Salaus huono – lohkoketju hyvä?

Ei ole aina helppoa kertoa miltä hallitus suhtautuu kryptovaluuttoihin, varsinkin kun niin monet poliitikot yrittävät maalata kryptovaluutta negatiivisessa valossa. Ironista kyllä, monet näistä henkilöistä ajavat samalla lisää blockchain-sektorin kehitystä. Kun olet oppimassa, maan kanta salaukseen ei aina heijasta heidän näkemyksiään blockchain-tekniikasta. Hallituksen lohkoketjuohjelmista on tulossa uusi normi.

Kiinan valtiovarainministeri Xiao Jie Image Forbesin kautta

Kiinan valtiovarainministeri Xiao Jie – kuva Forbesin kautta

Georgian tasavalta

Et ehkä pidä Georgian tasavaltaa blockchain-keskuksena, mutta tämän maan hallitus perusti ensimmäisenä maailmassa blockchain-pohjaisen omaisuuden tapahtumien vahvistamisprotokolla. Ohjelma on seurausta strategisesta kumppanuudesta Bitfury-konserni ja Georgian kansallinen rekisterihallitus.

Järjestelmä käyttää toisen kerroksen yksityistä lohkoketjua toimintojen vahvistamiseen. Tapahtumat tarkistetaan sitten julkista BTC-lohkoketjua vastaan. Ohjelma on ollut valtava menestys, ja lähitulevaisuudessa on jo tarkoitus laajentaa protokollaa kattamaan laajempi valikoima kiinteistövälineitä ja notaarin palveluja.

Australia

Maan alla oleva maa tekee oman osansa lupaamalla 521 000 dollaria kohti digitaalisen muutoksen virastoa tutkimaan edelleen lohkoketjujen integraatiota Australian hallitukseen. Tämä ohjelmoida on keskittynyt blockchain-tekniikkaan liittyvien toteutuskustannusten laskemiseen.

Australian valtiovarainministeri Hon Mathias Cormann

Australian valtiovarainministeri Hon Mathias Cormann

Australia on melkein aina ollut pro-blockchain. Vuonna 2017 Smart Utilities -pilottihankkeelle osoitettiin lisäksi 5,9 miljoonaa dollaria apurahoja. Tämä ainutlaatuinen ohjelma tutkii kuinka käyttää lohkoketjutekniikkaa datan analyyttisten ominaisuuksien lisäämiseksi ja nykyisen energianjakelujärjestelmän parantamiseksi.

Kiina

Kiinan hallituksen virkamiehet kiinnittivät kansainvälisen median huomiota ilmoittaessaan tämän vuoden huhtikuussa kasvatettu 1,6 miljardia dollaria käytettäväksi blockchain-tutkimukseen. Vielä yllättävämpää on se, että Kiinan hallitus käytti 30 prosenttia hankkeen rahoituksesta omasta budjetistaan. Xiong’An Global Blockchain Innovation Fund julkistettiin Kiinan avajaisissa Blockchain-teollisuuspuisto.

Hanketta tukee myös venture-yritys Zhenfund. Zhenfund ei ole vieras blockchain-yhteisölle, ja heidät tunnetaan erityisesti osallistumisestaan ​​Stream- ja Lino.

MEILLE

Yhdysvaltain sisäisen turvallisuuden ministeriöllä on palkittiin miljoona dollaria Virginian käynnistykselle DigitalBazaar. DigitalBazaar työskentelee monenlaisten erityisten rakennettujen lohkoketjujen parantaakseen henkilöllisyyden varmistuskykyjä. Apuraha myönnettiin osana EU: n jatkokehitystä Kotimaan turvallisuusalan yritysaloite. DigitalBazaar turvaa edelleen blockchain-pohjaisten tunnistusjärjestelmiensä rahoituksen, ja tämä on kolmas tällainen tilaisuus, että yritys on saanut apurahoja.

EU

Euroopan komission varapuheenjohtaja Andrus Ansip ylisti hallituksen blockchain-tekniikkaa EY: n Digital Day 2018 -konferenssissa. Hänen huomautuksensa seuraavat EU: n Blockchain-observatorio ja foorumi. Tämä organisaatio keskittyy tutkimaan blockchain-tekniikan tulevaa integroitumista EU: n talouteen. Ryhmä on jo tehnyt kiinnitetty yli 300 miljoonan dollarin rahoitus vuoden alusta.

EU Blockchain Observatory and Forum on suora tulos yhteisyrityksestä Ethereum-pohjaisen startupin kanssa ConsenSys. Tämä ryhmä edistää lohkoketjujen standardointia EU: ssa toivomalla luoda kukoistava hajautettu ekosysteemi, jolla on korkea yhteentoimivuuden taso. Ansip uskoo, että tämä on välttämätöntä uuden digitaalisen eurooppalaisen talouden avaamiseksi.

Venäjä

Venäjä ei ole aina ollut selkeästi suhtautunut salaukseen, mutta he ovat omaksuneet avoimesti blockchain-tekniikan maassa. Suosittu venäläinen äänestyspalvelu Aktiivinen kansalainen käyttää hallituksen lohkoketjuprotokollaa, jonka avulla asukkaat voivat äänestää monenlaisissa yhteisökysymyksissä. Tätä ohjelmaa on käytetty uusien stadionin istuinten värin valitsemiseen ja uusien bussilinjojen nimeämiseen.

Tämä ainutlaatuinen yhteisötyökalu sai äskettäin vakavan päivityksen Ethereum-pohjaisen yksimielisyysmekanismin avulla. Äänestäjät olivat ilmaisseet huolensa siitä, että ääntä ei laskettu oikein. Vastauksena näihin huolenaiheisiin luotiin Ethereum-pohjainen järjestelmä tarjoamaan todellista avoimuutta. Ohjelma on menestynyt hyvin, ja virkamiehet haluavat laajentaa sen käyttöä tulevana vuonna.

Venäjän presidentti Vladimir Putin on vahva Blockchain-teknologiakuvan tukija ekonomihaberin kautta

Venäjän presidentti Vladimir Putin on vahva Blockchain-tekniikan kannattaja – Image via ekonomihaber

Japani

Harvat maat ovat olleet yhtä avoimia kryptovaluutoille ja hallituksen lohkoteknologialle kuin Japani. Maa on kokenut valtavaa kasvua blockchain-sektorillaan BTC: n tekemisen jälkeen laillista tarjous viime vuonna. Tokion Metropolitan Government Accelerator -ohjelma alkoi isännöidä “lisää sijoituspääomaa markkinoille”.Block Chain Business Camp Tokio.”

Ohjelman on tarkoitus kestää kaksi kuukautta ja sen tarkoituksena on kannustaa alan yksityisiä innovaatioita. Tavoitteena on edistää blockchain-hankkeita, joilla on potentiaalia parantaa Tokion asukkaiden elämänlaatua. Sekä ne, jotka edistävät kaupungin taloudellista asemaa blockchain-sektorilla. Ohjelma on avoin yleisölle, ja monet haluavat tämän ohjelman auttaa energisoimaan paikallista taloutta.

Iso-Britannia

Iso-Britannia pilotoi blockchain-pohjaista tutkimusohjelmaa, joka tunnetaan nimellä Arkkienkeli kaivaa syvemmälle blockchain-tietueiden pitämisen eduista. Ohjelma on yhteisön ponnistus, joka yhdistää Surreyn yliopisto, Open Data Institute ja Kansallinen arkisto.

Organisaation tiedottaja Alex Green äskettäin kommentoi siitä, kuinka tärkeää on todistaa asiakirjan oikeellisuus blockchain-tekniikan avulla. Hän selitti, että tämä avoimuuden taso on tarpeen luottamuksen vahvistamiseksi Yhdistyneen kuningaskunnan hallitukseen.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa on yksi maailman vanhimmista arkistoista. Blockchain-tekniikka voisi auttaa lievittämään monia kysymyksiä, jotka liittyvät tällaisten suurten määrien tärkeän tiedon tallentamiseen ja validointiin.

Äänestä Blockchainia

Kuten tiedät nyt, hallitukset ympäri maailmaa ovat päättäneet pyrkiä lisäämään blockchain-tekniikkaa paikallisissa talouksissaan. Näiden hallitusten on järkevää etsiä tehokkaampia vaihtoehtoja nykyisille järjestelmille. Hallituksen lohkoketjuteknologia voi tarjota näille maille keinot saavuttaa tavoitteensa. Toivottavasti näet pian vielä enemmän blockchain-integraatiota, koska tämän vallankumouksellisen tekniikan eduista tulee liian suuria sivuuttamatta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me