Justin Sun istuu Tronin, hajautetun viihdesisällön jakamisalustan, ruorissa, jotka hallitsevat markkinapaikkoja asuttavien käyttäjien keskitettyjen kolmansien osapuolien välittäjien sijasta. Tron leijuu tällä hetkellä 1,5 miljardin dollarin markkina-arvon ympärillä. Vaikka Tron on merkittävästi pienempi kuin kaikkien aikojen korkein markkina-arvo 16,7 miljardia dollaria, Tron on ollut uskomattoman aktiivinen vuoden 2018 karhumarkkinoilla.

Sunilla on vaikuttava ansioluettelo 28-vuotiaana: Peiwon (suosittu Snapchat-klooni Kiinassa) perustaja, Forbes China / Asia 30 Alle 30-vuotias, Jack Ma’s Hupan -yliopiston ensimmäinen tuhatvuotinen osallistuja (ja vastavalmistunut) ja nyt perustaja & Top 15 Market Cap Blockchain -projektin toimitusjohtaja.

Justin Sun ja Jack Ma

Justin Sun ja Jack Ma

Yksi merkittävimmistä viimeaikaisista päivityksistä tron-uutiset on sen hankinta BitTorrent, joka on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista peer-to-peer-tiedostojen jakamisprotokollista. Helmikuussa 2013 BitTorrent oli vastuussa 3,35% maailmanlaajuisesta kaistanleveydestä ja hallitsi tiedostojen jakamisen kaistanleveysmarkkinoita.

CoinCentral sai mahdollisuuden olla yhteydessä Suniin Tronin viimeaikaisesta kehityksestä, kuten BitTorrent-hankinnasta, Project Atlasista ja muusta.

Voisitko antaa meille kahden minuutin elokuvatraileri elämästäsi? Kuinka päädyit blockchain-maailmaan?

Ensin kosketuksissa blockchainin kanssa opiskellessani Yhdysvalloissa. Luin New York Timesia, kun törmäsin tarinaan Bitcoinista. Minua kiinnosti heti, kuinka hajautettu se oli, se on läpinäkyvyyttä ja muuttumattomia ominaisuuksia. Siksi aloitin Ripplen palveluksessa ja laajensin Ripple-protokollan Suur-Kiinan alueelle. Halusin harjoittaa arvoja, joiden uskon olevan taistelun arvoisia.

Mutta se oli vaikeampaa kuin kuvittelin tehdä tämä pankkiyhteisön kautta. Autonominen, hajautettu yhteisö oli parempi vaihtoehto. Sitten aloitin TRONin vuonna 2017, jotta näkemykseni toteutuisi. Katson taaksepäin, että olen iloinen voidessani sanoa, että tein oikean päätöksen.

Tron on kokenut valtavaa kasvua ja altistumista viime vuonna. Kuinka viime vuosi on muuttanut elämääsi henkilökohtaisesti?

Rehellisesti, se ei ole muuttunut paljon. Tiedän hyvin, kuinka asiat kehittyvät TRONin ulkopuolella. Minulle nykyisen tekniikan ja yhteisömme parantaminen on projektin perusta. Hintojen muutoksesta riippumatta emme aio lopettaa käyttökokemuksen ja TRON-ekosysteemin parantamista. Se on todella merkitystä.

Haluaisimme antaa lukijamme tutustua Justin Suniin, ihmiseen, hieman paremmin. Mitkä ovat intohimomme ja harrastuksemme blockchain- ja cryptocurrency -maailman ulkopuolella?

Go (Weiqi) ja kirjoittaminen ovat luultavasti tärkeimmät harrastukseni. Itse asiassa julkaisin ensimmäisen kirjani vuonna 2017. Sen nimi on Brave New World. Juuri nyt kaikki energiamme on keskittynyt teknologiamme ja koko ekosysteemin parantamiseen, mikä vaati minua työskentelemään 70-80 tuntia viikossa. Olen tottunut siihen ja nautin siitä.

Voisitko kuvata, millaista oli olla Jack Ma’s Hupan -yliopistossa?

Hupanin yliopisto on ehdottomasti tärkeä virstanpylväs elämässäni. Minusta tuli ensimmäinen tuhatvuotinen opiskelija siellä ennen TRONin perustamista. Noiden kolmen vuoden aikana opin niin paljon Jack Ma: lta ja muilta uskomattomilta yrittäjiltä, ​​etenkin kuinka analysoida nykyisiä trendejä ja kuinka kehittää oikeita strategioita jne. Hupanin yliopistossa oppimani hyödyttävät sekä TRONia että itseäni. Tällainen kokemus on arvokkain lahja minulle.

Tron on myös saanut kohtuullisen määrän kiistoja ja kritiikkiä ihmisiltä, ​​jotka saattavat tai eivät ehkä ymmärrä kryptovaluuttateollisuutta. Kuinka vastaisit väitteisiin, jotka yrittävät tehdä Tronista markkinointikikka ilman tekniikkaa?

FUD: ää ja Shilliä käytetään yleisesti muuttamaan käsitystä, joka sijoittajilla on noin kryptovaluutoista hintoihin vaikuttamiseksi. Toisin kuin jotkut projektit, TRON saavutti kaikki virstanpylväät (testiverkko, pääverkko, todistajasolmujen valinta, virtuaalikoneen laukaisu) ilman merkittävää törmäämistä. Uskon, että tämä on hieno esimerkki siitä, että TRON ei ole vain hype, kuten jotkut sanovat. Yhtiö investoi voimakkaasti R: ään&D; Odotan innolla lisää upeita tuotteita blockchainissamme ja osoitan, että yritys on erinomainen markkinoinnissa, mutta vielä paremmin rakentamassa maailmanluokan tekniikkaa.

Olet ilmeisesti käyttänyt markkinointiin ja kumppanuuteen keskittyvämpää lähestymistapaa kuin muut älykkäät sopimus- ja Dapp-alustat. Mikä on perustelusi tämän takana?

Jotta verkko olisi arvokas, se tarvitsee hienoa tekniikkaa, käyttötapauksia ja käyttäjiä. Yhteistyössä sellaisten vakiintuneiden yritysten kanssa, kuten LINE, Binance jne., Yrityksemme saa enemmän käyttötapauksia haltijoilleen, kehittää uusia tekniikoita ja tavoittaa enemmän ihmisiä.

Blockchain laajenee laajemmalle yleisölle, joka ei edes ymmärrä käyttävänsä sitä, ja uskon, että näemme siellä eniten muutoksia yhteiskunnassamme. Sinun ei tarvitse tietää, miten Internet toimii nauttien siitä, sama on blockchainin kanssa; haluamme tehdä siitä mahdollisimman yksinkertaisen, ja tulevien kumppanuuksien ansiosta onnistumme. Olen innoissani siitä, että nämä kumppanuudet edistävät innovaatioita ja uuden sukupolven Dappia.

Aloitit äskettäin tehdä yhteistyötä Binancen Blockchain Charity Foundation -säätiön kanssa selvittääkseen, kuinka blockchain voi auttaa voittoa tavoittelematonta sektoria. Mitkä ovat blockchainin ja voittoa tavoittelemattomien yhdistelmät, jotka innostavat sinua eniten?

Olen innoissani yhteistyöstä @BinanceBCF tutkia ratkaisuja #blockchain voi tuoda voittoa tavoittelemattomalle sektorille. Toivon sitoutumiseni innoittavan muita liittymään tähän liikkeeseen. Odotan tiivistä yhteistyötä BCF: n ja @UNDP! https://t.co/UyDao9ZkKm

– Justin Sun (@justinsuntron) 18. lokakuuta 2018

Teknologian johtajana ja hajautetun teknologian edelläkävijänä olen iloinen nähdessäni enemmän teollisuudenaloja ja organisaatioita, jotka omaksuvat blockchainin ja sen innovaatiot. Yhdessä Binancen Blockchain Charity Foundation -säätiön kanssa rakennamme lisää käyttötapoja tälle tehokkaalle tekniikalle. Meillä on tärkeä vastuu, ja yhteistyöllä voimme nyt käyttää sitä hyväksi aloitteisiin, joista on hyötyä eniten ihmisille.

Yhteisöillä on tärkeä rooli näiden toimien tukemisessa, ja TRON on päättänyt integroida yhteisön yrityksen ytimeen sen perustamisen jälkeen syyskuussa 2017. Lohkoketjuamme hallinnoi 27 superedustajaa, jotka kaikki ovat TRON-tunnuksen haltijoiden valitsemia. Olen onnekas ansaitessani yhteisön luottamuksen, ja yhtenä valituista superedustajista uskon, että vastuuni on johtaa liikkeitä ja käyttää blockchain-tekniikkaa sosiaalisen edun hyväksi.

TRON voi ylittää tämän ensimmäisen lahjoituksen ja sitoutumiseni superedustajana tästä päivästä lähtien organisaatioille, jotka haluavat lisätä läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta blockchain-tekniikan ansiosta. Olen innoissani siitä, että yhteisön kehittäjät ja TRON työskentelevät yhdessä uusien tuotteiden parissa näiden syiden palvelemiseksi.

Mitkä ovat muut suosikkiprojektisi muualla kuin TRON?

TRON – olen varma, että TRON-verkko tarjoaa ensiluokkaisen, hajautetun Internet-kokemuksen käyttäjillemme.

Bitcoin – Se oli monien yhdyskäytävä blockchain-tekniikan maailmaan, ja se esittelee potentiaaliaan erittäin hyvin.

Ethereum – Se on lohkoketjun ensimmäinen laajennus sovelluksiin.

Voisitteko kertoa meille äskettäisen BitTorrent-hankinnan tärkeydestä?

Perustamisestaan ​​lähtien BitTorrent-protokollan ydinprosesseihin sisältyi kannustinjärjestelmä. BitTorrent-käyttäjät voivat halutessaan ladata tietoja käyttäjille, jotka lataavat heille nopeammin. Ennen hankintaa heinäkuussa 2018 BitTorrent’s R&D-tiimi tutki jo tapoja lisätä blockchain-pohjaisia ​​kannustimia BitTorrent-protokollaan.

Voisitteko kertoa meille hieman Project Atlasista?

Project Atlas on perusta uudelle sisällönjakelutavalle. Aluksi tuotteessa on nopeampi lataus, enemmän siemeniä, ei kaivostoimintaa ja yhteensopivuus taaksepäin. Se on mukautettu nykyiseen maailmaamme: liikkuva, kytketty ja avoin. Pyrimme lopulta valtuuttamaan kaikkia sisällöntuottajia ja heidän yhteisöjään poistamalla välittäjän ja antamalla sisällöntuottajien levittää suoraan käyttäjille.

Meillä on yli 10 henkilön tiimi, joka on täysin omistautunut Project Atlasille. Toivomme julkistavansa ensimmäiset ominaisuudet pian ja odotamme innolla yhteistyötä viihdeteollisuuden keskeisten toimijoiden kanssa.

Mitä pidät Tronin tekniikan mielenkiintoisimmista sovelluksista?

TRON on muuttamassa Internetin toimintaa ytimeen. Uskon, että kaikki verkkoomme rakennetut sovellukset avaavat sen voiman ja hyödyttävät eniten. Olen innoissani nähdessäni viihdeteollisuuden, mutta myös perinteiset alat, kuten telekommunikaatio, pankkitoiminta, energia, kiinteistöt, koulutus.

Miltä menestys näyttää Tronille?

Näyttää hyvältä, ihmisten mukaan blockchain kestää yli kymmenen vuotta, ennen kuin voit kokea sen. Tiimimme työskentelee 24/7, jotta tämä tapahtuisi paljon vähemmän. Perustin yrityksen syyskuussa 2017; tänään olemme noin 300 ihmistä. Tämä on vasta fantastisen tarinan alku.

Mitä mieltä olet markkinatakaajien ja varainhoidon pääsystä salaukseen?

Uskon, että heillä on merkittävä rooli vuonna 2019 ja eteenpäin; voimme vain olla tyytyväinen tähän muutokseen ja kiinnostukseen blockchainiin ja kryptovaluuttaan. Keskustelemme parhaillaan eräiden suurten omaisuudenhoitoyhtiöiden kanssa; Olemme täällä tukemassa heitä, helpottamalla siirtymistä ja auttamalla heitä kouluttamaan asiakkaitaan koko tekniikasta.

Kiitos!

Yllä oleva artikkeli on sponsoroitu viesti. Sisällön ei ole muutettu olevan yhtä objektiivista kuin toimitukselliset standardimme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me