Salausvaluuttamarkkinat ovat tulleet melko kylläisiksi – täynnä kaikkea vääriä projekteista elämää muuttaviin ratkaisuihin. Olemme nähneet, kuinka kryptovaluutta voi kannustaa ihmisiä tekemään uskomattomia asioita rikollisuuden torjunnasta ylijäämäkauppaan. Mutta juuri kun luulit kuulleesi kaiken, mukana tulee VeganCoin.

Vaikka se saattaa kuulostaa aluksi hieman koomiselta, VeganCoinin lähtökohta on oikeastaan ​​melko vankka, vihreällä ja eettisellä tavalla. Vaikka cryptocurrency -maailma näyttää usein olevan kurkkupaikka, joka on täynnä ihmisiä henkilökohtaisen edun vuoksi, ihmiset Vegaaninen kansakunta edistävät sen sijaan hyviä arvoja. Pelastaa maailma, heidän joukossaan.

Heidän VeganCoin identifioi itsensä “julmuudettomaksi kryptovaluutaksi”, koska vegaanisuus on vain elämäntapa eikä vain ruokavalio. Valinta suurempaan hyvään, ei pelkästään itsensä toteuttamiseen.

Veganisuus on nousussa

vegaani

Veganisuus on lisääntymässä ympäri maailmaa.

Vaikka veganisuus on varmasti pieni vähemmistö, vegaanien määrä on maailmanlaajuisesti kasvussa. Pelkästään Yhdysvalloissa rekisteröidyt vegaanit nousivat 600 prosenttia kolmen viime vuoden aikana ja 350 prosenttia Isossa-Britanniassa. Veganisuus oli myös suosituin hakutrendi Kanadassa vuonna 2017.

Ihmiset ovat tietoisia ruokavalinnastaan ​​ja vaikutuksestaan ​​ympäristöön. Valintamyymäläketjujen kysyntä kasvaa vegaanien hyväksymille tuotteille ja ne kutsuvat enemmän kasvipohjaisia ​​elintarvikkeiden toimittajia. Tämä sisältää suuret ketjut, kuten Tesco, Costco ja Walmart.

Olipa ihmiset päättäneet elää kasvipohjaista ruokavaliota terveytensä, eläimiensä tai planeetan pelastamiseksi (lihantuotanto rasittaa ympäristöä voimakkaasti), heillä on yhteiset näkymät – terveellisempi elämäntapa.

Mukaan Vegaaniseura, lihantuotantoon liittyvät prosessit ovat yksi ilmastonmuutoksen avaintekijöistä. Koska ravitsemamme eläimet tarvitsevat syödä, valtavat metsät ovat hakkeroineet eläinten kulutuksen lisäämiseksi. Tämä johtaa lajien menetykseen ja metsien häviämiseen.

Lehmien kuljetus ja metaanikaasu luovat myös suuren hiilijalanjäljen. Pelkästään Brasiliassa karjan ruokintaan käytetään tällä hetkellä noin 5,6 miljoonaa hehtaaria maata.

Joten kiitos vegaaniksi meneville ihmisille. Sen lisäksi, että he siirtävät hotdogit ja lukevat jokaisen paketin takaosan, he sitoutuvat auttamaan planeetan pelastamisessa. Mutta vegaanina oleminen ei ole helppoa. Ei vain grillatun juustovoileivän tai vilkkaan pekonipullin houkutuksen takia. Laadukkaista vegaaneista puuttuu melkein kaikkialta maailmasta.

Tarve vegaaniselle ekosysteemille

Vegaaninen kansakunta

VeganCoinin VeganNation-liikkeeseenlaskijat

Vegaaniksi valinnan tekeminen sinänsä ei ole helppoa, ja asumisesi mukaan se voi myös olla logistisesti mahdotonta. Totta puhuen. Ota perheesi grillausmahdollisuus ilmoittaaksesi uudesta elämäntavasta ja älä odota kiirettä. Jopa voimakkaasti pääkaupunkiseudulla asuville voi olla vaikea löytää vegaanituotteita – ja vaikeampaa tarkistaa ainesosien hankintatapa.

Siirry nyt pieneen kaupunkiin ja mahdollisuutesi löytää vegaanituotteita vähenee merkittävästi. Vegaanihyväksyttyjen tuotteiden valikoima on kadonnut monissa paikoissa – ja vegaaniystävällisiä ravintoloita (ja ihmisiä) ei ole. Mahdollisuus elää salaatilla tekee jo vaikean valinnan entistä vaikeammaksi, mikä johtaa siihen, että monet ihmiset muuttavat mieltään.

Täällä kannustaminen VeganCoin-salausvaluutan avulla voi saada aikaan eron ja tuoda yhteen maailmanlaajuisen vegaanien yhteisön. VeganNation pyrkii yhdistämään vegaanit ympäri maailmaa, joilla on yhteiset arvot, käyttämällä VeganCoinia yhteisölle..

Tämä tekee vegaaniksi olemisen paljon helpommaksi ja ainesosien validoinnin toimitusketjun kaikissa vaiheissa. Blockchain-läpinäkyvyyden ansiosta kaikki VeganCoinilla ostetut tuotteet täyttävät eettisyyden vaatimukset.

Kuluttajat voivat helposti jäljittää ainesosat aina lähteeseen saakka tai yksinkertaisesti ostaa tuotteita luottavaisin mielin. Heidän ei enää tarvitse huolehtia ostonsa eheydestä. He tietävät, että ostaminen VeganCoinilla on ekologisesti järkevä päätös.

VeganCoin – järjestelmä, jossa on kolme komponenttia

Verkkokaupan foorumi

VeganNation-ekosysteemin kautta kuluttajat voivat ostaa VeganCoinia käyttämällä vegaaniystävällisiä tuotteita. Ne voivat joko käydä kauppaa suoraan keskenään tai pienyritysten omistajien, maanviljelijöiden ja erityyppisten palveluntarjoajien (kuten ravitsemusterapeuttien ja ravitsemusterapeuttien) kanssa..

Tukijärjestelmä

Käyttäjän luoman sisällön kautta VeganNation-alustalla käyttäjät voivat jakaa reseptejä, kipupisteitä, ideoita ja vinkkejä. He voivat tarjota tukea ja luoda profiilin, joka ilmoittaa heistä lähimmille jäsenille ja tarkistetuille vegaanimyyjille heidän läheisyydessä yhdistämällä sosiaalisen foorumin kautta.

Ruuanjakoalusta

“Haluamme tuoda jakamistalouden vegaaniyhteisöön”, todetaan VeganNationin vihreässä kirjassa. Kuulostaa melko mukavalta, mutta miten se toimii? Vaikuttaa siltä, ​​että jopa vegaanit tarvitsevat kannustimia jakaa muiden kanssa.

Tunnistetun palkitsemisjärjestelmän kautta VeganNation aikoo antaa yksilöille ja kotitalouksille mahdollisuuden luoda ja jakaa vegaaniruokia VeganPoint-aterioiden jakamisalustansa kautta.

Yksi esteistä elää täysin vegaanista elämäntapaa on saatavilla olevien tuotteiden korkea hinta. Ruokaa jakamalla ne voivat alentaa hintoja, antaa ihmisille mahdollisuuden seurata vegaanista ruokavaliota helpommin, vaikka asuisivat kaukana kaupungistuneista alueista.

Ruokien jakamisen konsepti tuo ihmiset edelleen yhteen, kasvaa vegaaniyhteisöä ja kannustaa mikroyrityksiä kukkimaan.

Kun ennakkomyynti on horisontissa, ei ole vielä mahdollista vahvistaa VeganCoinin suosiota tai menestystä – vaikka VeganNation onkin tukenut joitain melko raskaansarjan kumppaneita, mukaan lukien globaali kirjanpitoyritys EY.

Joten, jos luulit nähneesi jokaisen idean tulla ulos kryptovaluuttayhteisöstä, tuli VeganCoin todistamaan, että kryptovaluuttainnovaatioita rajoittaa vain mielikuvitus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me