Kaiken spekulaation ja huolestuneisuuden vuoksi ICO: n noudattamisesta on mielenkiintoista kuulla, että tämä varainhankintamekanismi lainaa itseään myös ketjun ulkopuolisille yrityksille. Kuten me kaikki tiedämme, sääntely on kiistanalainen keskustelu. Vaikka hallintoelimet suuressa osassa maailmaa vetävät kantaansa, älykkäät hallitsevat nyt laillisia ICO: ita. Ja Saksassa se on sekä blockchain- että ketjun ulkopuolisia yrityksiä.

Ei ole sellaista asiaa kuin lailliset ICO: t

Ennen kuin ryhdyt protestoimaan, asetetaan asia suoraan. Laillisia ICO: ita ei todellakaan ole. Yhdysvalloissa yhtiö voi käyttää voimassa olevaa arvopapereiden vapauttamista koskevaa lakia voidakseen järjestää vaatimusten mukaisen tarjouksen, jota joskus kutsutaan suojaustunnustarjoukseksi (STO). Ne ovat rajoittavia, kalliita, aikaa vieviä eivätkä ihanteellisia. Mutta se on paras tällä hetkellä.

Saksan tai Sveitsin kaltaisissa maissa on kuitenkin joustavampia ohjeita. Tämä tekee vihreämmistä laitumista monille salausyrityksille hämmentyneitä tai huolestuneita selkeän politiikan puuttumisesta kotona. Heillä voi olla laillisia ICO: ita (paikallisten määräysten mukaisia ​​merkintätarjouksia) ja käynnistää yrityksensä pelkäämättä haastetta.

Se on siis ymmärrettävää blockchain-yritykset kaikista raidoista siirtyy Sveitsin kaltaisiin maihin, jopa Bitfinex harkitsee mahdollisuutta. Mutta mikä on ketjun ulkopuolisten yritysten vetoomus järjestää ICO, kun heidän ei tarvitse uppoutua sotkeutuneeseen lailliseen verkkoon?

Miksi ketjujen ulkopuolisilla yrityksillä olisi laillisia ICO: ita?

Aloittelijoille pääsy avoimeen, turvalliseen ja nopeaan varainhankintaan alhaisin kustannuksin. Perinteinen riskipääomarahoitus on yleensä pitkä ja työläs prosessi. Se voi myös aiheuttaa paljon kustannuksia ja paljon hylkäyksiä ennen kuin löytää tukijan. ICO: lla annat yksinkertaisesti tunnuksen.

Jos sijoittajat haluavat ostaa sen, he voivat; jos haluat antaa lisää, voit. Osakemerkkien liikkeeseenlasku voi tarjota yrityksille kaivattua likviditeettiä. Ja sitten he voivat käydä kauppaa rahakkeilla jälkimarkkinoilla (myydään kuten kryptovaluutta). Perinteiset pääomasijoitukset ovat toisaalta määritelmän mukaan epälikvidit.

Neufund

https://neufund.org/

Agnieszka Sarnecka VP Ventures of Neufund pääoman varainhankintafoorumi selittää: “Perustajat eivät voi liian usein käyttää yrityksen luomaa arvoa. Korkeasta arvostuksestaan ​​huolimatta omistaja elää monissa tapauksissa aloituspalkasta. ”

ICO: n pitäminen antaisi perustajalle mahdollisuuden merkitä osa (tai koko) yrityksen omasta pääomasta blockchainissa ilman, että hänen on tavattava riskipääomaa. Pääomasijoitustarjouksessa (ETO) yrityksen pääoma voidaan edustaa ketjussa merkkeinä.

Neufund on alusta sijoittajille ja perustajille, joka on juurtunut syvälle vaatimusten noudattamiseen. He loivat yhteistyössä sekä Saksan että Maltan hallitusten kanssa neuvoa heitä sääntelyssä Blockchain Policy Initiative kumppaneiden, kuten Kraken, Lisk ja Delaware, kanssa.

Mikään ei ole yrityksille pahempaa kuin epävarmuus. Ja epävarmuuden vallitessa tämä organisaatio rakentaa ennakoivasti oikeudellisia ja teknisiä puitteita Saksan lainkäyttövaltaan täysin laillisten ICO: iden sallimiseksi. Mutta ei vain blockchain-yrityksille. Nyt ketjun ulkopuoliset yritykset voivat myös merkitä omaisuutensa.

Tunnustaa kaikki

Puhuminen MoneyConf, Perustaja ja toimitusjohtaja Ympyrä Jeremy Allaire totesi, että olemme “kaiken merkitsemisen” alussa. Kaikista omaisuus- tai arvovaraston muodoista tulee salaustunnus. Suuri osa hänen puheestaan ​​vältti välähdyksen tulevaisuudesta. Mutta Saksassa perinteiset ketjun ulkopuoliset yritykset tekevät sitä jo laillisesti.

Tokenization kaiken

Jeremy Allaire puhuu MoneyConfissa, Dublinissa

Olemme tottuneet siihen, että salausyritykset julkaisevat jotain mieletöntä tunnusta, jolla on tarkoitus olla apuohjelma, kun sen ainoa apuohjelma on kerätä varoja. Sarnecka sanoo: “Monissa tapauksissa tunnus on täysin tarpeeton ja turha, koska se ei edistä yrityksen liiketoimintamallia eikä sillä ole arvoa merkkien haltijoille.”

Neufundin kautta yritykset ja sijoittajat ympäri maailmaa voivat kerätä varoja tai sijoittaa laillisella ja turvallisella tavalla. Tämä on mahdollista yhdistämällä IPO: t, ICO: t ja perinteiset VC-kierrokset. Kaikki on täysin yhteensopiva Saksan lainkäyttövaltaan kuuluvien yritysten kanssa, eikä yritysten tarvitse rekisteröityä Saksaan. Jotkut Neufundin ensimmäisistä ketjun ulkopuolisista yrityksistä, jotka keräävät varoja tällä tavalla, ovat Intiasta ja Ruotsista.

Arvopaperityyppien erottaminen

Yksi avaimista laillisten ICO: iden (yhteensopivien varainhankintavaihtoehtojen) sallimiselle on myytävän tunnuksen tyypin erottaminen. Jokainen salakirjoitustilassa oleva tietää, että jo sana “turvallisuus” herättää pelkoa blockchain-yhtiöiden sydämissä. Saksassa asiat ovat kuitenkin hienovaraisesti, mutta tärkeästi erilaisia.

“Saksassa on kahdenlaisia ​​arvopapereita”, Sarnecka selittää. ”Wertpapiere (osake, Aktien) ja Vermögensanlage (osake, sijoitusomaisuus). Neufundissa olemme luoneet osakemerkkejä, jotka mielestämme ovat sijoitusvaroja. Suurin ero on, että sijoitusomaisuutta on helpompi käsitellä. Ne vaativat esitteen, mutta paljon kevyemmässä muodossa kuin wertpapiere. Se tekee niistä sopivampia aloitteleville yrityksille ja alkuvaiheen yrityksille. “

Toistaiseksi Neufund on ottanut mukaan yrityksiä laaja-alaisista toimialoista, jotka kattavat autoteollisuuden, biotekniikan, fintechin ja pankkitoiminnan. Joitakin yrityksiä ovat Brille24, Next Big Thing ja ruotsalainen sähköauto Uniti.

Nämä ovat yrityksiä, jotka eivät aiemmin voineet käyttää varainkeruuta lohkoketjussa. Kaikki yritykset ja sijoittajat tarkistetaan ja käydään läpi KYC / AML, ja täysin sijoittajien vastuulla on, mihin yrityksiin he sijoittavat Neufundin käyttöliittymän avulla.

Joten teknologiayritys, koulutuslaitos, ehkä jopa Äiti ja Pop-leipomo, voivat tosiasiallisesti pystyä merkitsemään omaisuutensa yhtenä päivänä. Vaikka toistaiseksi lailliset ICO: t rajoittuvat yrityksiin, joilla on osakkeita ja tarkastettavissa olevia taloudellisia tietoja. Mutta uuden kysymyksen pitäisi olla, milloin – ei onko – näemme kaiken merkinnän.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me