Kiinan kommunistisen puolueen virallinen ääni The People’s Daily ilmoitti, että Kiinan tiedeakatemia (CAS) ilmoitti 15. kesäkuuta uuden Blockchain Lab -aloitteen luomisesta. Ilmoitus tuli maan kansainvälisen blockchain-kilpailun palkintojenjakotilaisuuden aikana, ja se osoittaa Kiinan virkamiesten jatkuvan työnnön blockchain-sektorille.

Blockchain Lab

Mukaan raportti, Ohjelma keskittyy big datan, edistyneen matematiikan ja blockchain-tekniikan integrointiin. Kiinasta on tullut aktiivisempi näiden matemaattisten kaavojen luomisessa, kun se on huomannut, että ne ovat tärkeä osa lohkoketjutilaa. Kiina pyrkii luomaan lisää estoketjuja julkishallinnon ja kaupallisen sektorin käyttöön.

Palkintojenjakotilaisuudessa CAS: n matematiikan apujohtaja keskusteli siitä, kuinka matemaattiset menetelmät ovat keskeinen tiede tulevaisuuden lohkoketjutekniikoiden kehittämisen takana. Hän puhui myös projektin ensisijaisista tavoitteista, jonka tarkoituksena on tarjota samanaikaisesti tukea yksityisille, julkisille ja konsortioiden lohkoketjuille. Kiina tunnustaa näiden verkkojen merkityksen ja pyrkii pysymään kilpailukykyisinä avaruudessa.

Lohkoketjulaboratorio on mahdollistettu yhteisyrityksen ja lohkoketjun käynnistyksen kautta Tai Cloud Corp. Tai Cloud on Pekingissä toimiva yritys. Tai Cloud Corporation edustaa nyt yhtä Kiinan suurimmista blockchain-pohjaisista yrityksistä. Yhtiöllä on tällä hetkellä yli 150 blockchainiin liittyvää patenttia, ja ne toimivat Kiinan hallituksen siunauksella.

Tai-suprajohtava verkko (supertaajuustransaktio)

Tai Superconducting Network on Tai Cloud Corpin äskettäin luotu blockchain-verkko. Innovatiivinen yritys väittää, että tämä verkko pystyy käsittelemään satoja tuhansia tapahtumia sekunnissa, samalla kun se tarjoaa käyttäjille enemmän turvallisuutta kuin perinteiset pankkijärjestelmät. Yritys pyrkii luomaan kansallisen blockchain-standardin Kiinan tulevaa talouskehitystä varten blockchain-tilassa.

Deng Di - Tai Cloud Corp -edustaja EconoTimesin kautta

Deng Di – Tai Cloud Corp -edustaja EconoTimesin kautta

Luotettu Blockchain Lab

Tämä viimeisin ilmoitus vastaa edellisen raportin, jonka suosittu kiinalainen talousjulkaisu julkaisi syyskuussa 2017, Caixin. Caixin ilmoitti perustavansa tutkimuslaitoksen nimeltä Trusted Blockchain Open Lab. Vaikka hankkeilla on samanlaiset nimet, on vielä liian aikaista päättää, toimivatko ne suoraan vai rinnakkain toistensa kanssa. Se antaa maailmalle signaalin siitä, että Kiina on tosissaan estämässä blockchain-kehitystä.

Xi Jinping tukee Blockchain Lab -tekniikkaa

Kiinan presidentti Xi Jinping tuki julkisesti blockchain-tekniikkaa CAS: n järjestämässä vuotuisessa akateemisessa konferenssissa 30. toukokuuta tänä vuonna. Kiinan presidentti kutsui lohkoketjua “läpimurto” tekniikaksi. Hän vertasi myös blockchain-tekniikkaa joihinkin muihin kehittyviin teknologiasektoreihin, kuten tekoälyyn (AI) ja esineiden internetiin (IoT). Kaikki nämä tekniikat muokkaavat digitaalitalouden tulevaa kehitystä.

Kiina on täynnä höyryä Blockchain Labissa

Kiinan valtioneuvosto ilmoitti 24. toukokuuta lisää lohkoketjua liittäminen läänin Guangdongin vapaakauppa-alueelle. Tästä vyöhykkeestä on tarkoitus tulla Kiinan salauspääkaupunki tulevina vuosina. Lisäksi valtioneuvosto on sisällyttänyt lohkoketjun kehittämisen keskeiseksi periaatteeksi läänin viisivuotiseen taloudellisen kehityksen strategiaan. Suunnitelma on kolmetoista tällaista taloudellista kehitystä suunnitelma tähän päivään asti.

Kiina työntää salausta, mutta on Pro Blockchain Lab

Kiina rajoittaa edelleen kryptovaluuttojen käyttöä kansalaisissaan, samalla kun se polkee jatkuvasti varoja jatkoketjututkimukseen ja -kehitykseen. Kiinan viranomaiset kieltivät ICO: t ja suljettivat kaikki sen paikalliset salausvaihdot viime vuonna markkinoiden sääntelemättömyyden vuoksi. Kansakunta on puhunut salausongelmistaan ​​julkisella sektorilla.

Kiinalainen Bitcoin Mining Farm Ejinsightin kautta

Kiinalainen Bitcoin Mining Farm Ejinsightin kautta

Kiinan viranomaiset ovat pohtineet muita rajoituksia, mukaan lukien mahdollinen BTC: n kaivoskielto. Tämän vuoden tammikuussa maan Internet-vahtikoira, Internetin rahoitusriskien korjaamisen johtava ryhmä, lähetti paikallishallinnon virkamiehille pyynnöt, joiden mukaan he aloittavat BTC-kaivosten rajoittamisen. Vetoomuksessa vaadittiin paikallisia virkamiehiä tekemään “hallittu irtautuminen” kaivosalasta.

Aluksi tämä toimenpide tuli maan sähköinfrastruktuurin suojan varjoon. BTC-kaivostoiminta on erittäin energiaintensiivistä, ja Kiina maailman johtavana BTC-kaivosmiehenä kuluttaa jo yli neljä gigawattia sähköä kaivostoiminnan vuoksi. Tämän energiankulutuksen tarkastelemiseksi se vastaa kolmen ydinreaktorin tehoa. Myöhemmistä raporteista kävi ilmi, että pyyntö tuli suoraan Kiinan keskuspankilta.

Kiinan keskuspankki on salauksen vastainen

Vaikuttaa siltä, ​​että tukahduttaminen johtui pääasiassa kriittisten valuuttojen sijoittamisen riskeistä. Kiinan hallituksen virkamiehet ovat toistuvasti varoittaneet kansalaisiaan vaaroista, joita sijoittaminen näillä sääntelemättömillä markkinoilla on. Varoituksista huolimatta Kiinan kansalaiset etsivät edelleen tapoja omaksua kryptovaluutat, kuten Bitcoin.

Monet salausalueella olevat ihmiset ajattelivat, että nämä säännökset merkitsivät taloudellisen voimanhoidon välttämistä blockchain-tekniikasta, mutta se näyttää nyt olevan päinvastoin. Blockchain Labin lisäksi on ilmoitettu useita blockchain-pohjaisia ​​hankkeita maan pörssien sulkemisen jälkeen. Kiinassa ei ole merkkejä blockchain-toiveidensa kääntämisestä.

Nämä liikkeet ovat johtaneet siihen, että jotkut salaustilassa syyttävät Kiinaa tekopyhästä salakirjoituksestaan ​​kansalaisiaan kohtaan. Kiinan kansalaiset näkevät edelleen rajoituksia huolimatta siitä, että hallitus siirtyy edelleen blockchain-sektorille. Blockchain Lab -aloite on täydellinen esimerkki tästä ristiriitaisesta käyttäytymisestä.

Maassa on myös suurin BTC-kaivoslaitos sekä maailman suurin salauskaivoslaitevalmistaja Bitmain. Näistä tosiasioista huolimatta Kiina rajoittaa edelleen kansalaistensa osallistumista hajautettuun talouteen.

Kiinan blockchain-tulevaisuus

Nyt on turvallista olettaa, että Kiina on tunnustanut blockchain-tekniikan edut. Kuten tiedät nyt, maa on toteuttamassa merkittäviä toimenpiteitä tämän tekniikan integroimiseksi paikalliseen taloudelliseen rakenteeseen. Jotkut analyytikot uskovat, että Kiinalla ei ole vaihtoehtoa asiassa johtuen merkittävistä investoinneista kilpailevissa maissa, kuten Yhdysvalloissa ja EU: ssa..

Voit odottaa lisää investointeja blockchain-avaruuteen, kun Kiina pyrkii tulemaan globaaliksi johtajaksi blockchain-kehitysalalla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me