripple-tiimi haluaa], että XRP on likvidin mahdollinen digitaalinen voimavara mahdollistamaan nopeammat, halvemmat globaalit maksut. “

Salaus-fiat-kauppapari kahdessa Yhdysvaltain suosituimmassa pörssissä varmistaisi varmasti likviditeetin. Mutta ennen kuin Yhdysvaltain hallitus on saanut enemmän oikeudellista ja sääntelyllistä selvyyttä tai XRP: ltä ei ole poistettu turvatilannetta, on epätodennäköistä, että nämä parit nousevat pian.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me